آره نسخه final واسه آمریکا منتشر شده به سایت زیر برید و ببینید:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
آره نسخه final واسه آمریکا منتشر شده به سایت زیر برید و ببینید:نقل قول:
بعله خوندم بالاتر ولی قبلش گفتم من رفتم رو وین 8 و رو این وین 2013 نصب نمیشه برای همین پرسیدم کسی کی داره ؟:n13:نقل قول:
ممنون
چرا نسخه فاینال واسه آمریکا اومده ولی تو سایت بین المللی نیست؟ همین نسخه سایت آمریکا رو دانلود کنیم؟
بهتره نسخه 2014 رو نصب کنید و آپدیت کنید.نقل قول:
بلهنقل قول:
پس چرا این نسخه تو سایت بین المللی و حتی سایت انگلیس هم نیست؟
بعضی برنامه ها هستن که بر طبق روال شرکت سازنده، در طی مدت های خاصی انواع نسخه ها برای انواع کشورها صادر میشهنقل قول:
مثلا همین کسپر یا رام های گوشی های هوشمند
دقیق نمیدونم علتش چیه ولی بنظرم بنا به ترتیب کشورهای خاص اولویت بندی میکنن
ولی بهترینش نسخه ی جهانی هستش که باید تا اومدنش صبر کرد
:n16:
یعنی نسخه جهانی با نسخه آمریکا فرق داره؟نقل قول:
نسخه ی جهانی مختص کشور خاصی نیست و تمامیه کشورها میتونن استفاه کنننقل قول:
پس حتی اگه نقص امنیتی و یا باگی باشه در نسخه کشور خاصی، تو نسخه ی جهانی به حداقل ترین میزان ممکن و یا نزدیک به صفر میرسه
محتوای مخفی: مورد ارم و اپدیت گوشی ها (بی ربط به موضوع)
دوستان من 2014 رو هم نتونستم رو 8 نصب کنم شیطونه میگه برم یه نامه با موضوع همه به این مایکروسافت بده !!! :n13::n24:
ورژنی هست با وین 8 سازگار باشه ؟ من که دیگه حال ندارم 300 مگ دانلود کنم :n15:
مطمئنید مشکل از ویندوزتون نیست؟ چون من از زمانی که ویندوز 8 نسخه 90 روزه داشت تا همین 2 هفته پیش نصب داشتم و کسپرسکی 2013 به راحتی نصب می شد و بدون هیچ مشکلی کار می کردنقل قول:
سلامنقل قول:
همین نسخه ای ک در سایت امریکایی کسپرسکی هست رو دانلود کنید..همین نسخه فاینال بین المللی خواهد شد.
بعد از نصب چقدر ابدیت میخاد؟ابدیت افلاین برای این نسخه(2014) از کجا گیر میاد؟
بیش از صد مگ.نقل قول:
فعلا آفلاین پیدا نمیشه
وین چیزیش تیست آخه تازه نصب کردم مال مچموعه کینگ هست و 8pro هست وین 8 شما چی بود ؟؟نقل قول:
ممنوننقل قول:
خودش اپديت ميشه ؟ يا بايد نصب كنم
بعد پاك كنم يا روي همين نصب كنم
من چند روز پیش روی 2013 نصب کردم مشکلی نبود کلید قبلی هم روش موند داره کار میکنه
ویندوز منم 8 پرو بود. اما تو این مدت هیچ مشکلی باهاش نداشتمنقل قول:
سلام محمد جاننقل قول:
متاسفانه در نسخه 2014 قابلیت ذخیره تنظیمات حذف شده
چطور میشه یک صفحه وب رو فیلتر کرد؟ هر چی دارم میگردم پیدا نمیکنم! :n13: ( اون مورد توضیح داده شده تو پست دوم هم پاک شده)
والا این میره تو نصب بعد یه جا میرسه به چک کردن برنامه هایه سازگار اونجا میپره بیرون میگه مشکل داره شما اول که وین نصب کردی زدی نصب شه ؟:n13::n16:نقل قول:
سلامنقل قول:
برنامه پایین دانلود کنید و باهاش یه گزارش از سیستم تهیه کنید و لینکش اینجا قرار بدید
فایل گزارش در یک فایل زیپ رو صفحه دسکتاپ ذخیره میشه
کد:http://www.getsysteminfo.com/download/GetSystemInfo.zip
سلامنقل قول:
برید تو بخش فایروال گزینه configure packet rul انتخاب کنید add برنید در پنجره باز شده طبق عکس عمل کنید مثلا من سایت گوگل بلاک کردم شما میتونید هر سایتی که خواستین بلاک کنید
محتوای مخفی: block
نقل قول:
خدمت شما [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون از کمک:n16:
باسلام.من در فایروال کاسپیرسکی قسمت packet rules را دستکاری کردم چطور میشه به حالت اولیه برش گردوندویادوستان عکسی از تنظیمات استانداردش بزارند .دومهم از وقتی کاسپریسکی 2013نصب کردم اجازه دانلو به idmنمیده
سپاس:n16:
شاهکار جدید : دی
نقل قول:
برنامه kerio پاک کنید و سیستم رو ریستارت کنید.
محتویات پوشه temp در این مسیر پاک کنید.
C:\Users\iilliya\AppData\Local\Temp
و سپس اقدام به نصب کسپر کنید.
سلام
میتونید مشکل منو رفع کنید ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من از ورژن 2013 اینترنت سکیوریتی کسپر استفاده میکنم.
تا یه چیزی بخوام از این سایت "" [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] "" دانلود کنم سری بلوکش میکنه !! دوباره باید اعتماد سازیش کنم تا بتونم دانلودش کنم !:n03:
دیگه کلافه شدم
تو رو خدا کمکم کنید .
سلامنقل قول:
بخش anti banner غیر فعال کنید و یا میتونید سایت مورد نظر در لیست استثناanti banner قرار بدید تا مشکل برطرف بشه
نقل قول:محتوای مخفی: Click to view
------------------------
علی جان پستت رو ندیده بودم، شرمنده
یه دنیا ممنون فعلا که "با روش آخر" خوب شد.:n16:
خیلی بد شد.این تنظیمات در پوشه ای جایی ذخیره نمیشن حداقل از اون راه استفاده کنیم؟نقل قول:
بعد از نصب میتونم باز نصبش کنم هر چی باشه بی اون نمیشه زندگی کرد:n13:نقل قول:
بازم تشکر
بله بعد از نصب کسپر میتونین دوباره برنامه ی مورد نظر خودتون رو نصب کنید، فقط بعد از نصب دقت کنین که برنامه در فایروال، در زیر گروه برنامه های امن Trust باشه تا اتصال بطور کامل انجام بپذیرهنقل قول:
سلام دوستان چطوری با کسپر ویروس کشی کنم مثلا یه فلش رو نمیشه باهاش ویروس کشی کرد فقط ویروس هاشو میشناسه و اجازه نمیده وارد سیستم بشن:n13:
فکنم خودش پاک میکنه دیگه نمیپرسه دی:نقل قول:
نشد نصب نشد همونجا همون ارورنقل قول:
ریستم کردم !!:n13::n14:
ممکنه با بوق فایرم مشکل داشته باشه؟
lمن اول ویندوز رو نصب کردم بعد آپدیت بعد کسپرسکی رو نصب و آپدیت بعد از اون برنامه ها رو نصب کردمنقل قول:
سلام منی مخواستم این نسخه kis2014_14.0.0.4651EN_4710.exe رو نصب کنم روی 14 بتا اما اینو میگیه
your computer already has another localization
......
کمک
شما قبلا رو سیستمتون نسخه های قبلی کسپر رو داشتین؟نقل قول:
با برنامه ی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یک گزارش تهیه کنید و در اینجا قرار بدین تا توسط اساتید تحلیل شه
ما 2014 رو نصب کردیم آیا برای آپدیتش طوری که یه کپی هم ازش داشته باشم با این برنامه که عکسشو گذاشتم میشه با اون گزینه که تیک خورده آپدیتش کرد ؟ چون احتمال دادم کار نکنه