در ابراز علاقه عجول نباشید . وقت بسیار هست .
نقل قول:
درود من به یک خانمی گفتم که بهشون علاقه دارم و اوشون هم گفت خیر..و علاقه ای ندارند. راستش از وقتی که گفته نه، همش فک میکنم زشت هستم. یعنی میرم تو آینه خودم میبینم. میگم پشم هات فلان هست..کله ات فلان جور هست..این مدل موهات.. بعد میگم با این قیافه معلومه باید بگه نه :n35: اعتماد به نفسم خیلی کم شده :n14:
سلام
هر عقیده و افکاری که داشته باشین , هر تیپ و قیافه ای هم داشته باشین , همیشه عده ای هستند که ازتون خوششون میاد و عده ای هم هستند که ازتون خوششون نمیاد
ظاهراً شما عجله کردین در این موضوع
اول باید از زبانِ چشم استفاده کنین تا پی ببرین که به شما علاقه ای دارند یا نه
چشمها حرف میزنه . نگاه طولانی نشانه ی توجه داشتن هست . اگر با لبخند هم همراه باشه علامتِ بزرگتری هست
اما گاهی شرم و حیا و کم رویی باعث میشه نگاه طولانی انجام نشه پس نباید به بار اول و دوم و سوم اعتماد کنین
باید فرصت بدین تا کم رویی تا حدی از بین بره
======================================
گاهی هم طرف مقابل اول عجله میکنه و با نگاه و لبخند ابراز علاقه میکنه اما وقتی اطلاعات بیشتر به دست بیاره علاقه اش از بین میره یعنی ظاهر رو پسندیده اما باطن رو نپسندیده . باید عادی بگیرین این چیزها رو . take it easy .
به هر حال سؤالِ مستقیم در مورد علاقمند بودن رو باید بعد از مدتها ارتباط چشمی و کلامی انجام بدین اون هم اگر ارتباط چشمی همراه با لبخند دائماً انجام میشه . گاهی حرفهای غیر مستقیم هم خوبه برای پی بردن به احساسات طرف مقابل .
مثلاً بعد از مدتی تماس چشمی و لبخند و حرفهای عادی , بگین یه نفر هست از یه خانوم خوب و نارنین خوشش میاد اما میترسه ابراز علاقه کنه ناراحت بشه . ببینین عکس العملشون چیه . بهتره در مکان عمومی این رو بگین اما کسی نشنوه این حرفها رو .
اگر بعد از بارها تلاش برای برقراری ارتباطِ دوستانه ی چشمی توأم با لبخند دیدین که جواب طرف مقابل منفی هست , این یعنی که شما شخص اشتباه رو زیر نظر گرفتین و شما براش جذاب نیستین . فقط همین . باید فراموشش کنین یا حداقل تا تغییر عقیده اش هیچ حرفی در مورد ارتباط نزنین
خلاصه قدم اول خواندن افکار از حالتِ چشمها و نگاهها هست و سپس نگاههای توأم با لبخند
=======================================
در یوتیوب کلیپهایی هست که طرف بدون انجام مقدّماتِ لازم یهو زانو میزنه و تقاضای ازدواج میکنه اما سیلی میخوره از خانوم یا گیتار رو میکوبه توی سرش
علتش طی نکردن مراحل هست و پی نبردن به اینکه این خانوم اهل ازدواج نیست و اون رو فقط برای سرگرمی و تفریح میخواد اون هم برای مدتی معین . به زبان عامیانه بهش میگن (معذرت میخوام ) پسرباز . آقایون هم بعضیاشون همینطورند و اهل لذتند از این اون , نه اهل ازدواج و مسئولیت پذیری و تشکیل خانواده
یکی از علتهای مهمِ کم شدنِ ازدواجها افزایش تعداد این جور خانومها و آقایون هست
اما یکیشون خیلی بیشتر از دیگری مسئول هست
===================================
احمقانه ترین روش هم استفاده از زور و تهدید هست برای وادار کردنِ یک نفر به دوست داشتن !!!!!
=================================
پس وقتی کسی از شما خوشش نیومد در نگاه اول یا بعد از شناختنِ شما , فقط به خودتون بگین این از کسانی هست که با من جور درنمیاد اما ..... اما اگر عیب و ایراد بزرگی دارین که شما عامل به وجود اومدنش هستین پس باید عاقلانه و منصفانه قضاوت کنین که حق داره شما رو دوست نداشته باشه . برید دنبال برطرف کردنِ عیبتون مثل اعتیاد و الکل خوری یا دخانیات یا شغل و درآمد نداشتن و عصبی بودن و بی ادب بودن و بوی بدِ بدن یا دهان و غیره
آینه چون روی تو بنمود راست , خود شکن آینه شکستن خطاست
تازه .... مواد مُضرّه ..... پارابن هم نداره
:20: