دوستان چرا الکی بحث رو بزرگ میکنید ؟!
مشکل از کرک بازی هست دیگه ! شما در تاپیک زیر درخواست بده واست بزارند :
کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=156537
Printable View
دوستان چرا الکی بحث رو بزرگ میکنید ؟!
مشکل از کرک بازی هست دیگه ! شما در تاپیک زیر درخواست بده واست بزارند :
کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=156537
كاملا حق با شماست oracle جان مشكل از كرك هستش
توی Gta نمیشه سلاح رو انداخت زمین ؟؟؟ کد مربوط به اسلحه رو زدم دستم خیلی پر شده می خوام چندتا از اونها
رو بندازم دور !!!
خودتو بفرست بیمارستان یا کلانتری تا اسلحه هات پاک بشه
سلام دوستان
یه در خواست دارم
من تو مرحله ی Z گیر کردم سیوش رو می ذارم تا مرحله رو برام رد کنید
سیو گیم
ممنون می شم کمکم کنیدکد:http://aliasghar1.persiangig.com/other/GTA.zip
کسی نیست جواب بده!!!
عالی یه یه جورایی ما هم حال کردیم :10:
بعد از یه مدتی همه بازیا تکراری میشن جز pes
عزیزم من سیو شما رو گرفتم منتها مشکل داره ... اول اصلا همچین مرحله توی GTA نداشتیم . ( اسم سیوتون )نقل قول:
کسی نیست جواب بده!!!
دو اینکه وقتی سیوتون رو لود می کنم از بازی خارج میشه و DontSent میده !!!
ببینم الکس جان از چه مودی استفاده کردی؟
سیوتو وقتی بده رد کنن که از چیت و مودی که اسکریپت رو تغییر میده استفاده نکرده باشی:12:
من از اون مودی استفاده می کنم که تو انجمن "ساخت ویراش هک بازی"معرفی شده بود استفاده می کنم
اسمش سوپر جی سی بود
خوب مسلما نمیشه.
یک کار راحت Skip Mission کن با اون مد:12:
TAB+G
مگه میشه skip mission کرد؟نقل قول:
خوب مسلما نمیشه.
یک کار راحت Skip Mission کن با اون مد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
TAB+G
یه کم توضیح بیشتر...
نه بازی معمولی بازیِ مود شده نسخه ی پی سی فقط.نقل قول:
برو توی انجمن ساخت و ویرایش و هک بیشتر دستت میاد. توی فهرست پیدا کن;)
یعنی چه جوری مد شده؟نقل قول:
نه بازی معمولی بازیِ مود شده نسخه ی پی سی فقط.
برو توی انجمن ساخت و ویرایش و هک بیشتر دستت میاد. توی فهرست پیدا کن;)
یه کم توصیح بده رفتم اونجا سوتی ندم
یا لا اقل تاپیک معرفی کن
هر کاری می کنم نمی شه تو مراحل قبل کار می کرد اما تو این مرحله کار نمی کنه!!!
نمی دونم چرا ؟!؟!؟!؟
سلام من یه جا gta6 دیدم مگه اومده!؟
ALEX جان صبر کن من برم GTA نصب کنم اونوقت مرحله رو برات رد می کنم...نقل قول:
فقط یه خورده صبر کن.
ممنون
اشکالی نداره صبر می کنم
فقط شرمنده باید یه کم بیشتر صبر کنی چون CD هاش خیلی خش داره ..... صد دفعه Error داد دارم دونه دونه خش گیری می کنم !!
با عرض معذرت .
سلام بچه ها . یه سوال داشتم . البته یکی که چه عرض کنم . چند تا ... اول اون مرحله ای که CJ باید یه هلی کوپتر رو ساقط کنه . من اول کد UZUMYMW که توش آر پی جی هست رو می زنم. از ساختمون های اطراف هم هلی کوپتر رو هدف می گیرم . بهش می خوره ولی نابود نمیشه . انگار حتما باید هلی کوپتر پرواز کنه بعد خودش یه آر پی جی هم گذاشته کنار هلی کوپتر که یه فلش سبز رنگ هم از بالا به سمت پاییت بالای آر پی جی هست . تا میام برسم کنار هلی کوپتر هلی کوپتر پرواز می کنه و میره . خیلی سریع بعد دیگه گمش می کنم و ماموریت شکست می خوره . یکی دیگه مرحله ی Amphibious assult همون که CJ توی خونه ی چینی ها و آتاری بازی می کنه و لابد game over میشه و عصبانی میشه جلوی خونه هم W نوشته ، وقتی میرم تو دوباره می افتم بیرون میگه که تمرین زیر آبت کمه . به تمرین بیشتر احتیاج داری ، اگه مثل مهارت رانندگی کد داره لطفا بهم بگید . و آخریاون مرحله ای که جلوش نوشته Z که CJ باید اون هواپیماهای کوچولی تک موتورهرو که میان چند تا آنتن رو بمبارون کنه با ضدهوایی بزنه هرکاری می کنم نمی تونم هر سه آنتن یا دکل رو پوشش بدم تعداد هواپیماها هم زیاده به همین خاطر من فقط می تونم یکیشو پوشش بدم و باقی از بین میره و ماموریت شکست می خوره . سوال دیگه م اینه که CJ کی بر می گرده San Andreas آخه توی San Fierro احساس غربت می کنه طفلک ... و آخرین سوالم اینه که میشه آهنگایی که از ماشینا یا به عبارتی رادیو لوس سانتوس پخش میشه دانلود کرد ؟ از سایت اصلی بازی آخه از چند تاش خوشم اومده ... ممنون ...
فقط اون مرحله z که هواپیماها میان یادمه میتونی کد (cpktnwt) رو تند تند بزنی تا هواپیماها بترکن
سلام. اون هلیکوپتر رو تا پای mount Chiliad دنبال کنی تا بعدش بزنیش. همونجا تو بالای بزرگراه وایستا بعد بزنش تموم.نقل قول:
اون مرحله باید Lung Capitalyت زیاد باشه. زیر آبی برو و بیا تا زیاد شه و بتونی مرحله رو تموم کنی. یک درجه توی آب به همون تخصص داده TAB رو بزنی میبینیش. من کدی ندیدم ولی خیلی راحته
اون مرحله خیلی راحته:18: کدی که همه ی ماشینهای یکباره منفجر میشن رو بزنی آب خوردن میشه.
دو تا مرحله ی بعدش گریتو در خواهند آورد.
اون شهر هم اسمش Los Santos هست جیگر San Andreas ایالت کلی هست. باید توی صحرا و las Ventures حدود 20 تا مرحله تموم کنی بعدش بر میگردی. خودت داستان رو دنبال کن قشنگتره.
رادیو لوس سنتوس هم نیست فقط... چندتا رادیوست. اگه نسخه ی پلی 2 رو داری که هیچی(مثل اینکه مال پی سی رو داری) San Andreas Audio Toolkit رو بگیر هرچی صدا خواستی استخراج کن;)
نه نسخه ی بعدیش اسمش GTA IV یعنی GTA 4 هست که هنوز نیومده.نقل قول:
سلام من یه جا gta6 دیدم مگه اومده!؟
سلام جیگر !!نقل قول:
چطوری عزیز ؟
خوب بریم سر اصل مطلب ....
اولاً بگم که با کد تقلب حال نمی کنم چون مراحل خیلی ساده است فقط باید به حرف هایی که می نویسم درست عمل کنی.
مشکل اول که مربوط به هلیکوپتره می شه .....
شما قبل از نزدیک شدن به اون سکوی فرود هلیکوپتر برو یه وسیله نقلیه سریع ( ترجیحاً موتور سیکلت ) سالم و نو وردار و وقتی رسیدی به محل انجام ماموریت , قبل از اینکه اون مامور ها بیفتن به جونت از موتور پیاده شو و مطمئن شو که سالمه و تیر نخورده .... چون تو ادامه ماموریت ممکنه از طرف هلیکوپتر بهش تیر بخوره پس بهتره کاملاً سالم نگهش داری...
...
بعد از اینکه آر پی جی رو برداشتی و هلیکوپتره در حال فرار کردنه , از رو سکو مستقیم بپر پایین رو همون اتاقک نگهبان در ورودی تا آسیب کمتری ببینی.... بعد سریع برو سوار موتوره شو و گاز بده برو تو اون اتوبان بزرگه که البته مشخصه کدوم رو می گم... بعد از هلیکوپتر بزن جلو و برو و برو تا ازش دور شی .... بعد از موتور بیا پایین و آر پی جی تو نشونه بگیر به سمت هلیکوپتر که از دور داره میاد....
با کمی دقت و تمرین می تونی بزنیش و کار روتموم کنی....
مشکل بعدی ات هم که می ری پیش Woozie و ..... اینطوری رفع می شه که .. باید بری شنا کنی و تا می تونی زیر آبی بری تا ظرفیت شش هات بره بالا ..... درست همون طور که دوستمون توضیحشو دادن.
اون جا هم که هواپیما های کوچولو میان چند تا نکته داره :
اولا ً سرعت موس ات نباید خیلی زیاد باشه که نشونه گیری شون از دور مشکل باشه.... دوماً هواپیما ها از جا های مشخصی میان ... با چند سری شکست خوردن ترتیبشون به دستت میاد..... و سعی کن اون ها رو از دور که دارن میان ناکار کنی !
جواب سوال یکی مونده به آخریت هم اینه که , حالا خیلی مونده تا برگرده !!! باید صبر کنی.
و سوال آخر : رادیو های داخل بازی رو می تونی با برنامه ای که از این لینک دانلود می شه, بکشی بیرون :
توضیح اینکه لینک ممکنه فیل** شده باشه ...کد:http://trainerscity.com/zip/files/dl.php3?F=7326&Grand_Thef_Auto_:_San_Andreas_-_Radio_Extractor class=
کد حرکت آهسته تو gta چی بود؟
Liyoaay
:31::31::31:
LIYOAAY = كند تر كردن game play
PPGWJHT = سريع تر كردن game play
سلام بچه ها ، یه سوال داشتم من الان توی مرحله ای هستم که اون فرودگاه متروکه ی صحرایی رو خریدم ولی هیچ ماموریت جدیدی اونجا وجود نداره و ناگزیر برای به پایان رسوندن مرحله ای که Z هست به San Fierro برگشتم . آیا باید تمام مراحلی که توی این شهرر هست رو پاس کنم بعد بهم اجازه داده میشه که ماموریت های حوالی فرودکاه متروکه رو اجرا کنم ؟ حالا توی شهر San Fierro هستم و توی مرحله ی سوم Z هستم ، واقعا ماموریت های خیلی مزخرفی داره . الان اونجایی گیر کردم که یه هلیکوپتر کوچیکه که بهش آهنربا وصل شده و یه ماشین هم اون پایینه و یه دونه بشکه سر راهشه و هرچی بیشتر زمان سپری میشه هلی کوپترهای دیگه بشکه های بیشتری جلوی راه می زارن و راه رو بیشتر سد می کنن . حالا من باید چکار کنم ؟ راستی کی کل مرحله ی Z تموم میشه که از شرش خلاص بشم ؟!!
اصلا لازم نیست ماموریت z رو تا پایان بازی بری
احتمالا مرحله دیگری رو جا گذاشتی
دو راه جلو پات قرار داره دوست من :نقل قول:
1- یا با پای پیاده منتظر تلفن از کسی باشی تا ماموریت هات ادامه پیدا کنن.
2- اگه دوست داشتی سیو ات رو بده به من برات مرحله Z رو رد کنم .
موفق باشی ... منتظرم !
ویرایش شد...
1 و 2-نقل قول:
استاد شما هات کافی رو ازینجا بگیر:
freewebs.com/farshid-gta
بعدش فایل Script.img رو توی فولدر اسکریپ جایگزین کن.
بعدش در حال اجرای بازی فایل exe رو اجرا کن و y رو بزن. تموم. اونوقت با دوست دخترهات صحنه های S.exت باز هست. تا جایی که من میبینم تو هنوز دوست دختر نداری پس بییخیال.
سانسور به نظر تو یک مثلا چندتا مرحله بوده که اینجوری مشتاقی ورش داری:2: به نظر من چیز جالی نیست جز اینکه چندتا اینترور رو میبینی.
3 و 5- فایلهای سیوت توی فولدر GTA San Andreas User Files توی My Documents هست با پسوند .b و هر اسلات جلوش نوشته شد توی سایتآپلود کن و بده اینجا شاید بچه ها برات رد کردن.کد:http://www.gtasnp.com/
4- توی منوی اول بازی ببین نوشته Ver 1.01 یا نه. نوشته بود بیخیال هات کافی شو.
سلام
مرسی از جوابتون
من اگه آپلودمو ایتجا بزارم بقیه برام می رن حتما؟
بازم مرسی از کمکتون
راستی اینم فایل سیوم
اگه ممکن برام ردشون کنید : هر دو رقص(ماشین و در ساحل)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دستت درد نکنه ؛ دقیقا نمی دونم چه جوری میشه سیو بازی رو در آورد البته آپلود کردنشو بلدم ، اگه میشه طریقه سیو کردن بازی و گذاشتنش روی هارد رو توضیح بده . ممنون .:40:نقل قول:
باید بری روی علامت شبیه فلاپی روی نقشه(منظورم توی خونه هات هستش)
میری روی فلاپی قرار میگیری و صفحه سیو باز میشه
نقل قول:
سیو کردن رو که دوستمون گفتن...
فایل های سیو ات هم تو mY dOCUMENTS و بعد در پوشه ی GTA San Andreas User Files با نام های مثلاً :GTASAsf1.b سیو شده اند
دقت کن که اون عدد 1 که قرمز برات نوشتم بی خودی نیست !!
شما تو لیست سیو هات باید دقت کنی که کدوم سیو رو می خوای برامون آپلود کنی ...
بعد دقیقاً متناظر همون سیو با یه عدد مشخص شده ...
شما تو لیست سیو هات تو بازی امکان انتخاب 8 مکان متفاوت برا سیو کردن داری... تو این پوشه هم دقیقاً به همون ترتیب سیو هات وجود دارن.
در خدمتیم.
سلام.
برای آپلود سیوهاتون همونطور که گفتم میتویند ازین سایت باحلا استفاده کنید:
کد:www.gtasnp.com
سلام
من آپلودمو دادم اگه ممکنه برام ردش کنید
هر دو رقص(ماشین و در ساحل)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه مشکلی داشت بگید که دوباره آپلودش کنم plz
از لطفتون ممنون می شم اگه مشکلمو حل کنید
راستی هات کافی فقط همین 1 کارو می کنه ؟
یا مراحل جدید هم می آره؟ اگه هات کافی فقط همین باشه که به هیچ دردی نمی خوره
سلام عزیزنقل قول:
لینک خرابه
لطفاً یجا دیگه بزار
هات کافی هم همین کار رو می کنه.
منتظرم.
نقل قول:
آهان گرفتم . قربون دستت ، لینک دانلودش گذاشتم ببین کار می کنه ( 198 کیلو بایت ):
کد:http://mehran1000.persiangig.com/other/GTASAsf8.b