منم برم تا سیستم قاط نزده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
منم برم تا سیستم قاط نزده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستش من الان نمیتونم پستهای کمال و ویرایش کنمنقل قول:
البته بهم قول دسترسی بیشتر و دادن ,ولی الان خیلی محدودم ,(هر دفعه که پست اول ویرایش میشه توسط یک مدیره دیگه این کار انجام میشه)
بزارید هر وقت دسترسیم بیشتر شد درستش میکم
سلام!نقل قول:
چه خبر؟
علیک سیلامنقل قول:
پسر مگه تو کار و زندگی نداری ؟
این وقت شب اینجا چیکار میکنی ؟
جالبه ها! من صبح ساعت 7 میام می بینم تو هستی الان هم هستی! سیستم خواب و بیداریت چطوریه؟نقل قول:
صفا هر وقت پست های تو رو میبینم مجذوب این avatar که گذاشتی میشم نیش خنده با حالی :31:
راستی وحید اواتار کی گذاشته بودی
منم کرده بودم اواتارم مال میثم بود (مدیر ارشد)
خوب شد بن نشدیم
حالا جرات داری مال بابک رو بزار سریعا بن میشی
چشم :43:نقل قول:
:18:نقل قول:
همچنین شما چرا بیدارید ؟!؟!؟:18:نقل قول:
شیفت شب هستید:27:
:13:نقل قول:
مگه نمیدونی !!؟؟؟نقل قول:
منم داداش کوچیکه آکوا هستم ,مدیرای پی سی من و طراحی کردن تا رو این بخش نظارت 24 ساعته داشته باشم:31:
ممنون , چشمات قشنگ میبینه ,قابل شما رو نداره:10:نقل قول:
این دوتا سایت و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تو یه تاپیک معرفی کرده
بسیار سایتهای خوبی هستن و کلی تو فهمیدن متن های انگلیسی که به صورت عامیانه نوشته شدن کمک میکنه
کد:http://www.urbandictionary.com
کد:http://www.internetslang.com
در ضمن همه کسایی که تو این تاپیک تاپیک فعالیت میکنن این تنظیمات و برای راحتی بیشتر انجام بدن
بیشتر به درد کسایی میخوره که سرعت بالا تری دارن ولی به درد دیلاپی ها هم میخوره
تنظيمات کاربر ◄ ويرايش اختيارات ◄ تو بخش اختيارات نشان دادن تايپك یک قسمت وجود داره به اسم
تعداد موضوعها در يك صفحه :
حالا اون گزینه رو از حالت use forum default به show 40 posts per page تغییر بدید و تغییرات انجام شده رو سیو کنید
حالا تو هر صفحه بجای 10 پست 40 پست نمایش داده میشه
اینکارو حتما انجام بدید ,خودتون تفاوت و احساس میکنید
سلام
صفا چه عجب اومدی اینجا.اونهم چه ساعتی.
آواتار شما هم بسیار لطیف و زیباست !نقل قول:
این مطلب هم از یکی از ایمیل های مارشال-مدرن کپی کردم.
راههایی برای سادیسمی کردن شوهر !!!
بانوان بخوانند !!!
. دائما به شوهرتان بگوييد : ولي خودمونيم ها ، تو بيريخت ترين خواستگارم بودي !
. غذاي شور و سوخته جلوي شوهرتان بگذاريد و قبل از اينکه به غذا لب بزند بگوييد : اينقدر بدم مياد از مردايي که از غذاي زنشون ايراد مي گيرن !
. هروقت شوهرتان براي شما دسته گل خريد ، بگوييد : اِ ، باغچه همسايه چه گلهاي قشنگي داره ! چرا کنديشون ؟!
. هر وقت شوهرتان براي شما حرفاي عشقولانه زد ، به طرز فجيعي از ته حلق بگوييد : هوووووووووووووووووق !
. هر وقت مادر شوهرتان منزل شما دعوت بود ، به او محل نگذاريد و برويد توي اتاقتان روزنامه بخوانيد !
هر وقت ديديد شوهرتان مشغول تماشاي مسابقه فوتبال مي باشد ، به بهانه تماشاي عمو پورنگ ، سريع کانال را عوض نماييد !
دائماً در حضور شوهرتان ، از عرضه و توانايي هاي مردان ديگر تعريف کنيد !
براي تولد شوهرتان ، مسواک وخمير دندان کادو بگيريد و بگوييد که عزيزم اميدوارم صد سال زنده باشي و ديگه هيچوقت دهنت بوي گند نده !
اگه شوهرتان با کلي قرض و قوله و وام گرفتن ، براي کادوي تولدتان يک عدد پژو 206 آلبالويي خريد ، با دلخوري بگوييد : اگه با خواستگار قبليم ازدواج مي کردم حتما برام يه ماکسيما مي خريد !
هر وقت ديديد که شوهرتان با خيال راحت خوابيده است ، براي ضد حال زدن به او بگوييد : عزيزم ميدوني اگه الان مهريم رو مطالبه کنم بايد بري گوشه زندان بخوابي ؟!
هر 5 دقيقه يکبار به محل کار شوهرتان زنگ بزنيد و بگوييد : عزيزم فقط مي خواستم مطمئن بشم که تلفنت مشغول نيست و حواست جمع کارته !
هر سال در سالگرد ازدواجتان به همسرتان بگوييد : عزيزم ، انگار همين چند سال پيش بود که در يک لحظه خر شدم و بله رو گفتم !
از همسرتان معناي عشق را بپرسيد و بعد از اينکه 2 ساعت عشق را تفسير کرد و برايتان داستان هاي عشقي تعريف کرد ، به او بگوييد : ابله ! عشق يه چيزي مثل کشک و دوغه ، دروغه خُله ، دروغه !
هر وقت ، شوهرتان رازي را برايتان گفت و از شما خواست که پيش خودتان بماند و به کسي نگوييد ، سعي کنيد ، کسي از دوستان ، فاميل و همسايه ها نماند که اين راز به گوشش نرسد !
و هر وقت به دليل عمل به توصيه هاي بالا ، شوهرتان تصميم به طلاق دادن شما گرفت ، با توجه به قحطي شوهر در جامعه ، با چشماني پر از اشک به او بگوييد : منو ببخش عزيزم. و بعد از اينکه کاملا خر شد ، عمل به توصيه هاي بالا را از نو تکرار نماييد !!!
نقل قول:
دومی را فهمیدم چجوری است ولی اولی را نه:41:
باشه ولی اگر انجام بدم احتمالا طول هر صفحه خیلی خواهد شد و تعداد صفحات کم میشه.نقل قول:
بچه ها یکی میشه این سایت رو برام چک کنه هر کار می کنم ارور میده
کد:https://addons.mozilla.org/seamonkey/
کار میکنه.نقل قول:
لینک دانلودش هم کار میکنه.
بهزاد آیدی یاهوت چیه اَدِت کنیم !
راستش خودمم نفهمیدم سایت اولی چجوریه ولی خوب باید مثل دومیه باشهنقل قول:
در مورد تنظیمات هم این و برای کسایی گفتم که تو این تاپیک فعالیت میکنن
چون به علت تعداد پست های زیاد اینجوری خیلی بهتر میتونید اونا رو بخونید
.................................................. ................................................
راستی این تاپیک و ببنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بترسید از خشم بابک ,یوهاهاها ................:31:
واقعا ترسناکه!
والا یاهو مسنجر ندارم اگر کسی کارم داشته باشه میرم web massengerنقل قول:
اگر می خوای برات پ خ کنم
وای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
برق گرفت منو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بابک چقدر میتونه ترسناک بشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2 تا بن (یکیشون هم کاربر فعال بود )و یک کارت قرمز
برم ببینم علت بن شدن را چی می نویسه.
راستی کسی میدونه ترایب fema هنوز درگیره یا نه ؟
FEMA هنوز با -R- درگیره ولی FEMA-R از FEMA جدا شده و اسمش شده Resistance .نقل قول:
راستی کسی میدونه fema هنوز درگیره یا نه ؟
چرا FEMA-R جدا شد؟ خبر داری؟نقل قول:
™Enter_The_Love ظاهرا زیادی پیش رفته بوده و پست خیلی خارج از بحث تاپیک زده بوده و موضوع های مختلف رو توش گفته بود و با یکی دیگر بخاطر همین بنش کردن.
امیدوارم طولانی مدت نباشه؟
جالب بود بود مصطفی.خندیدیم بابت آموزش.ولی آخرش برای مردا فقط یه راه حل بسه.هر وقت خانومشون این کارا رو کرد یه دونه پشت دستی بهش بزنن.حل میشه قضیه
جواب سنجش اردیبهشت هم اومد.جامعه آماری 6هزارتا رفته بود بالا ولی تونستم 68 رتبه پیشرفت کنم و از 722 بشم 654.بریم برای سنجش بعدی
اقا من تازه وارد بازي شدم.اگه مي شه منو add f.. كنيد .
world 12 pasargatz 55 782.
اگه بم كمي چوب و اهن بديد ممنون ميشم(در راه خدااااااااا)
چرا هر کی میاد اسم روستارو می زاره پاسارگاد؟نقل قول:
اقا دو تا راهنمای صفحه اول را کامل بخوان .کلی بهت کمک می کنه.
منم اگر بتونم برات یکم حول حوش 1000 تا از هر کدوم می فرستم.(اگر مختصات را درست نوشته باشی)
مختصاتت را بزار تو امضات
نقل قول:
بابک خوراکش اخراج کاربرای معروفه ,من که ازش میترسمنقل قول:
امیدوارم اخراج ™Enter_The_Love دائمی نباشهنقل قول:
من که ازش خوشم میومد
راس ميگي pasargat رو عوض مي كنم.اقا 1000 تا زندگي روستامو از اين رو به اين رو مي كنه.دعات مي كنن مردم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (55|782) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (55|782)
وای نگو...نقل قول:
یعنی فقط دونبال اینکه ببینه کی سو استفاده داره مس کنه از مقامش؟
پس ظاهرا هر چی پیش بریم باید بهتر کار کنیم.
امیدوار باشیم.چیزی که تو بخش اخراجی ها ننوشته است.
اینا چیزی نیست یک زمانی میرسه باید میلیون میلیون کار کنی(در حد صفا دو رقمی هم هست:21:)نقل قول:
راستی لینک اینجا غیر فعال است
فقط ادرس را بنویس تا اتومات بره تو کد
نقل قول:
این کارو که میگی من تیر ماه 86 انجام ادم فوق العاده شدش
دیگه هی صفحه عوض نمیکردم هر 5 ثانیه یه بار
منم خیلی وقت پیش این تنظیمات و اجام دادمنقل قول:
الان به وقتی پست zed2 دیدم که گفته بود انقدر سریع صفحه ها جلو میرسه یه آن به ذهنم رسید که این مطلب و بنویسم:10:
دقیقا همینطوره که میگی محمد جون و این واقعا عالیه هم از نظر نقل قول گرفتن و هم از نظر اینکه هی نیاز نیست بزنی صفحه بعدی رو باز کنی
با واتارش حال نکردم وگرنه می زاشتم ...نقل قول:
حالا یه روز می زارم ببین ....
راستی به نظر من سینا خشن تر از بابکه ....
وحید آواتار جدیدم قشنگه؟؟؟
اگه راست میگی با یه چیز دماقش رو بزرگ کن :27:نقل قول:
اگه بن نشدی
یا اواتار سینا رو بزار چون مدیریت هست امکانش بن همیشه هست
وحید خودت خواستی
من اواتارم رو به google
3 میلیارد دلار فروختم
الان اواتار تو رو گذاشتم
سکته کردم ,نمیگی قلب من ضعیفه ,این آواتار و بردار ,فکر کردم بابک اومدهنقل قول:
"وحید" با من بودی یا وحید؟؟؟
اشکال نداره من تنوع رو دوست دارم و فردا آواتار دهل رو میزارم
مرتضی تو هم توی پروفایل من ننویس که سیترم هستی همه ترایبمون میل زدند شکایت کردند
فوتوشاپ ندارم الان ....نقل قول:
:27::27:نقل قول:
اشکال نداره قراره کسای دیگه هم بیان ....نقل قول:
چرا این قدر اسکی می رید شما ها ؟؟؟؟؟نقل قول:
اینو بزارید واسه اواتارتون ...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میگم هممون آواتارمون رو شبیه آواتار صفا بکنیم اگه هستید بگید من بزارم
نه الان اعصابش خورد می شه می زنه به همه 10 تا اخطار می ده ....نقل قول: