آویرا هــک شد ...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون از راهنمایی هاتون .
در واقع کومودو مشکل دارم ولی با این حال نسخه اینترنت سکوریتی رو دانلود کردم تا نصب کنم ببینم جواب می گیرم یا کلا بی خیال بشوم .
کسپر هم الان روی سیستم قوی تری دارم که متاسفانه آپدیت میشه کلا دیر بالا میاد .
الان ویندوز xp جدید دارم . امنیتش هم فقط برای این هست که شبها که بالا سرش نیستم اتفاقی نیفته و همین - این ریموت کنترل هم بشه که مشکلی نیست .
نمی دونم دقیق سراغ چی بروم .
زون آلارم و نود 32 و ... کلی چیز هست ولی در واقع می ترسم یکی یکی امتحان کنم و این ویندوزش خراب بشه - درایورهاش رو ندارم و سی دی رام رو بزور میشناسه سه روز طول کشید تا با مصیبت و الله بختکی ویندوز روش نصب شد-
باز هم یک چیزی که نصب بشه و مراقب باشه که ویندوز به امون خودش نباشه کفایت می کنه . قصد آپدیت هم ندارم .
باز هم منتظر نظرتون هستم .
----------
الان توی قسمت کومودو همین سایت یکی از دوستان راهنمایی کرد و مشکلم با کومودو حل شد . ولی باز هم اگر دوستان پیشنهاد بهتری داشته باشه ممنون میشوم کمک بکنه .
مثل اینکه avg هم توسط همین گروه حک شده:n05:نقل قول:
واتس اپ هم توسط همین گزوه حک شد:n02: دمش گرمنقل قول:
از تمام دوستان بابت اطلاعاتی در اختیار بقیه میزارن تشکر میکنم.
من چند صفحه قبلی رو خوندم .
در ابتدا از ناد استفاده میکردم ولی دیدم سیستم ویروسی شده ولی تشخیص داده نشده . این قضیه مربوط به 4-5 سال پیش میشه.
بعدش سراغ کاسپر رفتم که بعد از گذشت چند مدت به شدت سیستم رو کند کرد . مربوط به نسخه 2012 میشه
بعد سراغ نورتون رفتم که اونم بعد از گذشت چند ماه سیستم رو کند کرد . مربوط میشه به نسخه 2013
الان هم امسی سافت دارم که هیچ مشکلی ندارم جز قانونی کردن و ادامه کار باهاش . چون زمان تریالش داره تموم میشه .
با توجه به صحبت هایی که شده تو چند صفحه قبل . بین ناد و نورتون و کاسپر با الویت زیر کدوم رو پیشنهاد میدین.
سرعت سیستم (سیستم کمی قدیمی هست و برنامه های زیادی همزمان در حال اجرا هست)
امنیت سیستم .
الویت سرعت سیستم خیلی برام مهم تره .
اینترنت سکیورتی هم مدنظر هست.
به خودت بستگی دارهنقل قول:
انتخابهایی که قرار دادی - همشون یجوری از طرف خودت رد شده
اگه امسی سافت رو میخوای از لینک پایین استفاده کن فعلا جواب میده تا نسخه آخری تست شده توسط دوستان
چی بهت بگیم ؟:n02:نقل قول:
نود خیلی خیلی قوی تر شده نسبت به 4 سال پیش
کاسپر نسخه 2014 سبک تر شده
نورتون نمیدونم. (یعنی نسخه 2013 سبکه و چند ماه داشتم سیستمم رو کند نکرد حالا نمیدونم مشگل شما چی بود که برای شما رو کند کرد)
من نود 32 اسمارت رو پیشنهاد میدم نسخه 6 فینال.
نقل قول:آره Kaspersky 2014 خیلی سبک شده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
جالبه نتایج Av Comparatives ماه May نشون می ده که بالاترین امتیاز از نظر سرعت مربوط به Kaspersky 2013 بوده ! پس وقتی Av Comparatives برای تست هاش از Kaspesky 2014 استفاده کنه ، احتمالا معیار هاشون واسه تست سرعت تغییر می کنه ( گفتم احتمالا ! )
کد:http://www.av-comparatives.org/wp-content/uploads/2013/05/avc_per_201304_en.pdf
دوست عزیز لطفا دیگه از دیسنا پستی اینجا نزارید . من به هیچ عنوان قبولش ندارمنقل قول:
دیسنا برای دورانتاش کار میکنه و فقط جایی هست برای تبلیغات محصولات دورانتاش
بچه ها دوست من لایسنس آنتی ویروس کسپر رو داره میخواد بهم بده
قبلا خودم Bit IS 2014 أاشتم لایسنسم تموم شد
الان هم Norton IS 2014 دارم که تریال 100 روزس
حالا با توجه به اینکه من زیاد توی اینترنت هستم نسخه Kasper Antivirous رو پیشنهاد میدین ؟ چون ظاهرا این نسخه فایروال نداره
برای منی که همش توی نت هستم پیشنهاد میدین ؟
اگه نه که همون لایسنس Bit IS 2014 رو بگیرم استفاده کنم
آخه چرا:n02:نقل قول:
درسته از دیسنا هس ولی تستش که درسته
دیسنااگه بد هس دیگه همه چیزی که میگه بد نیس
آمده از یه سایت معتبر( به قول دوستان) نتایج رو گفته:n02:
اونجایی که نظر خودشو میخواد هر جوری شده بقبولانه اشتباهه :n02:
اگه همش تو نتی Webroot SecureAnywhere Complete خوبه تو تاپیکش برونقل قول:
ببین چه داره
توی تست آنتی ویروس ضعیفه !نقل قول:
بین اونا میخوام انتخاب کنم اگه بخوام برم سراغ یچیز دیگه Comodo نصب میکنم !
نه پیشنهاد نمیدم برای کسی که با اینترنت سرو کار داره باید اینترنت سیکروبتی بگیرهنقل قول:
و انتی خالی جواب گو نیست
نقل قول:نقل قول:
1. Kaspersky Internet Security
2. Comodo Internet Security
3. Norton Internet Security
4. Emsisoft Internet Security
دوستان عزیز نکته ای است که باید توجه بشه :
نتایج تست دلیل بر برتری و مناسب بودن آنتی ویروس برای کاربر نمی شه . هر کاربر باید خودش آنتی ویروس ها رو تست کنه و چیزی رو که مناسبشه انتخاب کنه . این همون جمله ای هست که AV Comparatives هر سال قبل از اعلام نتایج Summary Test توی فایل PDF می گه .
لذا برای انتخاب آنتی ویروس مناسب ، نتایج تست ها عامل خوبی نیست و بیشتر گمراه کنندست . چون در یک بازه زمانی ممکنه یه محصول امنیتی عالی عمل کنه و سپس عملکردش پایین بیاد .
توی ذهنم این بود که آنتی ویروس رو با فایروال کومودو نصب کنم
من مدت 3 ساله که از انتی ویروس nod32 استفاده میکنم .
بنظرم انتی ویروس خیلی ضعیفی هست اکثر ویروس هایی که پیدا میکنه رو نمیتونه از بین ببره و قرنطینه میکنه و جدیدا همینکارم نمیتونه درست انجام بده با هر بار سرچ هر روز حدود 30 تا ویروس شناسایی میشه و کاریشم نمیتونه بکنه همیشه هم اپدیت میکنم
خیلی بتونه یک ویندوز رو سرپا نگهداره یک سال و نیم بیشتر نیست بعد ویندوز کم کم با مشکلات کند شدن بد لود شدن تسک بار و یا هنگ کردن موقع استارت ویندوز و کم کم دیگه باید ویندوز رو عوض کرد .
به نظرم این انتی ویروس هیچ ارزشی به جر اینکه اپدیتش راحته و سرعت رو زیاد نمیگیره نداره برای کسی خوبه که هفته ای 4-5 ساعت بیشتر تو اینترنت نمیره.
حالا میخوام یکی دیگه رو امتحان کنم مثل avest
فقط یلی سخته چون با محیط نود اشنایی کامل دارم عادت کردم
این پست تجربه 3 ساله من از استفاده مدام از یک انتی ویروس بود امیدوارم به دردتون بخوره و سمت این نرید.
یک بار هم تو رده بندی انتی ویروس ها نگا کردم دیدم رتبه خوبی هم نداره 30 یا 40 بود نمیدونم چرا انقدر تو کشور ما طرفدار داره
1_ الان از چه نسخه ای استفاده میکندید که نمیتونه ویروس رو پاک کنه ؟نقل قول:
2_قرنطینه کردن نشان ضعیف بودن نیست:n08:
3_کدوم رده بندی؟ :n13:
4_مشگلات کامپیوترت بعد از 1.5 سال تقصیر نود نیست :n02:
5_ چه ویروس هایی پیدا میکنه میشه عکس بزارید ؟
چون حجم آپدیتش زیادهنقل قول:
یجورایی اصلا کار کردن باهاش خوش آیند نیست!
البته اینا نظر شخصی هستش!
ترکیبی که انتخاب کردین عالیه
ولی سعی کنید همیشه از همان آنتی ویروس و خود فایروال همان محصول استفاده کنید
Kaspersky Anti-Virus + Comodo Firewall عالی هستش
اگه تونستین Comodo Internet Security رو هم نصب کنید، چون این دوتا با همدیگه اصلا تداخلی و ناسازگاری ندارن
پیش همدیگه به نحو احسن کار میکنن
نقل قول:
سلام
ممنون از انتقال تجربیاتتون دوست عزیز ولی
1- اگر ویندوز شما برای مدت یک و نیم سال سالم بوده است باید دست مریضاد به سوییت امنیتی شما گفت
2- آنتی ویروسی که توانایی قرنطینه داره، توانایی حذف هم داره و این دو دستور در واقع یکی هستند
3- محصول شرکت ESET جز آنتی ویروس های خوب هست و بطور حتم توانایی خوبی در محافظت از سیستم کاربران خواهد داشت که البته نیاز به مراقبت های بیشتر هم هست
4- الان دیگه هر کسی با مامانش قهر میکنه میره توی سایت ها مطلب در مورد آنتی ویروس های مینویسه و تازه رده بندی هم میکنه جالب تر اینکه بعضی از سایت های معتبر هم نتایجشون در هاله ای از ابهام قرار دارند چه برسند به سایت های فکسنی ( بهشون توجهی نکنید )
در مجموع اگر مایل به انتخابی دیگه هستید موارد مورد نیاز خودتون + مشخصات سیستم را اعلام کنید دوستان کمک میکنند
موفق باشید
من که هیچ جوری این درصدی رو که واسه نورتن زده قبول ندارم!!!!:n04:
چون دیگه رسما واسه تستاش apply نمیکنه، باهاش لج شده!:n07:
من خودم نسخه 21 رو مرتب با نمونه هایی که دوستان میذارن تست می کنم. اغلب از بقیه بهتره.
سلام بر همه
من برای مدت دو سال از نود سی دو استفاده میکردم برای لپ تاپ
انتی ویروس خوبی بود فقط یه مشکلی داشت که پیدا کردن یوزر پس واسه اپدیت اعصاب خورد کن بود
اما با کرک پیور فیکس این مشکل حل شده بود و خیلی ازش راضی بودم تنها یک بار یه ویروس وحشتناک به جون لپ تاپ افتاده بود که با اسکن در حالت سیف مود برطرف شد
اما از دیروز مثل اینکه کرک از کار افتاده و باز همون اش همون کاسه:n27:
انتی ویروس نورتون نصب کردم اما کرک درست حسابی نداره و باید از تریال ریست استفاده کرد:n27:
خلاصه یه انتی ویروس خوب برای لپ تاپ که راحت بتونه خودش اپدیت بشه و خوب کرک شده باشه
ممنون دوستان
اگه نمی خوای هزینه کنی و حوصله کرک کردن نداری کومودو اینترنت سکیوریتی خوبه هم رایگانه هم تو تاپیکش به خوبی ساپورت میشه.من خودم از امسی سافت استفاده می کنم و راضیم.نقل قول:
با سلامنقل قول:
شما می تونید از همان نورتون استفاده کنید و از بچه ها درخواست سریالش را بکنید.
در ضمن سریال نورتون مثل ناد نیست که سریع شناسایی بشه و هر مقدار لایسنس داشته باشد می توانید استفاده کنید.
---
البته اگر می خواهید حرفه ای کار کنید و درگیر لایسنس هم نباشید همان کومودو خیلی عالی است.
با تشکر
خیلی ممنون از دو دوست عزیز
یه سوال دیگه سریال نورتون اینترنت سکرتری 2014 از کجا میتونم گیر بیارم
با تشکر
اینجانقل قول:کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=558342&page=230
من که این تست ها رو قبول ندارم یعنی eset بهتر از نورتون هست؟یه لحظه خودتون فکر کنید.هممون میدونیم قویترین و بهترین ها از هر لحاظ نورتون کاسپر بیت دفندر هستند.من که منطقی در این تست ها نمیبینم انگار بگیم مثلا ایران میتونه اسپانیا رو ده هیچ ببره :n15:نقل قول:
اگه یکم واقع بین باشم میبینم نورتون خیلی تو شناسایی ضعف داشت مخصوصا تو کی لاگر . الان با دادن نسخه 2014 بهتر شده و داره بهترم میشهنقل قول:
هر چیزی میتونه پیشرفت و پسرفت کنه چه نود باشه چه بیت
شاید سال دیگه بیت دفندر اخر بشه و ahnlab اول
همین کمودو همیشه تو تست ها خراب میکرد الان برو ببین تو تست ها امسال چکار کرده
سلام دوستان
یه آنتی ویروس فایروال کامل میخواستم مثل avast internet security که هم سبک باشه و هم قوی و هم واسه آپدیت فیلترشکن نخواد وکلیدای کرکش راحت گیر بیاد
سبکی خیلی واسم مهمه چون لپ تاپم ضعیفه
خواهشا اگه دوتا هم معرفی می کنین مزیت هاش رو نسبت بهم بگین
خیلی ممنون:n16:
سلامنقل قول:
پیشنهاد من به شما Comodo Internet Security هستش
آپدیت کم حجم و بدون تحریم
بدون کاهش سرعت سیستم
شناسایی و فایروال و رفتارشناسی قوی
پستیبانی از زبان پارسی
رایــگان
با سلامنقل قول:
با تشکر و تائید حرف های جناب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] باید بگم :
سوئیت های امنیتی رایگان تا جایی که بنده میدونم این ها هستند :
1- comodo internet security
2- agnitum outpost internet security
3- zonealarm internet security
---
که از نظر قدرت کومودو حرف اول را میزند و بعد outpost pro (که نیاز به لایسنس دارد) و بعد outpost free و به نظرم zonealarm اصلا حرفی ندارد که بزند :n02:
اما اگر free بودنش برایتان مهم نیست، Norton Internet Security و Eset Smart Secirity و ... هم اضافه می شود.
---
نظر نهایی بنده(اگر سرعت را نیز در نظر بگیریم) :
1- comodo internet security
2- outpost internet security pro (که نیاز به لایسنس دارید، همان جمله معروف گشتم نبود نگرد نیست)
3- Norton Internet Security
با تشکر
این بیت دفندر و امسی سافت کلیدهاش راحت گیر میاتنقل قول:
من اصلا هیچ اطلاعی ندارم
نورتون چطور
برای من مزیت راحت بدست اوردن کلیدهاش هست
از تریال هم خوشم نمیات
من همه انتی هارو تست کردم تو قدرت فقط بیت دفندر به پای کاسپر میرسه من این دفعه بیت خریدم ولی دفعه بعد شاید کاسپر خریدمنقل قول:
تو رایگان ها هم کمودو رقیب نداره
بقیه انتی ها بنظرم هنوز به سطح این 3 انتی ویروس نرسیدن و یک پله عقب تر هستن ( نورتون. نود32 . اوریا .و...) و دوموتور ها هم بحثشون جدا هست
مثلا همین ام سی سافت اگه فقط موتور خودش رو داشت چی میشد ؟ (بدون تعصب ) اگه فایروال خودش رو داشت چی ؟
جی دیتا چی؟
به هیچ جا نمیرسیدن
بهترین ها اون هایی هستن که خودشون همه چیز خودشون رو درست میکنند و پیشرفت میکنند
من منکر مشکلاتش نمیشم،اما میشه برخی مشکلات رو نادیده گرفتنقل قول:
جدای نکاتی که خودت و دوستان گفتن مواردی هم خودم دیدم که نمیگم!:n02:
فکر کنم نسخه 2014 با 2013 از نظر برنامه نویسی تفاوت زیادی کرده چون برخی تنظیمات اصلا درست کار نمیکنه درحالیکه در 2013 درست بود
به هر حال نظر من هم کاملا با hidden-hunter عزیز یکیه:
نقل قول:بله درسته،اگه لایسنس اورجینال بخواهیم تهیه کنیم،بیت گزینه بسیار مناسبیه و قدرتش فوق العاده هستشنقل قول:
کومودو و امسی سافت (که فایروال زون آلارمو داره) از لحاظ فایروال کاملا قدرتمند هستند ولی آنتی ویروس اونها به آنتی ویروس کسپر نمیرسه
البته جای بحث هست مثلا در کومودو میشه با تنظیماتی خاص،امنیت رو جبران کرد
امسی هم که موتور بیت رو داره ولی به هر حال گاهی دوگانگی بیت این دو محصول وجود داره
نه دیگه باید اونا رو بخری ! ( سریال بیتی پیدا میشه ولی زود بلاک میشن)نقل قول:
نورتون هم سریال هاش گیر میاد / برای نبود مشکلات برو سمت انتی ویروس رایگان
سلام پدرام جاننقل قول:
الان که بیتی نصب کردی یه کاری بکن معایب و مزایایی که بهش رسیدی رو اینجا یه مختصر توضیح بده ، برای کسایی که میخوان بروند سمت بیت دفندر.
ولی هرکدام از انتی هایی که نام بردی باز کاربران خودشون رو دارند / همه جا همین هست.
سلامنقل قول:
بعد فایروال امسی سافت زون آلارم هست ؟؟؟ خوشحال میشدیم حداقل یک بار اقدام به نصب محصول این شرکت میکردید
بعد این دوگانگی یعنی چی ؟؟؟
بعد مثلا آنتی ویروس کسپر چی داره که آنتی ویروس امسی و کمودو بهش نمیرسه ( خواهشنا موردی مثال بزنید که آگاهی ما هم بیشتر بشه )
سلامنقل قول:
دوست گل برای شما امنیت مهم هست یا رفتار های شرکت ؟؟؟ اگر امنیت مهم هست که بحث چیز دیگری هست و اگر بدنبال بهانه هستید که بهتر همان کسپر را داشته باشید
دوست گل منظور شما از قدرت چی هست ؟؟؟ لطفا شما هم مثل آقا محمد موردی مثال بزنید خوشحال میشیم
تازه جالب بود نوشته بودید که خودشون درست میکنند و پیشرفت میکنند آدم حض میکنه از پیشرفت های شرکت کسپرسکی
برخی پست های تاپیک کسپرکی به اینجا منتقل و ویرایش شد.
لطفا قوانین انجمن رو رعایت کنید.
( مطالب در تاپیک خودش مطرح بشه ، بحث و جدال ایجاد نشه ، از جملات 2 پهلو و تمسخر آمیز استفاده نشه )
فایروال رو اشتباه لپی داشتم همون online armor که بعد رفت تحت پوشش امسی سافت
منظورم از دوگانگی این بود که گاهی در تستهای کاربران،نتایج بیت دیفندر و امسی یکی نیست.مثلا فایلی رو بییت ویروس تشخیص داده امسی نه یا بلعکس و....