فاکتوری که موقع ثبت نام روی صفحه کامپیوتر میاد.اگر پیرینت گرفته باشینقل قول:
Printable View
فاکتوری که موقع ثبت نام روی صفحه کامپیوتر میاد.اگر پیرینت گرفته باشینقل قول:
دارمش و پرینت هم گرفتم اما هیچ جا اثری از مدل مودم ندیدم. شما میتونید عکس فاکتور خودتون رو بذارید؟ (البته اطلاعات مهم رو مخدوش کنید)نقل قول:
البته باید از سایت ایرانسل خرید کرده باشی نه یلو یا600
قسمت شرح کالا 1 مودم و مدل شو نوشته 2 بسته 15 گیگ 3ماهه
اینم شرکت اصلی و سازنده مودم 5142
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب اینم سایت اصلی و سازنده مودم 5142 ایرانسل
B42_43 LTE CPE
فقط جلو یکی از پنجره ها اونم تو یه جای خاصی انتن داره سه تا انتن . بقیه جاها به زود انتن میده . من سمت کوروش هستم. ستارینقل قول:
فرستاده شده از SM-J710Fِ من با Tapatalk
چون سیم کارت معمولی هم از باند و فرکانس تی دی ال تی ای استفاده میکنهنقل قول:
فرستاده شده از SM-J710Fِ من با Tapatalk
سلام و عرض ادب به همگی عزیزان .
دوستان بنده چند روزی هست که مودم b5142 به دستم رسیده و خداروشکر ، هم سیمکارتش فعال شده و هم بسته ش و از این بابت ها مشکلی نیست .
مشکل بنده اینه که مودمم با پی سی خودم اصلا وصل نمیشه ، ولی با یک پی سی دیگه که ویندوز 7 داره و قطعاتش بالاتره وصل میشه و به راحتی میشه ازش استفاده کرد .
سیستم خودم قدیمیه و ویندوزشم ایکس پی هست ، البته قبل تعویض وایمکس با فورجی ثابت ، با اپراتور ایرانسل که صحبت کرده بودم ، طرف میگفت کارکرد این مودم ها ، اصلا ارتباطی با قطعات سخت افزاری و نرم افزاری سیستم شما نداره و سخت افزار مختص به خودشون رو دارن ، واسه همینم من گفتم پس مشکلی نداره و درخواست تعویض دادم .
تا روز قبل از تحویل مودم ، به راحتی داشتم با وایمکس کار میکردم ولی این مودم نمیدونم چرا اینجوری میکنه .
وقتی میخوام مودم رو کانکت کنم :
اول ، استاتوس کانکت اینجوری میشه :
کد:s9.picofile.com/file/8295558968/shot_1.PNG
حدود یکی الی دو دقیقه همینجوریه تا اینکه بعدش استاتوس به شکل زیر تغییر میکنه :
کد:s9.picofile.com/file/8295558976/Shot_2.PNG
و بعدش همینجوری میمونه ، ( یکبار حدود نیم ساعت همینجوری موند ) و در آخر هم کانکت شد ولی هیچ سایت و ... رو باز نمیکرد و فقط لودر مرورگر میچرخید ، حتی 192.168.1.1 رو هم باز نمیکرد ، تا اینکه یکبار مودم رو ریست کردم و دیدم وصل شد و سایتها رو باز میکرد و 192.168.1.1 رو هم باز میکرد ، ولی به محض اینکه ، دوباره اتصال رو قطع کردم و مجدد وصل کردم ، دوباره مثه قبل شد .
دوستان خواهشا راهنمایی کنید ، خیلی این چند روزه اعصابمو داغون کرده .
سلام خسته نباشید
مودم b5142 ایرانسل فقط با سیم کارت ایرانسل کار میکنه یا سیم کارت اپراتور دیگه ای رو اسپورت میکنه؟؟
امروز به من از طرف ایرانسل ایمیل آمده است و رمز عبور و نام کاربری حساب TD-LTE من را بهم داده اند در صورتی که هنوز مودم را تحویل نداده اند به نظر شما الان باید خوشحال باشم یا تعجب کنم شاید هم با این کارشون خواستن از دلم در بیارن مثل بچه 6 ماهه که گریه میکنن گول زنو میدی دستش دیگه ساکت نیشن این هم حکم همون گول زنو را دارد
حداقل وقتی مودمت بیاد دستت فعاله!نقل قول:
Sent from my SM-N920C using Tapatalk
جالبه تو ایرانسل من هم که چک کردم هم بسته 100 مگابایتم فعال هم بسته 15 گیگ سه ماهه این نوعشو دیگه ندیده بودم ولی بسته 100 مگابایتش تا 8 خرداد بیشتر فرصت نداره بعد تمام میشه یعنی عملا اگر تا ان تاریخ مودم بدستم نرسه این بسته هدیه از دستم پریدهنقل قول:
امروز یا فردا برای تحویل مودم بهتون زنگ میزنن،برای منم اینطوری بود.نقل قول:
فرستاده شده از KIW-L21ِ من با Tapatalk
یعنی سیم کارت فعال و همون لحظه میتوان استفاده کردنقل قول:
من مودم رو گرفتم سیم کارت فعال بود با اینکه خودشون گفتن ۷۲ ساعت دیگه فعال میشه.نقل قول:
فرستاده شده از KIW-L21ِ من با Tapatalk
سلام در حال حاضر فقط ایرانسلنقل قول:
سلام دوستان برای تعویض وایمکس به تی دی ال تی ای چرا سیستم ارور می دهد که مغایرت دارد شناسه ها ؟
تلفنی از طریق ۶۰۰ ثبت نام کنید برای تعویضنقل قول:
دوستان یه مودم آک TD-LTE b5142 با بسته 15 گیگی دارم با مودم 4G معمولی عوض میکنم اگر کسی داره اطلاع بده.
وارد خرداد شدیم و سیمکارت من هنوز فعال نشده
راهی س راغ دارید؟
دوستان TD-LTE بسته نامحدود نداره ؟ لطفا جواب بدید خیلی واجبه تشکر
نه، با سیمکارت fdd(معمولی بسته شبانه نامحدود بگیر) بذار تو مودم TD، از شبکه TD دان میکنه ولی از اون بسته کم میشهنقل قول:
سرعتش از 4G معمولی کمتره با گوشی
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
اگر سیمکارت به اسم خودتون هست بهتره به یکی از مراکز مراجعه کنید و از اونجا پیگیر باشید.. و درخواست فعال شدن رو از همونجا بدید... مطمئن باشید مشکل برطرف میشه..نقل قول:
در ضمن دوستان مودم B5142 کمپانی سازنده و اصلی شرکت GEMTEK هستش
بهترین مودم td lte کدوم هست ؟
جدیدا ایرانسل مودم هارو انتخابی میفرسته
دوستان کسی غرب تهران هست که مشکل شدید سرعت و یا قطع و وصل ممتد داشته در هفته گذشته؟ (منطقه ۵ پونک - سردار جنگل - شهران...)
ممنون از پاسخ شما.
دیروز رفتم، گفتن که ثبت نام شده اما مدارک ندارهنقل قول:
سیمکارت به اسم خودم ثبت شده اما طرح تعویض وایمکس بود که وایمکسش به اسم خودم نبود ولی دوستان گفتن انجام بدی میشه
این.مودم b5 مودم بدی نیست
من دارم، آنتن wifi بد نیست
Cpu هم اکثرا 40%
Ram 51%
من پنجشنبه ساعت 12 ثبت نام کردم از سایت ایرانسل دیروز ایمیل یوزر پسورد اومد امروزم تحویلش دادن سیم کارتشم فعاله
دوستان این طرح تعویض مودم وایمکس با td lte رو میخوام ثبت نام کنم ولی مشکل اینه که مودم وایمکس به اسم برادرم هست که فعلا اینجا نیست ولی خودم مودم و شناسه رو دارم
ایا میتونم ثبت نام کنم؟
و اینکه ایا پست مودم رو میاره یا مامور ایرانسل میاد خودش مودم رو نصب و راه اندازه میکنه؟
کسی برات نصب نمیکنه فقط مدارک رو میگیرن مودم رو تحویل میدن. اگر کارت ملیش رو داری حله. اگرم نداری بچه ها میگن از طریق ۶۰۰ اقدام کنی کاری به مالک ندارن.نقل قول:
نقل قول:
براتون خصوصی فرستادم چک کنید لطفا
من داشنمنقل قول:
با خودشونم تماس گرفتم انکار کردن
جابجا کردم در حد نیم متر اوکی شد واقعا خسته کننده هست پشتیبانی این مودم کاش 4G+ میگرفتم
بچه ها من تصمیم دارم بعد از اینکه سرویس جدیدا پایدار شد مودم وایمکس رو تعویض کنم باسه LTE و مودم رو باسه موارد بک اپ و مسافرت استفاده کنم.
درخواست سرویس بدم کدام مودم رو پیشنهاد می دن موقع تعویض ؟ ( چون تو سایت دیگر نمی زنه:n27:)
بعد از لحاظ قابلیت ها ( داشتن وایرلس خوب، پورت لن، تنظیمات بدرد بخور در setting ، سرعت و ... ) چطور است؟:n01:
منطقه 22 چند روزه سرعت زیر 1مگاببته هم td هم fd
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
کارت ملی رو میگم بفرسته ولی مدارک دیگه چی هست؟!نقل قول:
Z6000 چهار تا پورت لن داره و وایرلسش تا اتاق من درست حسابی به موبایل نمیرسه و هی قطع میشه و کامپیوتر هم با این که آنتن داره زور میزنه و پینگ و سرعت بالا پایین میشه نمیرسه (فاصله مستقیم اتاق من تا پذیرایی که مودم رو گذاشتم حدودا 10 متر بدون مانع مستقیم از توی راهرو)نقل قول:
برای این که هم مودم ری استارت نشه باید حتما وای فایش رو بذاری روی حداکثر 6 یا 8 دستگاه که بتونه وصل بشه و WPS هم خاموش کنی وگرنه مودم همش ری استارت میشه انگار مودم رو خاموش روشن میکنی چون CPU همش 100% میشه بنا به دلایلی که من هنوز نتونستم کشف کنم
GP-2101 هم من ندارم ولی ناراضی بودند از ریست شدن مودم بعضی ها در حدی که رفتم نمایندگی ایرانسل یه مرده اومده بود بقل من نشسته بود مودم رو اورده بود میگفت خودش ریست فکتوری میشه:n13:
مودم جدیده هم من گرفتم از تعویض ولی زیاد تستش نکردم اما تو همون تست هایی که انجام دادم مشکل خاصی نداشت وای فایش هم در همون حد Z6000 تقریبا ضعیف بود و مشکل قطع و وصلی سیگنال رو عین Z6000 داشت همچنین مشکل CPU که الکی میره رو 100% که حالا من نمیدونم این مشکل قطع و وصلی سیگنال یک مشکل فراگیره در مودم هاشون یا به خاطر این که من 2 خونه سیگنال دارم از 4 خونه این جوریه منو مینداره از شبکه بیرون
راستی مودم جدیده هم دو تا پورت لن داره دو تا پورت تلفن ولی دکمه خاموش روشن نداره اما Z6000 دکمه خاموش روشن هم داره
این جدیده این مشکلات رو ندارهنقل قول:
سلام. وقت بخیر. من دو روزه که مودم GP-1201 ایرانسل رو گرفتم و با پورت LAN به PC متصلش کردم. مشکلی که در طی این مدت با مودم دارم اینه که بعد از چند ساعتی که بدون استفاده میمونه علیرغم روشن بودن کلیه چراغهای مودم دیسکانکت میشه و ناچارم اون رو ریست کنم تا دوباره کانکت بشه. میخواستم بدونم این مورد راه حلی داره؟ ممنونم.
من 13 اردیبهشت تو سایت ثبت نام کردم و یکشنبه هم ایمیل نام کاربریم و پسوردم هم آمد و در ایرانسل من هم تمام اطلاعات بستم شماره سیم کارتم هست اما هنوز مودم بدستم نرسیده و هر چه هم پیگیری میکنم جواب قانع کننده ای بهم داده نمیشه فقط میگویند که در حال بررسی می باشد دوستان کسی اصفهان هست که مودم را تحویل گرفته باشد اگر هست شماره کسی که تحویل میدهد را به من بفرستد شاید از آن طریق پیگیر شوم
نقل قول:
تفاوتی بین کیفیت این 2 مودم هست؟