برا شهر دامغان.استان سمناننقل قول:
Printable View
برا شهر دامغان.استان سمناننقل قول:
خوشحالم که اینجا همچنان بحث ها داغ داغ پیگیری میشه.
باسلام خدمت دوست عزیزم سامی،شما میتوانید از پکیج ایساتیس مدل نیواستار26 استفاده کنید که هم خدمات آن عالیه وهم گرمایش خوبی را داره ،درمورد دودکش نگران نباشید اگر دودکش دوجداره نصب کردیدحداقل 75س وحداکثر4متر میتوانید استفاده کنیدواگر ازدودکش معمولی استفاده کردی شما میتوانی حداقل 7متروحداکثر18متر اسفاده کنی،درمورد تعداد پره ها هم 50پره نیاز داری تا خوب محل کارتون گرم باشد.:n01:
سلام وخسته نباشید خدمت دوست عزیزم،شمامیتوانید برای این متراژ از رادیاتور پنلی ایساتیس استفاده کنید تا گرمایش خوب وخدمات خوبی را داشته باشید، طبق محاسبه ای که برای این متراژ انجام میشود منزل شما به 5متر رادیاتور پانلی نیازمند هستش تا خوب منزلتون را گرم کند.
سلام مهندس جان تبریزهستم آپارتمان 160 متری طبقه 7 از16 طبقه.پکیج چی بگیرم.ازبین(وایلانت282-ویسمن-بوتان بنسرپرو30 همگی دو مبدل وفن دار)استحکام خوب-کارایی وایمنی خوب-خرابی کم-وفورقطعات گارنتی وخدمات پس ازفروش خوب.باتشکر وارادت.
- :n17:
علیکم السلامنقل قول:
به این سایت و این تاپیک خوش آمدید
شما تکنسین سیستم گرمایش هستین ؟
تمام مارک های که گفتید خوب هستند و کیفیت بالایی دارند. ولی با توضیحاتی که (استحکام خوب-کارایی وایمنی خوب-خرابی کم-وفورقطعات گارنتی وخدمات پس ازفروش خوب) دادید مدل بنسر را توصیه کینم.
حتماً باید پکیج فن دار بگیرید. و از دودکش دو جداره استفاده کنید.نقل قول:
لطف شیرزانو رادیاتور درجه 1 کعرفی شود.
با سلام و تشکر از زحمات دوستان؛
پکیج ما موقع استفاده از آب گرم مکرر خاموش و روشن میشود و آب نیز به تبع آن مکررا سرد و گرم میشود. حتی افزایش دما و یا افزایش فشار آب (توسط شیر زیر آن تا 3 بار) نیز تغییری در روند سرد و گرم شدن مکرر آب ندارد.
آیا میتوان با تغییر ترمیستوری یا پتانسیومتری و یا ... این مشکل را برطرف نمود؟
دوستان ما یه سختی گیر آب خریدیم. داخلش یه سری چیزای بلورمانندی هست. آب وارد این سختی گیر میشه و ازش خارج میشه اما تماسی با این بلورها نداره. طبیعیه ؟ یعنی بدون هیچ تماسی سختی آب کم میشه ؟!!
این حالت بیشتر در حمام اتفاق میافته یا کلیه شیرهاتون این مشکل را دارند؟نقل قول:
آب با دانه های پلی فسفات کاملا در تماسه وگرنه اصلا خروجی آب نخواهی داشت.نقل قول:
والا قسمت پایینش که اون دونه ها توش هستن، شیشه ای هست و مشخصه که آب توش نمیره و با اون دونه ها برخوردی نداره. البته پکیج کار می کنه و طبیعتا خروج آب از سختی گیر مشکلی نداره!نقل قول:
سلامنقل قول:
مطلبِ شماره 11 در تاپیک زیر رو بخونین
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
دوستان لطفا راهنمایی کنین :n16:
دوستان برای راه اندازی فن کوئل دیواری دکوراتیو واسه گرمایش چه ملزوماتی وجود داره؟ یک پکیج و لوله های آب رفت و برگشت فقط؟ یا درین هم لازمه؟ چون کف خونه سرامیک شده میگم
ویزمن کیفیت خیلی عالی داره ولی در مورد خدمات ویزمن یا ولف اطلاعی ندارم.نقل قول:
سلام آقای تعمیر کار
خوش آمدید جای خالیتون خیلی خیلی احساس میشد
سلام
ممنون حسام جان ، شما لطف دارید.نقل قول:
سلام
نظرتون در مورد پکیج هاس ال جی چیه؟
یکی از دوستام مهندس تاسیسات بود خیلی ازش تعریف میکرد و از بوتان زیاد تعریف نمیکرد
سلام دوستان
يك سوال:
اگه گرماي كمتري بخواهيم بايد درجه دستگاه رو كم بزاريم ديگه؟ (مثلا بعضي اوقات ظهر) چرا بعضي از تعمير كارا ميگن براي اينكه فشار به دستگاه نياد هميشه درجه رو بالا بزاريد؟ خب موقعي كه گرماي زياد نمي خوايم چيكار كنيم؟ آيا مثلا دستگاه رو خاموش كنيم؟
سلام من قصددارم در زمینه نصب وتعمیرات پکیج آموزش ببینم.میخواستم بپرسم اطلاعی در زمینه مراکز آموزشی اطلاعی دارید واگه دارید کدوم آموزشگاه رو پیشنهاد میکنید.باتشکر
سلامنقل قول:
توی نت یه چیزهائی هست .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان كسي راهنمايي نمي كنه؟نقل قول:
در ضمن دستگاه هم پكيج فرولي هست
به نظر من که تعمیرکار شما حرف درستی نزده و شما مختاری روی هر دمای که دوست داری تنظیم کنی.و اصلا هم فشاری به دستگاه نمیاد.نقل قول:
سلامنقل قول:
بنده هم نظرم همینه
برای شوفاژ هر چی درجه ی دمای پکیج کمتر باشه استهلاکِ دستگاه کمتر میشه . مصرف گاز هم همینطور
اگر هم یکی سردشه یکی گرمشه , اونی که گرمشه میتونه شیر شوفاژ اتاقش رو ببنده یا خیلی خیلی کم باز کنه
در مورد آبگرمکن ( آب گرم مصرفی ) هم بهتره درجه طوری تنظیم بشه که احتیاج به باز کردن شیر آب سرد برای مخلوط کردن آب گرم و سرد نباشه .
اینجوری هم مصرف گاز کمتر میشه هم استهلاک دستگاه
با سلام اقای تعمیر کار.خوشحال شدم از ورود مجدد شما.
به امید خدا دوستان بتونن از وجود شما بهره کافی ببرند.
من میخوام با پکیج بوش در زمینه فروش و خدمات کار کنم.لطفا در مورد کیفیت و خدماتش اطلاعاتی بهم بدید.ایا با فرولی از نظر کیفیت و خدمات میتونه رقابت کنه؟ برای شروع کار چه برندهایی دیگر رو پیشنهاد میکنید؟
رادیاتور پنلی سانیکا نیز برای همین شرکته.کیفیتش چطوره؟
از نظر کیفیتی مشخصه که بوش در سطح بالایی قرار داره. ولی برای شروع کار پیشنهاد میکنم در کنار دستگاه گرانقیمت بوش یک دستگاه ارزون قیمت هم کار کنید. وگرنه خیلی زود از فروشندگی زده میشید. تعداد مشتری های که دنبال برند خوب خارجی هستند خیلی زیاد نیست و بیشتر کسانی که تازه خونه دار میشن قدرت خرید پکیج گران را ندارند. و بیشتر دنبال پکیج های ارزون هستند.نقل قول:
قطعا از نظر کیفیت با فرولی رقابت میکنه ولی از لحاظ خدمات فکر میکنم نمی تونه به فرولی برسه.نقل قول:
سلام
نظرتون در مورد پکیج هاس ال جی چیه؟
یکی از دوستام مهندس تاسیسات بود خیلی ازش تعریف میکرد و از بوتان زیاد تعریف نمیکرد
سلام
سوال از دوستانی که به فروشگاه های مختلف سر زده اند و مارکها و قیمتهای مختلف رو دیده اند:
الان گرانترین مارکی که دیدین چیه ؟
ساختِ کجا هست ؟
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
سلام
برای راه اندازی پکیج در یک واحد مسکن مهر, نصاب ابتدا آب سرد در لوله های رادیاتورها باز کرد. یکی از شیرها چکه آب داشت و به گفته نصاب بقیه شیرهای رادیاتورها هم نم میدن. از ما خواست که ابتدا نشتی رادیاتورها را بگیریم تا بعد پکیج راه اندازی بشه.
سوالم اینه که خودم میتونم شیرها را باز کنم و با نوار تفلون آب بندی کنم یا اینکه قلق خاصی داره و باید از یک تاسیساتی بخوام اینکارو برام انجام بده.
با تشکر
سلامنقل قول:
بله , کار ساده ای هست اگر که آچارهای لازم رو دارین و تفلون خوب و درجه یک
تفلن رو باید با کشیدن بپیچین دور لوله ها تا بهتر آب بندی کنه
با ماژیک همه ی نشتیها رو علامت بزنین تا چیزی فراموش نشه
اگر عجله ندارین , زنگ بزنین به پیمانکار تا خودش بیاد درست کنه و ادب بشه
کلیه شیرها این مشکل رو دارند و بصورت مکرر با خاموش و روشن شدن پکیج آب گرم مصرفی نیز سرد و گرم میشود. البته خوب قسمت آزاردهنده او در حمام هست اما موقع ضرف شستن و غیره هم این مشکل هست. :n03:نقل قول:
فشار آب داغ کمه یا زیاد؟نقل قول:
آیا برای بیشتر شدن فشار آب پمپ نصب کردید؟نقل قول:
سلام اقای تعمیر کار و تشکر از جواب شما.لطف فرمایید چند نمونه پکیج ازرون وبا کیفیت و خدمات خوب بهم معرفی بفرمایید.
ونظرتون در مورد پکیج اماتیس چیه؟
سلام دوستان
خونه 105 متری نوساز
مازندران. آمل
طبقه اول
زیر، پارکینگ
چه پیشنهادی میدید؟ قیمت هم مناسب باشه. کیفیت دستگاه هم خوب باشه.
هم رادیات میخوام و هم پکیج
سلام
پکیج شوفاژ دیواری چقدر زمان نیاز داره تا آب داخل لوله گرم تحویل بده ؟(دورترین لوله تا پکیج مدنظر هست )
سلام پکیج بوتان کالدا ونزیا داریم ؛ چند وقتیه فشار آب اون بالا و پایین میشه مثلا وقتی مشعل شوفاژ روشن میشه فشار 2بار و وقتی یکم سرد میشه زیر 1بار میشه و گاهی خاموش میشه سیستم هواگیری شده و نشتی هم نداره راهنماییم کنید ممنون میشم .