پینگ نسل 3 : مراغه
نوسان بیاد داره ولی سرعتش بد نیس
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
@@FanoosTalaei@@
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] #
Printable View
@@FanoosTalaei@@
@@FanoosTalaei@@
به برکت هدیه نمایشگاه
شبکه همراه اول هم دی سی ( دوال کریر = دو بانده شده) پهنای باند خارجیش ضعیف تره اما وبگردیش نسبت به تری جی ایرانسل ظاهرا بهتره
کسی بسته آلفا را جدیدا فعال کرده آیا برای حداکثر سرعت محدودیت گذاشتند عملا؟
سلامنقل قول:
بعضی ها گزارش دادن تا ۲۰۰ ۲۵۰ کیلو سرعتشه
بایت یا بیت؟
بایتنقل قول:
معادل سرعت ۲ مگابیت در واقع میگن سرعت میده
اگر ۲ مگابیت باشه خیلی خوبهنقل قول:
من فکر میکردم 200 کیلوبیت هه
@@FanoosTalaei@@
چرا پست های من همشون دوتا دوتا ارسال میشه ؟!!!
لطفا پاک شود !!
تست سرعت با هدیه نمایشگاه کتاب...کرج
سرعت بسته هدیه نمایشگاه..کرج گوهردشت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام خدمت دوستان عزیز
میخواستم بدونم جریانش چیه میگن بسته آلفا روی 2 مگابیت قفله ولی اینجا شیراز هر جا تست زدم روی 0/5 مگابیت یا همون 64 کیلوبایت قفله!:n28:
قبلا سرعتم راحت تا 8 مگابیت میرفت الان که بسته الفا خریدم شده 0/5 مگابیت:n28:
باز خوبه نیوردنش روی 16 کیلوبایت در ثانیه :n02:نقل قول:
قبول دارم از 10 مگابیت بپری به 512 کیلوبیت خیلی ستمه
وضعیت در تبریز هم افتضاحه!
آلفا+ نهایت 1.5 مگ سرعت میگیرم و جاهای مختلف تست کردم.
تو تبریز دوستان ایرانسلی خیلی راضی هستن از 4g شما یه سوییچکن رو ایرانسل اگه بهتره از اون استفاده کن
اقا،همراه اول توی سایتش زده الفا+ تا ۸مگ سرعت داره.خب پس چرا داره ۴جی راه میندازه؟؟؟؟؟ چه کاریه خب؟؟ ۳جی همینو پوشش میده دیگه،تازشم وقتی از ۴جی همراه اول استفاده میکردم گوشی انقد داغ میکرد که دستم میسوخت.صد رحمت به ایرانسل!!!
نه چرت و پر زیاد تو سایتاشون مینویسن..مثل قضیه ADSL هاس که 128 تا 16 مگ میدن :n02: 3G من تا 11 مگم با همراه اول داشتم..4G هم یه 15-16 مگی با یدونه آنتن داشتم دیگه ارزش نداشت اینجا بذارم .. ایشالا جایی فول سیگنال بودم تست میذارم.نقل قول:
من که فقط توی نمایشگاه کتاب اونم فقط داخل شبستان سیگنال ۴جی دیدم و باهاش کار کردمنقل قول:
اینا اینقدر بی حیا هستن که توی روز روشن دروغ هم میگن. الان اینقدر توی تلویزیون نوترینو رو تبلیغ میکنه و میگه نسل چهار. خداییش نسل ۴ همراه اول چندتا یوزر داره اصلا سیگنال نیست چند تا دکل رو راه انداخته میگه نسل چهار راه اندازی شده
سلام
بسته آلفا+ گرفتم سرعت دریافتش نسبتا (!) خوبه ولی سرعت ارسال فاجعس. چند بار تست گرفتم و اسپیدتست هر بار میگه 0.02 مگابیت. یعنی چی آخه؟ برای شما هم همینطوره؟
حتی یه عکس هم نمیشه فرستاد...
تا پایان خرداد ماه 240 شهر تحت پوشش 3G قرار می گیرند مدیر عامل شرکت ارتباطات سیار گفت:تا پایان خرداد ماه 24 0 شهر تحت پوشش نسل سوم اینترنت قرار میگیرند.
صدوقی مدیر عامل شرکت ارتباطات سیار در گفتوگو با باشگاه خبرنگاران با اشاره به وضعیت پوشش شبکه نسل سوم و چهارم همراه اول در کشور اظهار کرد: به منظور ایجاد پوشش شبکه و کیفیت خدمات در 122 شهر، پوشش 3Gایجاد شده و تا پایان خرداد ماه بالغ بر 240 شهر نیز تحت پوشش این شبکه قرار میگیرند.
وی تصریح کرد: بخش عمده توسعه نسل سوم همراه اول در یک ماه آینده ایجاد میشود.
صدوقی در ادامه به پوشش 4Gهمراه اول اشاره کرد و افزود: در حال حاضر 20 شهر به صورت نقطهای تحت پوشش نسل چهارم قرار گرفتهاند که تعداد آنها افزایش پیدا خواهد کرد.
وی در پایان گفت: پوشش 4G همراه اول در ابتدا به نقاطی که تقاضای زیادی دارند، ارائه شده و بعد با زمانبندی در تمام شهرها قابل دسترسی خواهد بود.
سلام
من امروز یک سیم کارت دیتا گرفتم، هنگامی که در مودم گذاشتم یک پیامک امد که شارژ شما ۴۹۰۰ تومان است بعد از نیم ساعت و دوباره پیامک امد که شارژ شما ۴۰۰ تومن است و میزان اعتبار شما ناکافی است! من قبل سال یک سیم کارت دیتا گرفته بودم که ۱ گیگ حجم دانلود داشت اما این که امروز گرفتم فقط ذو سایت و یک فایل ۱۰ مگ رو دانلود کرد و بعد شد ۴۰۰ تومن ، ایا اعتبار اولیه سیم کارت دیتا کاهش پیدا کرده؟
نقل قول:سلام دوستاننقل قول:
من دوتا سیم دارم از همراه اول تو نمایشگاه ۴جی کردمش بسته نمایشگاه فعال هستش اما به نسل چهارم رجیستر نمیشه مثل سیمکارت های معمولی که وصل نمیشه اما یو سیم هست برای من. زیر برج همراه تو ونکم رفتم اونجا هم وصل نمیشه. میخواستم ببینم شما بسته الفا پلاس فعال کردین رجیستر شد یا نه معمولی هم وصل میشد؟! قبلا بسته داشتم اوایل واسه تری جی . گوشی هم عوض کردم بازم نشد. ممنون میشم تجربتون بگید.
Sent from my iPhone using Tapatalk
من که اخرش داستان الفا و الفا+ نفهمیدم چیه ولی الفا+ زدم.درضمن،فلن زیاد به ۴جی همراه اول امید ندارم..خیلی داغونه و حالا حالاهااا به صورت تست هستش.یکی از دوستان توی تاپیک ایرانسل همین فروم یه عکس گزلشته بود از ۴جی ایرانسل که داشت با ۱۲ مگ دانلود میکرد!!!!!!نقل قول:
الان بسته آلفا پلاس 1 گیگ + 1 گیگ شبانه خریدم.شبانه چه ساعتیه؟
يكي از دوستان ميشه لطف كنند و هزينه بسته هاى 3g همراه اول يا لينكى از ان قرار دهند ممنون
Sent from my iPad mini 2 using Tapatalk
سلام
بسته 1 روزه آلفا رو فعال کردم
به 3G وصل میشه و H و H+ می یاد
ولی با میهن دانلود تست کردم سرعتش پایین بود
اين طور كه من از صحت هاى دوستان تا به حال متوحه شدم على رغم تبليغات بر روى سرويس هاى الفا انگار كيفيت انها پايين است حالا اين كيفيت پايين روى 3g است يا 4g؟
Sent from my iPad mini 2 using Tapatalk
روی تری جی. استفاده کنندگان از 4 جی همراه اول کمتر از انگشتان دست شماست. اگر سیگنالشو دیدی سلام ما رو هم بهش برسون
من بسته آلفا معمولی گرفتم 2.5گیگ ده تومن خیلی بد آنتن میده سرعت دانلود دیگه آخرش 60کیلوبایت هست چیکار کنم سرعت دانلودم زیاد بشه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نقل قول:
بسته های آلفا بسته های اینترنتی هستند که با ارائه سرعت پایه، اینترنتی مطمئن و ارزان قیمت را در اختیار مشتریان خود قرار می دهند. افرادی که تمایل دارند همیشه به اینترنت متصل باشند و پیام های اینترنتی و پست الکترونیکی خود را به سرعت پاسخ دهند و در عین حال هزینه بالایی بابت این کار نپردازند می توانند از آلفا استفاده کنند. همچنین افرادی که به دلایلی مانند عدم پوشش شبکه نسل سوم و چهارم در محدوده زندگی آنها و یا عدم پشتیبانی تلفن همراه آنها از شبکه نسل سوم و چهارم، نمی توانند از این نسل ها بهره مند گردند، می توانند بسته آلفا را خریداری کرده و از اینترنت همراه نسل دوم استفاده کنند.سرعت این بسته ها تا۱۹۶Kbps است.
تست سرعت 4G در نقاط رویت شده. متاسفانه بدلیل عدم پایداری و ثبات آنتن در حالت 4G بدلیل حرکت خودرو، امکان تست برروی سرور خارجی میسر نگردید.
در شبکه 4G همراه اول بدلیل پوشش ضعیف و استفاده از فرکانس 2600 در صورت مشاهده 4G باید در همان مکان ثابت ایستاد در غیر اینصورت وضعیت شبکه سریعاً به 3G و یا EDGE تغییر پیدا می کند.
تمامی تست ها از سرور داخلی گرفته شده است. تست ها بر اساس سرعت Mbps است.
محتوای مخفی: [URL=http://img7.ir/view/s2/HJHLP
بسته حرفه ای گرفتم بعد همش 3G میاد فقط نه H
آخرین سرعتش 384 کیلوبیت بر ثانیه
خداییش خعععععلی ضعیف کار کرده این همراه اول
384 کیلوبیت؟؟؟نقل قول:
همیشه؟؟؟
همه جا؟؟؟؟
:n04:
برای من یک بسته ناخواسته تمدید شده هدیه نمایشگاه زنگ زدم 9990 کنسلش کنن. معمولا این کار رو می کنند؟
چیزی از بسته استفاده نکردم
قبلش یه اس ام اس میده که بعد از اتمام بسته یک بسته یکماه براتون فعال میشه
اگر نمیخوایید 8 رو به 8080 بفرستید یا *111*32# رو شماره گیری کنید
فکر کنم اگر عدم تمدید رو فغال نکنی یک یک ماهه اوتوماتیک فعال بکنه
خوب مساله اینجاست که من ملتفت پیام یک ساعت قبلش نشدم یا ندیدم یا موبایلم جای دیگری بودهنقل قول: