نقل قول:
نوشته شده توسط gole yase shekaste [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:27::27::27:نقل قول:
کد:http://www.4shared.com/file/22955018/4bb103d8/menu_k800.html?dirPwdVerified=62625318
Printable View
نقل قول:
نوشته شده توسط gole yase shekaste [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:27::27::27:نقل قول:
کد:http://www.4shared.com/file/22955018/4bb103d8/menu_k800.html?dirPwdVerified=62625318
درسته منم بعضی وقتها کابل USB رو میزنم مشکل پیدا میکنه و ریست ویشه وبضی مواقع که شارژر رو ازش جدا میکنم خاموش میشهنقل قول:
فعلا که دو بار کا800 خریدم انصافا هم دلم واسش تنگ شده گوشی باحال و خوش دستی هستش مخوصا وقتی صداش رو هک کنی توی هدفون میترکونه:8:نقل قول:
گوشی به خوش دستی کا800 من ندیدم الان که دبلیو950 دارم همیشه احساس میکنم که هر ان ممکنه از دستم بیفته:31:
من تا اون موقع اینباکسم پر نشده بود. اگه توجه میکردی من خودم از این موضوع بسیار رنج می بردم:41:
ولی صبر کنید درست میشه
خوب همين مسير درسته ديگهنقل قول:
پس مشكلت چيه ؟
درايو دوربين را ( به اسم camdriver0) بريز تو فولدر انتهايي همين مسير كه ساختي
بعد بريز تو گوشي
حله ؟
داداش خرابه اصلا نمیشه نیاز دارم خواهشن منو اورجینال رو بزاریننقل قول:
اول ازت ممنونم که جوابمو دادید:11:نقل قول:
دوست عزیز من یه جایی زندگی می کنم که اصلا نمی دونن فلش یعنی چی .یعنی خودم هم زیاد سر توش در نمیارم و لی یه اطلاعاتی خوندم.
فقط چاره اینکه که ببرم خود نمایندگی سونی اریسکون که اونا هم یه قیمتی میگن که بیا و ببین:blink:
اگه زحمت نیست میتونید یه فوروم یا جای رو معرفی کنید که خودم این کار رو بکنم.ممنون میشم
من شنیدم اگه گوشی رو فلش کنی دیگه نمی شه گوشی رو اپدیت کرد درسته؟و بعضی مشکلات دیگه:sad:
ممنونم ازتون
لینک تست شد مشکلی نداره :19:نقل قول:
اینم یه جای دیگه خودم آپ کردم :46:
فقط اون 644 اولش رو بردار و بریز روی گوشیت
اورجینال اورجیناله :27:نقل قول:
کد:http://4share.ir/storage/644tpa.zip
سلام تمام سايتهاي زير عضو ميشي هر كدوم خواستي مجاني بعد دانلود مي كني فريم وير براي k800 بعد با setool2lite فلش مي كنينقل قول:
کد:http://www.iprotebe.cz
کد:http://www.k750i-forum.de
نقل قول:ممنون اورجیناله اورجینال بود یه دفعه وسط فلش دستم خورد بهش کنده شد:31: هر کاری کردم روشن نشد:41: باتری و سیمکارتو در آوزدم دوباره روشن کردم خدا را شکر هیچیش نشد:27: اگه یه دفعه وسط فلش کردن کابل یو اس بی کنده چی میشه اگه دیگه روشن نشد چیکارش کنیم:13:
ممنون ازت :20:نقل قول:
همی الان اطلاعاتی در مورد برنامه ی setool2lite گرفتم و برنامه رو هم دانلود کردم ولی هنوز درست نمی فهمم بعضی از گزینه برای چی هست.
سایتی که معرفی کردید هم رفتم نوشته cid49.cid51.cid52 من نمی دونم گوشیم کدوم از از این نوع هستش با همیین برنامه ی setool2lite میشه نگاه کرد کدوم نوعه ؟
شرمنده اگه سوالام خیلی ابتدایی هستش.تازه واردیم دیگه
خدا خیرتون بده کمک کنید ثواب داره:10:
دارم کم کم به گوشیم امیدوار میشم
اره روي Identify بزن تمام اطلاعات گوشيتو بهت ميده بعد مطابق با cid گوشيت frimware رو انتخاب كن راستي تو فريم ويرها جديدترينو انتخاب كن(R1KJ001) بعد از اينكه mainو fs رو دانلود كردي روهم (27.8)مگابايت مي شن بعد اول فايل main رو add ميكني و بعدش هم فايل fs رو .حتما به ترتيب add كن و بعد رو فلش مي زني .حداكثر 13 دقيقه طول ميكشه و بعد تموم.راستي تا يادم نرفته بگم اول يك customize رو از همون سايتا دانلود كن كه توش فارسي با شه برا مثال middle east n_afeica و اين فايل كاستوم رو هم تو قسمت MISC Files نرم افزار Setool2lite بزار يادت نره كاستوم درست بريزي واگرنه بعد از روشن شدن گوشيت مي گه با اپراتورت تماس برقرار كن و تو گوشيت نميره مثلا اين كاستومو دانلود كن CDA102568/6 R5A M_East_N_AFRنقل قول:
خوب من همين كارو ميكنم ولي نميشه چيكار كنم؟نقل قول:
من تا حالا هم آكوستيك عوض كردم هم منو ولي نميدونم چرا درايو دوربينم عوض نميشه:41:
بازم شرمنده مزاحم شدیمنقل قول:
چند سوال دارم هر که می دونست دریغ نکنه:12:
1.فایل customize از کجای سایته میتونم پیدا کنم ببینید من فقط اینا رو پیدا کردم فارسی یا middle east نداره؟:45:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2. برنامه ی Setool2lite تو فولدر هاش misc files نداره ببینید. من این برنامه تو یه فایل زیپ بود که وقتی از زیپ خارجش کردم بدون نصب اجرا میشه
دوستان بگید حالا باید چه کار کنم؟
چاره چیه؟:worried:
میسک فایل منظور فولدر نیست
توی برنامه یه قسمت misc file داره که فایل زیپ قرار میگیرن..
قیمت رم یک گیگ برای k800 رو ندارین؟
تا چند گیگ ساپورت میکنه؟
من تجربه 4 گیگ رم رو روش داشتم . البته تا زمانی که 4 گیگ پر نشده عالی کار میکنه ولی بعد از اینکه پر شد یکم (خیلی کم) با افت سرعت مواجه میشی ... ولی به راحتی ساپورت میکنه ...نقل قول:
قیمت رم ها هم در جاهای مختلف فرق میکنه ... مثلا تو همین شیراز 1 گیگ SanDisk قیمتش 8 تومنه
جاهاهای دیگه رو سراغ ندارم باید بپرسی !..
موفق باشید.
بهترين تنظيمات براي دوربين اين گوشي چي هست ؟
چون عکس هايي که ميگيرم يه کمي تار ميشه
تم های گوشی رو از کجا ميتونم دانلود کنم ؟
تا 2 GB ساپورت میکنه... مموریش از نوع M2 هست که یه کم گرونه... 1 GB حدود 20000 تومن 2 GB حدود 35000 تومن...نقل قول:
بابا ایییییییییییول 4 گیگ :18:نقل قول:
مطمئنی رم K800 رو گفتی :blink::blink::blink::blink::blink::blink:
آخه من تو یزد قیمت زدم 28 1 گیگ
تهران هم 22 البته تا 19 هم پیدا میشه
اگه شیراز 8 تومنه و اصل هم هست که من 15 تومن میریزم به حسابت یکی برا من بفرست :31:
آقا یه سوال... چه جوری میشه آهنگی که موقع دریافت بلوتوث میزنه یا وقتی که یه مسیج دلیور میشه رو عوض کرد؟ آخه آهنگ K800 خیلی زاقارته... گوشی قبلیم W810 بود اون آهنگش خوب بود...
دوست من همون طور كه دوستمون گفت يك جايي تو برنامه بالاش نوشته MISCFILEنقل قول:
راستي اين سايتتمام كاستوم فايلارو نداره شما بايد از يك سايت ديگه مثل topsony بگيري من نگاه كردم اوني كه برا گوشي شما لازمه رو داره ولي متاسفانه اجازه دانلود هنوز نگرفتم يعني يك ماه ديگه بهم ميده حالا دوستان اگه كسي اين فايل كاستوم رو داره (حجمش كمه حدود 30KB برا اين دوستمون بزاره)تا كارش راه بيفته راستي شما فريم ويرو دانلود كردي ؟کد:http://www.iprotebe.cz/
راستي تو گوگل برا كاستوم فايل سرچ كن حتما پيدا ميشه لعنتي setool2lite هم نميتونه از گوشي db2020 فايل ذخيره كنه اگه ميشد شما يك راست از هم رو گوشيت همونو ميگرفتي بعر موقع فلش همونو باز روش ميريختي ولي حيف (راستي هر كاستومي پيدا كردي توش فارسي داشت درسته بعد ولي بايد فايل Costomize.xml بازش كني و اون چند خط اولشو با فريم ويرا كه دانلود كردي يكسان كني)
بهترين تنظيم بستگي داره كه در چه محيطي بخواهي عكس بگيري ( يعني تنظيمات در شراط مختلف ، متفاوت هستند) اما من از موقعي كه گوشيم را گرفتم همه گزينه ها را گذاشتم اتوماتيك و خيلي خوب ميگيره اما در موارد خاصي بايد دستي تنظيم بشهنقل قول:
در مورد تمها هم فكر كنم بهترين سايت اين باشه :کد:http://www.mobile9.com/
آقا یه سوال... چه جوری میشه آهنگی که موقع دریافت بلوتوث میزنه یا وقتی که یه مسیج دلیور میشه رو عوض کرد؟ آخه آهنگ K800 خیلی زاقارته... گوشی قبلیم W810 بود اون آهنگش خوب بود...
اينجور آهنگها در مسير زير قرار دارند tpa\preset\system\soundنقل قول:
اگر تونستي تغيير بدي كه هيچي
اگه نه هر موزيكي را كه ميخواهي همينجا بزار تا من امادشو برات بزارم
البته خودم تست نكردم
شما مطمئنيد كه قيمت مموري استيك 2 يك گيگ در شيراز 8 تومنه؟نقل قول:
اگه اره يه 100 تايي برا من بگير
فكر كنم اشتباه كردي
البته من تا حالا گوشیو هک نکردم... فکر می کردم با تنظیمات از تو خود گوشی بشه این آهنگ هارو عوض کرد... ولی حالا که نمیشه بیخیال... حال و حوصله این کارا رو ندارم...نقل قول:
گل محمدی جان قربون دستت...لطف کردی عزیز...
دوست عزيز شما هنوز نميدونيد كه بايد برنامه setool2lt را باز كنيد و بعد فايلهاي مورد نظر را در قسمت MISC قرار بدهيد ؟نقل قول:
با اين حساب كمي بعيد ميدونم كه بتوني با موفقيت فلش كني
شما رو چه حسابي اين نظريه را دادين ؟نقل قول:
وقتي موقع كپي كردن يا هر گونه كار روي گوشي(در صورتي كه حافظه هم كار كند) به هر دليلي ارتباط قطع بشه احتمال آسيب ديدن وجود داره حالا چه Sony Ericsson و چه Nokia و هر ماركي كه باشه فرقي نداره
حتي اگر هارد ديسك هم باشد اين اتفاق ممكن هست بيفتد ( كه معمولا هم بدسكتور و .. ميفته) واسه همينه كه موقعي كه كامپيوتر باز هست و مثلا برق ميره و يا دستي ريستارت ميكنيم موقع شروع ويندوز اسكن ديسك مياد تا جاهايي از هارد را كه احتمالا آسيب ديده اند ترميم كنه
گفتن قيمت تو شيراز پائينه يعني انقدر پائينه:18::18:نقل قول:
تكرارش شد sorry:18:
يعني نياز نيست زيپ كنم؟نقل قول:
این کارهایی رو که بهت میگم انجام بده:نقل قول:
یه پوشه بساز به اسم ifs بعد داخل این پوشه یه پوشه ی دیگه بساز به اسم settings بعدش داخل این پوشه هم یه پوشه بساز به اسم camera حالا درایورهای دوربین رو داخل پوشه camera بریز و در انتها پوشه ifs رو زیپ کن البته از راه اصولی: روی پوشه راست کلیک کن و از طریق send to زیپ کن.و اون رو داخل misc file قرار بده
اگر این کارهارو کردی و نشد یا مشکل از usb هست یا درایورهایی که انتخاب کردی مشکل داره.
اگه کسی فریمور و کاستوم پک جدید K800 داره لطفا معرفی کنه
این هم درایورهای اورجینال صدا و دوربین K800
آکوستیک اورجینال صدا:
درایور اورجینال دوربین:
مشكل از درايو بود چون من دقيقا همين كارهايي كه گفتي رو انجام دادم تازه من روزي 10 بار آكوستيك گوشيمو عوض ميكنم ولي با اين مشكل داشتم.بازم ممنون.نقل قول:
ببین شیراز تو این هفته که تموم شد نمایشگاه کامپیوتر داشت من فروشنده رو اونجا پیدا کردم رم هاش اصل با گارانتی مادام العمر میده قیمت 1 گیگ رو هم میداد 8 تومن !! من دوستم برای گوشی خودش که البته K750 بود 4 گیگ گرفت 35 تومن ... برای K800 هم که MINI میخوره تقریباً 4 گیگ همین قدر بود ...نقل قول:
من برات سوال میکنم ببینم دقیقا چنده چون اون موقع نمایشگاه بود ولی به احتمال زیاد به همون قیمت های نمایشگاه میتونم ازش بگیرم ...
دوستان منتظر باشید تا قیمت های مختلفش رو دقیقاً براتون بپرسم ...
موفق باشید.
دوست عزيز مگه بيكاري روزي 10 بار باباي گوشيتو در مياري:31::19::5:نقل قول:
درسته اگه مینی باشه قیمتش همونه ولی رم کا800 مینی نیستنقل قول:
M2 هستش که قیمت خیلی بالاست
marn دستت درد نکنه ما شرمنده ی شماییم:43:نقل قول:
اره عزیز دانلود کردم. ولی چه فایدهنقل قول:
راستي شما فريم ويرو دانلود كردي ؟
راستی تو سایت topsony هم عضو شدم ولی خواستم دانلود کنم گفت برو دو ماه دیگه برگرد:18: بیخالش شدم .
از دوستان کسی (customize CDA102568/6 R5A M_East_N_AFR) نداره اپ کنه ؟؟ حجمش زیاد نیست .خدا خیرتون بده:27:
راستی چند تا سوال؟:46: ببینید تا اینجا درست انجام دادم
اول فایل main بعد فایل fr ادد کردم .
1.بعد اون علامت 1 فایل customize ادد کنم نه؟
2. علامت دو restore file نمی خاد چیزی ادد کنی؟
3.بعد از فایل کاستوم رو ادد کردم کابل وصل کنم و flash بزنم نه؟
هر جا اشتباه کردم لطف کنید بگید
هم اکنون نیازمند یاری سبزات هستیم
عزیز من شما الان باید بهم روحیه بدید:33:نقل قول:
دوست عزيز شما هنوز نميدونيد كه بايد برنامه setool2lt را باز كنيد و بعد فايلهاي مورد نظر را در قسمت MISC قرار بدهيد ؟
با اين حساب كمي بعيد ميدونم كه بتوني با موفقيت فلش كني
گفتم که اولین باره دارم این کارا می کنم:27: بخدا اگه مجبور نبودم هیچ موقع هم سراغش نمی یومدم:46:
کمک کنید دیگه مراحله های اخرشم:31:
از marn هم کمال تشکر می کنم خیلی زحمت کشیدن:rolleye:
آقا یه سوال که شاید تکراری باشه . به بزرگیه خودتون میبخشید .
آیکونهای K800 رو میشه مثل K750 عوض کرد ؟؟ با چه برنامه ای ؟؟
منظورم تمام آیکونهاست