سلامنقل قول:
چرا نتونستین مدرک پیش دانشگاهی تونو بگیرید؟
سلامنقل قول:
چرا نتونستین مدرک پیش دانشگاهی تونو بگیرید؟
دوستان نظر می خواستم ازتون :
من مهندسی نرم افزار گلبهار مشهد قبول شدم. روزانه . ثبت نام کردم. خوشم نیومد از دانشکده. چون از همین اول معلومه بی برنامه شروع کردن معلومم نیست استاداشون کیا باشن. فعلا که تا 2 هفته دیگه سه شنبه دانشکده کارشو شروع نمی کنه حالا معلومم نیست باز مشکل پیش بیاد یا نه.
این انتخاب انتخاب 44 ام من بود به نظرتون امکان داره تکمیل ظرفیت جای دیگه قبول بشم ؟ به نظرتون اگه پیام نور کرج تکمیل ظرفیت داشت ارزش داره پیام نور بخونم یا برم گلبهار ؟ در ضمن اگه پیام نور بخونم حتما دنبال کارشناسی ارشد هم خواهم رفت البته سراسری. ممنون. راستی هر نظری بدین کمکم کردین.
چون دیفراسیل رو پاس نکردهنقل قول:
علیرضا جان منم پارسال دیفرانسیل رو پاس نکردم و حتی پیام نورم ثبت نام کردم دانشگاهی که قبول شده بودم ولی نذاشتن برن و موندم برای امسال که کنکور دادم.کاش کار تو حل بشه و 1سال الکی مثل من نمونی
تراز ژنتیک این شهر هارو فوری می خواستم
کارشناسی / آزاد
بناب / مرند / درود / کازرون
اینم از اردوی به درد نخور علم و صنعت
تنها نتیجه اش این بود که شدیدا دپرس شم که اومدم تو این جو
نوک تهران بود. بالای نیاوران.نقل قول:
کی از دوستام امسال برق علم و صنعت قبول شده و رفته ثبت نام کرده بعد ثبت نام مستقیما رفتن اردوگاه شهید باهنر و تا پنجشنبه میمونن و شنبه کلاسا شروع. مختصات اردوگاه کجاست؟ لواسون؟
7-8 تا از استادای عمران اومدن که همه با شخصیت بودن به جز رییس دانشکده که بعدا فهمیدیم پسر خودش ترم 7 هستش ولی انصافا پسرش بچه خوبی بود و اصن بهش نمی خورد پسر اون یارو باشه.
4 تا از ورودیای 81 و دو تا از دانشجویای ارشد و دکترای عمرانشم اومدن و توضیح دادن. + 7-8 تا ترم 5 و 7 .
یه دانشکده عمرانم دارن میسازن کنار دانشکده عمران فعلی به عنوان ساختمان شماره 2 دانشکده عمران و آخرای کارش بود و چیز مشتی به نظر میومد(دقیقاَ شبیه بقیه دانشکده های جدیدش بود) کلا خر عمرانیا ظاهرا خیلی میره تو علموص. ساخت و ساز کلا توش زیاد بود: کتاب خونه جدید+ ساختمان 2 عمران. ساختمان صنایع و برق و ریاضی و کامپیوترشم نوساز بودن.
دانشگاهم انصافا قشنگه و از دانشگاهایی که دیدم(خواجه نصیر(دانشکده عمرانش) و امیرکبیر) واقعا قشنگ تر بود. یه چیزی بود در حد دانشکده کشاورزی دانشگاه تهران که تو کرجه. اونو دیگه خیلی رفتم.
ولی کلا با ورودیای امسال اصن حال نکردم. یعنی هرچی زور زدم باهاشون رفیق بشم نشد. از یبوست شدیدی رنج میبرن. یه سریشون که بچه مایه تهرانین که به گروه خونیه من نمیخورن. شهرستانیاشم اصن با بچه تهران و کرج حال نمیکنن به نظر. کلا آدم مثه خودم توشون نیافتم. فک کنم 4 سال دهشتناک با این موجودات داشته باشم. کلا از رفاقت باهاشون نا امید شدم. حالا نمیدونم شاید اشکال از منه ولی در هر حال احساس میکنم رفیقی پیدا نمی کنم و باید تنهایی این 4 سالو طی کنم.
بعد ما کلا دختر ندیدیم اون تو. به دانشگاه پسرانه دولتی علم و صنعت خوش آمدید. مثه اینکه عمران امسال 4 تا دختر داره. تفکیک جنسیتی سرخوده.
بعد تو مراسم اختتامیه قرائتی اومده میگه زود ازدواج کنین. می خواستم بهش بگم آخه مشتی شما پیاده رو هم زنونه مردونه کردین آدم با کی ازدواج کنه؟
اردو خوب بود و مسئولینش هم تا اینجا محترمانه رفتار کردن ولی با بچه هاش اصن حال نکردم. همه بهترین دوران زندگیشون واسه دانشجویی هست و من بعید میدونم اصلا دورانی داشته باشم با این وضعیت. البته اگه اینجوری باشه 100% میرم خواجه نصیر. از اولشم داداشم گفت خواجه رو بالای امیرکبیر و علم و صنعت بزن. من گوش نکردم. البته خودم فک میکردم عمران امیرکبیر و علم و صنعت رو نمی آرم.
والا منم زیاد حال نکردم. احتمالا باید به خواجه نصیر بیندیشم. همون طور که گفتم.نقل قول:
اینم از اردوی به درد نخور علم و صنعت
تنها نتیجه اش این بود که شدیدا دپرس شم که اومدم تو این جو
شما کامپیوتری؟
تو با بچه هاش چی کار داری ؟ تو هیچ دانشگاهی به اندازه علم و صنعت به عمران نمیرسن . یکی از مسئولای ما گفتش از 60 میلیارد بوجه عمران دانشگاه ها 12 میلیاردش برای عمران علم و صنعته . این بده ؟
من کامپیوترم
بودجه عمرانشو به من میدن؟
با بچه هاش کار نداشته باشم با کی کار داشته باشم؟
کاش اینو نمی وردم و می افتادم خواجه نصیر. رفتم ازشون می پرسم واسه این که برم خواجه چه گلی به سرم بگیرم؟ میگه خواجه یه استاد تمام داره عمرانش اینجا 8 تا. استاد تمامش بخورن تو سرم.
کاش یا بیشتر میخوندم برم تهران یا کمتر میخوندم برم خواجه یا اصن دانشگاه سمنان میرفتم با بچه ها.
آقا کلا چجوری بکنم برم خواجه نصیر؟
والا از همه دانشگاه تر به نظرم خواجه نصیره. کاملا متعادل.
اینجا پایگاه بسیجه.
در ضمن خوابگاهم بهم ندادن. روزی 3-4 ساعت باید تو مترو جون بکنم. از اول خط تا آخر خط. بدبختی اینه که من هم رفت، هم برگشت اول خطم ولی صندلی گیرم نمیاد. حالا چجوریه نمیدونم
نمیدونم چی بگم والا . خداروشکر بچه های ما یکم باحالن و خونه ی ما حکیمیه است و نزدیک دانشگاهه . با شرایط شما راست میگی . یکم بده . اما به نظرم اگر بتونی تحملش کنی به یه جایی میرسی . من کسی رو میشناسم از عمران علم و صنعت مستقیم رفته عمران MIT . حالا همشم با این بچه ها نیستی که . با بچه های 90 - 89 و حتی سال دیگه ای هم میتونی تو بعضی واحد ها همکلاس بشی و شاید اونجا بچه های باحال پیدا شه . سخت نگیر
تو اصلا بگو بشم استاد MITنقل قول:
من MIT رو میخوام واسه کجام؟
به خدا اگه صنعتی اصفهان میشدم باز انتظارشو داشتم. من قبل از انتخاب رشته هیچی از اینجا نمیدونستم.
اصلا از در و دیوار داره میباره.
الان احساس میکنم اگه هیچی واسه کنکور نمی خوندم موفق تر می شدم. میرفتیم سمنان دیگه فوقش. اونجوری 5 سال زندگی شادی داشتیم نه اینکه الان 5 سال دهنم سرویس شه. منو باش گفتم سختیش کنکوره.
سطح علمیش بخوره تو سرم. من کم اهمیت ترین چیز واسم سطح علمی بود.
اقا یعنی بچه هاش حزب الهی هستن یا کلا جوش اینجوریه ( مسئولین و نوع برخورد و ... ) ؟
ببخشید سوال می کنمنقل قول:
رشته تجربی دبفرانسیل داره؟
جای این که خوشحال باشی ناراحتی؟ سرت به کار خودت باشه درستو راحت بخون بین بهترین و بدترین دانشگاه ایران از نظر جو اجتماعی اندازه یه بند انگشت فاصلست ، عوضش فضای علموص عالیه ، عین یه پارکه ، بقیه دانشگاهای تهران فقط آجر و سیمان میبینی ، و یه نکته مهم اینه که محل دانشگاهت واقعا خوبه ، نارمک کلا محله باحالیه (ربطی به این که خودم نارمکیم نداره ها!) :)) برو تو میدوناش هر کاری میخوای بکن :دینقل قول:
نه دوست عزیز.سری درس های تخصصی پیش ریاضی حساب دیفرانسیل و انتگرال و هندسه تحلیلی و جبر خطی و ریاضیات گسسته است که شخصا دیفرانسیل رو به سختی گذروندمنقل قول:
پیش تجربی باید زیست و زمین شناسی و...داشته باشه
شاید 5 سال اونطوری حال می کردی ولی آخرش چی ؟ یه تعادل برقرار باشه خیلی خوبه ، درس ت جای خودش تفریحشم جای خودش . حالا بعضی ها ترجیح میدن اون 4-5 سال رو فقط درس بخونن نتیجش میشه همونی که میره MIT و آینده و زندگیش تا همیشه تامین میشه ، یکی هم نه ، ترجیح میده بیشتر خوش بگذرونه . اما شما الان شرایط خیلی خوبی داری (شاید منم بودم ترجیح می دادم برم خواجه نصیر تا علم و صنعت) ، نکته ای که اکثر بچه ها بهش توجه نمی کنن بعد از لیسانس هست شاید زود باشه واسه این صحبت ها اما واقعیت همینه با این شرایط اقتصادی و کار و بیکاری ، شما به ارشد که برسی قدر دانشگاهت رو می دونی و شاید یه روزی مثل امروز که اینجا اینطوری داری می نالی آرزو داشتی برگردی و بگی کاش بیشتر درس می خوندم و کمتر خوش گذرونی .نقل قول:
اما به شخصه میگم نه همش درس نه همش تفریح ! همه چیز رو بذار جای خودش و مطمئن باش موفق میشی .
یه کم زمان بگذره با بچه ها بیشتر برخورد داشته باشی شاید شرایط و نظرت عوض بشه . حالا کمی زوده واسه تفکری اینچنین . بالاخره پیدا می کنی چندتا دوست و رفیق مثل خودت
موفق باشی :20:
من نگفتم برم خوش گذرونی. من میخوام تریپ رفاقت باشه. که نیست...نقل قول:
تامین بودن آینده هم من نظرم فرق میکنه. من آدم قانعی هستم و پول زیاد واسم اهمیت نداره.
کارم گیر میارم بالاخره. داشم زیر کت و کولمو میگیره.
اینجا بیشتر به کودکستان شبیه تا دانشگاه.
حالا اگه بخوام تغییر دانشگاه بدم چی کار باید بکنم؟
مثلا برم خواجه نصیر یا شهرستانی جایی؟
شدنی هست؟
یکی به من گفت اگه تو انتخابای پایین ترت آورده باشیش راحت میتونی بری
قاعدتا تغییر دانشگاه به یه دانشگاه پایین تر کار سختی نیست ولی بری اونجا به دید "جذامیا" نگاهت میکنن :)نقل قول:
منم تمام حرفای xerxes رو تایید میکنم
واقعا این همه درس خوندم جدی الان حس میکنم خواجه نصیر میرفتم بهتر بود
حتی بیشتر ازون دارم به طور جدی به خودم فوش میدم چرا علوم پایه شریف رو نزدم . به ریاضیش که خیلی علاقه داشتم .
چیز ضایع تر اینه که من رتبه ام از هرکی که دیدم بهتر شده بود . افتادم جایی که تا رتبه ی 2200 هم داریم !! و من اصلا نمیدونم چطوری افتادیم با هم
کلا الان به نظرم اصلا ارزششو نداشت . میموندیم شهر خودمون عشق و حال دنیا :دی
این اردوئم که جو شدید دپرس کننده ....
اگه توی انتخاب رشته مجدد دانشگاه آزاد قبول نشیم(یا پشیمون بشیم)، میشه برگشت به رشته-محل قبلی که توی کنکور آزاد قبول شدیم؟؟
دوستان خواهشاً جواب بدید، تا فردا بیشتر وقت ندارم
رئیس دانشکده عمران اومده کلی فلسفه به هم بافته که همه آخرش میمیرن و اینا بعد میگه به خاطر همین من در مسائل شرعی حساسم مثلا دیروز چند تا پسر داشتن تو دانشکده یه چیزی میخوردن رفتم تذکر جدی دادم.:18:گفتم اینجا رستوران نیست.نقل قول:
منم تمام حرفای xerxes رو تایید میکنم
واقعا این همه درس خوندم جدی الان حس میکنم خواجه نصیر میرفتم بهتر بود
حتی بیشتر ازون دارم به طور جدی به خودم فوش میدم چرا علوم پایه شریف رو نزدم . به ریاضیش که خیلی علاقه داشتم .
چیز ضایع تر اینه که من رتبه ام از هرکی که دیدم بهتر شده بود . افتادم جایی که تا رتبه ی 2200 هم داریم !! و من اصلا نمیدونم چطوری افتادیم با هم
کلا الان به نظرم اصلا ارزششو نداشت . میموندیم شهر خودمون عشق و حال دنیا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این اردوئم که جو شدید دپرس کننده ....
حالا این کجاش به مسائل شرعی میرسید من نمیدونم. والا ما تو دبیرستان که هیچ تو راهنمایی هم همچین چیزی ندیده بودیم. احتمالا باید روپوش هماهنگ بپوشیم. ناخنامونم صد در صد چک میشه.
خاک تو سر من با این دانشگاه اومدنم.
چرا؟نقل قول:
قاعدتا تغییر دانشگاه به یه دانشگاه پایین تر کار سختی نیست ولی بری اونجا به دید "جذامیا" نگاهت میکنن :)
اصن به دید جزامی به آدم نگاه بشه بهتره تا به دید بچه دبستانی.
اه اه اه چقدر غر می زنین. می دونین این حرفاتون چقدر برای کسایی که آرزوی دانشگاه های تهران رو داشتن سنگینه؟
اگه انقدر براتون غیر قابل تحمله یک ترم علم و صنعت بخونین بعد مهمان بشین شهر خودتون. لازم هم نیست دانشگاهتون رو عوض کنین. مدرک هم از همون علم و صنعت صادر میشه
منم دانشکده گناباد قبول شدم تازه ثبت نامش 1 مهر هست :12:خدا میدونه چطوریهنقل قول:
راستی کسی گناباد قبول نشده ؟ یا کسی راجع به دانشکده ی اونجا اطلاعی نداره ؟؟
کرج دانشگاه نداره که مهمان بشم.نقل قول:
منم آرزوی قبولی دانشگاه های تهران داشتم الان خورده تو ذوقم. حالا چون واسه کسی که تهران نیورده سنگینه من باید خفه شم؟ ایول منطق. اصن ته پیازه یا سر پیاز؟
چه باحال. برا ما که ثبت نام تا 28 بود فعلا تا 10 ام که کلاسا تشکیل نمیشه. برای شما رو خدا می دونه فقط. از یه نظر خوبه ها. خیلی حال میده. ما که اینجور جاها قبول شدیم حوصله درس نداشتیم. ما رو ببرن دانشگاه صنعتی شریف یه روز هم نمی مونیم :دی ولی باز من دنبال انتقالی و اینا هستم اگه نشه که باید بریم دیگه.نقل قول:
دوستان سه تا سوال دارم :
1- مهمانی با انتقال چه فرقی داره ؟ شرایطش هم فرق داره ؟
2- داخل سایت سنجش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اومده که شرایط مهمانی رو نوشته :
" شرط دارا بودن نمره در هريك از دانشگاههاي گروههاي 2 تا 6 داشتن حداقل 85درصد، دانشگاههاي گروه 7 داشتن حداقل 90 درصد، و براي دانشگاههاي گروه 8 داشتن حداقل 95 درصد نمره آخرين فرد پذيرفته شده در سهميه مربوط باتوجه به سهميه متقاضي در همان رشته قبولي ميباشد كه اين امر توسط سازمان سنجش آموزش كشور بررسي خواهد شد . "
الان این که گفتی یعنی چه ؟ گروه بندی و ... چیه ؟
3- من مشهد قبول شدم میشه مثلا تبریز مهمان شم ؟ یعنی به شهر محل سکونت مهمان نشم ؟؟؟
خیلی ممنون میشم اگه جواب بدین. :7:
سلام
برای اردوی دانشگاه تهران نوشته "وسایل شخصی ضروری رو به همراه داشته باشید"
منظورش از وسایل شخصی ضروری چیه؟
مگه تا حالا اردو نرفتی ؟ وسایل شخصی ضروری یعنی هیچی :دی فوقش مسواکه دیگه :27:نقل قول:
شما ها هم برای اردو از این وسایل بردید؟
بره ما که اصلا کلاسا معلوم نیست کی شروع بشه :دی اردو کجا بودنقل قول:
خوب به جای اینکه براشون سنگین باشه بهتره عبرت بگیرن بیشتر بخونن بلکه برق شریف آوردن شاید اونجا بهتر بود وضعش !نقل قول:
اه اه اه چقدر غر می زنین. می دونین این حرفاتون چقدر برای کسایی که آرزوی دانشگاه های تهران رو داشتن سنگینه؟
اگه انقدر براتون غیر قابل تحمله یک ترم علم و صنعت بخونین بعد مهمان بشین شهر خودتون. لازم هم نیست دانشگاهتون رو عوض کنین. مدرک هم از همون علم و صنعت صادر میشه
من دانشگاه خودمونو دارم میگم که ملت ارزششو نداره درس بخونید واسش !
برگشتن به شهر خودمون هم امکانش نیست . حالا که اومدیم نه راه پس داریم نه راه پیش .
این دانشگاه آزاد مشهد هم که خداییش جو خیلی باحالی داره
فقط من نمیدونم کلاسا کی شروع میشه : دی
هفته دیگه یه اردو داریم ،بچه هاش هم باحالن
فکر کنم تصمیم درستی گرفتم که آزاد شهر خودمو به دولتی شهر های دیگه ترجیح دادم
خلاصه تا اینجا که راضیم :دی
امکانش که هست مگه اینکه دلتون نخواد.نقل قول:
در ضمن الان خیلی زوده واسه قضاوت درباره دانشگاه. بذارین یکی دو ترم تموم شه بعد.
فکر نکنم !نقل قول:
تو سنجش که اینو نوشته بود :
نقل قول:
2-دانشجوياني مي توانند متقاضي شوند كه دانشگاه محل قبولي آنان خارج از شهر محل سكونت دائمي خانواده دانشجو باشد.
5- از آنجا كه يكي از شرايط موافقت با ثبت نام افرادي كه به عنوان ميهمان مبنا به دانشگاه مقصد معرفي ميشوند احراز سكونت دائمي خانواده دانشجو در محل دانشگاه مورد تقاضا ميباشد لذا متقاضي لازم است به اين موضوع توجه كند و بديهي است پس از معرفي ميبايست يكي از مدارك ذيل را ارائه دهد:
1ـ5ـ سند ملكي به نام پدر يا مادر يا همسر يا فرد متقاضي در همان محل
2ـ5ـ حكم اشتغال پدر يا مادريا همسر و يا فرد متقاضي در همان محل
3ـ5ـ جواز كسب پدر يا مادر يا همسر و يا فرد متقاضي در همان محل
سلام
مسئول آموزش گفت شنبه ساعت 8 در خدمتتیم ! دی:
برم اونجا چی کار کنم؟
تازه 6 ام معارفه هست
-----
اینو کسی میتونه توضیح بده؟
اینهمه واحد چرا واسه من انتخاتب کردن ؟
تو حذف/اضافه باید کمشون کنم؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
-----
رشته ای که ظرفیتش 15 نفره میشه 23 نفر بگیره؟
یعنی انتقالی / مهمان واسه ترم اول ممکنه؟
-----
ای خدا با هیچ کدوم درساش آشنایی ندارم
چرا عمران نشد ...
مرسی اصلا دقت نکرده بودم.نقل قول:
ولی چون تو شرایطش اسم متقاضی اومده خوبه.
یعنی نمی تونیم یه شغل کارگری پیدا کنیم که به دانشگاه مدرک اشتغال ارائه بده ؟ بعدا استعفا میدیم :دی حالا جواز کسب که خیلی دنگ و فنگ داره ولی باز خونه رو هم اگه یکی از فامیلای نزدیک اونجا باشه میشه با یه قولنامه حلش کرد بعد از رد شدن خر از پل دوباره برگردونی به صاحبش. یا اصلا یه اتاق 2*2 بخری ؟ نمیشه ؟
من همین اول کاری حالم گرفته شده. مطمئنم هستم که بهتر نخواهد شد.نقل قول:
میخوام برم دنبال رفتن به خواجه نصیر اگه نشد میرم شهرستان. در بدترین حالت انصراف بدم برم. والا زود نیست که دیره. اگه یکی پیدا میشد به ما همین حرفا رو قبل از انتخاب رشته میزد الان وضعیتم این نبود. اصن حوصله ندارم فردا برم دانشگاه.
کاش واسه کنکور نمی خوندم... کاش...
فکر میکنم موافقت دانشگاه مبداء و مقصد رو بگیری بقیه کارها اونقدر سخت نباشه (مثل گرفتن خونه و . . . )نقل قول:
کار نشد نداره پیگیرش باشی شاید بشه. ولی بازم از اونایی که مهمانی یا انتقالی گرفتن سوال کن .
فردوسی قبول شدی؟ تبریکنقل قول:
نه اینا واحد های انتخابی تو نیست. اینا دروس ارائه شده هست یعنی اینا رو کلا دانشکدتون ارائه کرده برو توی تاییدیه تحصیلی ببین چه واحدهایی برات انتخاب شده.
توی حذف و اضافه هم پیشنهاد می کنم چیزی کم نکنین اگه واحداتون کم بود بیشتر وردارین.
من نمی دونم مگه شما چه انتظاری از دانشگاه داشتین که این تو علم و صنعت نبوده و شما انقدر افسرده شدین؟ این که دانشجویاش دوست نمیشن سریع؟ یا چی . . .نقل قول:
من هم پارسال شرایط انتخاب دانشگاه های تهران رو داشتم اما فردوسی را انتخاب کردم و اوایل خیلی از انتخابم راضی نبودم اما الان بعد یکسال خیلی شرایط تغییر کرده و خیلی راضی ترم. شما هم مطمئن باش اگه سال بعد راضی نشده بودی 4 سال دیگه راضی خواهی بود :46:
نقل قول:
سلام دوست من به واحد دانشگاهی مراجعه کنید.
یک ترم فرجه میدهند تا بهمن که پاس کنید بعد میتونید در ترم اینده ثبت نام کنید
موفق باشید
من نمیدونم چطور میشه نظر شما رو عوض کرد و نمیتونم و اصلا به من مربوط نیست . اما این طوری که تو داری تو این یکی دو روزه پست میدی من میترسم سال دیگه یکی بخواد بره عمران علم و صنعت و این پست رو بخونه و منصرف بشه و یکی از بهترین انتخاباش رو از دست بده ...نقل قول:
من فقط دارم این و مینویسم برای کنکوری های سال دیگه که شاید گذرشون به این تاپیک افتاده و با پست های ایشون از علم و صنعت یه غول ساختن .
اولا بگم که من هم از جو علم و صنعت متنفرم ...
ایشون میگه من نمیتونم با بچه ها دوست شم . اولا که این یه چیز شخصیه . واقعا نمیدونم چجوری تو 2 روز اردو به این نتیجه رسیده ...
این که مکانیک 1 دختر امسال گرفته و عمران 3 - 4 تا دلیلش کاملا مشخصه . هیچ ربطی به خود دانشگاه نداره . مگه دانشگاه دانشجو ها رو انتخاب میکنه ؟ سازمان سنجش این کار رو میکنه .
چون این 2 رشته یه جورایی پسرونست و همچنین دخترا اکثرا شهر خودشون رو انتخاب اولشون میزارن این طوری شده . فقط امسال هم نبوده و سال پیش هم فکر کنم این طوری بوده . تو اگر یه دختر پیدا کردی که رتبش بین اولین و آخرین قبولیتون بوده و عمران علم و صنعت رو زده و قبول نشده میتونی بگی به "دانشگاه پسرانه علم و صنعت خوش آمدید"
دانشکده عمران علم و صنعت تو ایران اول نباشه دوم حتما هست . بخاطر اینکه خیلی خیلی بهش میرسن .
تو میگی بودجه به من که نمیدن ! اما برات که خرج میکنن ! همین توی اردو هم به عمرانی ها خیلی خیلی بیشتر از برق و کامپیوتر و ... رسیدن .
اینکه میگی حراست و ... گیر میدن ( شاید دقیق این و نگفتی اما منظورت همین بوده ) اولا که فقط علم و صنعت اینطوری نیست و همه جا اینطوریه . فقط علم و صنعت یکم سخت گیریش بیشتره . دوما تو از در رد بشی تمومه ! حتی اگر با دختر هم بگردی حراست میاد فقط بهت میگه ازش فاصله بگیر ! همین . مگه میخوای بمب بزاری که انقدر از اونا بد میگی ؟
امکانای فوق العاده رفاهی علم و صنعت رو هم که اصلا نمیبینی . دکتر عمومی و دندون پزشکی و استخر و... ( حتی تا سلمونی 1000 تومنیش ! ) که تو دانشگاه های ایران یکی از بهترین هاست به چشمت نمیاد .
فضای سبز دانشگاه رو هم که ...
در هر صورت نمیدونم چرا انقد از این دانشگاه بدت میاد . من هم خیلی بد شنیدم اما رفتم و از 2 - 3 تا سال بالایی پرسیدم کاملا نظرم عوض شد و مطمئن شدم بهترین انتخابم دانشگاه علم و صنعت بود . چون موفقیتم برام مهمه . حراست و ...سیج و ... هر چقدرم گیر باشن نمیتونن باعث بشن که از کادر استاد ها و امکانات این دانشگاه بگذرم .
دیگه حرفی ندارم . امیدوارم انقد سخت نگیری و یکم صبر کنی و به نیمه پر لیوان نگاه کنی ...
شما انتخاب واحد در ترم اول دست خودتونه ؟نقل قول: