سلام تو کا 750 و دبلیو 700 می شه از در گاه ایمیل پیامک بدون شماره بیفته فرستاد.تو پی 990 هم میشه من شنیدم ولی چطوری نمیدونم
سلام تو کا 750 و دبلیو 700 می شه از در گاه ایمیل پیامک بدون شماره بیفته فرستاد.تو پی 990 هم میشه من شنیدم ولی چطوری نمیدونم
شما دوست من تو سرويس تست همه چيز رو تست كن ببين درست هستنــــ :46:نقل قول:
موفق باشيد!:40:نقل قول:
*چپ *راست*چپ چپ(دو بار چپ)*چپ*
سلام، من یه هفته پیش گوشیمو (w810) رو به قصد عوض کردن کلی قابش باز کردم و خرابکاری کردم
سیم نواری که از کیت به دوربین وصل بود تا وسط پاره شده.الان وقتی می رم عکس بگیرم، تصویر دارم ولی دکمه ی عکس گرفتن عمل نمی کنه(فلش هم از کار افتاده) ! حالا می خواستم ببینم راهی هست که دکمه ی عکس گرفتن رو به کلیدی دیگه تغییر بدم(شاید با این روش حل شه)
یا اینکه یه سیم دیگه گیر می یاد؟ یا روش های دیگه؟...!
ميشـــه فرستاد ولي بايد گوشي طرف هم سوني اريكسون باشـــه تا شماره براش نيفــته :41:نقل قول:
تو اين تايپك گفتـــه شده :46:
کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=255451
شـــما ببري عوض كني بهــتره مگه يه سيم چه قدر ارزش داره :11:نقل قول:
گوشی و عوض کنم یا سیم رو...؟!
سلامنقل قول:
تشكر و خسته نباشيد
آقا! صبح من اين رو امتحان كردم . جواب داد و گوشي درست شد . ولي بعد از ظهر دوباره برگشت به حالت اولش !!! حالا هرچقدر امتحان مي كنم جواب نمي ده !!! يعني تو همون تست Eearfhone كه ميرم اصلا" صداي گوشي هم نمياد !!!
خيلي ممنون از راهنماييهاتون و اميدوارم موفق باشيد
سيم رو برات عوضش ميكننــــ :46:نقل قول:
گوشي رو خاموش روشن كنيد و يه بار ديگه به همون قسمت بريـــد تســـت كنيد :11:نقل قول:
سلام ! صبح بخير! خيلي ممنون كه سريع جواب مي دهيدنقل قول:
اينكار رو هم كردم ولي نشد ! ضمن اين كه ديشب دوباره خودبخود وصل شد ولي دوباره امروز صبح قطع شد .
اگر زحمتي نيست دوباره راهنمايي بفرمائيد
اوه! اگه سیم رو عوض کنن که عالیه! آخه خود فلش به اون سیم وصله، گفتم شاید گیر نیاد
شما از هزینه ها با خبر نیستید؟ یا حدودا؟...
گوشی من s500 هست خیلی هم دوسش دارم :wub:
اما اخیرا یه مشکلی پیدا کرده اونم اینه که : عکسی که قبلا گرفتم و از تو گوشیم پاکش کردم، سری بعد که عکس میگیرم اون عکس قبلیه میوفته رو این عکس جدید که گرفتم یعنی نصفش میشه این عکسی که الان گرفتم بعد نصف دیگش هم میشه عکسی که قبلا با گوشیم گرفته بودم
البته فقط گاهی و بعضی از عکسام اینطوری میشه، اما دلیلشو نمی دونم :37:
خیلی نگران گوشیم هستم :41: چکارش کنم درست بشه؟ :9:
دوست عزیز شاید مشکلت سخت افزاری باشه... شاید واسه اینه که هی قطع و وصل میشه... شاید سیم Earphoneات مشکل داره... ببر بیرون بده یه تعمیرکار بهش یه نگاه بندازه... اون راحت تر میفهمه...نقل قول:
سلام دوستان.
آقا ما یه W810 دو سال پیش واسه بابام خریدیم که الان آپدیتش کردم. ولی روشن نمیشه.:41:
گوشی سریال چنج هست و به همین خاطر تا الان آپدیت نکردم، اما الان یادم رفت که نباید سریال چنج ها رو آپدیت کنیم.
حالا به نظرتون چیکار کنم.
تقریبا یک سوم اون خانه زمان زود پر میشه ولی از اونجا به بعد دیگه تکون نمیخوره. باتری رو درآوردم و زدم و ... ولی الان نیم ساعته که از همون یک سوم بیشتر پر نشده.
چی کار کنم؟؟؟
دوست عزیز شما این پچ رو نصب تا از خط رد بشه :11:نقل قول:
کد:http://adrenalin.persiangig.com/other/Please_Wait_W810_R4EA031.zip
واقعا ممنون از کمکتون.:11:نقل قول:
حالا آسونترین راه برای نصب پچ بر روی سریال چنج ها چیه؟
میتونید از far+jdflasher استفاده کنید. setool رو نمیدونم ولی من با xs++ گوشی w810 سریال چنج خودمو هک میکردم.. میتونید از اون هم استفاده کنید... آموزشا هم تو همین فروم پیدا میشه....
سلام من یه w850 دارم که صفحش پرش داره
بردم دو سه جا گفتن فلتشه دادم به یکی که میشناختمش و بهش اطمینان دارم ولی میگه که:
فلت بالا-فلت پایین-lcd-ic همه رو عوض کرده ولی درست نشده
کسی میدونه چطور درست میشه؟؟؟
ممنون
گوشی من s500 هست خیلی هم دوسش دارم :wub:
اما اخیرا یه مشکلی پیدا کرده اونم اینه که : عکسی که قبلا گرفتم و از تو گوشیم پاکش کردم، سری بعد که عکس میگیرم اون عکس قبلیه میوفته رو این عکس جدید که گرفتم یعنی نصفش میشه این عکسی که الان گرفتم بعد نصف دیگش هم میشه عکسی که قبلا با گوشیم گرفته بودم
البته فقط گاهی و بعضی از عکسام اینطوری میشه، اما دلیلشو نمی دونم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیلی نگران گوشیم هستم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چکارش کنم درست بشه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خواهش می کنم دوست عزیزنقل قول:
سریال چنج فقط برای همین فلش کردن مشکل ایجاد می کنه وگر نه شما میتونید با برنامه بسیار اسون ستول روی گوشی پچ یا هر چیز دیگه نصب کنید :10:
سلام
آقا من یه w810 گرفتم که البته نو نیست حالا هر عکسی که حجمش بالاست رو بلوتوث میکنم مثلا عکسهایی که با n95 یا k800 گرفته شده تار نشون میده دوستان میدونند علت چیه ؟
نقل قول:
قبلا با xs++ هک کردم. و صداشو زیاد کردم. اما بعد از اپدیت درایور هم پرید. مشکل xs اینه که خیلی طول میکشه.
انگار کمی دیر سر زدم به این تاپیک. چون با همون setool پچ رو نصب کردم روش و روشن شد.نقل قول:
واقعا ممنون بابت پچ.:11:
نقل قول:مشكل شما فريمور گوشي هستش اگـــه شما ببري براتون فلش كنن فريمور جديد بريزن رو گوشي و يا گوشيتون رو اپديت كنيد مشكلتون حل ميشــــه:11:نقل قول:
کسی میدونه چطور درست میشه؟؟؟نقل قول:
سلام دوستان خسته نباشید واقا زحمت می کشید دوستان! آفا من P990 دارم الان چند وفتی هست که filip گوشیم از کار افتاده یعنی دکمه هاش کار نمیکنه! ولی چراغ صفحه روشن میشه اگخ کمک کنید واقعا ممنون می شم!!!!
آقا من میخوام با update service گوشیمو (k550) آپدیت کنم ولی این خطا رو میده:
incompatible macromedia version
required verision availabe from
application will terminateکد:http://www.macromedia.com
نکته 1: تو خط 2 همون verision نوشته version نیست(تو خود خطا منظورمه)
نکته 2: ورژن برنامه 1-2.7.6.8 هست.
اگه راه حلی داره بگید لطفا حالمو گرفتهنقل قول:
h_vike جان دستت درد نکنه جوابو ندیده بودم
اگه امکانش هست خودم آپدیت کنم راه حلش رو بی زحمت بگید اگه نه که ببرم جمهوری
سلام من می خوام t650 بخرم در این گوشی تم معمولیم میشه نصب کرد؟ یا از تمهای خودش باید استفاده کرد و در کل گوشی خوبیه؟ واصلش چینی یا مالزی؟
دوست عزیز من k500(تبدیل به w610 ) هست من هم همین مشکلو دارم... فک نکنم مشکل از فرمور باشه..نقل قول:
من قبل از تبدیل فرمورم r6bc002 بود همین مشکلو داشت حالا که r8ba024 دارم هم همین مشکلو دارم(r8ba024 آخرین فرمور فک کنم هست) احتمالا مال کوچیک بودن سایز صفحه(176*220 ) هست بازم یکی که بهتر میدونه جواب بده بهتره...راستی من وقتی این فایلا رو تو photoDJ باز میکنم درست نشون میده ولی تو file manager بازم همون جوری(تار) نشون میده... شما هم این کار رو بکن ببین چه جویه...:10:
نقل قول:نقل قول:دوستان خوبم، مطمئن باشید هیچ راه حلی نداره.نقل قول:
این یک مسئله سخت افزاری هست.
همونطور که میدونید، اندازه ی صفحه نمایش گوشی هایی که دوربین بالاتر از 3.2 دارند، 240*320 پیکسل هست.
در حالی که گوشی هایی که دوربین 2 مگاپیکسلی دارند، دارای صفحه نمایش 176 * 144 هستند. (در بعضی از گوشی ها هم 220*176)
به فریمور ، پچ، الف، لیب و غیره، هیچ گونه ربطی نداره. بلکه کاملا به ریزولیشن مربوط هست که اون هم سخت افزاریه.
موفق باشید :11:
باز تو یک تاپیک مرده پست دادم؟ نه دارم اشتباه میکنم ایجا هنوزم زندست...نقل قول:
اگه اشتباه نمیکنم یکی جواب بده دیگه... مردم بابا!:18:
كاملا اشتباه عرض كردي توحـــيد جون من مشكل رفيقام رو با عوض كردن فريمور و يا اپديت كردن درستش كردم ربطـــي به اندازه صفـــحه نمايش نداره :41:نقل قول:
با سلام
یك w700 هست كه موقعی كه میخواهی عكس بگیری با فشار دادن شاسی دوربین از منوی دوربین خارج میشود و عكس نمیگیرد ولی صدای گرفتن عكس از گوشی شنیده میشود
مشكل از كجاست؟
مرسی
آقا یکی جواب ما رو بده تو رو خدا.. اساتید این فروم دارن چی کارمیکنن؟نقل قول:
سلام به همه
من گوشیم p1 هستش .
متاسفانه CDA اون مال هنگ کنگه و زبان فارسی رو نمیشناسه . تاحالا تحمل کردم اما دیگه نمیشه . هر مسیجی برام میاد همه فارسیه منم نمیتونم بخونم .
امروز میخواستم CDA گوشیمو عوض کنم تا بتونم با World Generic 2 اونو آپدیت کنم اما وقتی گوشی رو خاموش کردم و با نگه داشتن C کابل رو وصل کردم بعئ چند ثانیه یه صفحه ی آبی رنگ سریع اومد و گوشی خاموش شد . هر کاری هم میکردم روشن نمیشد . باطری رو در آوردم و دوباره گذاشتم تا روشن شد . اما هر کاری میکنم نمیتونم با ++XS گوشی رو شناسایی کنم . یعنی همیشه همینه اون صفحه ی آبی عین برق میاد و میره و من فقط تونستم عبارت 1998 رو روش بخونم . بعدشم هیچی .
++XS اخطار میده که نمیتونه گوشی رو پیدا کنه .
من این مشکل رو قبل از هک گوشی نداشتم . یعنی راحت وصل میشد . اما بعد از هک این مشکل برام پیش اومده . هر کاریم میکنم نمیتونم برطرفش کنم .
حتی فرمت اینترنال دیسک هم کردم ولی فایده نداشت
کسی تابحال با این مشکل مواجه شده ؟
جان عزیزتون کمکم کنید . بدجور نیاز به زبان فارسی دارم .
خواهشا یکی کمک کنه .
سلام به همگی دوستان. یه مشکل واسم پیش اومده می خواستم ببینم کسی می تونه راهنماییم کنه؟
هک لوگوی on/off رو روی گوشی w950 اجرا کردم، اما وقتی خاموشش کردم دیگه بالا نیومد.
هر چی روشن، خاموششم می کنم فقط یه ویبره کوچیک میده، همین.!!!!!
کسی از دوستان هست که بتونه بگه باید چی کار کنم؟؟؟؟؟
دوست من شمــا يه بار ريست كلي و تنظيمات رو انجام بديد اگـــه درست نشـــد احتياج به فلش داره:46:نقل قول:
شما ميتونيد فريمور جديد رو روي گوشيتون بريزيد هيچ فرقي با اپديت نداره :20:نقل قول:
نقل قول:شـــما دوستان عزيـــز هم به اين تايپك بريـــد براي هك گوشي هاي Uiq3 :11:نقل قول:
کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=216788
سلام
من یه مشکل بزرگ برای LCD گوشیم پیش اومده
من هر قسمتی از lcd رو که لمس میکنم دو سه سانت پایین تر انتخاب میشه!!
همه کار هم کردم از فرمت گرفته تا آپدیت
خواهش میکنم راهنماییم کنید که کجا برم برای تعمیر و آیا LCD گوشیم باید کامل عوض بشه؟
سلام
من برای مشکل تار نشون دادن عکسهای کیفیت بالا که استاد عزیزم گفته بود فلش کنم گوشی رو بردم که فلش کنم اما تعمیرکاره گفت درست نمیشه اینا همینطوریه اگه مطمئن هستید راهش رو بگید خودم انجام بدم
سپاسگذارم
دوستان سوال داشتم اینکه این p990 ها master password داره ؟ یعنی یه پسورد داره که بشه Phone lock رو باز کرد ؟!
گوشی s500 من جدیدا بالای آنتنش می نویسه G ، کسی می دونه این یعنی چی؟ یا دلیلش چیه؟
اینطوری هست:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]