مرسی اما منظور از امتیاز چیه؟؟؟؟؟نقل قول:
Printable View
مرسی اما منظور از امتیاز چیه؟؟؟؟؟نقل قول:
برای گیر آوردن پالتو باید هی بری جلو فکر کنم یا باید بخری یا پیدا میکنی این پالتو رو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
والا ما که هروقت بازی کردیم این لیان توی جاهای تاریک یک چراغ قوه دستش میگرفته [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نه خيرم!!:21: پالتو رو از اولش داشت نميخريدش اوني كه تو ميگي ضد گلولس كه ميخره:31: در ضمن كاپشنشو اولاي بازي ميدزدن!:27:نقل قول:
خب این یعنی چی؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
دست شما درد نکنه
راست میگی :31:نقل قول:
من نفهمیدم آخر سر کی میدزده این پالتو رو:19:
يكي از اون گاندو ها ميدزده ديگه كه ايدا پيداش ميكنه :10:نقل قول:
من ترینری ندیدم که باهاش بشه از handcanon استفاده کرد.نقل قول:
مطمئنی اونی که بهت داده handcanon هستش چون تا با همه ی شخصیتها نری بهت نمیده.
مطمئنم !!!!!!!نقل قول:
منظورم از ترینر سیو بود(ببخشید):46:
والا مال ما از اول فقط کاپشن تنشه!!!!!:10:نقل قول:
با سلام
بازی Resident Evil 4 مال دارینوس رو دارم اما موقع نصب شماره سریال میخواد کسی میتونه کمک کنه؟
شماره سریال بازی:
bh82220691119281
اينم يه عكسه ديگه :10: واقعا اين عكسا جالبن! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نظرتون اينجا كدوم قسمت ميتونه باشه؟ :20:
به نظر من اینجا اون اخر بازی که از چاه میریم زیر زمینه!!!!!!!نقل قول:
اينم يه عكس ديگه:
--------------------------
بچه ها يه خواهش دارم ازتون:21::11:
ميتونيد عكسي از ---- (فقط از صورت) برام گير بياريد شديدا لازم داره :10:
اونوقت قول ميدم بگم با عكسا چي كار دارم لطفا اگه ميشه صورتش واضح باشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عكس اواتور من هست
يه سوال آيا بازي شما هم بعد از اولين سيو يكمي جلوتر (وقتي از اون پله چوبي رد ميشيم و به يه در اهني ميرسيم و وارد قسمت دوم نقشه ميشيم )همه جا تصوير انگار كه دود باشه خاكستري ميشه...
محلش روي نقشه:20: :
<http://www.picfury.com/2t/img/F-91.gif>
صفحه اينطوري ميشه:
<http://www.picfury.com/2t/untitled-1068.html>
راستي تفاوت Resident Evil 4 با biohazard 4 چي؟؟؟؟ :20::20:
خيلي كوچيكه اما اگه لطف كنيد بزرگش رو بهم بديد ممنون ميشم:10:نقل قول:
سلام مشكل شما كارت گرافيكتونه كه بايد آپگريد بشه با اينترنت ميتونيد اين كارو انجام بديد اگر هم سرچ كنيد بقيه هم اين مشكل رو داشتند :46:نقل قول:
فرق اين دوتا هم باهم اينه كه نسخه هاشون فرق فوكوله! اوليه نسخه ي انگليسيه :10:
عکسهای اینطوری از بقیه کاراکترها ندارید که بذارید؟
دوست من ایشون این عکس ها رو با موبایل گرفتند ! ( یا با Webam ) معلومه .نقل قول:
عکسهای اینطوری از بقیه کاراکترها ندارید که بذارید؟
بعدشم وقتی که این بازی اومد هزار تا عکس از همه ی کاراکتر ها گذاشتند !
در قسمت Wallpaper درخواست بده واست میزارند .
من منظورم از همین وبکم و یا موبایلتونه دیگه.
يه عكس از ---- نبود؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من شديدا لازم دارم!!!!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام به همگی؛نقل قول:
Maggy_P جان، خیلی وقت پیش ها، من چند تصویر و Wallpaper با کیفیت بالا و بزرگ از این بازی در همین تاپیک گذاشته بودم که دوباره اینجا اون ها رو معرفی می کنم (عکس های بزرگ و با کیفیتی از کاراکترهای بازی هم در اون ها هست). چون قضیه به مدت ها پیش بر می گرده، لینک های RapidShare از کار افتادن، اما لینک های DivShare هنوز سالم هستند. می تونید از اون ها دان کنید، اما اگه قیلیتر بود و نشد، بگین تا دوباره آپ کنم.
مورد شما مربوط میشه به لینک دوم، اون رو دانلود کنید، البته پیشنهاد من دانلود هر دو لینک هست، تصاویر و Wallpaperها بسیار بزرگ و با کیفیت هستند.
Wallpapers
File Size: 5.1 MBکد:http://www.divshare.com/download/661996-61e
= = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = =
Images
File Size: 4.5 MBکد:http://www.divshare.com/download/706619-63c
ممنون...:11::11:
:40::40::40::40::40:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
صبر كني بازم ميزارم.
کد:http://www.tendoweb.com/Wallpaper/Resident%20Evil%204/resident_evil_4_rigell_005.jpg
کد:http://www.gamersgallery.com/gallery/data/500/wallpaper_resident_evil_4_06_1600.jpg
maxeeom جان خيلي ممنون زحمت كشيديد به دردم خود من خودم گشته بودم اما ميخواستم چهرش كاملا مشخص باشه و جالب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقاي hmr007 ممنون اما اينا رو من خودم ديده بودم يه عكس از صورتش ميخواستم كه بزرگ و واضح باشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب بگير با فتو شاپ صورتش رو جدا كن!!نقل قول:
اكثر فايلهايي كه گذاشتم رزوليشن بالا بود. فكر كنم اگه صورتش رو جدا كني بازم با كيفيت باشه.
منم چند تایی براتون میزارم
ازاین شروع میکنم. البته شاید تکراری باشه
نه آخه نميدونيد ميخوام باهاش چه كار كنم خوب هر وقت تموم شد ميگم! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نميخوام صورتاش اين حالتي باشه ميخوام عادي باشه اگر نه من با اينا هم ميتونم....... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
---- منو كشت با اين قيافش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نميشه........ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سعي ميكنيم..........
مگی ببینم نکنه برای بازی the sims میخوای؟
مگی اون عکسی که میخوای نیست.من فهمیدم تو چی میخوای.یه عکسی که نمام صورت لیون معلوم باشه،ولی همه پزهاش به این شکل هست و عکسی که تو میخوای موجود نیست.
نه خودم پيدا كردم براي سيمز هم نميخوام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تقريبا تمومه حالا براتون ميزارم توي تاپيك تا بفهميد براي چي ميخواستم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
زودتر بزار . از كنجكاوي مرديم.نقل قول:
يعني ميخواد چي كار كنه لئون اس كندي عزيزم؟:18:
ای بابا مگی زود باش.میخوای چیکار بکنی؟؟؟!
مردیم از فضولی!
نقل قول:
تاييد ميشه
مگي جان
حالا من ساكتم هيچي نميگم مجبورم نكن صدام در بياد ديگه
بابا زود باش
حا تمام وشد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عصري ميزارمش توي تاپيك [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چون الآن به دلايلي نميشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگرم بد بود بي رودروايسي بگيد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]