دو تا اکانت دیگه هم بسازین و 3 ماه مفتی با گلد بپرین تو LIVE:31:نقل قول:
دو تا اکانت دیگه هم بسازین و 3 ماه مفتی با گلد بپرین تو LIVE:31:نقل قول:
من وقتی وصل شدم به لایو برای اولین بار پیام داد که شما اکانت یک ماهه گلد دارید ولی این اکانت به صورت trail هستش. مثلا می خواستم باهاش چیزی از تو لایو دانلود کنم پیام داد که باید پوینت بخری.
اقا سعید جواب مارو نمیدی؟؟
سلام
ببخشید کسی هست که از کابل vga استفاده کنه؟
کیفیتش خوبه؟
بد بودن کیقیت در مقایسه با HDMI خیلی زیاده؟
در مقایسه با HDMI در حد فاجعه هستش :31:نقل قول:
خوب از کامپوننت استفاده کنید روی تلویزیون فول اچ دی با اچ دی ام آی هیچ فرقی نمیکنه واقعا که کیفیت داره!
سلام من دیسک اکتیو x360 م خط افتاده ازروش رایت کردم ولی سی دی جواب نمیده چجوری باید رایت کنم فوت وفن خاصی داره در ضمن الان شزایطم جوریه که وقت اینکه برم بدم ltبریزن ندارم
فایل ISO اش همش 1-2 مگ هست ، دانلودش کنید .نقل قول:
من فکر میکنم شما اشتباه میکنیدنقل قول:
از وقتی که قابلیت ساپرت کردن فلش مموری برای ایکس باکس اومد
دیگه موقع بن شدن هارد از کار نمیفته
حتی اونایی هم که قبل از اون داشبورد بن شده بودن و هاردشون قفل شده بود
با اپدیت داشبورد هاردشون باز میشد
هارد كه كار ميكنه اما ميخوام بدونم وقتي بن شده كنسول ديگه نميگه اپديت كن ؟؟ ( چون نميخوام اپديت كنم داشبورد رو بعد بپره ال تي بن هم شده باشه ميشه خرج الكي :31: )
با سلام
به نظر شما ارزش داره از ترکیه که یکی از آشنا که برای مسافرت اونجا رفته یک ایکس باکس بیاره ؟ راهی هست که بگم مثلا حتما درایو 9504 بیاره؟
اگه قیمتش بهتر از اینجا باشه و البته 9504 باشه که اقلا بتونین بازی های قدیمی رو باهاش بازی کنین مشکلی نداره! البته مهم اینه که 9504 باشه که ممکنه اونجا گیر نیاد!
ممنون ازکجا دانلودش کنم بعد هم معمولی رایت کنم دیگه جواب میده یک راهنمایی منو بکن چون میدونی که داش میلاد ما مثل شما حرفه ای نیستیمنقل قول:
از اینجاها دانلودش کنید :نقل قول:
کد:http://thepiratebay.org/torrent/5133040/Xbox360-activate-iso
کد:http://www.monova.org/details/3246024/XBOX360-ACTIVATE-ISO%09.html
رایتش رو هم از توی تاپیک رایت بازی های 360 روش اول ، فقط موقع رایت میگه دیستک 8 گیگه و فایل 1 مگ ! رایت کنم ؟ بزنید آره .
سلام
نمیشه xbox رو جوری اپدیت کرد یا کاری کرد که دوباره انلاین بازی کرد؟
سلام خدمت همه ی دوستان
یه مشکلی برام پیش اومده
لصفا کمکم کنید
درایو ایکس باکسم باز نمیشه (نه از طریق دسته و نه با فشار دادن دکمه ی خودش)
دکمه سبزه ی روی خود ایکس باکس هم همینجور چشمک میزنه
در ضمن بازی wwe smackdown vs raw 2011 هم که داخلش بود نه اجرا میشه نه میاد بیرون
مادربرد ایکس باکسم جسپره و الایت هم هست 6 ماه پیش گرفتمش
چکار کنم؟؟؟
تورو خدا کمکم کنید
بازش کنید و کابل پاورش رو چک کنید .نقل قول:
کابل پاورش رو هم چک کردم از اون نیستنقل قول:
چراغ پاور(روی خود ایکس باکس) چشمک میزنه و فقط داشبرد ایکس باکس میاد و نه بازی میاد بیرون و نه اجرا میشه
از چیه که اینطوری شده:19:
کابل پاور خود کنسول نه ها ، باید کل قاب کنسول رو باز کنین و کابل پاور درایو رو چک کنین... به احتمال زیاد از اونه...
ایکسباکسم دیگه به live وصل نمیشه online هم نمتونم بازی کنم چیکهر باید کنم؟ کاریش میشه کرد؟
میشه بیشتر راهنمایی کنیدنقل قول:
چطوری بازش کنم و کابل پاور رو چک کنم؟
عزیزم کابل پاور درایو رو عرض کردم نه کابل پاور خود کنسول !نقل قول:
از طریق این آموزش بازش کنید :
کد:http://www2.bazinama.com/message/thread19871.html
چی کار کردی اینجوری شد؟ خودش یکدفه شد؟نقل قول:
نقل قول:
این چراغ پاور کنسول که چشمک میزنه از چیه؟
یک ساعت قبلش داشتم باهاش بازی میکردم هیچ مشکلی نداشت نمیدونم چرا یهو اینجوری شدنقل قول:
شانس من بدبخته دیگه
ps2 ام هم یک ماه پیش چشمش ترکید:37:
وقتی کابل پاور درایو قطع باشه چراغ کسنول چشمک میزنه...نقل قول:
کدوم چراغش ؟ روی خود کنسول یا روی پاور ؟نقل قول:
روی خود کنسولنقل قول:
آقا -- شد ؟ 0225 را میگم انجا را بخونین . :18:
کد:http://www.team-xecuter.com/forums/showthread.php?t=67668
اگه بخام بدم هم درستش کنند و هم lt update +ش کنن چقدر خرجشه؟
انگار نوشته که با new LT+ 1.9 درست میشه . آقا این همه آدم اینجا بود که 0225 داشتند الان هیچ کدومشون نیستند !!!! کجایین خبر خبر خبر !:31::31:نقل قول:
نه نشده هنوز. اگه بشه تو c4evaspeaks.com اولین جایی هیت که میتونی بفهمی. اونجا الان 2 1 ماهه که زده in tesingنقل قول:
پس این سایت معتبر نیست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ این که خودش این کا را هکا میکنه .!!!نقل قول:
یه اسپند برای خودت دود کن:20:نقل قول:
چرا اون سایت معتبره ولی این خبر تو یکی از فروم های اون سایت نوشته شده و نه تو صفحه اصلی سایت. هر کسی میتونه اینو نوشته باشه.نقل قول:
کسی که نوشته یکی از تست کننده های فیرمویر و عضو گروه توسعه دهنده هستش که به uber معروف هست.نقل قول:
این که -- شده چیز تازه ایی نیست خیلی وقته موفق به هکش شدن ولی عرضه اش و کی به دست من و شما میرسه مهمه.
البته چیزه جدیدی هست!:31:نقل قول:
این گروه ادعا کرده که تونسته برای فرمور های 0225 و 0272 و 0401 فرمور ه ک شده رو طراحی کنه! و یه جورایی با یک شوخی اومده و یک عکس رو طوری قرار داده که همه فکر کنن لینک دانلود فرمور های ه ک شده درایو هاست ! ولی وقتی روش کلیک میکنین متوجه میشن که فقط یه عکسه!!
منظورم اینه :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته این یه جورایی گواهی بر ادعای این گروه مبنی بر ساخت فرمور ه ک شده نیز میتونه باشه (شاید) و این جور که خودشون گفتن به زودی این فرمور رو منتشر میکنن که باید دید آیا این به زودی عرضه کردنشون مثل به زودی عرضه کردن C4eva هست یا نه!:31:
کنسول رو باز کردم الان :دی
کل پیچاش رو برداشته نامرد :||
فقط 2تا از اون اصلی هاش روش هست ! که متاسفانه پیچ گوشتیشو نداشتم : دی
چرا پیچ هاشو ور میدارن ؟ :||
شق القمر کردی!!:31:نقل قول:
یه تعداد از فروشنده ها که تعداد زیادی کنسول رو با هم کپی خور میکنن برای این که کارشون زودتر راه بیفته پیچهارو یکی در میون میبندن! حتی بعضی هاشون قاب هارو هم جابه جا میکنن!
مثلا من خودم یه X360 داتم که قابش مال خودش نبود!!:31:
بیبین با اون پیچا کاری نداشته باش... اون پیچا فقط واس در آوردن برده... کنسولو محکم از دو طرف بچسب به سمت اون قسمت فلزی بزار زمین... بعد اون قسمت قاب رو هم در بیار و میرسی به درایو و اینا :دینقل قول: