نه دوست عزیز مشکلی نداره و لازم نیست هاردت آداپتور داشته باشه . برای مدل 343 میتونی از هاردهای اکسترنال مثل هارد 500 که آداپتور نداره استفاده کنی .نقل قول:
Printable View
نه دوست عزیز مشکلی نداره و لازم نیست هاردت آداپتور داشته باشه . برای مدل 343 میتونی از هاردهای اکسترنال مثل هارد 500 که آداپتور نداره استفاده کنی .نقل قول:
تا جایی که من میدونم، تلویزیونهای LG و Samsung و X Vision با گارانتی داخلی، گیرنده دیجیتال دارند و میتوانی بدون دردسر شبکه های دیجیتال ایران را بگیری.نقل قول:
سایر برندها و مدل ها یا گیرنده دیجیتال اصلا ندارند و یا دارند که تنظیم ایران نیست و باید با دستکاری در منوی مخفی تلویزیون، تنظیماتش را درست کنی که البته یه ذره کار تخصصی است و باید مراقب باشی سایر تنظیمات را بهم نزنی.
برای تلویزیون CRT هم اگر فقط میخواهی تلویزیون دیجیتال داشته باشی، مدلهای ساده گیرنده را بگیر. نظر من روی X Vision است بخاطر گارانتی اش. هزینه زیاد هم نده برای مدلهای بالاترش که مثلا کابل HDMI داره که به درد شما نمیخوره.
تلویزیونت ورودی AV که داره؟
سلام دوستان
بین آمپلی فایر های دنون و پایونیر کدوم صدای شفاف تری داره؟ودر کل کدوم بهترن؟
مدلی زیر 1 میلیون اگه دارن لطفا معرفی کنید.
سلام دوستان,
من دنبال یه گیرنده دیجیتال برای تلویزیون هستم که حتما حداقل مشخصات زیر رو داشته باشه:
· كيفيت تصوير HD
· داراي خروجي HDMI
· داراي قابليت PVR, ضبط برنامه ها برروي فلش مموري USB يا هارد اکسترنال
· ماشين زمان
· قابليت ضبط يك كانال و امكان تماشاي كانال ديگر
· دی وی دی درایو برای پخش سی دی/دی وی دی هم داشته باشه, یا در اصطلاح Combo باشه.
· ضمانت, کیفیت و قیمت مناسب هم که قطعا اط نیازمندی های هر دستگاهی است.
ممنون میشم من رو راهنمایی کنید....
یعنی اگه مثلاً یه LED سونی بگیریم، باید به فکر یک گیرنده هم باشیم؟نقل قول:
بله، تلویزیون فعلی، پاناسونیک GAOO95 هست. Xvision بهتره یا ارزونتر؟ بقیه چی؟ لومکسی خیلی زیاد شده؛ اون چطوره؟ یا مارشال؟
به نظر من دنون صدای بهتری داره.مدل 1612 دنون زیر یک میلیون هست و مدل 921 پایونیر زیر یک میلیون.نقل قول:
شرکت سونی آمپلی فایر وارد ایران نمی کنه.شما چه چبزی مد نظرت هست؟نقل قول:
با سلام !
برای مچ کردن با تلویزیون lm 7600 ال جی دنبال یه سینما خانگی هستم تا حدود 1 تومن ، این سری دنون 1312 رو هم توی صفحات قبلی یه چیزایی راجع بش خوندم به نظر mr rayan عزیز چه مدل بلوری پلیری بهش میخوره ؟ در ضمن صدای speaker های این ست مناسبه و کافیه یا اونا رو هم باید از مارک دیگه ای خرید؟از نظر کیفیت و قدرت و خصوصا شفافیت صدا این ست بهتره یا bcs 717 پایونیر؟ علاوه بر کیفیت قدرت صدا هم تاحدودی برام مهمه. با تشکر!:20:
سلامنقل قول:
مدل 1312 دنون عالیه.برای بلوری پلیر بستگی به جیب شما داره.در هر صورت تو قیمت متوسط مدل 140 پایونیر خویه.
از نظر شفافیت و تفکیک مدل 1312 از 717 بهتره ولی از نظر قدرت با توجه به مشخصاتشون مدل 717 قوی تره.
خیلی جالب بود من هم دقیقا 1 صفحه قبل همین ها رو از آقای رایان پرسیدم جالب بود.نقل قول:
در ضمن اگر رفتی و تست صدا گرفتی به من خبر بده و نظرت رو اعلام کن
با تشکر