ای بابا بسیار ناراحت شدم انشاالله که مشکلتون حل بشه و ماشیناتون رو نفروشید.
حالا ماشینهاتون رو به رفقا میسپارم یه موقع شاید مشتری پیدا شد.
Printable View
ای بابا بسیار ناراحت شدم انشاالله که مشکلتون حل بشه و ماشیناتون رو نفروشید.
حالا ماشینهاتون رو به رفقا میسپارم یه موقع شاید مشتری پیدا شد.
در ادامه کارهای نوا امروز درب صندوق و کاپوت ماشین یک دست بتونه فوری خورد.
البته قبلا با سمباده نمره 100 و اب پوساب خورده بود.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قصد دارين رنگ آميزي رو خودتون انجام بديد ،يا فقط زير كار انجام ميشه؟
اگر فقط زير كار رو خودتون انجام ميدين، بايد رنگ آميزي پيدا كنين كه كار واقعا تميز ارائه بده و هر خرابي و گند زدني رو به گردن زير كار شما نندازه، كه معمولا اولين كار همينه و از خودشون سلب مسئوليت ميكنن.
بقول يكي از دوستان، رنگ آميز و صافكار بعد از انجام كارش و يا حتي قبل از اينكه كار به اتمام برسه، عملا كور ميشه و ديگه هيچ اثري از خرابكاريهاي خودش نميبينه!!
هرچي هم بهش نشون بدي با تعجب و حالتي در چهره كه انگار اولين باره توي عمرش همچين چيزي رو ميشنوه ، ميگه: كو؟؟؟؟!!!!!!!! منكه نميبينم...!!! كجاش رو ميگي؟؟؟؟!!!!!!!
البته با دقت به اون منطقه اي كه خراب كرده و شما نشونش ميدي، نگاه ميكنه ولي عملا چيزي نميبينه!!! و فقط ميگه:
اين مال زير كارش بوده(يعني صافكار بد كار كرده)
و اگر بري پيش صافكار ميگه: اين مربوط به نقاش بوده كه كار درست انجام نداده..!!
خلاصه سر و كله زدن با اين دو قماش، حكايتي داره...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستش من کارهای نوا رو مرحله به مرحله انجام میدم و هر بار میگم مرحله ی بعدی رو میبرم بیرون ولی به دلیل بی اعتمادی شدیدی که به بیرون دارم خودم انجامش میدم!!
الان حدود 3 سالی میشه که به هیچ تعمیرکار یا سرویسکار یا تعویض روغن یا ........ ی نرفتم و عملا همه ی کارها رو خودم انجام میدم.هربار کاری رو بیرون بردم و اشکالی داشت همانطور که فرمودید اشکال رو به گردن یه تعمیرکار یا قطعه ی دیگری میندازن!مثلا اوایلی که ماشین رو خریدم (4 سال پیش) جلوبندی رو بردم تعمیر و بعد از تعمیر دیدم که یه صدای جیر جیر میده و بردم پیشش که گفت کار من درسته و صدا از جعبه فرمونه !!!!
خلاصه با توجه به اینکه جعبه فرمانم روغن میداد خودم بازش کردم و یه کیت کامل و تمام ساچمه هاش رو (اصلی ) تعویض کردم.خلاصه جعبه فرمان نو شد ولی اون صدا باقی موند.کلا تا حالا هرکاری رو بردم بیرون خراب تر شده.
حالا رنگ رو معلوم نیست چکار کنم.شاید یه کمپرسور قوی از یکی از اشناها قرض کنم و رنگ رو بزنم..شاید هم بدم به یه نقاش که با یکی از فامیلها همکاره..
من هم نگران این موضوع بودم که اگه فقط رنگ رو بیرون ببرم اختلاف پیش میاد.
ديروز سري به تعميرگاه دوستم زدم، يك كامارو كه احتمالا مدل 75 يا 76 بود، براي بازسازي اونجا بود.
ظاهرا از فني شروع كرده و يك موتور هشت 350 آماده نصب روي اون شده، همينطور قراره گيربكس اتومات بشه.
وين كد نداشت و برداشته شده بود اما دوستم ميگفت اين 6 سيلندر بوده و تصميم به هشت شدن گرفته.
نميدونم راهنمايي و رانندگي اين تغيير موتور رو قبول ميكنه يا نه؟ بر اساس قوانين سابق امكان پذير نيست ،بخصوص كه هنوز پلاك قديمه و داستان پلاكهاي قديم و كلاسيك و ايران و فرسوده و غيره خيلي مشخص نيست. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موتور آماده براي سوار شدن.
احتمالا از نمونه هاي وارداتي از امارات بايد باشه
يكي از مشتريها براي بيوك خودش يه موتور كاپريس L S آماده كرده كه شتاب و قدرت بالاتري داره.
و به جهت مقايسه ،اينم يه موتور نيسان پاترول براي تعمير. ظاهرا عمر و كارايي موتور هاي نيسان كمتره ،با اينكه خيلي جوانتر از نمونه هاي آمريكايي است، و البته تعداد اونها هم خيلي كم شده چون كيفيت خوبي نداشتند.
رکورد سریع ترین خودروی جهان شکسته شدشرکت آمریکایی هنسی اعلام کرد که موفق به تولید پرسرعتترین خودروی خیابانی جهان شده است.
به گزارش ایسنا، براین اساس خودروی ونوم جیتی ساخت شرکت هنسی توانسته در تست انجام شده در آمریکا رکورد سریعترین خودروی جهان را که تاکنون متعلق به بوگاتی ویرون بوده بشکند.
این خودرو نخستین خودرویی محسوب میشود که سرعت آن در عرض تنها ۱۳٫۶۳ ثانیه از صفر تا ۳۰۰ کیلومتر بر ساعت رسیده است. این رکورد در کتاب رکوردهای جهانی گینس نیز به ثبت رسیده است.
قدرت موتور خودروی ونوم جیتی ۱۲۴۴ اسب بخار اعلام شده است. حداکثر سرعت این خودرو نیز بالغ بر ۴۲۷٫۶ کیلومتر بر ساعت است.
اگرچه نوع غیرتولیدی بوگاتی ویرون دارای حداکثر سرعت ۴۳۰٫۹۸ کیلومتر بر ساعت است اما بوگاتی مدلهای تولیدی خود را به حداکثر سرعت ۴۱۵٫۲۱ کیلومتر بر ساعت محدود کرده است که با این حساب ونوم جیتی عنوان پرسرعت ترین خودروی جهان را از بوگاتی گرفته است.
وزن خودروی ونوم جیتی ۶۴۴ کیلوگرم بوده و گنجایش موتور آن نیز به ۷ لیتر میرسد. این خودرو همچنین مجهز به صندلیهای چرمی، سیستم تسویه هوا و سیستم پیشرفته پخش موسیقی است.
شرکت هنسی قصد دارد تنها ۲۹ دستگاه از این خودرو را به تولید برساند و تاکنون یک سوم از این خودروها نیز پیش فروش شده است. پیشبینی میشود قیمت این خودرو به بیش از ۱٫۲ میلیون دلار برسد.
+
همانطور که قبلا عرض کردم ماشین من بعد از اینکه اتومات شد 2 تا ایراد خفیف داشت .
1-صدای چرق چرق که از گاورنر در سرعت بالا شنیده میشد.
2-دقت پایین در تعویض دنده که بخشی هم به گاورنر و بخش بیشتری به وکیوم گیربکس مربوط میشد.
خلاصه گاورنر رو یک نمونه دست دوم از یک گیربکس دیگه باز کردم.وکیوم هم نو پیدا کردم که گرفتم.
تصمیم گرفتم هر دو را تعویض کنم تا تغییرات را ببینم.
در ادامه شرح کار تعویض به همراه تصاویر قرارداده شده.
امروز وکیوم گیربکس که نمونه ی نو اون رو تهیه کرده بودم را به همراه گاورنر گیربکس تعویض کردم.گاورنر هم نمونه ی دسته دوم بود.
اول یه استنبولی تمیز زیر محل گاورنر قرار دادم تا روغن روی زمین نریزه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای برگرداندن روغن ریخته در ظرف به گیربکس از یک جوراب استفاده کردم تا اجرام به گیربکس وارد نشه.
تعویض وکیوم هم دردسر خودش رو داشت و 4 - 5 ساعت طول کشید چون موقعیتش جوریه که به ناچار باید رام زیر گیربکس رو باز میکردم و اتصالات اگزوز به گیربکس هم همینطور.خلاصه جک رو زیر گیرکس زدم و تشکیلات زیرش هم باز کردم و وقتی گیربکس پایین اومد تونستم به وکیوم دسترسی پیدا کنم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
فصل تابستان شده و ما رفتیم برای سرویس کولر.تو کلوپ همسایه با یه کولر ساز آشنا شدم که تقریبا تمام کلوپ پیشش رفتن و همه هم راضی بودن.طرفای خیابان کمیل کار میکنه.امروز رفتم سراغش.بعد از بررسی ماشین متوجه شد که کمپرسور ماشین رو عوض کردن البته خودم هم بهش گفتم ولی بهش نگفتم که ماله چه ماشینیه که خودش متوجه شد که ماله زانتیا روش انداختن و تعجب کرد که چرا روی این ماشین همچین کمپرسوری انداختن چون این کمپرسور پیستون متغیر است و فشارش با فشار تغییر expansion valve تغییر میکنه.ولی چون تو ماشین های ما expansion valve غیر متغیر نصب شده است.جواب نمیده.از اونطرف ماشین قبلا گاز R12 توش بوده و بعد گاز R134 توش زدن.حالا به من گفت که دو راه دارم که کولر ماشین راه بیوفته.
اول اینکه: اوپراتور کولر رو باز کنه و expansion valve رو دربیاره و عوض کنه (البته خودش گفت من نمیدونم).که البته اینطور که معلومه باز کردن کامل اپراتور واقعا کار سختیه.
دوم اینکه: برم یه کمپرسور اصلی خود ماشین که گاز R12 میخوره بگیرم و بیارم و نصب کنیم روی ماشین و گاز بزنیم و استفاده کنیم.
اینطور که خودش میگفت این کمپرسور روی ماشین من نو تقریبا یک میلیون هست که اینی که روی ماشین من نصب شده در کمترین حالت پانصد هزار فروش میره و اینطور که خودش یه قیمتی داد گفت که احتمالا کپرسور ماشین خودم رو باید با 200 تا 300 هزار بشه پیدا کرد.
حالا میخواستم یه راهنمایی بکنید منو که
آیا اصلا این موضوع درسته که چون قبلا ماشین گاز R12 توش بوده و حالا R134 توش زدن ماشین خنک نمیکنه و expansion valve اون قادر نیست که اون حالت پودری و خنکی رو ایجاد کنه؟
و آیا اون چیزی که درباره کمپرسور زانتیایی که روی ماشینم نصبه و پیستون متغیر و اون expansion valve متغیر صحت داره یا نه؟
و آیا اون قیمتی رو که درباره کمپرسور بهم داده درسته یا نه؟
و آیا شما راه دیگه ای برای راه انداختن کولر بلدید که خرج زیادی روی دستم نذاره؟
ممنون مثل همیشه