در پاسخ به اقا Behzad83 نه همچین دکمه ای نداره باید سیم کارت رو بیاری بیرون و سیم کارت دیگه بذاری
Printable View
در پاسخ به اقا Behzad83 نه همچین دکمه ای نداره باید سیم کارت رو بیاری بیرون و سیم کارت دیگه بذاری
در مناطق روستایی اگر سیم کارت TDایرانسل رو توی گوشی بزارید و گوشی از فرکانس ۸۰۰ پشتیبانی کنه روی شبکه 4G های وب رومینگ میشه. اما روی fd خود ایرانسل رجیستر نمیشهنقل قول:
با خود مودم t60 نمیشه به شبکه های وب وصل شد به دلیل اینکه متاسفانه فرکانس ۸۰۰fd رو ساپورت نمیکنه
پارسال ۵ ابان بسته یک ساله گرفتم، چند روز دیگه تموم میشه
۹۶ گیگ بود که تا امروز ۴۸ گیگش مونده بود
حدود ۲۰-۲۵ روز قطعی کامل داشت
هر سری مجبور میشدم بسته سیمکارت بگیرم کارم راه بیافته
حساب کردم ، خریدش دیگه به کارم نمیاد! چون فقط یه نفرم، نیازی هم به شیر با کسی ندارم
جدای از اینکه بیرون هم نت دارم، نیازی نیست دو بار هزینه کنم
منم خونه دو تا نت نامحدود دارم اما موقع بازی هیچکدوم بدرد نمیخوره و قطعی دارن.نقل قول:
شما مودمت رو میفروشی؟
مودم رو میخوام بدم به دوستم انلاک کنه، شک دارم بشه ولی اگه بشه احتمالا بسته +۱۰ گیگ همراه اول میگیرم واسه دانلود شبانهنقل قول:
سلام
یعنی الان ایرانسل زده 1 تا 80 از مبین نت بهتره سرعتش یا فقط اسمی بیشتره؟؟
اگه خوبه بگیرم
نه دوست عزیر واسه تبلیغات هست مثل هم هستننقل قول:
بستگی به پوشش منطقه داره
دوستان که تو تست سرعت فقط از رکورد هاشون میذارن آدم هیچ ایده ای از سرعت متوسط نداره.
میشه یه دید کلی بدین از سرعت متوسطش؟ با تعرفه های جدید و گرون شدن FDD دوباره آدم می مونه چیکار کنه. (یه 10 مگابیت دانلود و 4 مگابییت آپلود نسبتا پایدار برای تک کانکشن کارم رو راه میندازه چون اینجا FDD هم وضع خیلی بهتری نداری تو سرعت)
بعد مودم مناسب چی هست GP-2101 Plus خوبه؟
من خودم td ندارم اما یه چیز رو صادقانه بگم،همش بستگی به توان اون دکل و جمعیت متصل به اون هست،مثلا الان من خدمت تو یه روستایی هست که کل جمعیت اون روستا همراه اول استفاده میکنن بخاطر انتن دهی خوبش،اما ایرانسل تازه 4g شده یعنی روزو شب فرقی نداره،همیشه روی 64 مگابیت یا ۱۰مگ دانلود فیکسه و اصلنم کم نمیشه تو روز،پس اصلن نمیشه متوسطی رو برای سرعت درنظر گرفت،باید ببینی چقدر از مردم محلتون td دارننقل قول:
سلام دوستان
کسی میتونه بگه که وضعیت اینترنتم چطوره؟؟؟
این عکس وضعیت مودمم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
- - - Updated - - -
سلام دوستان
کسی میتونه بگه که وضعیت اینترنتم چطوره؟؟؟
این عکس وضعیت مودمم