سلام من رفتم ولی گفتند مودم خودت رو بزار ما بهتون زنگ میزنیم 9روز شده میگن یوزر وپسورد فعلا به ما نمیدن مخابرات مشکل داره چیکار کنم هی امروز فردا میکنن؟
Printable View
سلام من رفتم ولی گفتند مودم خودت رو بزار ما بهتون زنگ میزنیم 9روز شده میگن یوزر وپسورد فعلا به ما نمیدن مخابرات مشکل داره چیکار کنم هی امروز فردا میکنن؟
12 روز شد میان برات نصبش میکنن.نقل قول:
سرعت قبلی
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
سرعت الان
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرعت داره خوب میشه.:sq_2:
روزبه جان باز از اون حرف ها زدیttl برا روتر هست مثلا اگه ttl شما 51 هست 71=51-128 یعنی پاکت شما از 71 روتر گذشته تا به شما برسهنقل قول:
شما هرچی پینگت کمتر باشه کیفیتت بالاتره چیزی که تو ایران اصلا معنی نداره و
[HTML]http://en.wikipedia.org/wiki/Time_to_live[/HTML]نقل قول:
دوست عزیز الان منظورت از این لینک چی بود خیالت راحت من از حرفی که زدم مطمئنم شما هم یه سرچ کوچلو تو گوگل کننقل قول:
TTl = Time To Live
بدین معنی كه هر بسته كه وارد اینترنت میشه، حداكثر از چه تعداد روتر یا HOP مجازه عبور كنه. با هر گذر از یك هاپ. مقدار TTL بسته یكی كم میشه. اگر این مقدار به صفر برسه، اون بسته اصطلاحا Drop میشه. به این ترتیب، اگر آدرسی به اشتباه خواسته بشه، او بسته تا ابد در شبكه سرگردان نمیمونه.
موفق باشی!
فقط برای رجوع بودنقل قول:
در ضمن TTL یک مقدار استاندار داره که بعد از هر دریافت (نه فقط روتر مثلا یه سرور واسط) یکی کم میشه که وقتی به 1 رسید دروپ میشه
خوب حرف منم همینه دیگه،کسی که ttl اش روی 51 باشه به قول شما از 77=51-128 روتر گذشته،اما ttl اگه روی 41 باشه،یعنی داده از 87 روتر گذشته،در این صورت ttl 51 بهتره چون امکان از بین رفتن بسته ها (pocket loss) تو ttl 51 کمتره.نقل قول:
انصافا چجوریه سرعت مازندران اینقد زیاده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:sq_10:نقل قول:
مخابرات خوزستانم 128 دارم سرعتم 35 ه:sq_3: سرعت 2 مگش بزور به 240 میرسه اونوقت اینجا...
هر وقت میام اینجا از زندگی نا امید میشم
مخابرات مازندران هستش چیکارش میش کرد:sq_25:نقل قول:
کمتر بزنین به سرو کله هم
دوستان با تغییر سیستم مخابرات ؛ من جدیدا باز حدودا 400 یوزر پسورد مخابرات رو -- کردم هر کسی که میخواد بدونه تو لیست -- شده ها هست شماره یوزر رو پیام خصوصی کنه که اگر هست پسوردش رو بهش میدم تا سریع بره عوض کنه .موفق باشید
121 -124 -152 -192-111- 123 -122 - 191 این پیش شماره یوزرهایی هست که زدم
سلام دوستان عزیز.
من تا چند وقت دیگه می خوام یه اشتراک اینترنت از مخابرات بگیرم.
من دوم دبیرستان هستم و میشه به من بگید سرعت 128 خوب هست یا نه؟؟؟؟؟؟
سرعت دانلود؟
ترافیک؟
دانلود شبانه هم داره؟؟؟؟؟؟؟؟
لطفا راهنمایی کنین.
راستی اینترنت مخابرات تو قائم شهر خوب؟؟؟؟؟؟ ممنون می شمجواب بدین.
نقل قول:
سلام
128 256 512 زیاد فرقی با هم ندارن
سرعت دانلود واسه اول کارت خوبه
آره از ساعت 1 تا 6 صبح شبانه داره
دوست عزیز منظورت از "لیست --" چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
واضح تر توضیح میدی
دوستان گیگم یا دوره ام اگه تموم شد صفحه امور مشترکین بالا میاد برای تمدید سرویس?
اگه ترافیکت تموم شد چراغ مودمت قرمز میشه یا اصلا کانک نمیشی.نقل قول:
کسی از دوستان آملی هست که آدرس مرکز مخابراتی امام خمینی رو بدونه؟؟؟؟؟؟؟؟
میدونم منظورم اینه مثل شرکتهای دیگه وقتی گیگ یا دوره تمام شده فقط صفحه مشترکین بالا میاد برای تمدید یا خرید گیگ میگم مخابرات هم این سیستم جدیدا براه کرد یا نهنقل قول:
قبلا که اینجوری نبوده وقتی ترافیک تموم شد باید از اینترنت خط تلفن میرفتی ترافیک میخریدی.یا چند روز مونده به تمدید بعدی شارژش میکردی.حالا الان که سیستمو عوض کردن خبر ندارم ولی تا یه ماه قبل اینطوری بود.نقل قول:
یک مدت رو بعضی از خط ها جواب میداد اما در کل نمیادنقل قول:
لیست ه ک منظورمه که اینجا این گزینه ف ی ل ترهنقل قول:
مخابرات مرکزی میدان قایمنقل قول:
مهند س قرقوزلو تو مخابرات میدان قائم بوده.الان رفته مرکز امام خمینی میخوام آدرسش رو پیدا کنم برم پیشش برای سرعت کم نیرو بفرسته به مرکز مخابراتیمون تست کنهنقل قول:
سیستم مازندران کلا از همون اول 125 256 512 1گیگ که اومده بود سرعتاشون یکی بود من با تمام این سرعتا کار کردم همه تو یک رنج بودن الان با 512 کار میکنم باز همونه تغییری نکردهنقل قول:
قرقوزلو دفترش روبروی آموزش پرورشه طبقه سه شماره اتاقشو نمیدونم .اگه بری پیشش کاری نمینونه واست انجام بدهنقل قول:
اون آدرسش رو میدونم.آدرسی که تو مخابرات میخواستم.نقل قول:
من یه مودمی خریدم که قدیمی بوده رفتم دفترش که برام خوب کنه گفت که چون تو مودم نداری من بران 2 هفته از این تاریخ به بعد رو برات بیشتر میزنم برای اینکه مودم نداری.من یه چند باری هم به دفترش زنگ زدم کارام رو برام انجام داد.
واقعا از این جور مهندسا باید تو تمام مخابرات باشن.
دوباره طرح قدیم رو از تو سایت حذف کردن و برا تمدید فقط طرح جدید هست من نمی دونم اینا چه مرگشونه این قدر سایت رو انگولک می کنن
همه رو یه کاسه کردن لفظ قدیم
جدید رو برداشتن اما اون طرح ها
به قوت خودش باقیه
اره دقت نکرده بودم:sq_2:نقل قول:
من رفتم مخابرات گفتم که این پورت هارو اضافه کردید رو سرعت تاثیر میزاره.گفتن که چون که مخابرات اشتراکشون 1.1 تا ثیری روی سرعت نداره.اون شرکت ها که سرعتشون پایینه 1.10 هستن به خاطره همینه.
میخواستم از اساتید بپرسم که این حرف حقیقت داره؟؟؟؟؟؟؟؟
مودم الانم td-8811 معمولیه الان td-8951nd خریدم برای تنظیمش چیکار کنم؟دوستان هر کیی میدونه لطفا کمک کنه .اون سری 2020 گفت باید واستون تنظیم کنیم بنظرتون لازمه یا چیز خاصی لازم داره؟
منتظرم میخوام زودی راش بندازم اگه مقاله یا اموزشی چیزی در مورد مودم دارید ممنون میشم بدید استفاده کنیم بخصوص در مورد بیسیم wps و wds و کلا چیزیایی ک بدردمیخوره
با تشکر
تنظیمش راحته اموزش کاملش توی انجمن هست بگرد پیداش کن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
خلاصه بگم
1- کابل رو به مودم وصل کن تلفن رو وصل نکن
2-تو مرورگر 192.168.1.1 بزن یوزر و پس هم admin
3-Quick
Start رو بزن
بعد run wizard
4-next بزن دوباره بزن بزار روی pppoe
بعد -یوزر نیم و پسوردت رو وارد کن vpi و رو هم بزن برا شهر شما فکر کنم فرق می کنه پیش فرض نیست
بعد next و تنظیمات وایرلس اگه داره رو انجام بده
next
تمام
سرعت دانلودم در همین دقایق ازآپلود باز
متغییر از1.20-700
اینترنت مخابرات وصل شد ولی سرعتش 370 هست مگه قرار نبود بیشتر باشه باید به چه شماره ای زنگ بزنم ساری هستم
خوش به حالت من به زور به 450 برسه!!!!نقل قول:
بقیه دوستان هم سرعتشون این قدر خوبه؟ :sq_14:
من رفتم مخابرات گفتم که این پورت هارو اضافه کردید رو سرعت تاثیر میزاره.گفتن که چون که مخابرات اشتراکشون 1.1 تا ثیری روی سرعت نداره.اون شرکت ها که سرعتشون پایینه 1.10 هستن به خاطره همینه.
میخواستم از اساتید بپرسم که این حرف حقیقت داره؟؟؟؟؟؟؟؟
بله دوست عزیز برای من هم همین جوری امروز فقط به من حال داد که تا 320 رفت الان80نقل قول:
دان استریم روی 21000 بستن. کلی حال کردم
شما کدوم شهر و منظقه ای و چه طرحی از اینترنت رو داری؟نقل قول:
نه بابا چرت میگننقل قول: