نقل قول:
DG33FB
Q9550
4 GB RAM DDR2
بایوس رو دیدم قابلیت اور نداره
امکانش هست با برنامه کمی اور کرد؟
تست PRIME هم 10 دقیقه دما 60 بود
Printable View
نقل قول:
DG33FB
Q9550
4 GB RAM DDR2
بایوس رو دیدم قابلیت اور نداره
امکانش هست با برنامه کمی اور کرد؟
تست PRIME هم 10 دقیقه دما 60 بود
با همون Setfsb میتونید کار کنید یک مقدار پایه رو که همون cpu host controller هست براش انتخاب میکنید فرکانس سی پی یو رو بهتون میدهنقل قول:
من تازه واردم وچگونه باید وارد بایوس این مادربوردgiga 970ud3بشم وچگونه فرکانس هاروتغیر بدم اصلا کلا برای رفتن به بایوس چجوریه وچجوری باید پیداش کنم تافرکانس هارو تغیربدم اگه بگید ممنون می شم
برای ورود به بایوس باید سیستم رو روشن کردید تند تند دکمه delete یا اگه با اون نرفت f2 رو بزنید وارد بایوس میتونید بشید منتها قبلش اون چیزهایی که تو پست قبل گفتم برای اور سی پی یو رو بزارید تا معلوم بشه شرایط برای اور مناسب است یا نهنقل قول:
ببخشید یه سوالی که داشتم این بودکه عکس رومی زارم ارسال نمی کنه وصفحه مرورگر گیر می کنه سرعت اینترنتم 128کیلوبایته مشکل ازچیه
عکس رو در یک سایت مثل این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] آپلود کنید لینکشو ببزاریدنقل قول:
clock Generator رو روی چی بزارم؟نقل قول:
و بعد چیکار کنم؟
سلام دوستان
یه سئوال دارم
آیا پاور گرین 480 برای اورکلاک e7500 مناسبه؟
نقل قول:
بستگی به سایر قطعات دیگتون داره به خصوص گرافیک و تعداد هاردها
باسلام ببخشید یه سوال داشتم ایا میشه بااوورکلاک اسلات pcie x16ورژن 2هست می خوام ازطریق اوورکلاک ورژن 3کنمش ایامیشه ورم مادربورد روکه تاباسه 2000هست 2400یا2600کنم ایامیشه یه بله یاخیربگید چون خودمادربورد سی دی اوورکلاک هم داره یعنی برنامشو مادربورد giga970-ud3تادرروزهای بعد تایپیک بزنم برای اوورکلاکش
نه نمیشه اسلات رو ورژن 3 کرد این به مین چیپ جنوبی و کنترلر pci express مربوط میشهنقل قول:
برای مین هم توسایتش برید قید میکنه فرکانس رم در حالت اور تا چقدر ساپورت میکنه
ممنون دوست عزیز
با درود به دوستان گرامی
این سی پی یو را میشه اور کرد اگه میشه راهنمایی کنید تا شروع کنم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از تب اصلی عکس بدید تب cpu اینجا مدل سی پی یو معلوم نیستنقل قول:
سلام دوستان...
من دوتا رم 2 گیگ الکسیر به صورت دوال چنل بستم رو مین بردم...
باس رم ها 1600 هست که سیستم رم هارو 1333 میشناسه اگر اشتباه نکنم درسته؟
مادر بوردم هم giga ep43T ud3l
چطور میشه اینو درستش کرد؟
بعد اگر من بخوام سیستمم رو اورکلاک کنم پیشنهادتون چیه؟؟؟من فن سی پی یوم استوک هست و نمیتونم فن قوی تری بگیرم براش؟
میزان دما الان تو عکس ها به چه شکل هست؟
ببخشید من زیاد تو این زمینه حرفه ای نیستم...
ممنون میشم راهنماییم کنید بگید باید چیکار کنم...
ارادت"
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
شما میرید تو بایوس و با ضریب رم یا spd میتونید فرکانس رم رو زیاد کنید
برای اورکلاک سی پی یو یک تست 10 دقیقه با نرم افزار prime95 بگیرید و در حین تست دمای پردازنده را با hw monitor بررسی کنید و دمای بیشینه سی پی یو رو اعلام کنید
سلام دوباره خدمت استاد محترمم...نقل قول:
اول ممنون از پاسختون...
به نظر خودم فعلا سی پی یوم خیلی خوبه و نیاز به اور نمیبینم توش...
اگر امکان داره طریقه صحیح و مرحله به مرحله افزایش باس رم رو یه توضیحی بدید بهم که باس رم رو درست کنم خیلی عالی میشه...
ممنون و منتظرم
از قسمت های مهم بایوس عکس بزارید که بهتون بگم چون هر بایوسی فرق دارهنقل قول:
ولی بایوس شما فکر کنم یک گزینه است به نام cpu intelligent که داخلش spd است میتونید فرکانس رم رو باهاش تنطیم کنید
سلام
من دوتا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 2133 دارم که بصورت دوال بستم. تا الان از تنظیمات بایوس XMP رو فعال می کردم و باس روی 2133 ست میشد و هیچ مشکلی نداشت. اما درست از وقتی که کولر سی پی رو عوض کردم دیگه روی باس 2133 سیستم بوت نمیشه. روی 1600 و حتی 2000 مشکلی نداره اما 2133 نمیشه. جای رم هارو هم عوض کردم ولی باز نشد.
ASUS P8Z77-V
Core i7-3770
با سپاس از شما اینم تب اصلینقل قول:
بله میشه اور کرد از بایوس از طریق cpu host controller میشه اور کردنقل قول:
سلام گفته بودید از قسمت های مهم بایوس عکس بزارم...نقل قول:
این غکس ها خدمت شما...
عکس اول از محیط اصلی بایوس هست و مابقی عکس ها مربوط به گزینه اول بایوس هست...
ممنون میشم برای تنظیم باس رم روی 1600 راهنماییم بفرمایید...
با تشکر
عکس دوم گزینه spd است از حالت auto خارج کنید و یک ضرب کننده مناسب انتخاب کنید هرچی انتخاب کنید فرکانس حاصل را نشان میدهد
سلام به همه من تازه وارد این انجمنم و چیز زیاد ازpcنمیدونم ولی اندرویدو مثل کف دستم بلدم
و گوشی رو اورکلاک کردم اما pcرو نمیدونم.
2.10ghz core i3 2310mهستش چطوری میتونم اورکلاک کنم؟
پردازنده های لپ تاپ قابلیت اورکلاک را ندارندنقل قول:
اصلا لپ تاپ برای اورکلاک طراحی نشده
من یه سوال برام پیش اومده
با یه مین با چیپ B85 میشه یه پردازنده مثل i3 4130 رو آور کرد ؟ اگه میشه در چه حد ؟
نه فکر نکنم بتونید اور کنید در پردازنده محدودیت دارید باید با bclk اینکارو بکنید اونم محدودهنقل قول:
میشه بگید این bclk یعنی چی ؟ و منظور از محدودیت چه قدر هست ؟ مثلا در حد آور از 3.4 به 3.5 ؟نقل قول:
BCLK یعنی Base Clock که همون فرکانس پایه هست
فکر نکنم اروکلاک بالایی بشه انجام داد! فکر نه قطعا نمیشه
شما bclk را از 100 بذارید روی 103 فرکانس از 3.4 میار روی 3.5
سلام من دوتارم 4gbپتریوت دارم نمیدونم بدراورکلاک میخوره اینم اره یا نه تا چقدر عکسش
سلام یک عکس ازتب اصلی و تب مموری نرم افزار cpu-z بدید همچنین تب مینبورد
رمتون که معمولی است زیاد نمیشه روش مانور داد ولی میشه تا یک حدی زیاد کرد ولی فکر نکنم تو 1600 پایدار باشه چون باید ولتاژ بدید بهش از طریق xmp یا ضریب رم تست کتنید ببینید تا کجا پایدار میشه ولتاژ زیاد به رم ندید چون باعث آسیب رسیدن به رم میشه
منظورتون ازرم معمولی چیه باید هدسینگ وصل کنم به خاطر گرما یا کلا کشش این کارونداره
رمی نیست که بشه تو فرکانس های بالا پایدارش کرد به دلیل ولتاز کاری و ... میتونید تست کنید با فرکانس های پایین ببینید تا کجا بدون ولتاژ پایدار است و بعد با اعمال یک دهم ولتاز ادامه بدید تایمینگنقل قول:
رم ها فعلا رو حالت آتو باشه
سلام تو سوکت ۷۷۵ اینتل هم مثل سندی بریج ها و بعدیاش ضریب باز و بسته داره یا همشون بازن یا بسته؟ اگر مثل ۱۱۵۵ و ۱۱۵۰ ضریب باز و بسته داره چجوری مشخص میشه علامتش چیه؟
و بنچ نامبر هاشون درسته یا نه دیگه قابل شناسایی نیست مثل ۱۱۵۵
و مین بورد هاش هم چه چیپی برای اورکلاک خوبه
اطلاعاتم از ۷۷۵ کمه
ممنون
تو 775 ضریب رم باز است و میتونید فرکانس رم رو تغییر بدید و محدودیت های 1150 و 1155 در بعضی چیپ ها رو نداره ولی ضریب سی پی یو در 775 در مدل های اکسترم با پسوند x فقط باز است که چند مدل هم بیشتر نیستنقل قول:
چیپ های p45 و x48 از ایسوس و گیگا برای اورکلاک خوب هستند مینی رو انتخاب کنید که مدار تغذیه نسبتا خوبی داشته باشه مثل asus p5q مین تقریبا خوبی است
سلام
مشخصات مین مربوط به رم
O.C.)/1333/ 1066 1666
در حال حاضر از رم با فرکانس 1600 دارم استفاده میکنم ( امکانش هست بخوام یه رم دیگه با همین فرکانش بگیرم )
با توجه به اینکه حداکثر فرکانس رم پشتیبانی روی مین بدون اورکلاک فرکانس 1333 هستش پس رم 1600 داره روی فرکانس 1333 مگاهرتز پردازش میشه
حالا با توجه توانایی مین گمونم بشه رم فعلی 1600 رو تا 1666 اورکلاک کنم!!!
ولتاژ رم هم 1.5 ولت هست که برای این مقدار اورکلاک باید مناسب باشه
فقط برای رفع ابهام میشه رم فعلی رو به مقدار گفته شده رسوند دیگه!!! (چون از رم 1333 که مادربرد گفته برای اورکلاک که استفاده نمیکنم)
ممنون از پاسخی که میدید :n16:
موفق باشید
سلام از تب مموری و اصلی نرم افزار cou-z عکس بدید همچنین مدل مینتون رو بگیدنقل قول: