عجب, مال من هم همینطوری درخشانه.نقل قول:
اینا نمره مستمر رو تاثیر ندادن؟ مال من نوشته هندسه 9 در حالیکه با مستمر شدم 10 ولی چیزی ننوشته.
Printable View
عجب, مال من هم همینطوری درخشانه.نقل قول:
اینا نمره مستمر رو تاثیر ندادن؟ مال من نوشته هندسه 9 در حالیکه با مستمر شدم 10 ولی چیزی ننوشته.
دوستان این فایلی رو که پارسال آقای فولادی گذاشته بود رو کسی نداره؟:
من خودم دانلودش کرده بودم ، ولی الان نمیدونم کجاست ، لینک دانلودش هم خراب شده ...کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=2414676&postcount=214
بال کشیدم معانی مختلفی می تونه داشته باشه...ممکنه بخوایی از 10 برسی به 50 و ممکن هست بخوایی از 60 برسی به 90 ؟؟؟من ادبیاتم زیاد بد نیست (حدود 60-70 می زنم سوالای استانداردو) اگه اینو تعریف کنی و مشخص کنی در حال حاضر رو کدوم مباحث بیشتر تسلط داری شاید بتونم کمکت کنمنقل قول:
بابا .ارد کردنن شماره پرونده سال قبل موقع ثبت نام هم مستحب بود!:31: من که همون اول هم وارد نکردم. مطمئن باش مشکلی نیست.نقل قول:
عزیزم الآن فهمیدی؟! اینو که اول سال اعلام کردن.:31:نقل قول:
اینم از عواقب عضو جدید بودنه! پست تکراری دادم!
آخه چرا باید تایید شدن پست هام اینقدر طول بکشه مدیران عزیز؟!!!
اخ جون! سریال شناسنامه منم درست شد:8:
فقط هنوز شماره داوطلبی کنکور 88 امو ننوشتن؟؟!
این مهمه یا نه؟ هرچی هم که به سازمان سنجش زنگ میزنیم اشغاله...:41:
اینم از شانس .... ماست:41: معدل بازم خیلی بهتر از تک درس بود ریاضیات من وضعش اینجوری خیلی خراب میشه!!!نقل قول:
این یعنی اینکه هر درس به طور جداگانه 15% تاثیر تو نتیجه کنکور میزاره؟;):blink:
آرش جون مسمر که تاثیر میدادن وضع من توپ بود معلمای ما خوب درس ندادن در عوض همه مستمرارو بالا 16 دادن!!!نقل قول:
عجب, مال من هم همینطوری درخشانه.
انشاءالله رتبمون اینجوری درخشان نباشه:27:
من که گفتم مال منم ننوشتن مال مسعود ننوشتن اصلا یکی از رفیقام موقع ثبت نام اینو نداشت بخاطر همین خالی گذاشت فکر نکنم مهم باشه چون ستاره دار نبود!نقل قول:
فقط هنوز شماره داوطلبی کنکور 88 امو ننوشتن؟؟!
این مهمه یا نه؟ هرچی هم که به سازمان سنجش زنگ میزنیم اشغاله... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم نمرات من:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فقط یه سوال! الان که نمرات رو درس به درس تاثیر میدن مثلا مال ریاضی رو چیکار میکنن؟ میانگین حسابان و جبر و هندسه رو تاثیر میدن؟
اونوقت که من بدبخت میشم....:31:
آرش نمرات تو که خیلی خوبه گرفتی مارو...
آرش تو به این میگی بدبختی؟نقل قول:
بیا نمرات منو ببین بفهمی بدبختی یعنی چی!
رسما درصدام نصف میشه!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]