نقل قول:
منظورش از این حرف چی بوده؟
Printable View
نقل قول:
منظورش از این حرف چی بوده؟
منظورش اینه په په داره از کاسیاس حمایت نمیکنهنقل قول:
بلکه داره مورینیو رو خراب میکنه اونم به دلیل اینکه واران جای په په رو گرفته
به قول ما ایرانیا (( چشم دیدن نداره ))
نصفشو ترجمه نکرده ....نقل قول:
په په یه مشکل داره ... اسم اون مشکل واران است ...
واران واقعا خوب کار کرده و امیدوارم همینجوری بمونه و حالا حالاها تو رئال بمونهنقل قول:
په په هم خوب بوده به جزء این یه مدت یکم بد کار میکنه
بفرما تیم بچه مدرسه ای ها رو جمع کردیم...!:n02:نقل قول:
والا بعضی چیزا مشخصه. مثلا اینکه کاسیاس رو نیمکت خواهد بود و همین خودش کلی داستان داره.(به غلط)
پپه هم که علیه مو صحبت کرده که صحت داره.
کریس هم علنا گفته آینده مربی براش اهمیت نداره.
راموس هم که یکی در میونه!
به نظرم ساده بینانه هست اگه بگیم اختلافات زیاد عمیق نیست. هست واقعا.
ایکر رو که گفتم، ترس بزرگ من همینه..
پپه اما فکر میکنم جو گیر شد و 1-2 بازی نیمکت نشینی، درستش میکنه..
بابا کریس حرف بدی نزد که!
پرسیدن مربی اینطور گفته، گفت من کاری به تمدید قرارداد مربی ندارم و سرم تو کار خودمه...(یه جمله خیلی طبیعی)
راموس بچه خوبیه! :n02:
ولی جدا، ببین، ممکنه وجود داشته باشه اختلاف و ممکنه خیلی هم شدید باشه..
اصلا اینطوره...اختلاف هست و شدید هم هست...
اما حالا تصمیم درست چیه؟! من واقعا این سوال رو دارم؟؟ بقول خارجی ها "این سوال x میلیون دلاری-ه"!
چون یه سری بازیکن نمیخوان فلان مربی باشه، باید مربی تیم عوض شه؟!
یعنی بازیکن سالاری؟ اینکار رو کردیم اصلا...تا حالا تیمی موفق بوده با این شیوه؟!
بابا بخدا برعکسه قضیه...نمونه خیلی ساده و معروفش، فرگوسن هست که هیچ وقت باج نداد به هیچ بازیکنی...حتی اگه بهترین بازیکن تیمش بود، شده با کفش زدش تا بهش بفهمونه که تیم مهمترین چیزه! و کماکان داره برای منچستر افتخار جمع میکنه...
بزرگترین و موفق ترین مربی-تیم های دنیا، اونایی بودن که باج ندادن به بازیکنی و بازیکن سالاری نداشتن...
نمیشه که به ساز بازیکنا رقصید...!
اصلا ما خوزه رو انداختیم بیرون و امثال بنیتز اومدن و تیم تا 5 سال دیگه هم هیچی جام نگرفت...
بعد جناب ایکر از فوتبال خداحافظی کرد...
این وسط تکلیف من هوادار چی میشه؟!
چرا من باید یه 5 سال بی جام رو تجربه میکردم؟! چون جناب ایکر میگفته من با این مربی حال نمیکنم چون بازیم نمیده؟!
حالا بعدش هی بیاد معذرت خواهی کنه..به چه درد من و تیم میخوره؟!
باید همیشه حرف اول و آخر یه تیم رو، مربی بزنه...تیمی که جز این باشه، هیچ وقت موفق نمیشه..
جای دور هم نمیخواد بریم، سالهای قبل خودمون رو ببینید که فقط وقتی کاپلو اومد تونستیم با ثبات بریم جلو و موفق بشیم...
بعد هم جالبه درباره جایی داریم حرف میزنیم که مشکلی نداشتیم توش...
یه وقت هست پستی بود که ما توش مشکل داشتیم، اون موقع میگفتیم مربی داره لج میکنه و کارش اشتباهه...اما آخه لوپز از وقتیکه اومد، بدون شک جزو 5 بازیکن برتر ما بوده! پس چرا باید بگیم بذاریمش رو نیمکت؟!
یکی میاد میگه تویه این بازیهای کوچیک و کم اهمیت ایکر بازی کنه...
فرض کنید اینکار رو کردیم و ایکر نشون داد آماده نیست...به نظرتون دیگه لوپز اون لوپز سابق میشه؟! با چه روحیه ای؟! اینکه میبینه مزد بازیهای عالیش، نیمکت نشینیش بوده به این امید که رقیبش، خودش رو نشون بده و لوپز دوباره نیمکت نشین بشه...؟!؟!
بابا خداوکیلی کوچکترین انصافی تویه اینکار نیست...
+
اول اینکه بعله..!نقل قول:
احمد جان ؛ همین روان پریشی که ازش میگید ، بازی هایی که مثلا ساعت 1 بامداد تموم میشه ، به عشق رئال و طرفداراش تا خود صبح هرچی خبر هستش
خوب نیست اینطوری قضاوت کنیم ...
بالاخره خوزه کارهایی تو این چند روزه کرده که خیلیا ازش دلخور شدن ...
خیلی ها تلاش زیادی میکنن اما آیا اینکه تلاش میکنن، دلیل میشه که هدفشون رو نادیده بگیریم؟!
مثال نمیزنم تا مشکلی پیش نیاد..
بعد اینکه، ببخشید خوزه چیکار کرده که هوادارا رو ناراحت کرده؟! نیمکت نشینی ایکر؟!
آقا اصلا مگه زوره؟!!!:n02:
خوزه مربی تیمه و میخواد X بازی کنه...فردا روزی که تیم نتیجه نگرفت، همین جناب مربی باید جواب پس بده...
من فکر میکردم مقصر این مشکلات ما، آ.اس و مارکا هستن اما میبینم ما هوادارا هم کم مقصر نیستیم..
متاسفانه هممون داریم چوب یه نفر رو به سینه میزنیم و کمتر پیدا میشه بینمون که به فکر خود تیم باشیم...
هیچ تیمی بدون یه مربی بزرگ، موفق نمیشه...
مربی بزرگ هم هیچ وقت باج نمیده...
حالا ما این مربی بزرگ رو داریم...بخش دومش هم مشخصا باهاش هست...
دیگه خودمونیم و وجدانمون و تیم محبوبمون...بازی کردن/نکردن یه بازیکن مهمتره یا موفقیت تیم؟!
بله...حالا که ژوزه قراره بمونه و اگر بمونه طبیعتا به کسی باج نمیده. باید ببینیم چطور میشه؟ به نظرم برای موفقیت باید چیزی علاوه بر دیسیپلین و حرفه ای گری در فوتبال(هرکی فقط وظیفه خودشو انجام بده) وجود داشته باشه و اونم همدلیه...
نقش پرز الان خیلی مهمه...یه جلسه باید بذاره همه حساب کار دستشون بیاد.
احمد جان من از طرف تمام بچه ها قول میدم که کاملا حرفاتو متوجه شدیم :دی باو فشار خونت میزنه بالا انقدر عصبی میشی هاااا!! 3 روزه کلا داری همین یه مورد بولد بالا رو داری تو مخمون میزنی :دی تیکه بنتیز عالی بود:n19:
پرز گفته بود بیایید به خاطر هواداران متحد بمانیم !! ...یکی نیس بگه بیا ببین وضعیت هوادارا بدتره که..!:n19:عملا اکثرا تو این بحث ها دارند موضع گیری افراطی میکنن.متاسفانه ضرر این چیزا رو فقط تیم میبینه! نه مربی که همیشه چندین باشگاه واسش دست و پا میشکونند نه بازیکنای سطح اولی که رو هوا میبرنشون!
فکر کنم فصل خوبی رو در پیش نخواهیم داشت چه خوزه بمونه چه نمونه اگه اتحاد و همدلی تو رئال نباشه!
اگه بمونه که حل شدن اختلافات کار سخته اگه هم نمونه تاریخ نشون داده که هر تیمی بعد رفتن مو عملا سقوط آزاد میکنه به بدترین حالت فوتبالیش!
من همیشه در مورد این اتفاقات و اختلافات زیاد نظر نمیدم...
اما واقعا ما نشستیم این ور دنیا از چندتا روزنامه که صفتی بهشون ندیم بهتره و سایت های پر از شایعه داریم ماجرا ها رو قضاوت میکنیم! واقعا جز خود افراد داخل باشگاه از حقیقت خبر نداره! من نمیدونم انگار ما دوستای صمیمی مو و کاسیاس و راموسیم که همه حرفایی و برخورد ها و رفتار هایی که شده رو ازش با خبریم!!؟؟ دیگه انقدر ها هم نباید رو این چیزای خاله زنکی ریز بشیم!
مورینیو همیشه هر جایی که رفته به شدت اونجا با اعضای چه ادارای چه مدیریتی چه بازیکنا و چه هوادارا دوست شده ...اما انگار تو رئال اینجوری پیش نرفت داستان ....حالا به هر دلیلی!! همه هم میدونیم که چه اتفاقاتی افتاد.
یه نکته اینکه قوائد روابط انسانی و احترام به فرد مقابل چیزیه که به عنوان یه مقوله فرهنگی و رفتاری تو همه دنیا جا افتاده ست. بالاتر بودن رتبه کاری و منزلت این حق را واسه توهین و بد رفتاری واسه کسی ایجاد نمیکنه ... چیزی که مورینیو گاهی تصمیم میگیره در مقابل بعضی از افراد انجام بده و در مقابل بعضی نه.
این جز معدود نقاط منفی مورینیو هست که من عاشق مورینیو رو واقعا آزار میده!!
چی شده بوده 2سال پیش؟ :n23:نقل قول:
من واقعا حرصم میگیره چرا پشت مورینیو قایم میشین و دم از حمایت تیم میزنید رک و پوست کنده بگین طرفدار خوزه هستیم تمام
تمام بحث صفحات اخیر شده درگیری این دو موندن خوزه به نظر شخص من اصلا صحیح نیست این مشکلات اگه این مرد باشه هم وجود داره کاسیاس رو من به هیچ وجه به خاطر معذرت خواهی کردن از بازیکنهای بارسا مقصر نمیدونم و اصلا به خودش مربوطه نه سرمربی تیم کلا کاسیاس تا همین زمان مورینیو حاشیه نداشته رفتار خوزه تو هر تیمی که بوده مشکل ساز شده بلاخره خوبه تو این فصل دیدیم که سرمربی دورتموند تو چهار بازی چه به سر خوزه و رئال آورد تیمی که بیشترین هزینه و بیشترین ستاره رو داشته راحت حذف کرد و رفت
الان دوباره بیاد یه صفحه تحلیل بنویسید
مشکل فک نمی کنم برای بچه ها درگیری مورینیو با کاسیاس باشه ... مشکل درگیری یکی از بازیکناس با مربی ! لاجیک اینه ... مشکل این نیست که مورینیو به کاسیاس بازی نداده ، کاسیاس یا هر کس دیگه ناراحت شده ... مشکل اینه که مربی هر کاری بخواد بکنه باید دستش باز باشه حالا می خواد مورینیو باشه یا شوستر یا هر ۲ پای دیگه :دي ( حالا کاری هم با نتیجه ی این کارش نداریم )نقل قول:
مشکل این نیست که وقتی مورینیو اوزیلو عوض می کنه راموس می اد لباس اوزیلو می پوشه ... مشکل اینه که کاپیتان دووم تیم توی یه بازی تصمیم مربی رو زیر سوال می بره ....
بعد الکلاسیکو که دعوا شد کاسیاس به بازیکنای بارسلونا زنگ زد و ازشون معذرت خواهی کرد :n23:نقل قول:
از نظر من اصلا ارزشش رو نداشت
ای بابا......
در هیچ کشوری بحث باشگاهی بالاتر از بحث ملی قرار نمیگیرد! نقطه!
همین حرفیه که من الان زدم مصداق همین جریانه که ما اینجا تو ایران بیرون گود نشستیم،میگم(...)!
اولا که اظهار تاسف کرد و نه معذرت خواهی و واسه اتحاد ملی اونم با افرادی که در ایالتی جدایی طلب بودن! اینکار واسه افراد اسپانیایی قابل درکه ولی شاید واسه ما که فقط عشق به تیم داریم و نه تعلق به ملیت و کشور اسپانیا شاید درست قابل فهم نباشه(هر چند باز هم برام عجیبه چون این موارد همه جا هست!اتفاق منحصر بفردی نبود!)
تیم ملی اسپانیا واسه مردم ارجحیت داره به بحث های باشگاهی!کاپیتان تیم ملی پا شده با دوتا از با اخلاق ترین فوتبالیست های دنیا (ژاوی و پویول) واسه اینکه این جریانات و دعوا ها به فوتبال ضربه نزنه صحبت کرده بعد حالا میگین بده؟؟ کی و چرا انقدر تنفر توی وجود ما شکل گرفت؟!!!! فوتبال با اون ذات زیباش کی انقدر مارو به سمت تنزل کشیده؟؟بخدا این چیزا ارزش این همه تنزل رو نداره!
مثال ایرانی بزنم که قشنگ جا بیافته ،اینجا استقلال پرسپولیس بهم بپرن بعد واسه بازی های ملی کپیتان ها حرف از وحدت و قرمز و آبی نداره و این جور چیزا نمیزنن؟؟؟
راستی دوستان من در جریان کامل مصاحبه و رفتار هایی که در این مدت نیمکت نشینی کاسیاس انجام داده و باعث رنجش شده رو زیاد در جریانش نیستم یکی لطف کنه خلاصه و معتبر و یه جورایی که حساسیت زا نباشه برا بقیه بهم بگه ..مرسی:n16:
در مورد پویول هیچ حرفی نیست که بازیکن خوش اخلاقی هستنقل قول:
یکی از بهترین ها همین پویول هست
با همه حرفات موافقم ولی این یه کلمه تو کتم نمیره :n24::n22:
نقل قول:
با دوتا از با اخلاق ترین فوتبالیست های دنیا (ژاوی
ولی در مورد ژاوی اصلا قبول ندارم
خوده همین ژاوه قبل بازی برگشت دورتموند-رئال تو مصاحبش از کاسیاس دفاع بی مورد کرده بود
اونم تو بدترین زمان ممکن که تیم راحت میرفت تو حاشیه
قبل از اون کسی اصلا احوال کاسیاس رو نمیگرفت
ولی موقع بازی های مهم یادشون اومده باید حاشیه سازی کنن :n29: :n23:
قهرمانی ــه 30 ــم.
اون شب بدون شک یکی از به یاد موندنی ترین شب های تاریخ باشگاه هستش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فعلا که مشکل همینه چرا زنگ زده معذرت خواهی کرده و .......نقل قول:
کلا اینا مشکلات بازیکنهای اسپانیایی هست منم به همین خاطر میگم با این شرایط رفتن مورینیو بهتره تا موندنش چون این مشکلات فصل بعد هم هست شاید با حرف زدن کمی خنثی بشه ولی زود دوباره سر باز میکنه چون هیچکدوم کوتاه نمیان واقعا دلم میخواد یه بار دیگه دلبوسکه برگرده به تیم :n12:
تري: بايد به حرفهاي مورينيو اطمينان کرد
کاپيتان باشگاه چلسي تاکيد کرده که بايد به حرفهايي که سرمربي رئال مادريد ميزند اطمينان کرد.
با توجه به اينکه بسياري از اسپانياييها بر اين باورند که دوره ژوزه مورينيو در اسپانيا به پايان رسيده، نام اين مربي پرتغالي به شدت در ارتباط با باشگاه چلسي شنيده ميشود.
به گزارش فارس، جان تري در گفتوگويي که داشته اعلام کرده که اين مربي در طول 6 سالي که خارج از استمفورد بريج بوده به هيچ وجه ارتباط خود را با برخي از بازيکنان چلسي قطع نکرده است.
«ما هنوز هم از طريق اس ام اس باهم در ارتباط هستيم و همواره براي هم آرزوي موفقيت ميکنيم. مورينيو به من ميگويد که هميشه نتيجههاي چلسي را پيگيري ميکند و اتفاقهايي که در باشگاه ميافتد هنوز هم براي وي جالب توجه هستند. ميدانم که او با فرانک لمپارد و چند بازيکن ديگر هم در ارتباط است.»
تري همچنين در مورد خبرهايي که مورينيو را به چلسي پيوند ميدهد نيز صحبت و از بازگشت وي به لندن استقبال کرد.
«وقتي او در مورد تيمهاي انگليسي صحبت ميکند، توجه همه ما جلب ميشود. از او سوال کردم که در مورد کدام تيم خاص صحبت ميکند. مورينيو در جواب گفت که همه تيمهاي انگليسي را دوست دارد. هميشه بايد به چيزهايي که او ميگويد اطمينان داشته باشيد. با توجه به کيفيتي که او در مربي گري دارد، ميتواند به هر تيمي که دوست دارد برود.»
این مورینیو هم معلوم نیست دقیقا" چی میخواد!
تو مصاحبه ـش گفته میخوام رئال قهرمان بشه و رئال دنبال قهرمانیه ولی نمیدونم بتونم یا نه ولی میخوام سال بعد قهرمان بشه ،و شاید خودم باشمو با خودم بشن!:n04:
آنجلوتی هم کلا" منتفی شد برا جای گذینیش!گفته من هنوز 1 سال از قرار دادم مونده!:n13:
کاملا موافقمنقل قول:
انگار بقیه کلا با کاسیاس مشکل دارن
کاسیاسی که 10 ساله تو این تیمه کمه کم هم اگه اوضاع اینجوری نمونه 5 سال دیگه هم میمونه و بازم افتخار کسب میکنه
اما مورینیو خیلی میخواست بمونه همون 3 سالی هست که مونده و حالا هر کاری کنن میره فقط یه دلیل محکم برای ناکامی تو cl میخواست که حالا داره اونم کاسیاس
زنده باد ایکر
عزیزم...نقل قول:
تمام بحث صفحات اخیر شده درگیری این دو موندن خوزه به نظر شخص من اصلا صحیح نیست این مشکلات اگه این مرد باشه هم وجود داره کاسیاس رو من به هیچ وجه به خاطر معذرت خواهی کردن از بازیکنهای بارسا مقصر نمیدونم و اصلا به خودش مربوطه نه سرمربی تیم کلا کاسیاس تا همین زمان مورینیو حاشیه نداشته رفتار خوزه تو هر تیمی که بوده مشکل ساز شده بلاخره خوبه تو این فصل دیدیم که سرمربی دورتموند تو چهار بازی چه به سر خوزه و رئال آورد تیمی که بیشترین هزینه و بیشترین ستاره رو داشته راحت حذف کرد و رفت
این حرفه خودته یا از رو مارکا و آ.اس و سایت های معلوم الحال کپی پیست کردی؟؟؟
کجا مورینیو هر جا بوده مشکل داشته؟؟؟
تو چلسی ؟؟؟ تو اگه سر مربی بودی!رئیس باشگاهت یه چندتا بازیکن میخرید بدون رضایت تو!!به زور هم بهت میگفت بازیشون بده چون مشهورن و واسه من پول ساز!قبول میکردی یا نه؟؟؟
لابد اسطوره ی اخلاق واسه شما همون گواردیولاست؟؟؟
بله که طرفدار ژوزه هستیم...چرا نباشیم...کسی که شخصیت واقعی تیممون رو دوباره احیا کرده!!چرا نباشیم...بریم مخلص شوستر و بقیه بشیم؟؟؟؟
تو اینتر و پورتو یه نمونه حاشیه نام میبری با بازیکناش؟؟
چرا هنوز از بازیکن های بزرگ و ستاره ی چلسی(حتی گرون قیمت تر از کاسیاس) و یه سری بازیکن ها از اینتر و انجی و گالاتاسرای با مورینیو در ارتباط هستن؟؟؟؟؟مورینیو شاید با رسانه ها(اونم دلایل کاملا واضحی داره) خوب نبوده باشه!ولی با کدوم بازیکن مشکل داشت تا الان جز کاسییاس و راموس؟؟؟
نمیخوام به اسطوره ی شما(نه اسطوره ی تیم!حداقل واسه من اسطوره نیس) بی احترامی کنم!ولی این نهایت بی غیرتیه که بازیکنای تیم بارسلونا هم تیمی هاتو و سر مربیه تیمت رو به خاطر باختی که جلوشون داشتن بیان تو رسانه حیوان و وحشی و ..... خطاب کنن!ولی تو بری زنگ بزنی واسه خود شیرینی ازشون معذرت بخوای تا جلو اونا عزیز شی؟؟؟؟100 سال دیگه هم عزیز نمیشی!تازه اگه از چشم سر مربیت هم میوفتی!!!اگه اونا مصاحبه میکنن به سود تو فکر نکن به خاطر خودته و محبوبیتی که داری تو تیم حریف!100 سال دیگه هم قرار نیس تو تیم رغیب محبوب باشی حالا هر چقدر هم خوش خدمتی کنی بهشون!ولی این مصاحبه ها فقط واسه ضربه زدن به تیمت هست آقا ایکر مثلا محترم!!!
اگه به اندازه ی مورینیو به رئال غیرت و تعصب داشتی همچین کاری ازت بعید بود!!درسته زحمت واسه تیم خیلی کشیدی و خیلی قبل تر از مورینیو تو این تیم بودی و عرق ریختی...ولی این نهایت غیرت و تعصب مورینیو به رئال مادرید رو نشون میده که کسی که زنگ زده از یه بارسلونایی معذرت خواهی کرده رو تنبیه کنه!!!!
اگه یه هوادار بخواد چشماشو وا کنه مقصر اصلی کاملا مشخصه!!!!
شما دارید پشت ظار مظلوم کاسیاس قایم میشید...وگرنه مورینیو چیزی واسه پنهون کردن نداره...اگه داشت که نمیشد آقای خاص!!!
اگه چیزی رو پنهون میکرد پشت یه چهره که اینقدر دشمن نمیساخت واسه خودش!!!
جالبه...اتحاد واسه تیم تازه به دوران رسیده ی اسپانیا!!نقل قول:
اولا که اظهار تاسف کرد و نه معذرت خواهی و واسه اتحاد ملی اونم با افرادی که در ایالتی جدایی طلب بودن! اینکار واسه افراد اسپانیایی قابل درکه ولی شاید واسه ما که فقط عشق به تیم داریم و نه تعلق به ملیت و کشور اسپانیا شاید درست قابل فهم نباشه(هر چند باز هم برام عجیبه چون این موارد همه جا هست!اتفاق منحصر بفردی نبود!)
میتونم بپرسم چرا یکی از بارسلونایی ها واسه این اتحاد تلاش نکرد؟؟؟و در عوضش در مصاحبه های بازیکن ها و سرمربی ما رو مورد توهین قرار دادن؟؟؟
حتما باید بازیکن ما؛اونم تو اوج رقابت این 2 تیم همچین اتحادی رو به وجود میاورد؟؟
اون وقت اتحاد رو که بازیکن ها به وجود بیارن...تیم ملی اسپانیا هم که شده پر از ستاره های جور واجور در همه ی پست ها...میتونم بپرسم نقش دل بوسکه تو این تیم چیه اگه مسئول به وجود اومدن اتحاد کاسیاسه؟؟؟
دل بوسکه واسه ترکیب چیدن اونجا پول میگیره فقط؟؟؟؟
حرفهاي مورينيو درباره کاسياس، اينيستا و پپه
سرمربي جنجالي رئال مادريد در مصاحبه اي با اعلام اينکه دوست دارد در رئال مادريد بماند به انتقادهاي چند روز گذشته عليه خود پاسخ داد.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در حالي که در چند روز گذشته آندس اينيستا و پپه به انتقاد از نيمکت نشين کردن ايکر کاسياس در رئال مادريد پرداخته بودند، ژوزه مورينيو در مصاحبه با خبرنگاران به انتقاد شديد از اين دو بازيکن پرداخت تا روزهاي آخر مورينيو در مادريد نيز خالي از حاشيه نباشد.
ژوزه مورينيو در گفتگو با خبرنگاران ابتدا درباره ماندن يا رفتنش از رئال مادريد گفت: برنامه ريزي کردم که در رئال مادريد بمانم. من در رئال مادريد احساس خوبي دارم و دوست دارم فصل آينده در رئال مادريد باشد. من احساس خوبي دارم. دنياي فوتبال مانند جامعه در حالت کلي دنيايي با "دو رويي " است اما من در اين فوتبال احساس آرامش مي کنم.
به گزارش ايسنا ، مورينيو درباره گفته هاي پپه در حمايت از کاسياس پس از بازي با وايادوليد گفت:تحليل گفته هاي پپه کار آساني است. مشکل او يک اسم است. رافائل واران. گفته هاي پپه به خاطر نا اميدي اوست. براي يک مدافع 29 ساله (پپه) آسان نيست که ذخيره يک بازيکن 19 ساله (واران) شود اما عملکرد واران فوق العاده بوده است. پپه پيش از اين مدافع ثابت بود اما الان اوضاع براي او فرق کرده است. من مشکلي با پپه ندارم و مي دانم که نيمکت نشيني براي او سخت است. افراد کمي هستند که در انتخاب راموس و واران به عنوان مدافعان رئال ترديد داشته باشند.
مورينيو درباره انتخاب بحث برانگيز دروازه بان در رئال مادريد گفت: براي اينکه بخواهم به مارسلو يا کوئنترائو يا بين ژابي آلونسو و لوکا مودريچ به يک بازيکن بازي دهم ، شير يا خط نمي اندازم بلکه ساعت ها مطالعه مي کنم، مشورت مي گيرم و بحث مي کنم. من ديه گو لوپس را بيشتر از کاسياس دوست دارم. من دروازه باني را دوست دارم که بازي با پاهايش قوي باشد و روي خروج ها از دروازه بيرون بياييد. تا زمانيکه سرمربي رئال باشم ديه گو لوپس دروازه بان من خواهد بود.
سرمربي رئال مادريد درباره بازي با مالاگا گفت :بايد براي خودمان انگيزه ايجاد کنيم . ما تنها تيمي در بين تيم هاي بزرگ اروپا هستيم که اين فصل در سانتياگو برنابئو شکست نخورديم و مي خواهيم اين روند را در بازي فردا ادامه دهيم.
مورينيو در پايان درباره گفته هاي اينيستا درباره اينکه بازي نکردن کاسياس گفت: اينيستا بهتر است فکر تيم خود باشد و به جاي تحليل تيم ما تيم خودشان را تحليل کند که چرا بدون ليونل مسي در ليگ قهرمانان تفاوت هاي اين تيم محسوس مي شود.
رئال مادريد بامداد پنجشنبه در ليگا ميزبان مالاگا است.
مورینیو همش درباره ی کاسیاس صحبت میکنه ولی تا حالا ندیدم و نشنیدم که کاسیاس در مورد مورینیو بد صحبت کنه
برگشته به بهترین دروازبان دنیا میگه لوپز بهتر از تو هست
تو اینکه تو این مدت لوپز خوب بوده شکی نیست ولی حق کاسیاس این نیست که هم رو نیمکت بشینه و هم این حرفارو تحمل کنه
با این وضعیت دروازبانی تیم ملی رو هم از دست میده بعد باید والدز بشه دروازبان تیم ملی اسپانیا
این برای خود رئالم بد میشه
این خیلی ساده لوحانست که بگیم اختلاف ها همه بر می گرده به اون تماس کاسیاس با ژاوی و رسانه ها به قدری به این موضوع پرداختند که کم کم داره تبدیل میشه به یگانه واقعیت مطلق.
مورینیو و کاسیاس به هر دلیل از نظر شخصیتی با هم کنار نیومدن، حتی یادم هست موردی رو که از روزهای ابتدایی حضور مورینیو نقل شده بود، اینکه برای آماده سازی بیشتر قبل از هر بازی مورینیو
طبق رسم همیشگیش در همه تیم هایی که مربی گری کرده از همه ی اعضای تیم می خواست که شام شب قبل از بازی ها رو در کنار هم باشن تا یک جو "با هم بودن" شکل بگیره و از نظر تمرکز توی
شرایط بهتری قرار بگیرن، رسمی که قبلا در رئال نبوده، و نقل شده بود که کاسیاس در مخالفت با نظر مورینیو گفته بود که بازیکنا دوست دارن شب قبل از بازی رو در کنار خانواده/دوستانشون باشن و با
واکنش مورینیو مواجه شده بود...
این یه نمونه از اختلاف نظرهاست، بدون شک موارد مختلفی در طول این چند ساله پیش اومده و احتمالا کم کم یک جو مخالفت با نظرات مورینیو شکل گرفته که کاسیاس توش نقش پررنگی داشته، از
جمله دادن اطلاعات رختکن به نامزدش که یه خبرنگار مشهور اسپانیایی، تا حدی که اون خبرنگار میاد و بعضی از مسائل رو علنی می کنه! در ادامه با نیمکت نشینی کاسیاس در مقابل آدان یه هشدار
یا پیغام به "اون دسته" منتقل شد، در شرایطی که کاسیاس دوباره به جایگاهش برگشته بود مصدوم شد، لوپز خریداری شد، عملکردش فوق العاده بود، نهایتا حاشیه های بعدی درست شد...
مدتی پیش از قول یک شخص اسپانیایی خوندم که جایگاهی که ایکر توی همه ی مناطق اسپانیا داره(این شامل باسک و کاتالونیا هم میشه) به قدری بالا هست و محبوبیتش اینقدر زیاد هست که
مورینیو با کنار گذاشتن کاسیاس عملا تیشه به ریشه ی خودش زده و توی رسانه ها، چه این طرفی و چه اون طرفی و چه توی اذهان عمومی اسپانیا، وجهه مورینیو به شدت آسیب دیده و این مثل
گرهی هست که جز با دندان باز نمیشه، وقتی بازیکنی –با هر جایگاهی- از تغییرات مصون باشه، مطمئنا این به تیم ضربه می زنه، هر تیمی بالاتر از هر مورد دیگه ای، نیاز به یه تصمیم گیرنده واحد در
مورد مسائل مختلف داره، با صحبت های اخیر مورینیو مبنی بر اینکه "تا زمانی که من در رئال هستم، لوپز درون دروازه خواهد بود" به احتمال قریب به یقین در فصل آینده یا مورینیو رو روی نیمکت می بینیم
یا کاسیاس، که به خاطر جو حاکم بر اسپانیا و رسانه ها احتمال رفتن مورینیو بیشتره.
دقیقا حدس منم همینه که به خاطر جو سنگین مورینیو بره اونم حالا که فرگوسن خداحافظی کرد این احتمال بیشتر میشه
با این شرایط موجود باید یا کاسیاس بره و یا مورینیو
من هر دوشونو خیلی دوست دارم و رفتن هر کدومشون سخته
ولی با این جو موجود باید یکی بره که تیم مثله قبل یه تیم باشه نه چند دسته مختلف
به نظرم اگه مورینیو بره بهترین جایگزیناش میتونن اینا باشن
یورگن کلوب _ مربی بایرن (اسمش یادم نیست) _ پلگرینی _ مربی آلمان که عمرا بیاد _ وکسی که خیلی دوست دارم بیاد رئال ولی فکرنکنم دیگه هیچوقت بیاد دل بوسکه هست
شاید چندنفر دیگه باشن که به درد رئال میخورن ولی کسانی مثله آنجلوتی و .......... به درد رئال نمیخورن
آماری جالب از رئال مادرید :cool:
اول اینکه هنوز شاهکار این شازده رو تو بازی های جلوی دورتموند یادمون نرفته!!کلا این فصل اصلا آماده نبود!و درست نیس چون اسمش خیلی بزرگه نسبت به لوپز!عملکرد لوپز رو زیر سوال ببریم!!!نقل قول:
مورینیو همش درباره ی کاسیاس صحبت میکنه ولی تا حالا ندیدم و نشنیدم که کاسیاس در مورد مورینیو بد صحبت کنه
دوم اینکه این کاسیاس دوست داشتنی شما لابد جلو دوربین چیزی نمیگه تا چهره ی بد داشتان نشه!(که 100 درصد اینطوریه)
وگرنه مورینیو از قیافه ی کاسیاس بدش نیومد همون روز اول که....!!
چه جلوی دوربین چه پشت دوربین من تا حالا چیزه بدی از کاسیاس ندیدمنقل قول:
مشکل مورینیو اینه که دوست نداره کسی تو روش وایسه که الان یه نفر مونده زورش گرفته داره خرابش میکنه
واکنشها به خداحافظي فرگوسن
ديويد گيل، مدير اجرايي يونايتد
افتخار اين را داشتم تا 16 سال از نزديک با او کار کنم. ميدانستيم که بازنشستگي او قرار است يک روز رخ دهد و خودمان را براي اين اتفاق آماده کرده بوديم. فکر ميکنم فقط ژوزه مورينيو توانايي لازم براي جانشيني فرگوسن را داشته باشد
پ.ن:
از الان اون روز میبینم که به یه سری بگم سلام ملیکم...حالا که مورینیو رفته؛ واستون یه کوپا دل ری و یه لالیگا دوباره شد آرزو که...چرا به کاسیاس نمیگید بیاره واستون؟؟
شما رفت و آمد خانوادگی هم داشتی پس با کاسیاس و ما خبر نداشتیم (که چیزی پشت دوربین از ایکر ندیدی) :n02::n02:نقل قول:
چه جلوی دوربین چه پشت دوربین من تا حالا چیزه بدی از کاسیاس ندیدم
مشکل مورینیو اینه که دوست نداره کسی تو روش وایسه که الان یه نفر مونده زورش گرفته داره خرابش میکنه
بله...
به قول دوست عزیزمون مگه فرگوسن بزرگ با لنگه کفش حمله نکرد به ستاره ی تیمش؟
مگه آجر پرت نکرد سمت سباستین وروون؟
مگه به خاطر چهره و ظاهر بعضیا(!) اونا رو از تیم اخراج نکرد؟؟؟
یه مربی مقتدر یعنی این!!!
کسی حق اینو نداره بخواد جلوش واسته!!!
تا حالا مشکل شما که تیم بود!الان شد کاسیاس؟؟
ارجاع میدم شما رو به سوالی که از منو دیگر دوستان پرسیدید!!
شما طرفدار رئال هستید یا کاسیاس؟
اقای مورینیو پرست!!! قبل از اینکه به اسطوره ی رئال مادرید اینطوری بگی شازده و از چند بازی بدش که تعدادش به انگشتای دستم نمیرسه تو این فصل هی اشاره کنی..... بهتره یکم به قبل برگردی و 10 12 سال درخشش رو به یادت بیاری..... بله رئال از بازیکن ها خیلی مهمتره ولی همین بازیکن ها بودند که رئال رو ساختند........حالا هی بیاید بگید تیم مهم تره یا بازیکن......مگه تیم چیه؟ تیم رو همین بازیکن ها...افتخاراتش و تاریخش تشکیل میدن که این اسطوره ها یه بخشی از همین تاریخ هستن.... فقط یه بازیکن از نسل طلایی رئال باقی مونده اونم کاسیاس هست ... این خیلی طبیعی هست که طرفدار ها که خودمم یکیشونم از نیمکت نشینی یه اسطوره ناراضی باشیم... اگه مورینیو سه ساله تو رئال داره زحمت میکشه کاسیاس خیلی بیشتر داره برا رئال زحمت میکشه....... منم خیلی دوست دارم مورینیو در رئال بمونه ولی اگه بخواد بودنش در رئال و با این حواشی که برا تیم ساخته و بعضی لج بازی های مسخره اش باشه...میخوام صد سال سیاه نباشه.......من کاسیاس رو به مورینیو ترجیح میدم.نقل قول:
اول اینکه هنوز شاهکار این شازده رو تو بازی های جلوی دورتموند یادمون نرفته!!کلا این فصل اصلا آماده نبود!و درست نیس چون اسمش خیلی بزرگه نسبت به لوپز!عملکرد لوپز رو زیر سوال ببریم!!!
دوم اینکه این کاسیاس دوست داشتنی شما لابد جلو دوربین چیزی نمیگه تا چهره ی بد داشتان نشه!(که 100 درصد اینطوریه)
وگرنه مورینیو از قیافه ی کاسیاس بدش نیومد همون روز اول که....!!
+
نگید لج بازی مسخره نیست لطفا!
این حرکت واقعا یعنی چی؟
ناکامی هاشم یادمون جلوی لیون و بارسلونا و.........
من از نظر فنی نمیتونم به کاسیاس انتقاد زیادی وارد کنم...
همونطور که هیچ انتقادی هم از این نظر به مورینیو وارد نیس.
ولی از نظر شخصیت اینو کسی میتونه بگه که داره باهاش کار میکنه....
یه جور میگی:شازده که انگار توهین یا بی احترامی کردم بهش....
ولی اون دوستان که میگن مورینیو باید بره چون با کاسیاس لج کرده لطفا به سوال بی جواب من در چند پست بالا تر جواب بدن...
مورینیو سابق حرکات عجیب و غریب زیاد داشته...ولی تو کدوم تیم با بازیکناش صمیمی نبوده؟؟؟
تو کدوم تیم با یکی در این حد مشکل داشته؟؟؟؟
آقای کاسیاس پرست...
از یه دروازبان چه انتظاری داشتی که لوپز در نبود کاسیاس انجام نداد؟؟؟
مشکل شما کاسیاسه یا مورینیو یا تیم؟؟
این تیم سالها با کاسیاس ولی بدون مورینیو زیر سایه ی بارسلونا فرو رفته بود....
ولی بدون کاسیاس و با مورینیو قضیه کاملا فرق کرد....
من میخوام بدونم چه ایرادی به لوپز در این مدت وارد بوده از نظر فنی که دوستان اصرار دارند که حتما کاسیاس تو گل باشه؟
حالا چرا انقدر عصبانی؟
اگه مورینیو بمونه علنا داره بزرگترین چلنج مربیگریش رو قبول می کنه. واقعا هنوزم فکر نمی کنم بمونه.
امشب داریم خوب بازی می کنیم.
من هیچوقت کاسیاس رو نپرستیدم و نمیپرستم چیزی که من میپرستم رئال مادریده...... اگه گفتم مورینیو پرست فک کنم خودتم قبول داشته باشی اکثر پستات تو این تاپیک حد اقل یه بخشیش گفتی زنده باد مورینیو کبیر مورینیو فلانه مورینیو پشمدانه!نقل قول:
آقای کاسیاس پرست...
از یه دروازبان چه انتظاری داشتی که لوپز در نبود کاسیاس انجام نداد؟؟؟
مشکل شما کاسیاسه یا مورینیو یا تیم؟؟
این تیم سالها با کاسیاس ولی بدون مورینیو زیر سایه ی بارسلونا فرو رفته بود....
ولی بدون کاسیاس و با مورینیو قضیه کاملا فرق کرد....
من میخوام بدونم چه ایرادی به لوپز در این مدت وارد بوده از نظر فنی که دوستان اصرار دارند که حتما کاسیاس تو گل باشه؟
من که نمیگم لوپز بد بوده! اتفاقا خیلی هم ممنونشم که در نبود کاسیاس اینهمه به تیم کمک کرد و دروازه تیم رو حفظ کرد.....( حالا بگذریم اینهمه از عملکرد کاسیاس تو بازی دورتموند گیر میدید ... تو بازی رفت نیمه نهایی این لوپز ان چنانم خوب کار نکرد! نمونه بارزش گل اول!)
یه دروازه بان به تنهایی نمیتونه برا تیم جام بیاره ولی تو همین چند سال کم فروغ رئال ، کاسیاس چند بار حرمت رئال رو حفظ کرد با درخششش؟
والا نمیدونم.......به نظر من که حق کاسیاس نیست که بعد اینهمه درخشش به خاطر یه مربی مغرور (لطفا نگید مغرور نیست ) فوتبالش تموم بشه......
بازم بگم من خیلی دوست دارم مورینیو در رئال بمونه ولی با این کارهاش نه........حداقل اگه بازیش نمیده میتونه که حرمتش رو نگه داره؟
ینی چی تا وقتی که من مربی رئال باشم لوپز دروازبانه.........بابا حرفش کاملا مشخصه....ینی من کاری ندارم کاسیاس بهتره از لوپز یا نه.......من میگم باید لوپز باشه......تو حرفش چیزی از برتری لوپز میبینید؟
والا واقعا به این حرف که لوپز از کاسیاس بهتره باید خندید :))))
کاسیاس دروازبانی که 5 بار بهترین دروازبان جهان شده...... یکی به من بگه دلیل اینهمه محبوبیت کاسیاس چیه؟ از قیافش خوششون میاد؟ :)))
اوزیل بدجوزی مصدوم شد..فینال کوپا کیه؟
کارگردان تلویزیونی هم خودش رو مسخره کرده ها:n21:
گل میزنیم ، کاسیاس رو نشون میده ، حمله می کنیم ، کاسیاس رو نشون میده ، دفاع میکنیم ، کاسیاس رو نشون میده ، لوپز توپ رو جمع میکنه ، کاسیاس رو نشون میده :n29: بازی تموم شده کاسیاس رو نشون میده ... ول کن هم نیست:n29:
بازی رو 6-2 بردیم :n01:
خوب 6-2 بردیم.
خوب بودیم ولی عالی نبودیم این نتیجه هم به واسطه 10 نفره و بعد 9 نفره شدن تیم حریف و 10 نفره شدن خودمون به دست اومد وگرنه در نهایت همون 4-2 به نفع ما تموم میشد.
اوزیل مصدوم شد ، امیدوارم جدی نباشه و فینال کوپا رو از دست نده ! این همه مدافع خوب داریم ما من نمیدونم چرا به فکر خریدن دفاع راست هستیم ، همین فابیانو از تیم آکادمی یا همین ناچو واقعا خوب هستند ! فقط یک مقدار تجربه کمتری دارند.
دوربین هم دائما رو کاسیاس مورینیو بود ...
شاهکار دیگه از شاگردان مورینیو در برنابئو و باخت و تحقیر آمیز جناب مهندس!! (اونم بدون کاسیاس!!)
فکر کنم که شما اینقدر حرمت،حرمت میکنی بهتر بود یکمی به جای شعار عمل میکردی و حرمت کسی رو که اگه تو این سالها بیشتر از کاسیاس حرمت رئال رو نگه نداشته؛کمتر هم این کارو نکرده رو نگه میداشتی...!!!نقل قول:
فلانه مورینیو پشمدانه!
کاملا متوجه شدم با کی دارم بحث میکنم...!!
مگه کسی هم میتونه بگه بد بود؟؟؟نقل قول:
من که نمیگم لوپز بد بوده!
اصلا اونی که سنگ کاسیاس رو به سینه میزنه...یه دلیل بیاره به جز سابقه ی کاریش که در حال حاضر لوپز آماده تر نیس نسبت به اون یه کاری هست که لوپز نمیتونه انجام بده ولی کاسیاس میتونه(به جز بستن بازوبند کاپیتانی و 12 سال پیشش)
اصلا هم کاری به مسائل پیش اومده با مورینیو نداریم(که هنوزم شک ندارم بی دلیل نیس)
تا الان داشتی از من ایراد میگرفتی چرا بازیه بد کاسیاس جلو دورتمند رو هی میکشی وسط...الان خودت رفتی از 4 گلی که هیچ گلری نمیتونست بگیرتش(حتی سن ایکر!) رو آوردی جلوی عملکرد بی نظیر لوپز قرار میدی؟؟نقل قول:
تو بازی رفت نیمه نهایی این لوپز ان چنانم خوب کار نکرد! نمونه بارزش گل اول!
یکم دیگه سوجه کم بیاری فکر کنم بگی پنالتی رو باید میگرفت!تقسیره لوپز بود(شوخی :n02:)
هم موافقم...هم در بالاتر به این موضوع هم اشاره کردم...ولی شما فقط یه دلیل برای نیمکت نشینی لوپز بیار به جای اینکه 200 دلیل برای بازی کردن کاسیاس میاری...نقل قول:
یه دروازه بان به تنهایی نمیتونه برا تیم جام بیاره ولی تو همین چند سال کم فروغ رئال ، کاسیاس چند بار حرمت رئال رو حفظ کرد با درخششش؟
بله که قبول دارم...اگه اینقدر مغرور نبود که اسمش آقای خاص نبود!!!چرا نباشه؟؟؟؟اصلا من کشته مرده این غرورشم...!!نقل قول:
والا نمیدونم.......به نظر من که حق کاسیاس نیست که بعد اینهمه درخشش به خاطر یه مربی مغرور (لطفا نگید مغرور نیست ) فوتبالش تموم بشه......
شما از کجا میدونی دقیقا بین مورینیو و کاسیاس چی گذشته که میگی مورینیو به خاطر غرور کاسیاس رو نیمکت نشین کرده!!(البته Abdolreza ی عزیز فکر کنم بدونه!چون با ایکر در ارتباطه!! :n02: (بازم شوخی تا نگن ما عصابی هستیم و خوش به حال طرفدارای تیم های دیگه شه) )
مورینیو هم در 10 سال مربیگریش افتخارهایی کسب کرد که فرگوسن بزرگ در 40 کرد(تازه یه سریشو اونم نتونست کسب کنه)نقل قول:
کاسیاس دروازبانی که 5 بار بهترین دروازبان جهان شده.
چه ربطی داره به الان؟
هنوزم میگم....زنده باد مورینیوی کبیر.....!!نقل قول:
اگه گفتم مورینیو پرست فک کنم خودتم قبول داشته باشی اکثر پستات تو این تاپیک حد اقل یه بخشیش گفتی زنده باد مورینیو کبیر مورینیو
شما از کاسیاس دفاع میکنی چون تو تیممون درخشیده و باعث حفظ حرمت شده!
منم از مورینیو دفاع میکنم چون شخصیت از دست رفته ی رئال رو(حتی با وجود کاسیاس) دوباره به تیم برگردوند...!!
پ.ن:
به نظرم این بحثو تموم کنیم بهتره...
چون در آخر این رئاله که میمونه...
نه مورینیو...
نه کاسیاس...
و دوست ندارم اینطوری خنجر از رو ببندیم ما هوادار....بهتره که یک دل تر باشیم تا دشمن شاد نشیم وقتی یه غریبه میاد تو این تاپیک///
در آخر هم که ما تصمیم گیرنده نیستیم...
واسه کاسیاس مورینیو تصمیم میگره...
واسه مورینیو هم پرز...
:n12::n12::n12::n12::n12::n12:
خیلی مخصلیم...
هنوز این بحث که ادامه داره
بنظر من اگه غرور مورینیو اجازه بده و این فصل بمونه و واقعا اختلافش با کاسیاس شخصی نباشه باید بازیهای جام حذفی رو بده کاسیاس و و بقیه هم لوپز اینطوری همه میتونن قضاوت کنن امیدوار باشین همیشه یه کاسیاس اماده داشته باشیم بلاخره فعلا ذخیره لوپز هست و باید در آمادگی کامل باشه
دوستان و عزیزان این رو هم مد نظر داشته باشید کاسیاس یه مادریدی اصیله و تیمش در اولیوته نه خودش (من تا الان حتی یه کلمه هم نشدیدم علیه تیم یا کسی مصاحبه کنه) ولی مورینیو براش فرقی نداره و به هیچی پایبند نیست مطمئن باشید اگه این فصل بمونه فقط به دو دلیله اولیش کار ناتموش یعنی اگه با تمام تیمها همه جامها رو برده باشه و نتونه با رئال قهرمان بشه انگار هیچکاری نکرده برا همین میمونه و دیگری پیشنهاد وسوسه انگیز پرز خواهد بود و اینو هم مد نظر داشته باشیم که الان بزرگان دیگری هم در دنیای فوتبال هستن که راحت میتونن جای مورینیو رو بگیرن
لوپز هم عالی بوده تا الان نمیتونم تصور کنم اگه آدان بود چه به سر تیم میومد ولی در خوب بودن لوپز حرفهای روانکاوی مورینیو بسیار تاثیر گذاشته (حتما بهش قول همچین روزایی رو داده بوده) وگرنه با این عملکرد الان جای لوپز حداقل جای والدز در تیم ملی بود
¡Hala Madrid
دوباره رفتیم پله اول...:n02:نقل قول:
دوستان و عزیزان این رو هم مد نظر داشته باشید کاسیاس یه مادریدی اصیله و تیمش در اولیوته نه خودش
تبریک میگم..
خوشحالم که کریس با پنالتی 200مین گلش رو نزد تویه رئال و با یه گل قشنگ، اینکار رو انجام داد...و البته تویه همین بازی، 2 پاس گل داد که یکیش رو میتونست راحت خودش گل کنه! بچه ها یاد بگیرن:n02:
امار کریس واقعا عجیبه...
و واقعا چند سال بعد، مردم میخندن که چطور کسیکه این آمار رو گذاشت، بهترین بازیکن دنیا نمیشد...!
این آمار امسالش:
اولا عزیزم اگه منظورت از حرمت نگه نداشتن من کلمه پشمدانه! باید بگم این یه کلمه هم اهنگ با فلانه که بعدش میاد و هیچ شخصیت زشتی تو این کلمه نیست! حداقل ما که اینطوری ازش استفاده میکنیم.نقل قول:
فکر کنم که شما اینقدر حرمت،حرمت میکنی بهتر بود یکمی به جای شعار عمل میکردی و حرمت کسی رو که اگه تو این سالها بیشتر از کاسیاس حرمت رئال رو نگه نداشته؛کمتر هم این کارو نکرده رو نگه میداشتی...!!!
کاملا متوجه شدم با کی دارم بحث میکنم...!!
دوما اتفاقا من یکی ادم قدر نشناسی نیستم.... همین دیروز با داداشم که اونم رئالی هست بحث میکردیم سر بودن یا نبودن مورینیو داداشم میگفت من دوس ندارم بمونه چون 3 ساله یه قهرمانی اروپا به ما نداده.... چن سال وقت میخواد!..... من در جوابش گفتم ولی یادت بیار قبل مورینیو رئال چه وضعی داشت!. اینو گفتم که بدونی من با شخص مورینیو هیچ مشکلی ندارم!
ولی من صد در صد شک ندارم که مشکل شخصیه! یادم نرفته دو روز پیش میگفت آدان از کاسیاس بهتره :n08:نقل قول:
مگه کسی هم میتونه بگه بد بود؟؟؟
اصلا اونی که سنگ کاسیاس رو به سینه میزنه...یه دلیل بیاره به جز سابقه ی کاریش که در حال حاضر لوپز آماده تر نیس نسبت به اون یه کاری هست که لوپز نمیتونه انجام بده ولی کاسیاس میتونه(به جز بستن بازوبند کاپیتانی و 12 سال پیشش)
اصلا هم کاری به مسائل پیش اومده با مورینیو نداریم(که هنوزم شک ندارم بی دلیل نیس)
والا قبل لیگ قهرمانان که دوستان میگفتن مورینیو نمیتونه ریسک کنه چون شاید لوپز امادگیش از دست بره......الان چی؟ الان که دیگه میتونه بازیش بده تا امادگیش رو بدست بیاره........یا حداقل ثابت کنه کاسیاس اماده نیست!
قبل هرچیز من فک میکنم باید قبول کنید قضیه کاسیاس با بقیه بازیکن ها و دروازبان ها فرق میکنه! کاسیاس یه بازیکن با ارزشه....ارزش اینو داره که بازی بکنه فقط بخاطر این که امادگیش رو بدست بیاره..
کاسیاس یه بازیکن با ارزشه نه فقط برای رئال بلکه برای کل اسپانیا.... فراموش نکنیم کاسیاس دروازبان اول اسپانیاست.
مطمئنی هیچ گلری نمیتونست بگیره؟ ببین حداقل حداقل رو گل اول میتونست از دروازه بیاد بیرون! راحت اون توپ رو میتونست بگیره!نقل قول:
تا الان داشتی از من ایراد میگرفتی چرا بازیه بد کاسیاس جلو دورتمند رو هی میکشی وسط...الان خودت رفتی از 4 گلی که هیچ گلری نمیتونست بگیرتش(حتی سن ایکر!) رو آوردی جلوی عملکرد بی نظیر لوپز قرار میدی؟؟
و البته در مورد پنالتی اگه کاسیاس تو دروازه بود من یکی کلی امید داشتم به گرفتن اون پنالتی:n09:
دلیلش رو من تو همون 200 بار گفتم....کاسیاس بازیکن با ارزشی هست! نمیدونم چرا قبول نمیکنی!نقل قول:
ولی شما فقط یه دلیل برای نیمکت نشینی لوپز بیار به جای اینکه 200 دلیل برای بازی کردن کاسیاس میاری...
خاص بودن مگه به این بچه بازیاست؟ اگه بخوام به یه نفر بگم خاص اون فرگوسن هست نه مورینیو!نقل قول:
بله که قبول دارم...اگه اینقدر مغرور نبود که اسمش آقای خاص نبود!!!
به خاطر اینکه به دلیل همین لج بازی کاسیاس رو ذخیره ی آدان کرد!:n09:نقل قول:
شما از کجا میدونی دقیقا بین مورینیو و کاسیاس چی گذشته که میگی مورینیو به خاطر غرور کاسیاس رو نیمکت نشین کرده!!
ما داریم راجع به یه دروازبان صحبت میکنیم چیکار داریم به افتخارات یه مربی؟نقل قول:
مورینیو هم در 10 سال مربیگریش افتخارهایی کسب کرد که فرگوسن بزرگ در 40 کرد(تازه یه سریشو اونم نتونست کسب کنه)
چه ربطی داره به الان؟
منم که دارم میگم مورینیو رو خیلی دوست دارم به خاطر این کاری که برای ما کرد..... ولی این اخلاقا رو باید بذاره کنار و کاسیاس رو قبول کنه!نقل قول:
شما از کاسیاس دفاع میکنی چون تو تیممون درخشیده و باعث حفظ حرمت شده!
منم از مورینیو دفاع میکنم چون شخصیت از دست رفته ی رئال رو(حتی با وجود کاسیاس) دوباره به تیم برگردوند...!!