chera inja modeme alfex moarefi nashode?:31:
Printable View
chera inja modeme alfex moarefi nashode?:31:
سلامنقل قول:
خوب معلومه که تو تنظیمات مشکلی نیست. یا مودم مشکل داره یا نویز خط بالا رفته و مودم در برابرش کم میآره.
1- اگه تونستی مودم رو ببر پیش یکی از دوستان و تستش کن.( یا شرکت)
2- Splitter چی گذاشتی؟ تونستی عوضش کن.
3- مودمت چند سالشه؟ !!
سلام دوستان،یه سوال داشتم
برای وصل کردن مودم به pc ،از Usb بهتره استفاده بشه یا Lan؟دوتایی با همم میشه وصلشون کرد؟
ممنون
فرق زیادی نداره ولی لن راحتترهنقل قول:
احتیاج به نصب درایور مودم نداره
خیر ، با هم نمیشه استفاده کرد
درود بر دوستان عزيز
من مودم TP-Link مدل 8840 (4 پورت) دارم. از داخل خود جعبه اون يه splitter رو نصب كردم. ولي نويز روي خط تلفن خيلي شديد هست و اصلا نميشه صحبت كرد. وقتي كه مودم روشنه حتي وقتي connect نيستم، هنوز نويز داره! رفتم براي تلفنها بصورت جداگانه splitter گرفتم و نصب كردم. بازم مشكل حل نشد. حالا بايد چيكار كرد؟
ممنون
سلام یه d-link 2640u گرفتم مودم قبلیم2520 بود حالا یه مشکل دارم وقتی همه اون اتصالات(سیمها) به مودم اولیم میزنم کاملا ارتباطم برقرار میشه ولی وقتی به مودم جدیدم میزنم چراغ status خاموش میمونه! چرا اینجوریه؟ از سیم ها و خط تلفنم که نمیتونه باشه چون همونا رو به مودم دیگه زدم جواب داد . این مودم آک گرفتیم!!!! میتونه از مودم باشه؟
نقل قول:
من تو صد تا سایت دیدم که بچه ها با تجهیزات شبکه dlink مشکل داشتن احتمالاً مودمت کار خودشو کرده دیگه.
برای همینم همیشه پیشنهاد میکنم بچه ها اگه دنبال مودم ارزونن Tp-link بخرن.
نه جنس درجه n اُمِ آشغاله نه isp هست که پشتیبانی نکنه.
مقدار زیادی از نویز خط به سیم کشی داخل ساختمون مرتبط میشه اگه لپتاب داری برو دم در خونه اونجا که اشتراک تلفن وارد ساختمون میشه تست کن .نقل قول:
بعضی خط ها هم قبل از اینکه وارد ساختمون بشن خودشون نویز دارن (بخاطر نوع تجهیزات و سیم کشی های غیر استاندارد مخابرات)
ربطی به کانکت بودن نداره ، هر موقع مودم روشن کنید ، نویز میفتهنقل قول:
اگه هر تلفن و مودمتون مستقیم به پریز تلفن وصل هست ، برای هر تلفن جداگانه یک اسپلیتر باید بذارید!
اگه از پریز یکی از تلفن ها ، سیم به طرف مودم میکشید ، باید اسپلیتر از یک طرف مستقیم به پریز و از طرف دیگه به تلفن و مودم در قسمتهای مخصوص خودش ، ضمنا برای هر گوشی تلفن دیگه ای هم که روی خطه باید یه اسپلیتر جداگانه بگیرید!
احتمال میدم شما مودمتون رو مستقیم به پریز وصل کردید و برای تک تک تلفنها اسپلیتر گذاشتید که این اشتباست!
ممنون از راهنمایی دوست عزیز، شاید حق با شما باشه، مودم کار خودشو کرده باشه، اما این مودم اشغال و درجه N ام نیست، من این مودم رو ۲ ساله پیش ۱۲۰ هزار خریدم، آخرین قیمتی هم که ازش دارم ۸۰ هزار هست، در هر صورت ممنوننقل قول: