دوست عزیز هدفون Jvc Fxc50 مشخصات:نقل قول:
Frequency Response 10-24,000Hz
Nominal Impedance 16ohms
Sensitivity 103dB/1mW
البته این هدفون درایو Micro HD داره قیمت 70 که بیس خوبی هم داره.
موفق و پیروز باشید.
Printable View
دوست عزیز هدفون Jvc Fxc50 مشخصات:نقل قول:
Frequency Response 10-24,000Hz
Nominal Impedance 16ohms
Sensitivity 103dB/1mW
البته این هدفون درایو Micro HD داره قیمت 70 که بیس خوبی هم داره.
موفق و پیروز باشید.
من یه هندز فری خوب برای گوش دادن موزیک برای نوکیا n8میخوام که کیفیت و بیسش از هندزفری خود n8بهتر باشه .قیمتش هم زیر 100باشه.
ممنون
سلام.سال نو مبارک.
از دوستان کسی اطلاعاتی در مورد هندزفری تغییر صدا برای استفاده در موبایل داره؟
این هندزفری ها واقعا صدا رو خوب تغییر می دهند یا صدا تابلو می شه؟
کدوم مدل و مارکش خوب هستش؟
قیمت چند هستش؟
از کجا می شه تهیه کرد؟ (تهران)
ممنونم.
من به شما اینارو پیشنهاد میکنم:نقل قول:
Creative ep630 با قیمت 21 و ep830 با قیمت 40
Jvc fxc50 با قیمت 70
موفق و پیروز باشید.
دوستان یه سوال کلی داشتم....تو رنج قیمت تا 400 تومن برای سبک پاپ کلا هدفون های open بهترن یا close?
بعد اینکه تیز شدن صدا تو ولوم های بالا تو کدوم نوع بیشتر اتفاق می افته؟
ممنون
دوست عزیز کلا هدفون Open یه سر و گردن از Close بالاتره و کیفیت خیلی بهتری داره و اکثرا امپدانس بالایی دارند(100 تا 500 اهم) و نیاز به آمپلی فایر دارند ولی مدلهایی هم هستند که به اون نیاز ندارند مثلا Sennheiser HD518نقل قول:
و صدای تیز تو هدفونای close هست که صدا رو فیلتر نمیکنه برای مثال همین هدفون خودم phillips she9600 که صداش خیلی تیزه.
موفق و پیروز باشید.
با سلامنقل قول:
نميشه بطور كل اين ايراد رو براي هدفون هاي open يا close عنوان كرد.چون تو هر دو مدل اين ايراد براي هدفونهاي مختلف ممكن موجود باشه كه بستگي بخصوصيات اون هدفون داره.
براي سبك پاپ تقريبا تمام هدفون ها از عهده اين سبك بر ميان(بنقل از استاد rezaomido) ولي پيشنهاد ما به شما هدفون فوق العاده audio technica m50 هست كه ميد و هاي خيلي خوب بهمراه بيس گرم و قوي براي سبك هاي الكترونيك .
موفق باشين
با تشکر از دو دوست عزیز salar جان و Ray_619 عزیز...
من شیراز هستم عزیزان... و اینکه دیشب رفتم واسه خرید creative ep-630 یا ep830
یه مغازه که نمایندگیش بود رو پیدا کردم وقتی رفتم داخل تا تمام مدلای ایرفون از همه برندها رو داشت، و همه رو واسه تست گذاشته بود...
قیمت هم زده بود تماما...
از شانس گند من هیچ کدوم از مدلایی که از کریتیو می خواستم رو نداشت
ep-830 که گفت نداشتم تا حالا
ولی ep639 رو ۳۰تا آوردم و روی هوا زدنش...گفت که واسه بعد از تعطیلات...
اما klipch s4 رو یا قیمت ۱۳۴۰۰۰ واسه تست گذاشته بود
من با گوشیم galaxy s تست کردم آشغال بود، یعنی همون ایرفون سامسونگ ارجینال گوشیم ۱۰۰ رحمت داشت!
یارو گفت چطور بود؟ گفتم راضی کننده نبود! آیپاد خودش رو آورد وصل کرد یه کار ترنس گذاشت!
صداش خیلی بلند تر شد ولی کیفیت اصلا راضی کننده نبود با این قیمت...
سامسونگ خودم بهتر به نظر میرسید... اصلا klipch s4 واسه Trance بدرد نمی خورد!
تا 630 و 830 هم تست کنم ببینم اونا چطورن...
راستی ep630 رو ۳۰۰۰۰ قیمتش رو گفت بهم...
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk
الان من میخواستم hd518 رو بخرم....یعنی بیشتر فکر کنم یا همین خوبه؟نقل قول:
با سلام
نميشه بطور كل اين ايراد رو براي هدفون هاي open يا close عنوان كرد.چون تو هر دو مدل اين ايراد براي هدفونهاي مختلف ممكن موجود باشه كه بستگي بخصوصيات اون هدفون داره.
براي سبك پاپ تقريبا تمام هدفون ها از عهده اين سبك بر ميان(بنقل از استاد rezaomido) ولي پيشنهاد ما به شما هدفون فوق العاده audio technica m50 هست كه ميد و هاي خيلي خوب بهمراه بيس گرم و قوي براي سبك هاي الكترونيك .
موفق باشين
hd518 یکی از بهترین هدفونهای هست که تا حالا تست کردم یعنی بجرات میتونم بگم جنس صداش مثل hd800 هست ولی از لحاظ بیس ضعیفه که ممکنه برای اولین بار ازش استفاده کنین دلسردتون بکنه .بیشتر برای سبک کلاسیک طراحی شده ولی خوب برای پاپ هم کم نمیاره .در هر صورت هدفون فوق العاده هست ولی گرمی و موزیکالیته m50 رو نداره.اگه بنوعی هدفون همه کاره بخواین بنظرم m50 گزینه خیلی خوبی هست ولی صرفا برای پاپ بخواین hd518 میتونه انتظاراتتون رو براورد کنه.نقل قول: