آقا مجید خیلی خوب بود فقط اگه میشه شبیه این تاکسی تلفنیها بکنش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا مجید خیلی خوب بود فقط اگه میشه شبیه این تاکسی تلفنیها بکنش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چه مدی می خوای ؟مگه ماشین چشه من دیروز به خاطر همین ماشینه دوباره بازی رو ریختم و فعلا همین دوتا رو تا الان توبازی دارمنقل قول:
منظورت رو نفهمیدم یعنی مدل تاکسی شو می خوای؟نقل قول:
یک مدل تاکسی از همین دارم برات می زارم ولی زیاد شلوغش کردن رو سقفش یک چیزایی داره پشتش باله داره و دراش از بالا باز میشه
توش رو درهاش کامل پر بلندگو هست
اگه می خوای بزارم
ميگن پچ فارسي اين بازي اومده راست ميگن نميشه دانلود كرد؟"
آقا مجید مثل این
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقایون میگم 1,2 روز پیش اخبارو دیدید اون ماشینه زیر آب میرفت آیا برای SA هم همچین چیزی وجود داره؟؟؟
آره هست بارسا گیم داره ولی تو اینترنت نیست اگر هم باشه چطور می خوای دانلود کنی مگه اینکه مودمتADSLنقل قول:
باشه
نه عزیز من نمی تونم این کار رو باید با زدمودلر انجام داد که ما هیچی ازش سر در نمیاریم.نقل قول:
آقایون میشه یه آموزش تصویری ساخت فایل Txd برای فایلهای Dffی که دارم بذارید؟؟؟
من adsl دارم اگه لينك دانلودش رو داري بده ممنون ميشمنقل قول:
مال من فارسیه ولی من ADSL ندارم که آپلود کنم چون حجمش 1.5 گیگابایت هست.نقل قول:
ميگن پچ فارسي اين بازي اومده راست ميگن نميشه دانلود كرد؟"
میتونی مثل من کنی: یعنی بری بازی فارسی رو بخری و بعد پوشه ی AUDIO رو با مال خودت عوض کنی.
بله که میشه. فقط یکم اذیت میکنه و روی زمین هم به سختی حرکت میکنه.نقل قول:
آقایون میگم 1,2 روز پیش اخبارو دیدید اون ماشینه زیر آب میرفت آیا برای SA هم همچین چیزی وجود داره؟؟؟
به روش دستی باید وارد Handling.CFG بشی و بعد به روش زیر تغییرات رو اعمال کنی:
ستون هشتم : nPERCENT Submerged
این عدد نشان میدهد چند درصد از ارتفاع وسیله نقلیه باید به زیر آب برود تا در آب شناور وغوطه ور شود . درصورت وقوع چنین حالتی وسیله نقلیه غیر قابل کنترل شده وبه دست امواج سپرده میشود.
محدوده قابل قبول برای اعداد این ستون بین 10 تا 120 است . هر چه این عدد افزایش یابد اتومبیل دیرتر غوطه ور میشود ولی در عوض هرچه این عدد کاهش یابد اتومبیل به راحتی همانند قایق روی امواج سوار شده وبالا وپایین میرود.
برای امتحان ، میتوانید اتومبیلی را به کنار دریا ببرید و با تغییرات دراین عدد رفتار اتومبیل را بررسی کنید.
این عدد درمورد قایقها درحدود 10 تا 15 ، درمورد اتومبیلها حدود 75 تا 90 و درمورد موتورسیکلتها برابر 103 است.
و اما میتونی در Handling Editor Final گزینه ی Percent Submerged رو مطابق بالا تغییر بدی تا ماشینت روی آب باقی بمونه و به زیر آب نره.
البته شما خواستید که ماشین به زیر آب بره که همچین چیزی تو SA امکان نداره ولی میشه کاری کرد یک قایق تمامش تو آب باشه بدون اینکه غرق بشه. یعنی مثل زیر دریایی. ولی نزدیک به سطح آب حرکت میکنه که در کل چیز قشنگی در نمیاد.
مگه روش دیگه ای هم هست شما چطوری هندلینگ رو تعغیر می دین مگه همینطوری دستی تعقیر نمیدیننقل قول:
نکنه با نرم افزار این کار رو می کنید اگه می شه همین نرم افزارش رو با اموزش بزارید
:41::41::41::41::31::31:
در درجه اول كه بايد خيلي حرفه اي باشي . اگهميخواي دستي اين كارو بكني . يعني حداقل به اندازه ابي . منم با نرم افزار يه كارايي تونستم بكنم . آموزشو ولش كن فقط يه كم ور بري ياد ميگيري . اينم هندلينگ اديتور :نقل قول:
کد:http://www.gtamods.de/filen_SA_Handling_Editor.php
آقا ابی خیلی ممنون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :11:نقل قول:
خیلی ممنون پس نگو چرا وقتی دفعه آخر هندلینگ رو تعقیر دادم بازی کامل به هم ریخت پس مشکل همین بودهنقل قول:
ومن از اول همونطوری هندلینگ رو دستی دستکاری می کردم به همین دلیل مجبور شدم بازی رو دوباره بریزم:41:
می خواستم بدونم وقتی ماشین رو می خوای جایگزین کنی کدوم راه بهتره اینکه اول فایل های ماشین قبلی رو پاک کنی و بعد دوباره ماشین جدبد رو ادد کنی یا اینکهReplace کنی کدوم بهتره و کمتر بازی مشکل پیدا می کنه ؟
فكر نميكنم فرقي داشته باشه .
اما به نظر من جايگزين يا همون رپليس ( replace ) كردن بهتره .
البته نمی خوام دخالت کنم ولی فکر کنم ( replace ) بهتر باشه چون من هیچ وقت باهاش مشکل پیدا نکردم . اقا مجید 206 ایرانی با کیفیت اگه داری بزار لطفا
اگه اول فایل های ماشین قبلی رو پاک کنی و بعد دوباره ماشین جدبد رو اد کنی اونوقت فایلهای ماشینات میره آخر لیست ولی اگه Replace کنی همون جای قبلی میمونه و من فکر میکنم اینطوری بهتر باشه
محمد رضا جان اون نرم افزار شما یکم امکاناتش کمه.
از این استفاده کنید که کلی چیزی داره و یک سری امکانات که به صورت دستی نمیشه تغییر داد رو با این میشه با تیک زدن فعال کرد.
مثلا اندازه ی نور ماشین و یا اینکه بدون باز کردن در سوار ماشین بشه و ...
حجمش هم ناقابل 44 کیلوبایتنقل قول:
کد:http://mihd.net/zm3k7j
اگر بعد از چند وقت ببینید یک اشتباه کردین و بازی گیر میکنه اینطوری میتونید فایلها رو به ترتیبی که وارد کردین تغییر بدین و یا تست کنید و آخرین چیزهای وارد شده رو میبینید و ممکنه همونجا با دیدن اسم فایلها یه چیزی یادتون بیاد در مورد یه فایل.
ولی اگر پراکنده باشه دیگه تنها راهش نصب مجدد بازی هست.
آقاابی من چطوری میتونم تعقیرات داخل ردمی یک ماشین رو رو این انجام بدم از کجا بفهمم کدوم رو کجا وارد کنم؟:13::13:نقل قول:
اینم موتور ایرانی بلعخره تونستم آپلودش کنم
حجم 2.70
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://mihd.net/97v1fc
__________________________________________________ _____________________________________
اینم پژو 206 اگه یکم دنبال می گشتی پیدا میشد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://www.gta.cz/sanandreas/data/deejay/auta2/P206.zip
بچه ها اگه میشه دوباره اون رینگ های اسپرت رو بزارید یا اینکه بگید کدوم صفحه هست من هرچی گشتم پیدا نکردم
نقل قول:
بچه ها اگه میشه دوباره اون رینگ های اسپرت رو بزارید یا اینکه بگید کدوم صفحه هست من هرچی گشتم پیدا نکردم
کد:http://www.gtainside.com/download.php?do=download&id=9785
ببخشید
من سیو مرحله بعد مافیا modd dogg که با هواپیما باید اون جت رو تو هوا بگیری رو میخوام
امکانش هست.
دوستان نظرتون چه
سی و سه پل اصفحان رو برا بازی بسازم و اونو جا اون پل بزرگه زاریم
چه طور اندازه ها رو پیدا کنم
ابی کمک ؟
آقا به نظر من خوبه چون توی بازی یه تحوّلی ایجاد میشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا من با این رینگ های جدید مشکل دارم چطوری اینا رو تو gta3جایگزین کنم
داخل فایلgta3فقط میشه dffرو جایگزین کرد ولی فایلtxdنداره که من رینگهای جدید رو جایگزین کنم کمک!!!!!11
آیا باید فایلهایtxdرو خودم اضافه کنم اینطوری بازی به هم نمیریزه؟
بفرمایید اینم آموزشش: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
کد:http://mihd.net/6ngj5a
باید TXDها رو هم اضافه کنی و اون تغییراتی که توی ReadMe گفته روی فایل veh_mods اعمال کن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
چند وقته حرفی از آموزش نیست بنابراین گفتم یک آموزش ساده بزارم که به درد خیلی ها میخوره.
چطوری Paintjob دائم رو ماشین نصب کنیم و یا یک ماشین رو روش هرچی میخوایم بنویسیم:
اول بزارین بگم Paintjob چیه؟ بعضی ماشینهارو وقتی نصب میکنیم، میبینیم چند تکسچر اضافه دارند که باید اونها رو هم جانشین کنیم. مثلا Broadway به غیر از DFF و یک تکسچر؛ دو فایل تکسچر دیگه با نام Broadway1 و Broadway2 هم داره. این فایلها فقط یک پوسته هستند که زمانیکه تو مکانهای اسپرت گزینه Paintjob رو میزنیم؛ روی ماشین یک طرح میکشند که شبیه همون Vinlyها در NFS هستند.
ماشینهایی که Paintjob دارند، در تکسچر اونها فایلی با نام Remap****body وجود داره. به جای **** باید اسم ماشین قرار داره. مثلا در Elegy میشه Remapelegybody.
این فایل در تکسچر معمولا یک فایل سفید هست که چیزی رو شامل نمیشه و به رنگ شیری رنگ هستش.
حالا اگر بخوایم یک ماشین دائم با Paintjob و ظاهر اسپرت در حرکت باشه باید اول از اون تکسچرهای اضافه؛ فایلهای Remap رو استخراج کنید و توی تکسچر اصلی جانشین کنید.
حالا اگر بخواین یک ماشین رو روش خط نارنجی بکشید میتونید همون فایل Remap***body رو استخراج کنید و از وسط همون عکس شیری رنگ از چپ به راست یک خط نارنجی بکشید.
البته باید ماشین شما این قابلیت رو داشته باشه و تو تکسچر اون فایل Remap****body وجود داشته باشه.
همچنین شما میتونید این فایل شیری رنگ رو در فتوشاپ وارد کنید و افکتهای جالبی به اون اضافه کنید. مثلا کلش رو مثل پولک ماهی در بیارین و با زرشکی و مشکی تزئین کنید. کسانیکه NFS CARBON بازی کرده باشن این Vinly رو به خاطر دارن.
البته توجه کنید که Remapهای ماشینها به هم نمیخوره. یعنی مشکلی به وجود نمیاد ولی مثلا نوشته های روی درهای Lamborghini Galardo ممکنه بیاد رو سقف ماشینی مثل Benz SLK که حالت بدی به وجود میاد.
اگر در مکانهای اسپرت میبینید ماشین شما گزینه ی Paintjob داره ولی وقتی میزنید ماشین سفید میشه میتونید برید در Gta3.IMG نام ماشین رو به همراه 1 در آخرش وارد کنید تا Paintjob اون رو ببینید و تغییر بدین. البته اگر تعداد Paintjobها از یکی بیشتر باشه باید اعداد 2 به بالا را هم وارد کنید.
بعضی از ماشینها همراه با ماشین؛ سازنده نقشه ی Wireframeها را هم قرار میدهد که یک فایل عکس با کلی خط است که شما میتوانید بر اساس این Wireframeها خودتان یک Paintjob زیبا بسازید.
تغییرات کلی مثل نصب ماشین رو دستی انجام بده. اینطوری که نمیشه یعنی با نرم افزار نمیتونی این کار رو بکنی و بهترین راه همون Notepad هستش. فقط برای کارهای جزئی مثل کم و زیاد کردن سرعت و ترمز یا وزن با نرم افزار راحت تری.نقل قول:
آقاابی من چطوری میتونم تعقیرات داخل ردمی یک ماشین رو رو این انجام بدم از کجا بفهمم کدوم رو کجا وارد کنم؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نظرم اول ببین کار شدنیه؟؟ چون ما هنوز COL بلد نیستیم.نقل قول:
دوستان نظرتون چه
سی و سه پل اصفحان رو برا بازی بسازم و اونو جا اون پل بزرگه زاریم
چه طور اندازه ها رو پیدا کنم
ابی کمک ؟
ولی در کل میتونی با MED این منطقه رو پیدا کنی و دو تا کلیک رو پل بکنی تا مشخصاتش رو ببینی.
من تا همین حد میدونم چون تو کارهای نقشه و اسکلتی ضعیفم. تازه شماها یک 3D MAX هم بلد هستید که من همون رو هم یاد ندارم.
شما تمام DFFها و TXDها رو اضافه کن و اونهایی هم که تو GTA3.IMG نیست رو هم اضافه کن.نقل قول:
آقا من با این رینگ های جدید مشکل دارم چطوری اینا رو تو gta3جایگزین کنم
داخل فایلgta3فقط میشه dffرو جایگزین کرد ولی فایلtxdنداره که من رینگهای جدید رو جایگزین کنم کمک!!!!!11
آیا باید فایلهایtxdرو خودم اضافه کنم اینطوری بازی به هم نمیریزه؟
حالا Veh_mods.IDEرو از پوشه ی MAPS باز کن و اسم فایلهایی که اضافه کردی رو پیدا کن و جلوش به جای کلمه ی Vehicles اسم همون فایل رو بنویس.
مثلا این چند خط در اصل اینطوریه:
حالا شما باید اینطوریشون کنی:نقل قول:
1073, wheel_sr6, vehicle, 100, 2097152
1074, wheel_sr3, vehicle, 100, 2097152
1075, wheel_sr2, vehicle, 100, 2097152
1076, wheel_lr4, vehicle, 100, 2097152
1077, wheel_lr1, vehicle, 100, 2097152
1078, wheel_lr3, vehicle, 100, 2097152
1079, wheel_sr1, vehicle, 100, 2097152
1080, wheel_sr5, vehicle, 100, 2097152
1081, wheel_sr4, vehicle, 100, 2097152
1082, wheel_gn1, vehicle, 100, 2097152
1083, wheel_lr2, vehicle, 100, 2097152
1084, wheel_lr5, vehicle, 100, 2097152
1085, wheel_gn2, vehicle, 100, 2097152
نقل قول:
1073, wheel_sr6, vehicle, 100, 2097152
1074, wheel_sr3, wheel_sr3, 100, 2097152
1075, wheel_sr2, wheel_sr2, 100, 2097152
1076, wheel_lr4, wheel_lr4, 100, 2097152
1077, wheel_lr1, wheel_lr1, 100, 2097152
1078, wheel_lr3, wheel_lr3, 100, 2097152
1079, wheel_sr1, wheel_sr1, 100, 2097152
1080, wheel_sr5, wheel_sr5, 100, 2097152
1081, wheel_sr4, wheel_sr4, 100, 2097152
1082, wheel_gn1, wheel_gn1, 100, 2097152
1083, wheel_lr2, wheel_Ir2, 100, 2097152
1084, wheel_lr5, wheel_lr5, 100, 2097152
1085, wheel_gn2, wheel_gn2, 100, 2097152
اقا ابی من یک مشکل دارم می خواستم بدونم میشه بدون تعقییر در پوشه صداها صدای ماشین رو عوض کرد
من یک ماشین مدل بالا رو جایگزین یک ماشن بدرد نخور کردم ولی صداش خیلی بده صدای ماشینای قدیمی هست می خواستم بدونم راهی هست ؟
من فقط می خوام صدای ماشین با یکی از صداهای ماشینهای دیگه عوض بشه نمی خوام پ.شه صداها رو دست کاری کنم مثلا نمیشه هندلینگ رو یک جاشو تعقییر داد و صدای ماشین عوض شد؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بچه ها یه سر به اینجا بزنید!!!!!!!!!!!!!
حتما سر بزنید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کد:
کد:http://www.aftab.ir/advertising/advertisement.php?id=4942
ابی توصیه من فراموش کردی ؟نقل قول:
به نظرم اول ببین کار شدنیه؟؟
کار نشد نداره
تازه اونم برا ایرونی که اگه بخواد میتونه
اخه پل کول برا چیشه ؟ ( اگه اطلاعاتی داری بده ابی جان)نقل قول:
چون ما هنوز Col بلد نیستیم
این کارو میکنمنقل قول:
ولی در کل میتونی با Med این منطقه رو پیدا کنی و دو تا کلیک رو پل بکنی تا مشخصاتش رو ببینی.
بابا شما سرور و استاد ما هستینقل قول:
من تا همین حد میدونم چون تو کارهای نقشه و اسکلتی ضعیفم. تازه شماها یک 3d Max هم بلد هستید که من همون رو هم یاد ندارم.
من برنامه نویسیم خوبه و برای همین یکم فایل vehicles.IDEرو دخه پخه کردم و فهمیدم که اگه ای دی یه ماشینی رو با ای دی یه ماشین دیگه عوض کنین ؛ صداش هم ع.ض میشه نتنها ماشین بلکه موتور و... هم میشه.نقل قول:
براي دونستن اين كه برنامه نويسي لازم نيست .نقل قول:
اين كه فقط با دانلود صدا ميشه كه من تاحالا چند نوع از صداهاي بهترين ماشين ها مثل فراري و لامبورگيني و... رو گذاشتم .
ميتوني اين كار رو بكني با استفاده از vehicles.IDE كه Danoosh Pichgahe گفت . اما يادت باشه اگه اين كارو بكني صداي ماشيني كه صداي اون رو رو اين قرار دادي صداش قديمي ميشه. اگه ميخواي بگو توضيح بيشتر بزارم يه ديگران ميزارن .
من به وسیله SAAT فرانت پیج تونستم صدای چند نوع از صداهاي بهترين ماشين ها مثل فراري و لامبورگيني و... رو بذارم این که کاری نداره البته باید یادت باشه که طول صدای PCM با طول صدای اصلی بازی با هم یکی باشه وگرنه بازی هنگ می کنه و یا چند دقیقه بعد صدا ها قاتی پاتی می کنن این عکس رو نگاه کن واسه فهمیدن PCM:
در ضمن بنده زبان برنامه نویسیم خوب بود که عوض کردن صدا رو درvehicles.IDEبود فهمیدم آقای Mohammad rezaMS!!
حرف شما درست ولی اسکریپتهای GTA با کدوم یکی از زبانهای برنامه نویسی شباهت داره؟؟ بازیها قاعده ی مخصوصی دارند. چند وقت دیگه یک سری آموزش اسکریپت GTA رو میزارم.نقل قول:
من برنامه نویسیم خوبه و برای همین یکم فایل vehicles.IDEرو دخه پخه کردم و فهمیدم که اگه ای دی یه ماشینی رو با ای دی یه ماشین دیگه عوض کنین ؛ صداش هم ع.ض میشه نتنها ماشین بلکه موتور و... هم میشه.
خداییش عکست خیلی گنده بود :دینقل قول:
من به وسیله SAAT فرانت پیج تونستم صدای چند نوع از صداهاي بهترين ماشين ها مثل فراري و لامبورگيني و... رو بذارم این که کاری نداره البته باید یادت باشه که طول صدای PCM با طول صدای اصلی بازی با هم یکی باشه وگرنه بازی هنگ می کنه و یا چند دقیقه بعد صدا ها قاتی پاتی می کنن این عکس رو نگاه کن واسه فهمیدن PCM:
ولی این نرم افزار SAAT Frontend (به قول شما Front Page) چند تا باگ اساسی داره که پدر بازیرو در میاره. یعنی در کل خوب Import نمیکنه. از همون روش دستی کار آدم راحت تره.
مطمئنی که شما اولین نفر هستید که این موضوع رو کشف کردین؟؟؟نقل قول:
در ضمن بنده زبان برنامه نویسیم خوب بود که عوض کردن صدا رو درvehicles.IDEبود فهمیدم آقای Mohammad rezaMS!!
یک سر به صفحات اول تاپیک بزن.
آموزش تمام اینها یعنی تغییر صدای بوق و صدای موتور ماشینها تو همون 20 صفحه اول پیدا میشه.
سلام . من مشكل پاركينگي رو كه تو بازيم خراب شده فهميدم . من قبلا به جاي خودروي ELEGY يه نيسان قرار داده بودم . اون نيسان اسپرت شده تو اون پاركينگ بود . البته اين مال زمانيه كه تازه بازي رو گرفته بودم . اما وقتي كه بيشتر ياد گرفتم كلا هرچي ماشين تو بازي بود عوض كردم . به جاي اين نيسان اسپرت شده هم يك TOYOTA گذاشتم . اين TOYOTA سيستم اسپرت ماشين قبلي رو نميپذيرفت . چون اون نيساني رو كه اسپرت كرده بوده باله ها و ... اش مثل بقيه ماشين ها نبود و فقط مخصوص همون نيسان بود . اما الان من دوباره اون نيسان رو پيدا و نصب كردم . اما اون نيسان با تنظيمات اصلي بازي كار ميكرد . حالا من تنظيما اصلي خودروي ELEGY رو ندارم . لطفا تنظيمات اين ماشين در carcols.dat و carmods.dat و handling.cfg و vehicles.ide . خواهشا يكي مردي بكنه و تنظيمات اين ماشين يعني همون ELEGY رو بزاره . تنظيمات اصلي تراكتور رو هم لطفا بزارين .:11:
اینم اون 4تا فایل کاملا دستنخورده
کد:http://mihd.net/irofg0
روش دستی دیگه چطوری هست اگه می شه توضیح بدیدنقل قول:
فكر كنم اوني رو ميگن كه دو تا فايل اجرايي تحت dos داره . من هركاري كردم ازش چيزي نفهميدم . اين صدا عوض كردنم كار دستم داد . هر ماشيني رو كه سوار ميشم كه صداش جديده پس از دو سه دقيقه هنگ ميكنه و اگر نه بازي من سالم سالمه . ابي درست ميگفت .نقل قول:
اگه هر كي ميتونه پس از استخراج صدا ها بانك هاي زير رو بصورت دستنخورده برام بزاره . ببخشيد اينقدر رو دارم :11:
Bank_001
Bank_002
Bank_096
Bank_097
Bank_031
Bank_032
Bnak_039
Bank_040
Bank_028
Bank_029
Bank_026
Bank_027
اين ها در شاخه SFX و بخش GENRL قرار دارن . من فشردشون كردم شد 990 كيلوبايت . اگه اين كار رو بكنين نهايت مردي رو در حقم كرديد .
دستت درد نكنه . اون گاراژ كه ميگفتم درست شد :40:نقل قول:
اینم اون 4تا فایل کاملا دستنخورده
ابتدا فایل زیر رو دانلود کنید و محتویات اون رو در مسیر نصب بازی کپی کنید.نقل قول:
روش دستی دیگه چطوری هست اگه می شه توضیح بدید
HTML کد:
کد:http://mihd.net/840vw7
فرض بر این که بازی در درایو G و در پوشه GTAsanandreas قرار دارد.
نکته: تو مسیر نصب بازی نباید فاصله وجود داشته باشد یعنی اگر نام پوشه بالا GTA SANANDREAS باشد نرم افزار کار نمیکند.
حالا دو فایل Saat_SFX و SAAT_Stream در مسیر نصب بازی و کنار فایل GTA_SA.exe وجود دارد.
صداهای بازی دو دسته اند:
1- فایلهای Stream که فرمت آنها OGG هست (با JetAudio معمولا پخش میشود) و شامل رادیوها و صداهای مرحله ها هست.
2- فایلهای SFX که صدای ماشینها، اسلحه ها و تعدادی از شخصیت ها و بیشتر صداهایی که تغییر اونها بازی رو جالب میکنه تو اون قرار داره.
دریافت و ارسال فایلهای صدا
اول بزارین یک موضع رو روشن کنم و اون هم LookUp File هست. این فایل تو مسیر : G:\GTAsanandreas\audio\CONFIG\banklkup.dat قرار داره و همونطور که دیدید اسمش banklkup.dat هست.
این فایل برای بازی تعریف میکنه که فلان صدا تو فلان بانک مربوط به فلان مرحله هست و فلان قدر زمان و حجم داره.
دریافت فایل صداهای Streams و خروج آن از بازی:
نکته: این به این معنی نیست که فایل اصلی خراب میشه و در فرایند Export هیچ وقت بازی خراب نمیشه و فقط در حالت Import ممکنه بازی خراب بشه.
حالا:
Command Prompt رو باز کنید. برای این کار در RUN بنویسید CMD:
فرض میکنیم شما میخواهید فایل BEAT رو او پوشه Stream استخراج کنید. این فایل شامل صدای پیروزی در مرحله ها و صدای کازینو ها و موزیکهای مراحل رقص ماشین و رقص در کازینو میشود.
به این ترتیب عمل میکنیم:
در CMD مینویسیم:
G:\GTAsanandreas\Saat_stream –e g:\GTAsanandreas\AUDIO\Streams\BEATS F:\GTAsound
قانون فرمان بالا به این صورت هست:
saat_stream.exe –e> <stream_file(s)> <target_dir>
یعنی: بوسیله فایل Saat_stream و فرمان Export (-e) به این فایل از مسیر g:\GTAsanandreas\AUDIO\Streams\BEATS فایلهای صدا رو به مسیر F:\GTAsoundاستخراج کن.
دو کلمه قرمز BEATS و F:\GTAsound قابل تغییر هستند.
کلمه BEAT رو میتونید به بقیه فایلها تغییر بدید یعنی میتونید جاش کلمه ی ADVERTS یا هر چیز دیگه رو بزارین تا اون فایل رو استخراج کنه. اون مسیر دوم هم جایی هست که صداها استخراج میشن و میتونه هرجایی باشه. به این توجه کنید که اون درایو باید فضای خالی به اندازه کافی داشته باشه.
بعد از نوشتن فرمان Enter بزنید تا شروع به شمردن بانکها کنه و کارش تمام بشه.
بعد از تمام شدن کار در خط جدید DOS فلش بالا بزنید تا دوباره فرمان نوشته بشه و دوباره Enter بزنید چون ممکنه دفعه اول مثلا یک بانک یا آهنگ جا افتاده باشه.
حالا به مسیر آخری برید و موزیکها و صدا ها رو گوش بدید و اگر خواستید تغییر یدین.
جانشین کردن صداهای Streams به بازی:
بعد از اینکه صداها رو تغییر دادید و هر فایل رو با همون اسم در بانک مخصوصش گذاشتید. وقتی خواستید این صداها رو به بازی اضافه کنید مراحل زیر رو انجام بدین:
در CMD بنویسید:
G:\GTAsanandreas\saat_stream –I g:\GTAsanandreas\audio\streams\BEAT F:\GTAsound\BEAT\stream_import.ini G:\GTAsanandreas\audio\config\banklkup.dat
قانون این فرمان هم به این صورت هست:
saat_stream.exe –i> <target_stream> <import_ini> <lookup_file>>
قبلا lookup فایل رو توضیح دادم ولی Import_ini میمونه:
زمانیکه صدایی رو استخراج میکنید یک فایل با پسوند INI ساخته میشه که اطلاعات صداهای استخراج شده تو اون هست و شما باید آدرس اون رو به نرم افزار بدین.
فرمان بالا یعنی: بوسیله فایل Saat_stream و فرمان Import (-i) به این فایل؛ صدای موجود در پوشه ی g:\GTAsanandreas\audio\streams\BEAT رو با محتویات فایل F:\GTAsound\BEAT\stream_import.ini به کمک فایل بانک G:\GTAsanandreas\audio\config\banklkup.dat تغییر بده.
بعد از وارد کردن فرمان Enter بزنید تا صداها جایگزین بشن. این کار رو هم دوبار بکنید تا امکان خطا از بین بره.
حالا میرسیم به محتویات فایل SFX که بیشتر از Stream به دردتون میخوره:
دریافت فایل صداهای SFX و خروج آن از بازی:
فرض بر اینکه شما میخواهید فایل GENRL که بهترین فایل برای تغییر هست رو از بازی استخراج کنید.
CMD رو باز کنید و بنویسید:
G:\GTAsanandreas\saat_sfx –e G:\GTAsanandreas\audio\SFX\GENRL F:\GTAsound G:\GTAsanandreas\audio\CONFIG\banklkup.dat
قانون این فرمان به این صورت هست:
saat_sfx.exe -e <archive_file(s)> <target_dir> <lookup_file>
یعنی: بوسیله فایل saat_sfx و فرمان Export (-e) به این فایل؛ صدای موجود در G:\GTAsanandreas\audio\SFX\GENRL رو در مسیر F:\GTAsound با کمک بانک اطلاعات G:\GTAsanandreas\audio\CONFIG\banklkup.dat استخراج کن.
فرمت این فایلها Wav هست و با اغلب Playerها قابل اجراست.
بانکهای دلخواه رو تغییر بدین و لذت ببرید.
جانشین کردن صداهای SFX به بازی:
فرض بر اینکه فایل GENRL رو تغییر دادین و صداهای مورد نظرتون رو وارد کردید ولی حالا چطوری اون رو به بازی ببریم؟
در CMD بنویسید:
G:\GTAsanandreas\saat_sfx –i G:\GTAsanandreas\audio\SFX\Genrl F:\GTAsound\GENRL\SFX_Import.ini G:\GTAsanandreas\audio\config\banklkup.dat
قانون این فرمان به این صورت هست:
saat_sfx.exe -i <target_archive> <import_ini> <lookup_file>
یعنی: بوسیله ی فایل saat_sfx و فرمان Import (-i) به این فایل؛ صدای موجود در مسیر G:\GTAsanandreas\audio\SFX\Genrl را با محتویات فایل F:\GTAsound\GENRL\SFX_Import.ini با کمک بانک اطلاعاتی موجود در G:\GTAsanandreas\audio\config\banklkup.dat تغییر بده.
بعد از نوشتن فرمان Enter بزنید تا کار تمام شود. این عمل را هم دوبار انجام دهید.
نکات ضروری:
1- فایلهای Streams از پسوند OGG Vorbis استفاده میکنند و هنگام جانشین کردن باید چنین فایلهایی را جانشین کنید. برای تغییر فرمت یک فایل به OGG از JetAudio استفاده کنید.
2- فایلهای SFX از فرمت WAV استفاده میکنند که JetAudio این مورد را هم انجام میدهد.
3- فایل جایگزین شده باید تمام خصوصیات فایل اول را داشته باشد. یعنی نام، کیفیت، زمان و هر چیز دیگر هماهنگ باشد و فقط حجم فایل میتواند متغیر باشد.
4- از صداهای استاندارد موجود در سایتهای معتبر استفاده کنید، کیفیت صدا باید با بقیه صداها همخوانی داشته باشد. در صورت اشتباه ممکن است مثلا صدای ماشین شما طبیعی باشد ولی ناگهان بوق که میزنید صدا به شدت زیاد باشد و نا هنجاری در بازی بوجود بیاورد.
5- در فرمانهای بالا به فواصل و کلمات توجه کنید.
6- پس از جایگزین کردن صدا؛ فایلهای اضافی را پاک نکنید و حداقل 10 ساعت بازی کنید تا اگر مشکلی بود متوجه شوید.
7- گرفتن نسخه پشتیبان از فایلها فراموش نشود.
در آخر اینکه نرم افزارهای زیادی مانند GFS Tool یا GUI Tool وجود دارند که با یک کلیک تمام کارهای بالا رو با یک رابط گرافیکی انجام میده ولی تمام اونها از Saat Tool استفاده میکنند و بهترین روش و کم خطا ترین روش همینی هست که توضیح دادم چون تو این روش اگر خطایی بکنید بانکها جایگزین نمیشن و مشکلی ندارید.
[SIZE="4"]تا الان20 باره که با من دعئاداری علت چیه؟ درضمن اگه تغییر صدا داخل صفحات قبلی بود؛چرا این یارو اون جوری پست زد و اونم saat front endبود که من پوزش می طلبم! در ضمن این نرم افزار خوب اینپورت می کنه اما اگه فایلت 44 هرتز بیشتر باشه این نرم افزلر قاطی می کنه در ضمن این مشکل رو هم در Soun Recorder ویندوز هم حل میشه کرد و اینقدر توی سرم نزن اَه... [SIZE]نقل قول:
اسکریپت داخل فایل Script.img مثل اسکریپت ویژواله
من چاکر شما هم هستم. دعوا چیه؟ من لحنم یکم بده. شما ببخشنقل قول:
تا الان20 باره که با من دعئاداری علت چیه؟
دلیلش اینه که قسمت جستجوی سایت یکم اذیت میکنه. البته غلق داره. جدی میگم ها!!نقل قول:
درضمن اگه تغییر صدا داخل صفحات قبلی بود؛چرا این یارو اون جوری پست زد و اونم saat front endبود که من پوزش می طلبم!
به نظر من GUI Saat با اینکه امکاناتش در حده صفره از این Saat Front End بهتره.نقل قول:
در ضمن این نرم افزار خوب اینپورت می کنه اما اگه فایلت 44 هرتز بیشتر باشه این نرم افزلر قاطی می کنه در ضمن این مشکل رو هم در Soun Recorder ویندوز هم حل میشه کرد و اینقدر توی سرم نزن اَه...
من که نگفتم تقصیر شماست که مشکل داره!! چرا ناراحت میشی رفیق؟؟
من فکر میکردم هر بازی قاعده های اسکریپتاش بسته به نوع Engine متفاوته. رو حساب بی تجربگی بزار...نقل قول:
اسکریپت داخل فایل Script.img مثل اسکریپت ویژواله
ولی تا جایی که من دیدم اسکریپتاش بدون قانون کلیه و فقط باید یکم روش فکر کنی تا متوجه بشی. حتی از قالبهای وبلاگ هم راحت تر میشه ته و توشو درآورد. البته نوشتنش یکم قانون داره که شما بیشتر تو این زمینه هایی...
می خواستم بدونم منظورت از این یارو که اون بالا نوشتی کیه/؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!:45:نقل قول: