خطاب به مسئول تنظیمات اینترنت مخابرات
آقا همین خوبه! دستش نزن که از این بهتر نمیشه.
لطفا پروژه جدید هم روش امتحان نکنین بزارین همین بمونه. والا!
Printable View
خطاب به مسئول تنظیمات اینترنت مخابرات
آقا همین خوبه! دستش نزن که از این بهتر نمیشه.
لطفا پروژه جدید هم روش امتحان نکنین بزارین همین بمونه. والا!
ولی چه فایده که زدن شبانه رو نابود کردننقل قول:
منظور من این بود که سر شب باز تنظیماتو عوض نکنن بزارن همین بمونه. :n02:نقل قول:
آقای ملک جعفریان، من هم مشکل آقا امید رو دارم! 10 گیگ شارژ داشتم، ناگهان بعد از 2 روز شد 2 گیگ!:n04: الآن چطوری مشکل رو حل میکنید؟ ما باید چیکار کنیم؟
امید جان مشکلت حل شد؟
اخه بازم فرق نمی کنه شما هیچ گونه افت سرعتی هم نداشته باشی نهایت با 80 دانلود می کنی
اینا باید جواب بدن به چه حقی سرعت شبانه همه طرح ها رو یکسان محدود کردن پس این همه طرحی که اومدن ردیف کردن فرق شون چیه اگه فقط توروزانه هست که بخوره تو فرق سرشون روزانه به چه دردی می خوره منم می رفتم همون 65 رو می گرفتم با همین طلایی بکی بود
نه حانه ازپای بست ویران است
این اتفاق برای منم افتاده و حدود 7.5 گیگ از شارژم پریده.نقل قول:
منظورم این بود که شب هم دقیقا با همین شرایط همین لحظه ای که دارم باشه! سرعت دانلود روی 250 باشه نه اینکه مثل قبل کمش کنن.نقل قول:
مگه دارن دیش تنظیم میکنن میگی همین خوبه شما به خوب چی میگید اینو میگید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
یا اینو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] من به این میگم خوب اینا میتونن سرویس خوب بدن اما نمیخوان این سرعتو تو عید غدیر داشتم وتا3روز ادامه داشت وشب و روز ثابت بود ویک ذره کاهش نداشت یه فیلم چند ثانیه هم ازش دارم اینم لینکش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این مشکل رو حل نکردند که هیچ میخوان شبانه رو هم حذف کنند (در حقیقت حذف کردند) یعنی به بجای حل مساله صورت اون رو پاک کردند!نقل قول:
آقای مسئول مخابرات اگر شبانه رایگانی در کار نباشه مردم مگه دیوانه اند بیان این همه هزینه کنند که فقط یک وبگردی کنند؟!
نه فدات شم فقط اگه طرح اشنای خانواده که یکی دو هفته می فروختن رو داری هنوز می تونی با 250دانلود کنی بقیه کلهم اجمعین یک هفته است رو 770kbps محدود شدن یعنی حتی یک مگ هم نه دو سوم یک مگنقل قول:
به این می گن مدیریت ازنوع مخابرات خراسان رضوی صدتا طرح تعریف کرده هیچکدوم با هم فرق نداره
اینترنت مخابرات به صورت قلقی تنظیم میشه! کار فنی که نمی کنن. هی با دکمه های اونجا بازی می کنن وقتی صدای مردم در اومد میگن خوب دیگه زیاده روی شد و چند روز دیگه باز دوباره! (شده قضیه خلبان های کور و سر و صدای مردم!)نقل قول:
والا منم از اون سرعت بدم نمی یاد ولی توی همین روزهایی که شما این سرعت رو داشتید بنده کلا از اینترنت محروم بودم. نه فقط من بلکه کلی افراد دیگه هم بودن.
ولی چیزی که مطمئنم اینه که سیستم های مخابرات هم تواناییشو داره و هم پهنای باند کافی رو، به عنوان نمونه بوده مدت هایی که سرعت همه خیلی خوب بوده ولی چند روز بعدش دلیل مشکلات رو عدم پهنای باند کافی و فشار دانلود شبانه اعلام کردن.
کاملا مشخص هست که امکانات هست ولی داره دریغ میشه. :n15: