اینکه گفته سیستمشون پایداره واقعا خنده داره:n08:
یعنی زمانی نیست که پکت لاست نباشه یا قط و وصل نشه
پینگ هم که نگم بهتره
:n27:
Printable View
اینکه گفته سیستمشون پایداره واقعا خنده داره:n08:
یعنی زمانی نیست که پکت لاست نباشه یا قط و وصل نشه
پینگ هم که نگم بهتره
:n27:
منم دقیق همین مشکل رو دارم هرچی هم میگم کاربر برای چی اضافه میگیرید که اینجوری بشه وضعیت میگن نه ما کاربر اضافه نکردیم تو مرکز مخابراتی شما. کلا آشغال تر از این وضعیت نمیشه دیگه.نقل قول:
بدبختی تو مرکز مخابراتی من همه شرکت ها پورت هاشون پر هست تخلیه کنم دیگه نمیتونم اینترنت بگیرم کلا.
خیلی بیراه هم نگفته. برای اضافه شدن کاربر جدید، ISP یا باید پورت جدید از شرکت زیرساخت گرفته باشه یا باید مشترک قبلیش تخلیه کرده باشه تا پورت آزاد بشه و بتونه به کاربر جدید تخصیص بده. الآن مدتهاست که زیرساخت، به شرکتهای ISP پورت جدید تحویل نداده. همین که خودتم میگی پورت خالی ندارن شرکتها تو مرکز مخابراتی شما، یعنی پورت جدیدی وجود نداره. یعنی تعداد کل کاربرا تو مرکز مخابراتی شما تقریبن ثابته. فقط جایگزین هم میشن. درست مثل وضعیت مرکز مخابراتی ما. اما مشکل شما اینه که حتمن تو مرکز مخابراتی شما پارسآنلاین به قدر کفایت پهنای باند داخل و بینالمللی نداره که باعث شده ساعتهایی که رو به شلوغی میره مشکل به وجود بیاد. برای من هم الآن جوری شده که عصرها و شبها کیفیت اینترنت و وبگردی میآد پایین.نقل قول:
دوستان من یک مشکل سر نوسان snr دارم حالا پشتیبان گفته شاید مشکل از مودم باشه مودمم هم 2740 است
گفت برو از نمایندگی مودم تست بگیر
حالا برام سوال نمایندگی پارس آنلاین بابت اینکارش چقدر پول میگیره؟
به دليل رفتن از پارس آنلاين حدود 600 امتياز دارم اگر كسي خواست حجم براش بگيرم پولشو حساب كنه
جوری سرور رو کش کنید که دیگه اینقدر ضایع نباشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرور وودافون انگلیس / پینگ : 38
[emoji53]
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
99% سرور های خارجی speedtest کش شدن. از هر سرور خارجی که تست میگیرم انگار داره از ایران تست میگیره.نقل قول:
و 90 درصد کاربران معمولی میبینم تو تلگرام میگن نمیدونم چرا تلگرام و اینستا کنده ولی تست سرعت میگیرم خیلی خوبه ! با این ترفند ها میشه مدت زیادی کاربران عادی رو سرگرم کرد ! همشون فکر میکنن تلگرام اختلال داره :n08:نقل قول:
بنده توی چند صفحه قبل نشون دادم که این افراد با کش کردن مردم رو بازی میدن پینگ من انقدر بالا و نوسان داره که نگو ولی وقتی با کامنت تست میکنی همه چیز عادی هست زنگ هم میزنی میگه ما که برای شما سرویس گیم فعال کردیم مشکل از کجاست:n34:
بنده طرف حرف با این مال مردم خور هاست شما به اخرت اعتقاد ندارین بابا همه ما یه روز میمیریم شما نامیرا هستین ؟؟؟ ارزش نداره واسه این که پول بیشتری بدست بیاری این کار ها رو انجام بدین به خدا اگه کوهی از طلا هم به ادم بدن اخرش باید بزارش و بره پس چرا انقدر حق و نا حق میکنید از قدیم گفتن سود کم = فروش زیاد = سود زیاد حالا اگه این طوری عمل کنید میمیرید؟؟؟؟
Leaseweb - frankfurt :
Vodafone DE - Frankfurt:
واسه من این وودافون هنوز کش نشده!!
من سرویس 1ساله 60 گیگ خریدم
ترافیکم تموم شده
می خوام جمع اوری بزنم
قبول نمی کنن
میگن قرارداد 1ساله بستیم
میشه کاری کرد؟
زنگ بزن به نمایندگی تهران قبول کرد کرد نکرد زنگ بزن شکایات بگو اجازه تخلیه به من نمیدن و میخوان به من سرویس شون رو قالب کنن.نقل قول:
سلام دوستان یک سوال داشتم ایا میشه از یوزر پسورد یگی دیگه استفاده کرد
خیرنقل قول:
رو شبکه پارس آنلاین نمی شه!!
ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــ
دوستان خوزستانی ، شما هم مشکل پینگ دارید ؟ می گن خوزستان مشکل پینگ داره! من که بعد چندین تماس به جایی نرسیدم. کی تایم اوت زیاد داره؟؟
من خودم یوزر پس های خطهای دیگم رو براحتی توی خط های دیگم زدم کار کرد ، یوزر پسورد اکانت دائیم که تو یه مرکز مخابرات دیگه هم هست زدم کار کرد ، پس میشه ، شاید اگه شهر دیگه باشی نشه که طبیعیه نشه چون کلا سیستم اکانتینگ و رول هاش تفاوت میکنه شهر به شهرنقل قول:
دوستان چه جوری میشه فهمید سرویس ما واسه بازی انلاین اونم کنسول ps4(البته قبل از خزید) مناسب هست یا نه؟؟؟
سزویسمو از پارس انلاین تهران میگیرم اطلاعتم در مورده اینترنت زیاد نیست
پیشاپیش تشکر ////
برای این یه مورد که اضلا پیشنهاد نمیشهنقل قول:
یه مدت پورتاروشو بسته بود-تایم اویت که داره اضلا به سرور وصل سری می ندازد بیرون
برا گیم اونم کنسول بهتره از جای دیگرو بخری
تو شهر ما اهواز که نمی شه!!!!!نقل قول:
دوستان دیگم میشه نظر بدن؟؟؟ شدنی هست یا نه؟؟؟نقل قول:
در ضمن سرویسم رو 2 مگ بسته شده ////
کسی امتیاز با شگاه مشتریان رو داره بخواد بفروشه؟
من داشتم فروختم دير گفتينقل قول:
امتیاز باشگاه اگر دارید میخرم :mellow:
نقل قول:من 96 امتیاز دارم ؛ حالا نمیدونم به دردتون میخوره یا نه!!نقل قول:
خب تستی که گذاشتی داره سرعت 0.5 مگ رو نشون میده،نقل قول:
یعنی سرعتت بر اساس کیلوبایت میشه 64 کیلوبایت
و بر اساس قانون سازمان تنظیم مقررات رادیویی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این سرعت حداقل سرعت سرویس 4 مگابیت بر ثانیه است ، و اگه شما سرویس مثلا 6 مگ خریده باشی و سرعتت این باشه میتونی شکایت کنی ، ولی اگه سرویسی که خریدی 4 مگ باشه قبول نمیکنن
به این راحتی شرکتهای اینترنتی چیزیشون نمیشه، اینا مجوز fcp گرفتن از سال دیگه تغییرات بنیادینی میدن که باز اینترنت موبایل به صرفه نباشه، حتی دارن فرکانس وای فای شهری میخرننقل قول:
پروفسور نکنه کارمند تنظیم مقرراتی :n24:نقل قول:
2 بار جواب دادی بازم باید بگم
0/5Mb=64KB/S
اول مگابایت ضرب در 1024 کن که به کیلوبایت تبدیل شه
0.5*1024=512
بعد تقسیم بر 8 بشه میشه 64 کیلوبایت !!!!!!
512/8=64KB
__________________________________________________ _________________
سرویس 6 مگ که شما میگی
6*1024=6144 کیلوبایت
بعد 6144/8=768KB
__________________________________________________ ________________
نقل قول:
خواهیم دید:n09:
اگر این ISP ها هر وقت تونستن به این سرعت تو هر ده و روستا سایت بزنن یا حتی مسیر های بین راهی
ایرانسل و همراه اول خیلی کلفت تر از این حرف ها هست بخواد و اراده کنه تمام فرکانس های موجود میخره
همین العان با سیاست گیگی 100 تومن میفروشه که این شرکت ها جمع کنن برن
یکی بود اینجا تاپیک زده بود مجوز FCP میخواست بگیره کلی چرت و پرت تحویل داد یا کلا از طرف باد معده حرف میزد که فقط جنبه طنز داشت:n02:
تا زیر ساخت هست اینا باید سماق بمکند
حمع آوری زدم رفت
ماکس نت خریدم
1024 نامحدود
سرعت دانلود 60-70
بدون محدودیت
من فکر می کنم پارس تو تقسیم پهنای باندش بین مراکز مخابراتی مشکل داره.
من خودم به طور میانگین سرعت دانلودم بالای ۱۲۰۰ هست.
اما یکی از دوستان همشهریم، که مرکز مخابراتیش با من فرق داره، سرعت دانلودش بالای ۳۰۰ نمیره در بهترین حالت.
فرستاده شده از SM-G530Hِ من با Tapatalk
شما اشتباه میکنی و راه رو نصفه میری.نقل قول:
برای به دست آوردن سرعت مثلا شما سرویس 512 کیلوبیت نامحدود رو خریداری کردی. این رو تقسیم بر 8 میکنی میشه 64 کیلوبایت. این میشه حداکثر سرعتی که باید داشته باشی. حالا چون ضریب اشتراک 1 به 8 داریم طبق قانون پس یه بار دیگه تقسیم بر 8 میکنی که سرعت میشه 8 کیلوبایت. این حداقل سرعت شماست. اگه زیر 8 بیاد میتونی شکایت کنی.
من زنگ میزنم پارس خودشون میگن برا 512 حداقل باید 64 باشه اما آسیاتک که زنگ میزنم میگه باید 8 باشه و مشکلی نیست. این بیشتر به انصاف این شرکتای دزد ربط داره.
نمیدونم شما چرا درست نمی خونید !!!:n34:نقل قول:
اولا
سرویس من حجمی هست ماهی 2گیگ در سال میشه 24 گیگ اون موقع من تمدید کردم دو برابر سرویسم ترافیک هدیه داد شد 48 گیگ که 30 گیگ مصرف کردم تا حالا
من در مغازه سرویس 128 دارم پهنای باند تا 16 مگ بازه ولی موقعی که شلوغه سرعت همین میشه
این تست که گذاشتم سرویس 512 حجمی هست که رو 4مگ بسته شده چون خطم بیشتر نمیکشه
دوما ضریب تقسیم بین 8 نفر برای سرویس نا محدود هست نه برای من که سرویس حجمی هست
__________________________________________________ _______________________
سوما
شما ها چرا بیسواد بازی در میارید یا خودتون زدید به کوچه علی چپ نکنه از مواجب بگیرهای پارس آنلاین هستید !!!؟؟؟
مخابرات 512 دارم فیک رو 64 کیلوبایت 24/7 در حال دانلود هست
اگر این مرکز مخابراتی ما آسیاتک داشت 100% تخلیه میکردم چون هم تنوع سرویس هاش خوبه و هم شبانه رایگان
از سرورهای خودش مثل میهن دانلود دانلودها و .... غیره داشتم
ولی پارس هیچ آپشنی نداره سرعتم نداره هم پینگ بالا با تایم اوت زیاد و قطع وصلی زیاد طوری که 1 ساعت طول میکشه مودم ip بده
سرعت اصلا ثابت نیست برام
مثلا چیو می خواین ثابت کنید که بگید سرعتت خوبه ؟؟؟؟ برین جمع کیند این شرکت ها سال دیگه ورشکست نشن شانس آوردن همین العان بهترین سرعت از نت موبایل دارم مشکلی ندارم
دوست عزیزنقل قول:
شما هم به حرف اون دوست دیگهمون خوب دقت نکردی. گفت برای یه سرویس 512 کیلوبیت در ثانیه طبق قانون حداکثر سرعت باید 64 کیلوبایت و حداقل (به دلیل ضریب اشتراک 1 به 8) 8 کیلوبایت باید باشه. اتفاقن این ضریب اشتراک رو تو قوانین سازمان تنظیم که ملاک عمل ISPهاست برای سرویسهای حجمی زده. برای سرویسهای نامحدود ضریباشتراکهای مختلفی رو شرکتها مجازن بدن که از 1 به 1 شروع میشه تا 1 به 8.
این بازه 8 کیلوبایت تا 64 کیلوبایت بازه قانونی تعریف شده برای سرویس 512 کیلوبیت حجمیه. اما سیاست شرکتها با هم فرق میکنه. پارسآنلاین معمولن سرعت رو بالاتر میبنده و اکثر اوقات سرعت بالای این محدوده است.
پس باسه چی میان همین isp ها مثل پارس آنلاین پهنای باند رو 16 مگ میگذارن و از اونور یک دهم اینقدر سرعت نداره؟؟؟نقل قول:
اگر به اون قانون ما قبل تاریخ بگی بقول وزیر ارتباطات دیال آپ برای مردم کافیه از طرفی ایرانسل داره طرح هاشو بدون محدودیت سرعت میده پس عملا قانون = کشک:n02:
ما هم نشستیم اینجا میگیم که 64 کیلوبایت خوبه :n13:
ولله از قدیم گفتن خلایق هرچه لایق راست گفتن خداوکیلی این اتفاقات تو آسیاتک و شاتل میافتد العان 300 نفر فحش میدادن که چه خبره این پارس نه دانلود رایگان داره سرویس هاش از همه گرونتر میده کیفیت هم نداره
از چیش دفاع می کنید؟؟؟؟؟
بحث من نه دفاع کردن بود نه جانب داری. شما یه چیزیو داری اشتباه میگی نمیخوای هم قبول کنی اشتباه میکنی.نقل قول:
سرویس های محدود که الان اکثر شرکت ها روی 16 مگ میبندن برای اینکه سریعتر حجم رو تموم کنن کاربرا و مجبور بشن باز حجم بخرن.
اما سرویس های نامحدود مثل همین پارس یه جایزه منصفانه میزارن مثل میگن تا 10 گیگ سرعت 4 مگابیت بعدش میشه 512 کیلوبیت.
اون 512 رو شما فقط زمانی میتونی شکایت کنی که سرعت بیاد زیر 8 کیلوبایت. قانون اینه. من کاری به اینکه این سرعت عالیه یا بد هست ندارم میگم قانون اینو میگه در این صورت شما میتونی شکایت کنی.
حالا باز میخوای بیای بگی بیسواد و اینجور حرف ها که اینجا هم معلوم هست کدوم طرف بیسواد هست مهم نیست به مثنوی هات ادامه بده.
نکنه از کارمندای پارس انلاینی؟؟با این دفاع کردنا و تبلیغ شک ندارم از پارس یه سودی بهت میرسه..چون این نت اشغالی که از این شرکت میبینم جای هیچ تعریف و دفاعی ندارهنقل قول:
سلام دوست مننقل قول:
راستش من پارس دارم و اصلا هم هیچ پولی از پارس بهم نمیرسه ولی میخام تجربه ای بگم که هر چند این تجربه ها در اینترنت هم هست
من حودم تابستون خیلی قطعی داشتم و اون موقع اصلا هیچی از نویز و میرایی و اطلاعات مودم نداشتم و قطعی هم زیاد داشتم مثلا من 9ماه قم بودم هم شاتل تجربه داشتم هم مخابرات ولی تو اون 9 ماه به اندازه 3 ماه اولی که از پارس اشتراک داشتم قطعی نداشتم و خب عادت کرده بودم چون تو اینترنت هم خوندم هیچ شرکتی تو ایران تعریف نداره همه سرو ته یه کرباسند ولی بعدش رفتم دنیال اطلاعات قطعی و نویز دیدم نه مشکل از پارس نیست خطم نویز داره الان نویزو برطرف کردم و از صبح تا شب پا اینترتم قطعی هم ندارم مگر خیلی کم
حالا به نظرم هم شما همین کارو کن شما اول اطلاعات مودمتو چک کن ببین نویز و میراییت چند اگر دیدی خوبند ولی همیشه مشکل از پارس داری ازش شکایت کن
الان من سرویسم 512 است ولی خطم رو روی 9 مگ بستن و فقط شبا یعنی همین مواقع گاهی مشکل پینگ دارم خب اون هم طبیعیه پهنای باندم 512 است
اولا کی دوست داره تو محدوده 8 تا 64 کیلوبایت سرعتش باشه ؟؟؟!!!نقل قول:
دوما این قانون که کشک محسوب میشه یه جورایی زمانی بحثش رو وسط میکشن موقعی که کم میارن کم کاری و دزدی رو حساب قانون مگذارن
سوما تو همون لینکی که گذاشتن صفحه قبل قانون تنظیم مقررات حرفی از سرعت نزده بحث پهنای باند تضمین شده
است
همونی که در مودم می نویسه (up stream-down stream)
شرکت بی پدر مادر پارس آنلاین شفاهن بهت میگه 512 خریدی 16 مگ بهت میدم سرعت میدم(در راستای اجرای قانون کشک:n33: )
همین که میگی اکثر شرکت ها روی 16 مگ میبندن برای اینکه سریعتر حجم رو تموم کنن کاربرا و مجبور بشن باز حجم بخرن دست هر چی دزد رو از پشت بستن
چهارم
در راستای قانون کشک :n33:
قانونا 512 کیلوبایت تو اون قرار داد سرویس داده یعنی حداقل تضمین پهنای باندمون
پس ضریب تسهیم 8 بگیر میشه 64 کیلوبایت
شما یه ضریب تسهیم پیدا کن که سرویس 512کیلوبایت بشه 8 کیلو بایت
نکنه شما با ضریب تسهیم 64 حساب کردی ؟؟؟
بنظرم پارس تا زمانی که در مرکزی مشکل پهنای باند نداشته باشه سرعت رو برای کسی کم نمیکنه والا من 2 ماه دارم فقط میتونم بگم بیشتر مواقع خیلی خوب و گاهی عالیه فقط شاید یک یا دو روز متوسط یا ضعیف بوده
واقعا اینقدر سخته بگی اشتباه کردم به جای اینکه مسئله رو الکی پیچیده کنی؟نقل قول:
قانونا 512 کیلوبیت شرکت به شما میفروشه. این رو شما تقسیم بر 8 کن میشه 64 کیلوبایت که سرعتی هست که ضریب اشتراک رو در نظر نگرفتیم. اما قانون میگه ضریب اشتراک میتونه 1 به 8 باشه. یعنی شما باید دوباره یه تقسیم بر 8 دیگه بکنی که سرعت میشه 8 کیلوبایت. این میشه حداقل و حداکثر هم میشه 64. این رو قانون میگه اگه شما سرویست اومد زیر 8 کیلوبایت میتونی شکایت کنی. به همین سادگی. من نمیگم چی خوبه چی بد میگم این رو داره قانون میگه. شما باز میای میگی کی دوست داره کی دوست نداره. من خودم تو همین تاپیک همیشه گفتم کیفیت اینترنت آشغالی بیش نیست. اما نظر من با اونی که قانون میگه تفاوت داره و به هیچ وجه نمیتونم از شرکت شکایت کنم. چون قانون خیلی راحت راه کلاه برداری رو برای شرکت ها باز گذاشته. حالا یه شرکتی مثل پارس میاد سرعت بالاتر میبنده منت هم میزاره سر مشتری که با 50 تومنی که دادی 5 گیگ 16 مگ بهت دادیم برو حال کن.
اگه بازم متوجه نشدی خیلی راحت این لینک زیر رو بخون دیگه امیدوارم متوجه بشی.
کاملا دوستمون درست میفرمایندنقل قول:
سرعت 512 کیلوبیت یعنی 64 کیلوبایت و تقسیم بر ضریب اشتراک میشه 8 کیلوبایت یعنی تا زیر این نیاد حق اعتراض و شکایت نداری معمولا شرکتهای خصوصی خیلی بیشتر از سرعت اسمی می بندند خوب این کار بنظرم خیلی خوبه هم ما راضی هم اونا راضی اونا راضی از اینکه ترافیک ما تند تند تموم میشه ما هم سرعتمون بالاس لذتش رو میبریم
امتیاز باشگا خریداریم!