من 20 روز پیش گرفتم 2540000 البته core i7 -ram6- vga740 -1tra hd رنگ هم شکالتی با گارانتی 2سال سازگار
Printable View
من 20 روز پیش گرفتم 2540000 البته core i7 -ram6- vga740 -1tra hd رنگ هم شکالتی با گارانتی 2سال سازگار
از گرافیکش هم راضی هستم.تا حالا تو گیم ها کم نیاورده.مثل bf3 - Farcry 3- Call of Duty Black Ops II
نسبت به لپتاپ های دیگه با همین کانفیگ قیمتش خیلی مناسبه.فقط زاویه دیدش از اطراف محدوده.موقع بازی هم قسمت چپ صفحه کلید گرم میشه.که به خاطر قرار گرفتن فن در اون قسمته که میشه گفت طبیعیه.
قیمت core i5 در حال حاضر چقدره ؟نقل قول:
من یک هفته پیش خریدم 2.270 !
از بازار خبر ندارم ولی الان دی جی کالا زده 2249000 ویه سایت دیگه زده 2240000 ویه جای دگه زده 2190000. بازار فکر کنم ارزون تر بتونی گیر بیاری.
دوستان کسی میدونه این صدای قرقر هارد برا چیه ؟ صداش ضعیفه ولی خب تو سکوت میشنوی ؟ اصلا چرا باید هم چین صدایی بده ؟
ممنون از دوستانی که جوابه سوالمو دادن :n18: . من این لپ تابو برایه نرم افزارهایه مکانیک میخوام بگیرم مثله کتیا، انسیس، فلوئنت میخوام بدونم برایه این نوع استفاده به نظرتون z500 بهتره یا 4540s-h. شرمنده که وسواس نشون میدم به خاطر شرایط بده مالی میخوام لپ تابی بگیرم که چند سال خیالم از اون راحت باشه.
دوستان هر کی میخواد بخره یکم صبر کنه چون که یه هفته گذشته 150 تومن ارزون شده
z500 در مقابل 4540 با مشخصات یکسان کمی ارزان تر است البته معایب و مزایا هر کدوم رو برات میگم :نقل قول:
کیفیت ساخت مثل هم - گرافیک z500 - صفحه نمایش 4540 - بقیه چیز ها هم که معلومه البته بازم که 4540 یه چیزی حدود 100 تومن گرون تر است ولی بر حال z500 نسبت به قیمتش مشخصات عالی رو داره
کجا ارزون شد :n03:هفته پیش دیجی کالا زده بود 2559000 با گارانتی سازگار وحالا زده 2649000 با گارانتی هماهنگ.نقل قول:
کیفیت ساخت برند لنوو یه سر و گردن بالاتر از اچ پی ه......نقل قول:
4540..حدود 200 تومن ارزونتره...
از لحاظ کانفیگ و هم سطح بودن هم باز زد 500 بالاتره..چون قیمتش بیشتره..
همسازگاریه لنوو با ویندوز 8 و از اون طرف مشکلات 4540 با ویندوز 8!!!
تنها برتری اچ پی نسبت به لنوو صفحه نمایششه..که اگه واسه کاربر مهم نباشه..لنوو انتخاب مطمئن تریه..
منم هنوز هیچکدوم از اینا رو ندارم
اما تجربیات دوستام (فروشنده هستن) و کار با دو لپ تاپ بهم میگه لنوو...
اما واسه خرید اگه 1 ماه صبر کنید حد اقل 100 تومن ارزونتر میخرید....
دوستان خبر از واقعیات مملکت ندارید اونوقت رو فرضیات نظر میدید؟؟؟نقل قول:
موج دوم گرونی تو راهه!! گاز شده 310.، بنزین آزاد شده 1050، الان تحت برسی رهبریه! امیدوارم قبول نکنه رهبر و بیت رهبری
22روز پیش مادر بورد گرفتیم ... تومن، 3روز پیش دوباره قیمت گرفتیم 17تومن رفته بود بالا :n04:
زمانی هم ک من داشتم z500 رو میگرفتم 4540 بود 2.070.000 اما i5 z500 بود 2.485.000
این دریای نابسامانی ها، ساحل آرامش نداره...
البته این را هم درنظر داشته باشید که قیمت هفته پیش برای رنگ شکلاتی بود و قیمت جدید برای رنگ سفیده...و رنگ سفید از شکلاتی گرون تره....البته از یک طرف هم هفته پیش گارانتی سازگار و این هفته گارنتی هماهنگ که سازگار یکم گرون تره :n13:نقل قول:
هارد z500 و اکثر لپتاپ ها HDD هستش که یکمی صدا طبیعی هستش از لحاظ سخت افزاری یه صفحه و هد متحرک داره که حرکت اونها باعث صدا میشهنقل قول:
اما هارد بعضی از لپ تاپ ها ssd هستش که هیچ صدایی نداره چون مثل حافضه فلش مموری هستش با ابعاد بزرگتر
دوستان ..زد500 من هم هنوز نرسیده دستم !..فروشنده میگه بارش نرسیده هنوز !...شاید هم میخواد گرونتر بهم قالب کنه ...نمی دونم !:n13:
سلام. میخوام یه لب تاپ تا قیمت 2 میلیون بگیرم. نظرم روی z500 cori3 جلب شد. با 4 گیگ رم و گرافیک 2 . چون یه لب تاپ معمولی میخوام و فک کنم بیشتر برای دیدن فیلم و بازی کاربرد داشته باشم. سوالم اینه که میگن z500 از صفحه نمایش خوبی برخوردار نیست یعنی تا چه حد؟ رضایت بخش نیست؟ برای دیدن فیلم کاربرد خوبی نداره؟
قبلا نظرم x55 asus بود. coi3 . رم4 ولی گرافیک 1. اینطور که معلومه صفحه نمایش ایسوس کیفیت بهتری نسبت به لنوو برخورداره. و اینکه باطری 6سلولی داره
حالا به نظرتون کاربرد من که دیدن فیلم و بازی البته نه بازی های خیلی سنگین پسرونه و کار با فتوشاپ هست، گرافیک1 جواب کار منو میده؟
فک میکنید کدوم یکی ظاهر زیبا و دخترونه ای داشته باشه؟
سر من بدبخت هم همین بلا رو اوردن ! البته گرونتر نخریدم ولی دیگه کار داشت به دعوا می کشیدنقل قول:
من هم خبر از این چیزا دارم اما به هر حال میددونم که این قیمت ها ماندگار نیستند و بالاخره بالا خواهند رفت ولی در حال حاضر قیمت ها رو به پایین هستند و تا نتیجه قطعی مذاکرات اتمی و .. تو این رنج میمونند .نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :n27: هر کی دلش خواست بگه آمین
خدایا روزی بیاد که همه چی ارزون بشه - بنزین ارزون بشه - مملکت خوب بشه - رابطه با آمریکا خوب بشه و ... بگید آمین ولی خودم احتمالش رو 1% میدم :44:
ما که دسته جمعی فیلم نگاه می کنیم مشکلی هم نداریم تازه صداش هم ... :n04: سینما خانوادهنقل قول:
به هر حال باید خودتون از نزدیک ببینین نمی شه گفت چقدر خوبه یا چقدر بده ! از رو به رو که مشکلی نداره آنچنان فقط از اطراف زیاد خوب معلوم نیست .
رو ۴ سلولی و ۶ سلولی بودنش هم حساب نکنین زیاد فرقی ندارن در بیشتر موارد باطری Z500 بهتر عمل می کنه چون تا اونجا که دیدم اونایی که باطری داخلی دارن بهتر جواب می دن .
بازم میگم سلیقه خودتون . البته اگه Z500 رو گرفتین پشیمون نمی شین ( هر کی پشیمون شده خودش بگه کارش دارم :n24: )
ببین صفحه نمایش اونقدر ها که میگن بد نیست و با چند تا آپدیت میشه تا حدودی مشکل رو حلش کرد و به نظر من که خودم این لپ تاپ رو 1 هفته دارم نسبت به قیمتش فوق العاده است البته و از همه مهم تر من هم مثل خودت برای بازی خریدم و میتونم بگه در حال حاضر تمتم بازی هارو عالی اجرا میکنه و اگر اشتباه نکنم مدل اسوس گرافیک 610 داره که در مقابل 740 یا 640 و یا حتی 630 لنووو حرفی برای گفتن ندارهنقل قول:
نقل قول:
ممنون دوست عزیز. متاسفنه کلید تشکر نداشتم. 5ساله پیش عضو اینجا شدم و این اولین پستم بود. جالب بود برای خودم.
فک نکنم بتونم از نزدیک ببینم. چون هر جا برم یا ندارن و باید سفاش بدن و یا اگر هم داشته باشن آک هست و نمیشه که من ببینم.
باید از طریق سایت ها به جمع بندی برسم
یه سوال دیگه دارم اینه که رنگ سفید z500 کلا سفیده؟ یعنی داخل لب تاپ هم سفیده؟ قاب دور صفحه نمایش سفیده یا مشکی؟ آرم روی لب تاپ که لنوو نوشته اون هم سفیده یا مشکی؟
توی عکس ها طرح ها متفاوتی موجوده. مثلا در رنگ مشکی داخل لب تاپ خیلی مشکی نیست. یه جورایی طوسی دیده میشه. آیا توو عکسا اینطوریه یا داخلش کلا مشکیه؟
مث این
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و اینکه بکلایتش چه رنگی میشه؟
سلام
من با برنامه hd tune تست کردم هاردمو... همش ok هستش به جز calibration rety count که زده جلوش warning ....کمکم کنید لطفا ؟ مشکل چیه ؟ چ جوری حلش کنم ....اگه لازمه ببرم گارانتی ...برا من گارانتی ویستا هستش ؟ کسی میدونی کجا باید ببرمش ؟
دوست عزیز می شه یه زحمتی بکشی با Crystaldiskinfo هم چک کنی نتیجشو بگی ؟نقل قول:
میشه دوستان لطف کنن و عکس از لب تاپ شون بذارن اینجا
هم از داخل و هم روی لب تاپ؟
مال من مشکی هستش مثل عکسی که گذاشتین . داخلشم طوسی .نقل قول:
ببخشید من فکر کردم شما داشتین در مورد درایور انویدیا سوال میکردید:n15:نقل قول:
نقل قول:
چه بد. دوست داشتم یه دست مشکی باشه. اونطوری قشنگ تر بود
x55 هم که میخواستم بگیرم داخلش طوسی بود. حالا اینم...
مال شما بک لایت هم داره؟
بک لایتش سفیده؟ آبی؟ قرمزه؟
این چ حرفیه ...شما لطف کردیدنقل قول:
با این برنامه چک کردم ظاهرا مشکلی نیست ( البته تو این برنامه نمیدونم مشکل رو چطور نشون میده) ... ولی باز نگرانم :n03: به نظرتون ببرم گارانتی ؟نقل قول:
دمت گرم داداش :دینقل قول:
به رویه چشم.
راستی دوستانی که دنبال ویندوز 8 خوب می گردند سایت سافت 98 برند و 64-بیتشو دانلود کنن. اکتیو هم میشه به راحتی . من با اکتیویتور سایت سافت گذر چک کردم اکتیو شد حتی آپدیت هم میکنم!!
یاحق
دوستان کم رو باشید فروشنده سرتون کلاه میزاره .نقل قول:
بارم نرسیده و ... نداریم شما برو بازار هرجا که داشت بخر
من وقتی میخواستم بخرم فروشنده اورد کارتن که پلمپ بود یکمی گوشش پاره بود خیلی کم در حدی که حتی انگشت توش نمیرفت:n06: اما گفتم این پاره هستش ممکنه ضریه و فشار هم خورده باشه و نخریدم .
در مورد این برنامه در صفحات قبلی بحث شد که سیستم تمام دوستانی که چک کرده بودن و خود من این گزینش مثل شما بود پس جای گرانی نیستنقل قول:
حساس نشو دوست من:n16:
اگه حضور ذهن دارید میشه بگید کدوم صفحات هست که خودم برم بخونم .... لطف میکنید بگید ... البته الان ک شما اینجوری گفتین خیالم تا حدی راحت شداااا :n01:نقل قول:
دوستان عزیز بهترین برنامه واسه تست و نگهداری هارد لپ تاپ برنامه HDDlife for Notebooks هستش که همیشه هارد رو تست می کنه و در صورت بروز کوچکترین مشکلی اطلاع میده و کلی امکانات دیگه داره.
حالا شما دوست عزیز لطف کن یه تست با این برنامه بگیر و اسکرین شاتش رو اینجا قرار بده و بقیه هم همین کارو بکنن تا یه مقایسه ای انجام بشه.
اینم اسکرین شات از هارد خودم:
چک کردم ...برا منم دقیقا مثه برا شماست ....کدوم ازین برنامه ها دقیق تر هستش ؟؟نقل قول:
یه سری سوال پرسیدم که جوابی ندیدم.
با تشکر
نه مال من Backlit نداره .نقل قول:
بجه ها یه سوال خیلی ضایع ! : دی
بلوتوث لپ تاپ رو چیجوری میشه روشن کرد ؟
از منوی setting برو قسمت change pc settings بقیه هم تو عکس.(البته اگه بلوتوث و وایرلس غیر فعال بودند یکبار لپتاپو Restart کن)نقل قول:
برای من تو اینجا بلوتوث رو نداره ! ببینید :نقل قول:
اما تو قسمت device manager بلوتوث ام نصب شده ! چیکار کنم ؟!