محصولات klipsch رو کسی میدونه کجا میشه پیدا کرد؟ مثلا x4, x10 و...
Printable View
محصولات klipsch رو کسی میدونه کجا میشه پیدا کرد؟ مثلا x4, x10 و...
سلام.نقل قول:
پیشنهاد من M390 است و بعد از آن HD202. مدل K44 بیس قوی ندارد و ممکن است برای ترنس مناسب نباشد اما برای فیلم مناسب است. در ضمن مدل HD202 از همه مدلها راحتی بیشتری دارد در عوض M390 بیس قوی تری دارد...
موفق باشید.
چه تالار سوت و کوری!:n15:
سلامنقل قول:
ميتونين درصورت موجود بودن akg k390 nc رو تهيه كنين.با مواردي كه ذكر كردين مطابقت داره يا از هدفونهاي سوني nc 100 ,nc200 ,nc300 ,nc13 و چند مدل ديگه كه قابل استعلام از سوني رهجو هست .مدلهاي klipsch نويز كنسلينگ ندارن مگر اينكه نويز ايزوليشن بخواين كه با انتخاب سَري هاي مناسب امكان پذير هست.
سلام به همه دوستان
کسی میدونه قیمت سونی ex1000 الان چنده؟
در حال حاظر 590 هست البته اگه در نمایندگی های ایران رهجو پیدا کنین .در غیر این صورت تا 1 هفته دیگه موجود خواهند کرد.(طبق استعلامی که امروز ازشون داشتم)نقل قول:
دوستان لطف کنید جواب بدید.نقل قول:
اساتید لطف میکنید یه سایت برای خرید هدفون پایونییر(se-m390) معرفی کنید !
من مشهدم و اینجام تخمشو ملخ خورده ، سایت chare هم تموم کرده
حذف شود ...
سلام به همه دوستان
دیدیم چند وقتیه ایجا کسی ریویو نزاشته گفتیم خودمون دست بکار بشیم یکم حال و هوای اینجا رو عوض کنیم :n09:
چند روز پیش در یک اقدام متحیر العقول رفتیم بازار و دو سه تا هدفون داخل گوشی (in ear) صرفا برای کسب تجربه شنیداری خریدیم. اولش فقط می خواستم 2تا هدفون ارزون قیمت بخرم ولی خب یک هدفون دیگه هم چشممون رو گرفت و خریدیمش. (باید بگم که این ها اولین هدفون های من از نوعه و تا حالا هدفون این ایر نداشتم و استفاده هم نکردم!)
در این پست 2تا از اون ها رو که فکر می کنم ارزانترین هدفون های بازار باشند رو با هم مقایسه می کنیم و اون یکی رو هم فعلا گذاشتیمش تو آب نمک تا جا بیفته. :n02: (مثل اینکه میگن یه 50 ساعتی زمان لازم داره.) و سر فرصت اون رو هم ریویو میدیم.
------------------------------------------------------------
مقایسه هدفونهای داخل گوشی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] با [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
انرژی سیستم شرکتی اسپانیایی است که در زمینه تولید انواع و اقسام محصولات الکترونیکی از مانیتور و گیرنده دیجیتال گرفته تا تبلت و پلیر دیجیتال و هدفون ... فعالیت میکند.
دایو نیز شرکتی ژاپنی است که بیشتر در زمینه کابل های صوتی و تصویری و جک و کانکتور های آن فعالیت دارد و محصولات با کیفیتی در زمینه تولید می کند. و تعداد محدودی نیز سایر محصولات مانند میکروفون، هدفون، هویه ... و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (:n08:) نیز در سبد محصولات این شرکت قرار دارد.
خب میریم سراغ بررسی مشخصات این دو محصول:
Daiyo MCD180 Energy Sistem E213 90 dB 95 dB Sensitivity 20-25000 Hz Hz 20-20000 Frequency response 16 Ohm 16 Ohm Impedance 1.2 m 1.2 m Cord length 11 gr 14 gr Net weight Japan ! China Made by 16 هزار تومان 20 هزار تومان حدود قیمت
بررسی کیفیت ساخت:
هدفون انرژی سیستم در یک بسته بندی ساده و به همراه 4 جفت سری، کاتالوگ محصولات و کارت گارانتی 36 ماهه عرضه میشود.
هدفون دایو نیز در بسته بندی بسیار ساده و کوچک و تنها 4جفت سری را شامل میشود.
(برای دیدن در سایز بزرگتر روی عکس ها کلیک کنید.)
هردو هدفون از یک نوع جک و کابل نیز Y شکل است. کابل و جک انرژی سیستم بسیار معمولی و به راحتی گره خورده و تا میشود ولی کابل و جک دایو به مراتب کیفیت بهتری دارد، کابل نرم تر بوده و گره نمیخورد و جک آن نیز دارای روکش طلای 24 عیار میباشد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بدنه هردو هدفون از جنس آلومینیوم است ولی بدنه دایو ظریفتر و زیباتر بنظر میرسد.
سری ها نیز هردو از یک جنس بوده و ولی انرژی سیستم محکمتر داخل گوش قرار میگیرد.
بررسی کیفیت صدا:
برای تست صدا چون من پلیر مناسبی در اختیار ندارم از کارت صدای آنبورد کامپیوتر استفاده کردم سورس هم همه جور تراک از MP3 تا FLAC.
برای آب بندی هم انرژی سیستم زمان خاصی نیاز نداشت ولی دایو مقداری زمان برد تا صداش کامل شد.
قرار گیری داخل گوش انرژی سیستم با اینکه بهتر کیپ میشه ولی با صدای بدی همراهه موقع قرار دادن و بیرون آوردن که خیلی آزار دهندس ولی دایو راحت تر قرار میگیره ولی خوب کیپ نمیشه و کمی هم گوش رو اذیت میکنه.
هردو هدفون از لحاظ ایزولیشن در حد متوسط قرار میگیرند و مقدار کمی از صدای محیط اطراف رو حذف می کنند.
از لحاظ حجم صدا دایو مقدار بیشتری را به نسبت انرژی سیستم تحویل میدهد، چیزی حدود 2 برابر!
در ولوم بالا انرژی سیستم کمتر صداها رو تیز میکنه ولی دایو صداش تیز میشه و اگه ولوم بالاتر هم بره دیگه صداها قاطی میشن.
تفکیک صداها در انرژی سیستم خوب نیست و به نظر میاد همه صداها دارن از یک منبع پخش میشن و صداها یکنواخت و بدون شخصیت هستند، حتی با بیشتر کردن ولوم نیز بدتر شده و صداها بیشتر با هم قاطی میشن. از اون طرف دایو تفکیک بهتری رو ارائه میده و بیس به عقب رفته و خواننده جلوتر میاد و صدا بهتر خودشونو نشون میدن. ولی با افزایش ولوم یک مقدار بیشتر صداها به هم نزدیک میشن.
در کل پس زمینه در انرژی سیستم سفید و در دایو خاکستری روشن است.
سانداستیج در انرژی سیستم بیشتر درون سر قرار داره فقط کمی عرضش از دایو بیشتره ولی در دایو وضع کمی بهتره و اطراف و نزدیک سر قرار میگیره.
در بیس انرژی سیستم بیس بدون جزئیات و حجم متوسط ارائه می کند، در عوض دایو در بیس بسیار قویتر عمل کرده و به خوبی از پس آهنگ های پر بیس برمیاد و البته در جزئیات نیز بهتر عمل میکنه.
مید هم در انرژی سیستم کیفیت پایین تری داره ولی در دایو مید شفاف تری داریم قابل تفکیکتر.
های در انرژی سیستم نرم تره و تیز نمیشه ولی در دایو، های شفافتری داریم و البته تیز تر.
جمع بندی:
در نهایت باید گفت که از بسیاری لحاظ دایو بهتر از انرژی سیستم عمل میکنه چه از لحاظ کیفیت ساختاری و چه از لحاظ کیفیت شنیداری. و البته با قیمتی حدود 20 درصد کمتر!
به نظرم دایو بیشتر مناسب سبک هایی مثل پاپ و راک و الکترونیک باشه و برای متال و به خصوص جاز اصلا پیشنهاد نمی کنم. هرچند تو ولوم کم خیلی اذیت نمیکنه.
حتی میشه دایو رو گرفت و از سیمش برای یک هدفون دیگه که به فنا رفته استفاده کرد.:n02:
موفق باشید
^^^
ممنون بخواطر وقتی که گذاشتید لینک پست در پست سوم این تاپیک گنجانده شد.
سلام
من يه هدفون ميخوام براي گوش كردن موزيك پاپ و بلوز ايراني.كيفيت و شفافيت صدا خيلي برام مهم هست و بيس خيلي قشنگ و طبيعي.بلندي صدا هم مهم هست كلا موزيك رو با صداي خيلي بلند
گوش ميكنم چه تو ماشين چه تو خونه.برا ي اتصال به گوشي اچ تي سي وان يا آيفون و تبلت ميخوام.قيمت هم تا 700 -800 هزار تومان ميتونم هزينه كنم.
مرسي
سلام
من یه آیپاد تاچ 4 دارم.یه in-ear میخوام تا 150000.تقریبا همه سبکی گوش میدم ولی سبکایی که بیشتر گوش میدم بیشتر پاپ و موزیکهای ایرانی و باس بالا.یه سری از تاپیک ها هم خوندم چند تا مدلی به چشمم خورد.ولی راهنمایی دقیقتری نسبت به شرایطم دارم.خیلی خیلی ازتون ممنون میشم اگر راهنماییم کنید :headphone
سلام
بین 2 تا ایرفون موندم
MDR-EX100LP از سونی و CX 175 از سنهایزر
ممکنه منو راهنمایی کنید؟
سلامنقل قول:
براي چه سبكي از موسيقي مي خواين؟و سورس پلير تون رو بفرمايين تا دوستان بهتر راهنماييتون كنن.
اين دو هدفون صداي نزديك به هم دارن با اين تفاوت كه cx 175 بيس قوي داره كه باعث ميشه صداي گرمي داشته باشه ولي صداي سوني بيشتر رو به فلت هست هر چند پاسخ فركانسي v شكل داره ولي نسبت به cx175 صداي سردي داره.
ممنون از شما جناب سالار عزیزنقل قول:
با نوت2 و گاهی با PC گوش میدم و اغلب سبک الکترونیک گوش میدم.
به سایتی که در امضاتون قرار دادید هم سری زدم و چیز های خیلی خوبی یاد گرفتم ، ممنون :n16:
توی رنج قیمت حدود 200 تومن و با شرایط من ، بهترین ایرفونی که میتونید پیشنهاد کنید ، چه مدلی هست؟
چون راستش من تجربه در این مورد ندارم و اگر فکر میکنید میشه ایرفون بهتری خریداری کرد و بگید ، ممنون میشم.
دوستان عزیز تا قیمت 100 تومن و 200 تومن هدفون IN EAR برای سبک های ترنس و امبینت چی پیشنهاد میکنید ؟ :n01:
چرا Ex-1000 نسبت به بقیه هدفونا ارزون تره؟ چطوری وقتی تقریباُ 450$ میشه 590 تومن؟؟!نقل قول:
یه سوال دیگه: با Cowon j3 آمپلیفایر می خواد؟
مرسی
سلام دوستان
یه هدفون in ear برای گوش دادن به همه سبک های موسیقی مخصوصا" ترنس های حرفه ای (بیس قوی مهم)
سورس پلیر هم HTC ONEx با سیستم صوتی Beats و PC ...
تو گوش کیپ باشه چون گاهی, موقع ورزش هم استفاده میکنم...
قیمت هم حدود170000 نهایتا" 200000
پیشاپیش از راهنماییتون ممنون...
سلام
من يه هدفون ميخوام براي گوش كردن موزيك پاپ و بلوز ايراني.كيفيت و شفافيت صدا خيلي برام مهم هست و بيس خيلي قشنگ و طبيعي.بلندي صدا هم مهم هست كلا موزيك رو با صداي خيلي بلند
گوش ميكنم چه تو ماشين چه تو خونه.برا ي اتصال به گوشي اچ تي سي وان يا آيفون و تبلت ميخوام.قيمت هم تا 700 -800 هزار تومان ميتونم هزينه كنم.
مرسي
khaste nabashid hamegi ...
agha ye headphone roo gooshi
1. ta had emkan portable bashe ...
2. vase vasl kardan be ampli saz ham khoob bashe ..
3. jense ear pad hasham moheme k rahat bashe ..
az oon var mikham begiram .. chi pishnahad mikonid
سلامنقل قول:
خواهش ميكنم
براي سبك الكترونيك كه نياز به تاكييد روي فركانسهاي پايين رو داره از بين هدفونهاي مورد انتخابتون مدلهاي cx سنهايزر پيشنهاد ميشه.البته با بودجه اي كه در نظر گرفتين پيشنهاد ميكنم مدل cx300 رو تهيه كنين كه بغير از بيس قوي داراي صداي بسيار شفاف و پر جزييات هست.در كل براي شما انتخاب بسيار مناسبي هست.
سلامنقل قول:
وقتي شركت ايران رهجو ميتونه با دلار دولتي خريد كنه اين اتفاق مي افته.
در كل براي بهره بردن از حد اكثر بازده و احساس soundstage و imagine باز به امپ مناسب نياز هست ولي با j3 هم ميتونين براي تراكهاي mp3 استفاده كنين ولي براي تراكهاي اورجينال و با كيفيت بهتره از امپ استفاده بشه .
دوستان من برای ورزش کردن نیاز به یه هدفون دارم و نمی خوام زیاد هزینه کنم نهایتش 60 70
و بیشتر موزیکو با mp3 player آیریورم گوش میدم
به نظر شما توی این رنج چه هدفونی می تونم گیر بیارم
سلامنقل قول:
سنهایزر چند مدل ورزشی داره ولی قیمتهاشون بالاست.میتونین از مدلهای غیر ورزشی مثل cx271 یا از کریتیو مدل ep630 و یا از audio technica ck 303 تهیه کنین که هم کیفیت صدای خوبی دارن و هم کیفیت ساخت خوب که برای ورزش هم میتونن مناسب باشن.
برای چه سبکی ؟ تا چه رنج قیمتی؟ فعلا با توجه به پرتابل بودن هدفون مورد نظرتون و اینکه راحتی استفاده و کیفیت ساخت و صدای خوبی داشته باشه sennheiser momentum رو در نظر داشته باشین تا بعد از دادن اطلاعات تکمیلی دوستان بهتر راهنمایتون کنن.نقل قول:
ممنون از شمانقل قول:
یه نگاهی به مطالب مربوط به cx300 انداختم.
اکثرا از cable ، material ، muddy bass شکایت دارند. (اغلب میگن کابلش زود خراب میشه)
اما راجع به cx175 این مسائل رو مطرح نمیکنند.
استارتر این تاپیک: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در Head-Fi هم در پست 14 ، گفته که 175 از 300 بهتره.
میگم به نظر خودتون با در نظر گرفتن این موارد ، باز هم مدل 300 از 175 بهتره؟
(قصد جسارت ندارم یه موقع ، فقط میخواستم بدونم این موارد صحیح اند یا نه؟)
بازم ممنون :n01:
سبك صداي مشابهي دارن ولي از لحاظ كيفيت ساخت و صدا cx300 بهتره .ولي خوب از لحاظ كابل ممكنه cx175 بهتر باشه .من cx300 دارم ولي cx175 رو فقط تست كردم و نوع كابلش يادم نيست ولي هر دو هدفونهاي خوبي هستن و بنظر من از نظر صدا هم تفاوتشون بيشتر از 5% نيست.هر دو هدفون راحتي استفاده بالايي دارن و بيس قوي از خصوصيات بارزشون هست.از انتخاب هيچ كدوم پشيمون نخواهيد شد ولي بنظر من cx300 انتخاب بهتري هست.نقل قول:
آقا سالار S4 و Cx300 II تفاوتشون تو چی هست ؟ لطف میکنید یه بررسی کوتاه بکنید شما استادی نظرت برای ما خیلی ارزش داره .
نقل قول:
دوستان کسی نبود راهنمایی کنه ؟ :n01:
سلامنقل قول:
براي مقايسه اين دو بعد از مدتها مجددا از جعبه خارجشون كردم ولي چون خيلي وقته ازشون استفاده نكردم و تعداد تراكهاي تست هم كم بود مقايسه اي خيلي دقيقي نخواهد بود .
ولي در حالت كلي از لحاظ كيفيت ساخت بدنه و كابل هدفون سنهايزر خيلي بهتر هست و البته اين ضعفه s4 باعث كم شدن قيمتش در مقابل هدفونهاي هم رده از لحاظ صدا با بقيه رقباش شده كه تهيه اي اون رو براي علاقمندان راحتتر كرده و ميشه گفت همين نكته اين هدفون رو جزو 10 هدفون برتر دنيا قرار داده (تو رنج قيمت خودش)
از لحاظ صدا هر دو هدفوني با صداي گرم هستن كه براي تست هر دو از تراكهاي الكترونيك استفاده شد .
بيس هر دو هدفون قوي هست و از لحاظ كميت برابر ولي از لحاظ كيفيت بيس s4 دقيق تر و با عمق بيشتر هست .
ميد يا فركانسهاي مياني يا صداي خواننده در هر دو با جزييات و خوب هست ولي كمي اين قسمت پشت بيس قوي محو ميشه و تشخيص ريز جزييات كمي با مشكل مواجه ميشه.(در كل اين حالت باعث ميشه صدا كمي تو دماغي و بسته باشه كه البته تو سبكهاي ديگه مثل پاپ يا كلاسيك بسيار كمتر هست و صدا نرمالتر هست)
در فركانسهاي بالا هم تقريبا مثل هم هستن ولي هيچ كدوم در اين زمينه قدرت زيادي ندارن و چون من شخصا صداي سرد و تيز دوست دارم باعث ميشه براي اين سليقه چندان خوشايند نباشه .
چون معمولا از هدفونهايي استفاده ميكنم كه صداي بسيار شفاف و سرد دارن بعد از استفاده از اين دو هدفون اختلافهاي زيادي بوجود اومد كه شايد من براي مقايسه فرد مناسبي نباشم پس بهتره از رويو هاي سايت هاي معتبر هم استفاده كنين.
و نكته اي ديگه اي كه هست سر هاي هدفون كليپش براي من مناسب نبودن و شخصا ترجيح ميدم از سر هاي ديگه اي كه راحتر باشه استفاده كنم .چون سر هاي cx300 خيلي راحته كه حتي فراموش ميكنين هدفون داخل گوشتون هست.
سال پيش كه اين هدفونها رو تهيه كردم قيمتهاي خيلي مناسبي داشتن كه به همه توصيه ميكرديم كه اصلا اين فرصت رو از دست ندن ولي با قيمتهاي جديد كمي انتخاب و تهيه مشكل ميشه و اينكه پيدا كردنشون هم كمي مشكل شده .در هر صورت باز هم جزو بهترينها هستن .
با توجه به بودجه ميتونين از هدفونهاي سنهايزر مدل هاي cx و audio technica ck303 و ckm55 و creative ep630 و bose ie2 و panasonic hje350 و دو مدل از هدفونهاي soundmagic هر مدلي كه در دست رس بود و قابل تهيه بود خريداري كنين.موفق باشيننقل قول:
سلام
مرسي
چرا كسي راهنمايي نمي كنه؟؟؟؟؟
آقا سالار الان قیمت هر دو نزدیک 200 تومان هست .من دلم با سنهایزره چون مدلش مثل ep630 هست و راحتی اون رو داره + صداش که دیگه فکر میکنم خیلی سر تر از Ep630 باشه اینو تایید میفرمایید ؟؟؟نقل قول:
و اینکه ازتون بسیار سپاسگذارم که اهمیت دادید و این مقایسه رو انجام دادید تنها چیزی که منو به سمت S4میکشه این سایت HEadfi هست که به Cx300 به صداش نمره 4.7 داده در حالی که به s4 نمره 6.7 داده !!!
من از مقایسه شما هم باز از دو دلی در نیومدم که کودومو بگیرم اگه راهنماییم کنید ممنون میشم :n16:
تشکر از راهنماییتون
من دنبال مدلی هستم که از گوشم لیز نخوره موقع ورزش کردم کدوم یکی از مدل هایی که فرمودیند cx271 ep630 audio technica ck 303 مناسب هستش
در ضمن جنس سیم مقاومی داشته باشند و زود پاره نشوند
من توی نت گشتم مدل CX271 'گیر آوردم با حدود قیمت 50 تومن
اما اون دو تای دیگه رو نتونستم گیر بیارم فروشگاه اینترنتی سراغ ندارید داشته باشند
ممنون
انتخاب هدفون کاملا سلیقه ای هست و اینکه چه هدفونی بهتر از هدفون دیگه هست بستگی به معیارهای خیلی زیادی داره حالا cx300 از لحاظ صدا بهتر از ep630 هست ولی در شرایطی هم ممکنه مثل هم باشن (یعنی با یه تلفن همراه بعنوان سورس پلیر و mp3 با کیفیت 128kbps فکر نکنم تفاوتی با هم داشته باشن)نقل قول:
در ضمن رویو ها و امتیازهایی که تو سایتهای مختلف میدن برای انتخاب هدفون بسیار کمک کننده هست ولی باید اینو در نظر گرفت سلیقه ای صدا برای افراد متفاوت هست .اگر من در باره هدفون بخوام امتیاز بدم رده بندی من بصورتی خواهد بود که هدفونهای با صدای تیز و سرد در اولویت لیست قرار بگیرن و امتیاز های بالای 9 رو به هدفونهایی با صدای شفاف و بیس کم تخصیص میدم در صورتی که این رده بندی برای اکثر مصرف کننده ها که موسیقی رو با صدای گرم دوست دارن یا سبک موسیقیشون میطلبه که صدای هدفون گرم و با بیس قوی باشه در تضاد خواهد بود.
حالا که شما هدفونهای مورد نظرتون از لحاظ صدایی بسیار نزدیک به هم هستم بهتره با توجه به نوع استفادتون هدفونتون رو انتخاب کنین.به این صورت که روزانه چند ساعت و به چه صورتی و در چه مکانهایی از هدفوتون استفاده خواهید کرد؟اگر برای مدت زمان طولانی میخواین اهنگ گوش بدین و در محیط کم صدا که نیاز به ایزوله صدا نداشته باشه بهتره cx300 رو تهیه کنین.ولی اگه نیاز به استفاده طولانی ندارین(چون واقعا خیلی راحت نیست داخل گوشی البته نوع ساختشم چون کمی بزرگ و مورب هست اینطوری شده) و ایزوله بهتری هم لازم دارین انتخاب s4 معقولانه تر خواهد بود. و ضمنا برای جمع بندی کلی صدای این دو هدفون اگر امتیاز دهی بشه صدای s4 بهتر هست.
دقت کنین که هدفون اصل تهیه کنین چون cx271 با این قیمت که فرمودین اصل نخواهد بود .از بین سه هدفون مورد نظر برای شما مناسب تر (البته مناسبتر نه ایده ال برای ورزش) cx271 خواهد بود چون راحت داخل گوش کیپ میشه و کابل بهتری نسبت به مدلهای دیگه داره.نقل قول:
بهترین گزینه با توجه به قیمت بسیار مناسبش داخل ایران هدفون سونی ex1000 هست.البته اگه بتونین از خارج از ایران هم تهیه کنین شفافیت صدای etymotic er4 هم از دست دادنی نیست.نقل قول:
آقا سالار ازتون بی نهایت ممنونم این تالار خیلی وقت بود استادی مثل شمارو کم داشت بچه ها جواباشون رو میگیرن الان .نقل قول:
پلیرم آیفون 4 سورس آهنگام Mp3 320 گاها Wav و سبک ایرانی پاپ اکثرا .زیاد موسیقی گوش نمیدم ولی خوب راحتیش تو گوش برام مهمه .هم بیرون استفاده میکنم هم تو خونه .
آقا سالار تفاوت صدایی که میگید s4 بهتر هست چند درصد محسوسه ؟ یعنی ارزشش رو داره راحتی و کوچیکی CX300 رو به خاطر صدای S4 بی خیال شم و s4 بگیرم ؟؟؟