خنجرش چقدر شبیه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :n02: مطمئنی کاره خودت هست :n02:نقل قول:
Printable View
خنجرش چقدر شبیه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :n02: مطمئنی کاره خودت هست :n02:نقل قول:
هه هه ما هم به جمع روبان سبزا پیوستیم :n10:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در کمال احترام ،مدرک داری؟ حالا گیریم شما درست میگی اصلا حال میده آدم خودشو میزنه به ----:n10: ... من توی چند پست قبلی هم در پاسخ به ناله و زاری یکی از دوستان در مورد واقعیات گفتم --- باش تا خوش باشی:n02:نقل قول:
من مدرک دادم دیگه اینم از چمپیون adc جدید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
من تا حالا 10 تا از اینا در انواع مختلف گرفتم ، همشون دوباره رفتن :n02:نقل قول:
رفیق من که نخواستم نارحتت کنم شرمنده:n10:نقل قول:
این که خنجر نیست ! تفنگه!نقل قول:
چرا اتفاقا منم تو توضیحاتش خوندم نوشته بود gun ولی خوب شکلش شبیه خنجره :n02: در واقع خنجری هست که کاره تفنگ رو می کنه ینی باهاش میشه شلیک کردنقل قول:
نوشابه است بابانقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نمیدونم تاحالا همچین بازیه رنکی داشتین که هر 2 تیم مساوی باشن و تو درگیری 5به5 هر 10 نفر بمیرن ولی بازیه بالانس بدجوری حال میده پدر آدم در میاد تا کسی رو بکشه :n02:با گیر انداختن adc تونستیم تو یه پوش به زور ببریم