بایوسش خودش آپدیت بودنقل قول:
Printable View
بایوسش خودش آپدیت بودنقل قول:
دوستان شرمنده ها من مبتدي هستم ولي بايوس چيه،؟
Sent from my iPhone using Tapatalk
داغ کردن رو داره اصلا بخاطر همین عضو شدم ولی فقط اولش داغ میکنه دما تا 80 میاد ولی بعدش فورا دما میاد رو 65نقل قول:
بازی ولفلشتاین رو دارم میرم لامصب تموم بشو نیست این دما 65 در حین بازی ولفلشتاین هست حدود 1 ساعت تا 1.30
هنگ ؟؟؟!!!! مگه شما هنگ هم دارید؟؟؟!!!
نه من تاحالا نشده هنگ کنه لپ تاپم.
4700 رم 12 + بلوری + وین اورجینال
اصفهان هستم
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk
بخوایم به زبون ساده بگیم، نرم افزاریه که بین سیستم عامل و سخت افزار ارتباط برقرار میکنه. میتونید از سایت سازنده لپ تاپ اون رو دریافت کنید و با نرم افزاری که همون شرکت مخصوص این کار ساخته، از طریق ویندوز، آپدیتش کنید.نقل قول:
میشه بگید با چه گارانتی ؟؟؟؟ اخه با رم 12 فکر کنم یکپارچه ایسوس گارانتی کنهنقل قول:
گارانتیش شباهنگهنقل قول:
دوستان شرمنده ها من م
ببخشيد اسپم شد
من میخوام برم با ارانتی سریر مدل غیر لمسیش رو بگیرم به نظرتون معتبر هست ؟؟؟نقل قول:
بله خيلي معتبرهنقل قول:
سریر معتبرهنقل قول:
اخه میدونی گارانتی نداره این لبتاپه من میخوام برم پلمپ ببرمش با فروشنده سریر گارانتیش کنم به نظرت مشکلی پیش نمیاد اینجوری ؟؟؟
دوستانی که n55ojk دارن همگی میگن درایوری جز ویندوز 8 واسش نیست. خواستم خواهش کنم ببینم دوستانی که این لپ تاپو دارن میتونن نرم افزار vmware workstation رو نصب کنن و یه ویندوز مثلا7 بهش بدن و نصب کنن داخلش؟ این نرم افزار ویندوز مجازیه و تاجایی که من استفاده کردم ازش فقط ویندوز میزبان که الان رو سیستمتون 8 هست نیاز به نصب درایور داره و ویندوز مجازی نیازی به نصب درایور نداره. آخه من با یه سری نرم افزارها کار میکنم که حتما 7 و بعضی دیگه xp میخوان. اگر لطف کنید یه تست کنید ممنون میشم.
شما که میخوای مات بخری چرا msi ge60 apache نمیخری؟نقل قول:
گرافیکش تو بعضی از بازی ها از 1 تا 60 درصد بهتر عمل میکنه.
از طرفی هارد پر سرعت تری داره...
اگه صفحه اش مات نبود من اونو میگرفتم. لپ تاپای گیم کلا خر کار هم هستن.
ولی اگه کیفیت صفحه واست مهمه مدل لمسی همین ایسوس رو بخر. وگرنه ماتش زیاد به دل نمیشینه...
حالا از ما گفتن بود...
اخه رفتم ge60 معمولی رو از تزدیک دیدم کیفیت صفحه خیلی پایینی داشت مات بود ولی خیلی پایین با اون که فول اچ دی بود من فامیلمون یه مدل ایسوس از سری n ولی قدیمی نرش رو داشت کیفیتش خیلی از این بهتر بود فکر میکنم همش به مات بودن بستگی نداره به ips و خو صفحه هم بستگی داره که ایسوس از msi بهتره تو زمینه صفحه
اگه کسی اینجا مدل غیر لمسی این لبتاپ رو داشت یه فیلم یا عکسی از کیفیت صفحه می زاست اون وقت میتونستم تصمیم بگیرم تنها مشکلم همینه
عزیز دل ببین، یه لپ تاپ که مال 4 سال پیشه رو اگه بذاری کنار n550jk با صفحه مات، کیفیت اون لپ تاپ قدیمیه بیشتر به دلت میشینه.نقل قول:
نمیگم ips تاثیری نداره، اتفاقا خیلی تاثیر داره، ولی کسی مات میخره که کیفیت صفحه خیلی براش مهم نباشه. کسی که معمولا تو فضای باز با لپ تاپش کار میکنه یا محل زندگیش یه جوریه که به خاطر پنجره و ... رفلکس زیاد داره و معمولا هم با لپ تاپش کارای گرافیکی زیاد نمیکنه و واسش تغییر رنگها و ... خیلی مهم نیست.
شکی نیست که n550jk حتی در نسخه مات کیفیت صفحه بهتری نسبت به msi ge60 داره. اما در عوض ام اس آی قدرت بیشتری داره.
انقدر این دس و اون دسم نکن دوست گلم، 2 ماهه هنوز نتونستی تصمیم بگیری؟!!!!
از من یاد بگیر! تو یک روز تصمیم گرفتم و خریدم و رفت پی کارش و الانم راضیم.
کلا:
1-اگه کیفیت صفحه میخوای بیا n550jk غیر مات بگیر.
2-در غیر این صورت برو msi ge60 apache بخر.
والسلام نامه تمام :)
دوست عزيز،صفحه لمسي تو محيط خونه رفاكس نداره درسته؟نقل قول:
اگه پنجره پشتتون نباشه خیر نداره.نقل قول:
دوستان این صداشو چیکار باید بکنیم من هرکاری میکنم تو بازی pes 2014 وقتی صدای تماشاگرا زیاد میشه صدای گزارشگر خفه میشه.:n29:
خب برید تو تنظیمات بازی و صدای گزارشکرو نسبت به بقیه بیشتر کنید.نقل قول:
با توجه به اینکه اگه بخوام ایسوس بگیرم باید لمسی و اگه بخوام غیر لمسی بگیرم بید برم سراغ msi که البته اینم بد نیست میرم یه خورده تحقیق ببینم اپاچی کیفیت صفحش چقدر ضایع هستش اگه دیدم بدرد نمیخوره میرم همین Jk رو میگیرم
روکش مات میشه روی صفحه لمسی کشید ؟؟؟ یه همچین چیزی وجود داره ؟؟؟ چقدر تاثیر داره ؟
اره روکش مات میشه کشید و اتفاقا اگر با لمسیش زیاد کار میکنید بهتر روکش بکشید خط و خش نیفته.نقل قول:
تو چی تاثیر داره؟
تو رفلکس تاثیر داره ؟
با کمتر از صد تومن میشه تهیه کرد.نقل قول:
بله.رفلکس رو از بین میبرن.بعضی نمونه ها حتی uv هم دارن.
یه قابلیت جالبی داره این لپ تاپ که میشه در حالت خاموش هم از یکی از یو اس بی هاش به عنوان شارژر موبایل استفاده کرد.
البته فقط یکی از پورت ها که علامت یک رعد و برق روشه این قابلیتو داره...
جون میده واسه سفر.یه پاور بانک معرکه.
من رفتم اپاچی رو دیدم و درسته مات بود ولی صفحه مات های ایسوس کیفیت خیلی بهتری دارن تا msi به همین دلیل فکر کنم jk بدون تاچ با گارانتی سریر با قیمت 3810 خوب باشه بعد از ماه رمضان میرم برای خرید الان خیلی گرمه اگه تا اون موقع کسی میتونه یه عکس یا فیلم کوتاه از مدل بدون لمس این لبتاپ بزاره واقعا ممنون میشم
منم دوتا لپتاپ رو از نزدیک دیدمنقل قول:
ایسوس کیفتش کمتر بود داش
شما مدل غیر لمسی ایسوس رو دیدین ؟؟؟؟ از کجا ؟؟؟؟ اگه دارنش میشه فقط یه فیلم بگیرید با نور 100 و یه فیلم هم از اپاچی با نور 100 البته یه خورده اینور اونور کنید تا زاویه دید هم معلوم بشه اگه من مدل غیر لمسی رو ببینم کیفیتش از اپاچی کمتر هست میرم میگیرم اپاچی رونقل قول:
چه حرفایی میزنی برادر من! ایسوس پنلش ips هست.مگه میشه آپاچی کیفیتش بهتر باشه...؟!!!نقل قول:
کمتر نباشه بیشتر نیست!!
اصلا تو صفحات tft دوتا چشم آدم تصویرای متفاوتی میبینن و زاویه دید کم توشون بیداد میکنه!
اینم از اون حرفا بود...
دوستان کسی فرصت نکرد اینو تست کنه؟نقل قول:
دوباره سکوت حکم فرما شد انگار؟
آیا این لپ تاپ با گرافیک ddr5 و باتری 6سلولی هم عرضه شده؟ یا اطلاعات این فروشگاه اشتباهه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان
کیفیت سری N56 با N550 در مانیتورش خیلی زیاد هست؟
هردو فول اچ دی ولی یکی IPS و اون یکی از سری پنلهای TFT هست.
کسی هردو رو کنار هم دیده؟
اطلاعات این فروشگاه اشتباهه. اینجوری جا افتاده که سری GTX همه ddr5 هستن.واسه همین اینا هم همچین اشتباهی کردن.نقل قول:
اینکه تفاوتش زیاده یا کم بستگی به پیمونه طرف داره!نقل قول:
تفاوتشون کاملا محسوسه. ولی ممکنه واسه من زیاد ولی به نظر شما کم باشه. اما مهم اینه که تفاوت هست و اگه کنار هم بذاریدشون در نگاه اول متوجه میشید.
الان هم به خاطر مصرف کمتر باتری و هم به خاطر زاویه دید و کیفیت بهتر هر چی میخرید باید Ips باشه این از من به شما نصیحت یه زمانی میگفتند مادربوردی بخرید که 4 سلات رم بخوره و..... یا لبتاپی که میخرید بلوری داشته باشه الان هم هرچی میاد ips هست پس حتما Ips بخرید
لپ تاپ بعضی وقتا(مثلا نور صفحه خاموش شه و دوباره بخواد روشن شه،یا موقعی که از sleep در میاد و...)یه صدایی از DVD ROM میاد.انگار که یه لحظه کار می کنه و صدای لنز میاد.
میخواستم بدونم واسه شمام همینطوره؟
چی باید کرد که اینجوری نشه.
حتی تو Device manager برداشتم DVD Rom رو Disable کردم ولی بازم همونجوریه.
یه جورایی انگار یهو DVD ROM رو بوت میکنه.
طبیعیه واسه منم همینطوریهنقل قول:
شما مطمئنا اگه بری تو مدیا پلیر باید اون صدا بیاد چیز خاصی نیست حتی تو pc هم یه سری موقع ها اینجوری میشه :n26:
دوستان من دیگه این لبتاپ دلم رو زد و نخریدمش رفتم یه تبلت asus memo pad8 me181c از دیجیکالا سفارش دادم سه شنبه میرسه دستم به نظرم کارم رو راه مینداز در مورد قابل حمل بودن و کار های بیرون از خونه و تو خونه هم که پس سی دارم به نظر من کسانی که واقعا به کارشون نمیاد و فقط برای بازی میخوان برن یه پی سی جمع کنند بهتره و اگه مثل من مشکل بیرون رو دارین که تو بیرون از خونه یه وسیله شبیه به پی سی میخواین برید یه تبلت بگیرید
امید وارم تونسته باشم کمکتون کنم
با تشکر
سلام . دوستان n550jk مدل غیر تاچ با گارانتی معتبر توی بازار هست ؟ واینکه لیپ موشن توی جعبه مدل های غیر لمسی هم هست یا فقط مخصوص مدل لمسیه ؟
ممنون