کتاب خیلی سبز اصلا به درد نمی خوره من معلم عربیم خودش نویسنده اون کتاب بود اونو به زور کرد تو پاچمون ولی اصلا به درده کنکور نمی خوره:31:نقل قول:
گاچ درجه کتاباش متوسط به بالاست عموما
کتاب خیلی سبز اصلا به درد نمی خوره من معلم عربیم خودش نویسنده اون کتاب بود اونو به زور کرد تو پاچمون ولی اصلا به درده کنکور نمی خوره:31:نقل قول:
گاچ درجه کتاباش متوسط به بالاست عموما
من آشنا توی قم دارم پرسیدم میگه هم نمایندگی گاج هست هم گزینه 2. زنگ بزن 118 شماره بگیر گفت توی خیابون دورشهر(همچین اسمی داشت اگه اشتباه نکنم) هردوتاشون نمایندگی دارننقل قول:
چند صفحه پیش جواب شما رو دادم. همگامان بهتره بشرطی که پاسخنامشم بخونی اگه نمیخونی مهروماه تستاش بهتره:46:نقل قول:
من پارسال کنکور دادم.تستهای همگامان بعضیاش خیلی خوبن.کلا هر کی همگامان وکتاب سبز رو بتونه در کنار هم کار کنه خوب نتیجه میگیره. امیدوارم موفق بشی.نقل قول:
آره دورشهر باید برم ببینمنقل قول:
همون گزینه2 یا کانون میرم گاج که تشریحی داره بدردی نمیخوره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من که ریاضی هستم کتاب به دردم می خوره؟ چون روش نوشته " مطابق با کتاب درسی آرایه های ادبی سال سوم علوم انسانی"
منم دارمش (ریاضی ام) کتاب توپیه شک نکن !نقل قول:
یه نمونه اش رو دیدم خیلی خوشم اومد ولی خب این "مطابق..انسانی" کمی اذیتم می کنه. چون وقت ندارم آرایه اضافی بخونم یا تست الکی سخت بزنم!
این آرایه های انسانی رو جدا نکرده؟
سلام به همگی
اول از همه بگم برای دین و زندگی کتاب همگامان کتاب خوب و سطح بالاییه و جون میده برای تسلط شدن . فقط حیف که این علیرضا دلشاد پاسخ نامه تشریحی نداده .
این کتاب ارایه های رمزینه زیادی توضیح نداده؟ چون نوشته مطابق با کتاب انسانیها.من ریاضیم و بنا به نظر دوستان این سایت از کلک برای ارایه ها استفاده می کنم اما به نظر من روون و تحلیلی تالیف نشده.:13:
این کتاب ارایه رمزینه چند صفحه است؟
اصلا چطوره صبر کنیم تا بعد عید کتاب هامون سبطی دربیاد ؟ چون مثل اینکه میخواد در یکی از کتابهای بعد عید ،از انتشارات دریافت درمورد ارایه ها توضیح بده.مطمئن باشید تا اصفهون اومد من اولین کسی هستم که کتابشو میخرم:31:.خیلی دوسش دارم این هامون سبطی رو.:46::11:
تغییرات کتاب حسابان :
مشتق هست اما کاربرد مشتق حذف شده
انتگرال حذف شده
تعریف حد عوض شده
تصاعد - معادلات و نامعادلات اصم - بخش پذیری اضافه شدن تو فصل اول
معادله درجه 2 که قبلا به عنوان تابع درجه 2 بود هم اومده فصل اول بسط دو جمله ای هم که قبلا بود ولی الان اسمش عوض شده و اموده فصل اول (بسط نیوتن شده بسط غیاث الدین جمشید کاشانی )
مثلثات که قبلا جزیی از تابع بود الان یه فصل جدا شده
227 صفحه منم دیروز خریدم رشته ام ریاضیه جاهایی که واسه انسانیه نوشته ویژه علوم انسانی خوب تو توضیح داده ولی تستاش کمه ولی در کل خوبه؟نقل قول: