من از سوال شما تعجب می کنم قبلا هم پرسیده بودین بچه ها جواب داده بودننقل قول:
کاری نداره شما یه دکمه مثلا دکمه ی نارنجی واکمن رو بزن..چه می دونم دکمه ی کنار گوشیه مخصوص اهنگ رو بزن....ساعت میاد...به قول مهدی به همین خوشمزگی:46:
Printable View
من از سوال شما تعجب می کنم قبلا هم پرسیده بودین بچه ها جواب داده بودننقل قول:
کاری نداره شما یه دکمه مثلا دکمه ی نارنجی واکمن رو بزن..چه می دونم دکمه ی کنار گوشیه مخصوص اهنگ رو بزن....ساعت میاد...به قول مهدی به همین خوشمزگی:46:
عزیزم فکر میکنی این و نمیدونستمنقل قول:
من می خوام که همیشه باشه مثل w800 و k750 و k510 و k300 و ..............................
می خوام که رو صفحه باشه همیشه مثل گوشی های بالا
گوشی های بالا تو قسمت Screen saver شون این گزینه رو داره که ساعت رو روی صفحه نمایش بده من میخوام این گزینه رو به w810 اضافه کنم چطوری؟
من میخوام این گزینه رو به w810 اضافه کنم چطوری؟
با سلام و خسته نباشید
من یک گوشی w810دارم یک بار خاموش کردم دیگه روشن نشد با آموزشی که برای بلند که برای بلند کردن صدا بود را تا مرحله فرستادن فایل W810_R4EA031_MAIN_GEرا NERIC_HN_RED49با XS++ رفتم وگوشی روشن شد
اما وقتی میخواهی حالت را انتخاب کنی گوشی گیر میکنه و باید باتری را دراورد یا انتخاب هم میشه کرد سیم
را نمیشناسه
مراحل FarManager170وقتی گوشی را میشناسه در farهیچ فایلی وجود نداردو نمتونم کار را به طور کامل امجام بدم
عاجرانه در خواست کمک دارم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام.یه سوال.من می خوام یک گوشی w810 بخرم.قضیه این چینی یا مالزیایی چیه ؟! یکی میگه چینی اصله یکی می گه مالزی.
نميخام بترسونمت
لي شايد ميخاد فلش گوشيت بپره
مال من كه اينطوري شد و سخون الانم تا دلت بخادبرا تعميرش پول ميخان
نميدونم چيكارش كنم
ايشالا كه اينطوري نشه
همشون يك جنس هستن فرقي ندارننقل قول:
توليد يك كشور شرط نيست شرط مارك جنس هست
الان نصف سي ژي يو هاي دنيا در چين توليد ميشه:5:
این که می گن یک کد رو باید وارد کنی و این کد باید با کدی رو که روی باتری گوشی و ... هست برابر باشه تا بفهمی گوشی اصله یا نه چیه؟!نقل قول:
راستی به نظر شما قاب مشکی زیباتره یا سفید؟:27:
آقا کسی نبود جواب ما را بده
(من یک گوشی w810دارم یک بار خاموش کردم دیگه روشن نشد با آموزشی که برای بلند که برای بلند کردن صدا بود را تا مرحله فرستادن فایل W810_R4EA031_MAIN_GEرا NERIC_HN_RED49با XS++ رفتم وگوشی روشن شد
اما وقتی میخواهی حالت را انتخاب کنی گوشی گیر میکنه و باید باتری را دراورد یا انتخاب هم میشه کرد سیم
را نمیشناسه
مراحل FarManager170وقتی گوشی را میشناسه در farهیچ فایلی وجود نداردو نمتونم کار را به طور کامل امجام بدم)
اگه دنبال اطلاعات کاملی از سیستم عامل ها هستین...جاوا...سیمبین...ویندو موبایل...این مقاله رو از دست ندین
در این صفحه امده است:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شاد باشید:20:
والله من یادمه...اولین پستی که دادم وقتی بود که کل صفحات تاپیک ها رو مو به مو خونده بودم...دوستان زحمت نمی دن 4 صفحه اون طرف تر رو بخونن...اگه جوابشون تو صفحه ی قبل هم باشه ندید دوباره می پرسننقل قول:
این سوال بالای هزار بار پرسیده شده!!!خواستی عین 1000 بار رو واست نشون میدم!!!!:18: :31:
بفرما اقا هر چی اطلاعات اولیه می خواهی اینجاست..چی بگم دیگه والله:
هر چند دوباره می گم...اون کد روی باطری نیست زیر باطریه...کدشم*#06# هست...فهمیدن بقیه مسائلم زحمتش پای شما..زحمتش به باز کردن چند صفحه و مطالعشون بر می گرده:19:
دوست عزیز اینجا تاپیک تخصصیه فلش و فار منیجر و فون ایکس اس نیست....نقل قول:
تاپیک های مربوطه اگه سوالتون رو مطرح کنید خیلی سریع به جواب می رسید....
تو تاپیک صدا دوستمون حمید جان خیلی سریع به سوالات جواب می دن
خوب قربون شکا ماهت...این امکان رو این گوشی نداره تقصیر من چیه؟...توی بحث های هک و نفوذم تا حالا من که مطلبی ندیدم به این موضوع پرداخته باشه...شاید بشه...من که ندیدم هنوزنقل قول:
آقا با دبیلیو 810 میشه فرمت Mp4 تصویری رو پخش کرد.
اگه میشه لطفا یه نرم افزارو بگید یا ممنون میشم .واسه دانلود بذارید که بتونم باهاش به ام پی 4 تصویری تبدیل کنم
ممنون میشم کمکم کنید.:20:
سلام. فكر مي كنم خود گوشي اين فرمت رو پخش مي كنه. ( mp4 )
هیچی لازم نیست...خودش این فرمت رو ساپورت می کنه...نقل قول:
شاد باشی:20:
مرسی دوست مننقل قول:
فقط منظورم این بود یه نرم افزاری رو معرفی کن که بتونم فایلهای تصویریمو به ام پی 4 تبدیل کنم
ممنون میشم
شرمنده.فرصت خوندن صفحات قبل رو نداشتم.آقا یعنی هر گوشی که همه این ویژگی ها رو داشته باشه کاملا اصله و هیچ ربطی به چینی یا مالزیی(:13: ) بودنش نداره؟ چون من چند جایی که این گوشی رو قیمت کرده بودم مالزیش گرون تر بوده.نقل قول:
قربون شکلت این که کاری نداره به خدا...برید تو گوگل سرچ کنید:converte 3gp to mp4نقل قول:
هزار تا برنامه پیدا می کنه واست...هر کدوم رو خواستی دانلود کن
شب خوش:20:
نه ربطی نداره...همشون اصلن و تحت لیسانس و نظارت SE حالا شما اگه خیلی وسواس داری سعی کن مال مالزی رو بگیری...من که تفاوتی ندیدم...اما دوست داری مالزیشو بگیرنقل قول:
به سختینقل قول:
خوب وقتی این گزینه رو نداره چطوری میخای بهش اضافه کنی ؟ ها؟
با این MPEG4 Direct Makerنقل قول:
همه فرمت ای صوتی و تصویری رو به هم تبذیل میکنه خیلی راحت و خوشمزه!!!!!:8:
اما این تازکیا که نصب کردم تصویر mp4 هاش رو گوشی سیاه میشه و فقط صدا داره .
شاید هم ستینگ هاشو درست تنظیم نکردم
هرچند که مصطفی خات خوش آمد گویی کردن ولی من شخصا باید خدمت میرسیدم و این لحظه با شکوه و با یاد ماندنی رو به شما تبریک ویژه میگفتم . لحظه ای که به ما پیوستید مبارک و میمون باد :8:نقل قول:
مدیر ارشد ویژه مراسم خوش آمد گویی!:40:
دوست من آخه چرا شما واسه هر کاری خودت و تقصیر کار میدونی ؟نقل قول:
؟
من فقط گفتم میشه یا نه ؟
میدونم که میشه چون بعضی W810i ها این امکان رو دارن ولی مال من نداره مال شما رو نمیدونم.
ولی مال رفیقم داره نمیدونم چرا ؟
من فقط میخوام ای ساعت همیشه روی صفحه نمایش داده بشه. چطوری ی ی ی ی ی ی ی؟ ؟ ؟ ؟ ؟
دوست من آخه چرا شما واسه هر کاری خودت و تقصیر کار میدونی ؟نقل قول:
؟
من فقط گفتم میشه یا نه ؟
میدونم که میشه چون بعضی W810i ها این امکان رو دارن ولی مال من نداره مال شما رو نمیدونم.
ولی مال رفیقم داره نمیدونم چرا ؟
من فقط میخوام ای ساعت همیشه روی صفحه نمایش داده بشه. چطوری ی ی ی ی ی ی ی؟ ؟ ؟ ؟ ؟
علت سیاه شدن صفحه و فقط داشتن صدا اینه که درست ریسایز نکردی حالا برو تو منو option و گزینه ی Resizing And Changing Frame Rate رو انتخاب کن پنجره ی Setup Video Source Option باز میشه بعد در قسمت Image Resizing گزینه ی Enable Resizing رو تیک بزنید و در قسمت Reslution این گزینه ی 144*176 رو انتخاب کنید بعد به فرمت Mp4. یا 3GP AAC Audio for Music رو انتخاب کنید .نقل قول:
موفق باشید.
حتماً رو موبایل هم تصویر هم صدای با کیفیتی خواهید داشت.
اگه منظور شماها اینه که وقتی مونیتورش خاموشه یا رو سکرین سیوره ساعت رو بگه کاری نداره که دکمه w رونقل قول:
بزنید
با سلام خدمت دوستان حرفه اي
من اين سوالو تو يه انجمن ديگه مطرح كردم كسي جواب نداد
حالا مي خوام ببينم بروبچه ها p30world چي كار مي كنن
آيا فارسي ساز w810i هست يا نه؟ اگه هست لطفا برام بزارين...
ممنون
من نمی دونم ولی معمولا فارسی کردن با کابل مخصوصی انجام میشه که خدماتیا دارننقل قول:
از فارسی شدن که میشه..
ممنون حتما امتحان میکنمنقل قول:
---------------------
مصطفی خان آواتارتو عوض کردی ؟ مبارکه
آقا این عکساتونو عوض نکنین تا میایم با یکی دوست بشم شکلشو عوض میکنه دیگه نمیشناسیمش!!!!!!!!!:41:
مال ریفیقتون تقلبه . احتمالا کا 750 یی چیزی بوده انداختن تو قوطی 810 بهش فروختن .نقل قول:
810 نداااااره این صد بار حالا شما باور نکن . من و550 داشتم اونم همچین چیزی داشت ولی 7-8 ساعت زودتر از موعد مقرر باطریش تموم میشد . ارزش نداره این ساعته! :2:
یه سوال.مگه w810 فرمت های ویدیوییMPEG4 رو پخش نمی کنه ؟! پس چرا وقتی من یک فایل ویدیویی با چنین فرمتی رو روی گوشی می ریزم پخش نمی کنه و به جای View نوشته Send ?!
...نقل قول:
فایلهای MPEG4 همون MP4 هستش که اگه سایزش درست باشه پخش میشه.. البته اگه کیفیتش زیادی بالا باشه تیک میفته جون CPU گوشی کم میاره...
.................................
حالا همین سوال رو من راجع به فایلهای AAC دارم که گوشی اونارو به عنوان یه فایل نا شناس میشناسه... در حالکیه تو همه سایتها نوشتن MP3/AAC player.. هم واسه w800 هم واسه w810 ولی هیچکدوم نمیتونن پخششون کنن
مطمئنی؟!!باید ساپورت کنه..من که پیش نیومده تا حالا با این پسوند کاری داشته باشم...aac یه حجم کمی داره...اون فایلی که واسه شما رو نمی خونه بگذار تا ببینیم مشکل از کجاستنقل قول:
آقا جون و810 این داستان رو نداره.تازه اگر هم داشت،بی فایده بود،چون یه ک700 داشتم و وقتی فعالش میکردم ،باطری قورت میداد.نقل قول:
غیر فعال کردن دستور pin code بعد از خاموش کردن گوشی؟لطفا
پین کد بعد خاموش کردن؟؟!!!یا بعد روشن کردن؟نقل قول:
من که خوب متوجه سوالت نشدم اما اگه می خواهی پین کد رو حذف کنی:
setting....general.....locks....sim lock.....protection.......off...........پین کدی میدی و دیگه حذف می شه
سلام.ضمن عرض خسته نباشید.من چون وقت ندارم سرچ کنم.سوالم را اینجا می پرسم .ممنون می شوم جواب بدبد.من کا 750 دارم موقع ضبط صدای مکالمه بوق می زنه.می خواهم که یک 810 بخرم.آیا این امکان را دارد که بدون صدای بوق صدای مکالمه را ضبط کرد؟یا برنامه ای با فرمت جاوا برای این کار هست؟
سوال دیگرم این بود که آیا خواندن فایل های pdf با گوشی های سری دبلیو امکان دارد؟
فارسی ساز سونی اریکسون دابلیو 810 را برایم بفرستید . ( همون زبان فارسی )
متشکرم
اقا اینم یه فایل AACنقل قول:
دانلود:
ممنون امتحان کردم و به خوبی جواب داد . بعد این جریان گزینه اولی توی منو آپشن چیه؟ من یه خورده انگولکش کردم دوباره خراب شد . خیلی با پرش تشون میده ام پی 4 ها رو . هر چی هم کیفیت رو آوردم پایین بازم میپرونه . به فایل اولیه هم بستگی داره یا نه ؟ بعصیا رو خوب تبدیل میکنه بعضیا رو خراب میکنه . میشا لطفا تنظیمات مناسب رو بگی؟ طوری که هم حجمش خیلی کم بشه هم کیفیتش خیلی خوب باشهنقل قول:
:40: