من سه مگ گرفتم روی چهار مگ بستن قبلا شاتل بودم که بخاطر حجم دزدی و بی مسئولیتیشون دیگه تمدید نکردم.وگره که از نظر کیفیت مثل هم هستن.الآنم که فعلا راضی ام تا ببینم چی میشه.مشکلی هم اگه یه مقاطعی پیش میاد سراسریه واسه همه شرکتهاست.
Printable View
من سه مگ گرفتم روی چهار مگ بستن قبلا شاتل بودم که بخاطر حجم دزدی و بی مسئولیتیشون دیگه تمدید نکردم.وگره که از نظر کیفیت مثل هم هستن.الآنم که فعلا راضی ام تا ببینم چی میشه.مشکلی هم اگه یه مقاطعی پیش میاد سراسریه واسه همه شرکتهاست.
الان اوضاع خطتون چه طوریه ؟ (پینگ،پکت لاست ، تک کانکشن و ۰۰۰)نقل قول:
از نظر زمان تأخیر و اتلاف بسته، پارس آنلاین تقریباً خوب عمل می کنه ( فقط تقریباً ). بستگی داره IP شما در اون لحظه از چه رنج IP باشه. در این لحظه زمان تأخیر من برای این دو سرور 4.2.2.4 و 8.8.8.8 به ترتیب حدوداً 127ms و 90ms است. ( برای 8.8.8.8 من در این لحظه jitter کمی زیاد ( برای چندین ثانیه زمان تأخیر حدوداً 120 ms می شود ) و اتلاف بسته بسیار کم دارم ( 50 بار تکرار و یک بسته گمشده ) البته باید بگم که در این لحظه وضعیت زمان تأخیر خوب نیست. ( در این مورد ها معمولاً وضعیت در پارس آنلاین خوب است )نقل قول:
درباره ی تک کانکشن؛ من ماه گذشته بررسی نمی کردم که چه سرعتی در لحظه دارم اما اکنون طوری هست که بتونم در کیفیت 480p یا 720p ویدیو ی استریم شده ببینم. اکنون که سرعت را در سربرگ networking در پنجره windows task manager بررسی می کنم دارای نوسان است از 1م.بیت به 6 افزایش پیدا می کنه لحظه ی بعد به 2 پایین می آد سپس به 4 می ره. اینطور نوسان داره اما خوب دیگه مثل اون چند روز گذشته نیست و کارم رو راه می اندازه.
هنوزم دانلود رایگان شبانه داره ؟
امروز در این ساعت نوسان سرعت تک کانکشن وجود داره. زیاد نیست اما هست. خواستم اطلاع رسانی کنم. :n02:
بالاخره بعد از ده روز با صد باز زنگ زدن به پشتیبانی و مرکز مخابرات و شکایت و... خط پارس آنلاین تخلیه شد و از شرش راحت شدم. جالب بود که می گفتن تخلیه شده ولی من توی خونه هنوز به پارس آنلاین وصل بودم و قبول هم نمیکردن
خوش بحالت راحت شدی :n19:نقل قول:
منم به زودی تخلیه میکنم ؛ موندم ترافیک خالی شه از دست این پینگ داغون راحت شم.
حالا هروقت نمیخوای؛ تند تند ترافیک تموم میشه ، وقتی میخوای تموم شه ترافیک کم نمیشه اصلا خخخخ
یه سری تعرفه هاش 5 تومن گرون تره ولی دانلود شبانه دارهنقل قول:
فکر هم نمیکنم محدود باشه چون حجم براش در نظر گرفته شده
دوستان شما راحت درباره جابجایی بین isp ها صحبت میکنید، مگه اون طرح تسهیل برای جابجایی اعمال شده؟ یا شما تخلیه و رانژه میکنید هر دفعه و هزینه راه اندازی و...؟ ؟
Sent from my WAS-LX1A using Tapatalk
پارس انلاین چرا تو 1 مگ انقدر کم حجم میده؟ فقط 12 گیگ
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]