این چرا یه دفه سکته ناقص زد؟:n04:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
این چرا یه دفه سکته ناقص زد؟:n04:
نقل قول:
ساعت رایگانه؟
اگه آره ، بهت گفته بودم که ساعت رایگانش به طرز معجزه آسایی میاد پایین !
نه ساعات رایگان نیست:n02:نقل قول:
از ساعت 12 مودمو 10 دقیه خاموش کردم وضعیت اینطور شد!!
تا جایی که می دونم های وب ساعات شبانش از 2 یا 4 یا 5 شروع میشه یا اصلا نداره!نقل قول:
ما کشیدیم که گفتیم تو تله نیفتین :n02: کو گوش شنوا ! :n20:
پشتیبانی از طریق team viwer اومد سیستم من سرعتو بهش نشون دادم درست شد:n08::
جلوش اب شدیم رفت.....:n02:
نقل قول:
میگما ماه چند تومن پول دادی؟ چند گیگ حجم؟ به صرفه هست حجمی؟
1 مگ 18 گیگ 72 تومننقل قول:
بزار امشب شبانشو تست کنم اگر خوب باشه به اندازه 7ساعت شبانه اسیاتک می ارزه!
صفحه قبل کاربر SPIKI در 3ساعت 6گیگ گرفته واین خیلی میصرفه!!
نقل قول:
خب شما با 72 تومن ماهانه 18 گیگ دانلود میکنی + رایگان
مثلا من از مخابراتمون 1 گیگ نامحدود بگیرم ماهی 52 تومن فک کنم ، روزی شیرین 8 گیگ دانلود میتونم بکنم !
به نظرم که حجمی اصلا به صرفه نیست ! جدای از اینکه صفحه لود کنی کلی حجم میره ! ولی اون نامحدوده!
من الان 512 نامحدود مخابرات دارم ، روزی 4 گیگ میتونم دانلود کنم!
یادم رفت بگم 3 ماههنقل قول:
مخابرات نامحدوداش خوبه ولی شهر ما نامحدودشو بردوشتن و شبانشم روی 30 محدود شده!:n02:
جای من بودی چه میکردی؟
راستشو اگه بخوام بگم ، حاضر بودم 128 نامحدود با سرعت دانلود 16 داشتم اما محدود نمیگرفتم !نقل قول:
شما الان ، ماهی 24 تومن داری برای 6 گیگ میدی ( 3 ماه میشه 72 تومن + 18 گیگ ) ، برات کفایت میکنه؟
تو تصویر مشخص که داری بازی با حجم 900 مگ دانلود میکنی :n02:
من محدود برام بیشتر صرف میکنه...حاضر نیستم 24 ساعته سیستمم روشن باشه با سرعت زیر 100 دانلود کنم!نقل قول:
اگر شبانه سرعتش برام خوب باشه به اندازه چند روز 128 نامحدود دانلود میکنم!
ولی باز بالاخره هر کسی شیوه خاص مصرف خودش رو داره:n09:
من خودم نامحدود میخوام ولی دوست دارم سرعتش حداقل بالای 150 و پینگش زیر 200 باشه
اه....این مشکل نویز هم ما رو سرویس کرد!!
از صبح تا حالا بیش از 15 بار در مورد نویز تماس گرفتم!!
نمیدونم چرا وقتی بیش از نیم ساعت از اینترنت استفاده نمیکنم snr میاد زیر 10:n03:!!!
هر چی میگم مرکز مخابراتی مشکل داره زیر بار نمیرن!! من با اسیاتک نویزم انقدر بالا پایین نمیکرد:n28:
طرف میگه یه مقدار پینگ مرکز مخابراتیتون بالاست بخاطر همین نمیتونین به نت وصل بشید:
شاید باورت نشه من با چه وضعیتی از نوین سرویس میگرفتم:n02:(ولی با این حال دریغ از یه بار DC شدن- من کلا تا الان هر سرویسی که گرفتم SNR زیر 12 بوده ولی همیشه بهترین کیفیت رو داشتم:n02:-خودم به شخصه به اون اعدا نوشته شده هیچ ارزشی نمیدم، چون همیشه خلاف اونا برام پیش اومده:n02::n02::n02::n02:)
تازه این مال زمانیه که 4 مگ بود سرعت !!!
وقتی 8 مگ بود کلا دان استریم 0 بود:n08:
اتنیشن خط منم که همیشه حدود 60 میچرخه(فکر کنم 3.5 تا 4 کیلومتر از مرکز مخابراتی فاصله دارم:n02:)
اینم مال الان که مخابرات دارم(البته صبحا SNR میاد بالای 13)
یکی به من بگه مشکل نویزو چطور حل کنم؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من هر چی دارم بررسی میکنم مشکل از خودمه یا نه چیزی پیدا نمیکنم!! snr تا چند دقیقه پیش 18 بود یه دفه این شد:n04::
مدام نوسان داره!! مشکل از مرکز مخابراتی میتونه باشه؟
الان دوباره درست شد:
از موقعی که وصل شده مدام داره بازی میکنه!!:n15:
پشتیبانی قبول نمیکنه که نمیکنه
با توجه به اینکه upstream شما مشکل نداره،مشکل از اسپلیتری هستش که سمت مخابرات رو خط شما وصل شده،باید بگید اونو عوض کنن داخل مخابراتنقل قول:
:n19:اینم سرعت من::n19:نقل قول:
منفی تا حالا ندیده بودم :n04:نقل قول:
راستی دانلود شبانه چی شد؟
فک کنم ترکید نوین نت :n02: یه 15 دقیقه قطع شد الان که وصل شده دیگه کلا رفته تو کما هیچی باز نمیکنه :n07:
دسوتان این طرح دینامیت دانلود شبانه رایگان هم داره؟ ساعتاش چطوریه؟ سرعت شب و روزش یکیه؟
فکر نمی کنم دانلود شبانه داشته باشهنقل قول:
بله درسته! گیت وی از ۱ مسیر که باکو بود تبدیل شده به ۶ مسیر که با هر بار ریست عوض می شه! همشونم داغون چون بدترین مسیرهای ممکنن. مثلا مسیر آمریکا که با اروپا حتی پینگ 300 می ده! چون کره زمین رو یه دور میزنه می ره آمریکا بعد میاد اروپا! امیدوارم اینجوری نمونه گیت وی که فکر نمی کنم بمونه یه بار دیگه هم این اتفاق افتاده بود فقط برای ۳-۴ ساعت اینجوری موند بعد برگشت به حالت اولنقل قول:
دوستان من طرح ا مگ 8 گیگ محدود دارم اگه ترافیکش تموم بشه قبل از یک ماه میتونم ترافیک فشفشه بخرم اگه بخرم سرعتش به چه صورت هست؟
ترافیک فشفشه ربطی به سرعتت نداره عزیز! شما هر سرعتی که داشته باشی ترافیک فشفشه بخری با همون سرعتی که داری دانلود می کنه. فرقی نمی کنه که. ۸ مگ داری با سرعت 8 مگابیت دانلود می کنهنقل قول:
من آسیاتک دارم، حجم دزدی می کنه خیلی تابلو. می خوام بیام بیرون.
کسی سرویسای حجمی های وب رو کنترل کرده؟
امشب یا فردا از ساعت 2 تا 7صبح دیتای کل قم قراره قطع بشه...
گیت وی من از x.x.0.1 به x.x.0.8 و x.x.0.6 تفییر پیدا کرده!! واقعا افتضاحن این دو گیت وی
قم در مسیر پیشرقت و توسعه:n09::
جیگرم حال اومد این عکس رو دیدم!نقل قول:
همین فردا برو درخواست جمعآوری بده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نگاه کن من چه پینگ توپی با این سرور دارم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اه...باز دوباره این پیداش شد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
بابا چی از جونم میخوای؟ مثل کنـــه چسبیدی به ادم ولمون نمیکنی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
صبر کن به موقش حال تو رو میگیرم...دیتای کل قم مشکل داره:n09:
تو که هنوز های وب هستی... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
پس چی شد نمیخوای بری؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تکلیفتو مشخص کن
نقل قول:
شماها شبانه از چه ساعاتی و با چه سرعتی دانلود می کنید ؟ ضمنا حدودا چه مقدار در شبانه میگیرید ؟
بابا خواهشا مارو زجر ندید با این سرعت های فضاییتون :n02: . سرعت من الان 80 هم نیست , این دینامیت هم یک چیزی اونورتره . بابا برید بجای ما هم دانلود کنید و لذت ببرید . ما که پیر شدیم و سرعت بالای 80 ندیدیم . :n14:
چند روز دیگه خودم مشهد مسافرمنقل قول:
باید حتمـــــــــــــــــــــا این اینترنت شما رو یه تست بکنم:n02:
احمد جان من این کلیپو دیدم:
چرا انقدر سرعت تک کانکشن پایین اومده؟
خیلی طول کشید تا لود بشه...
من بجنوردم
اینجا مشترک نداره زیاد های وب
تو منظقه منم که حتی یک نفر نیست :دی
اصلا سرعت دانلود زیره 900 نمیاد
سرور خوب باشه تا 1MB میره راحت :دی
خدا کنمه خراب نشه