بشر وقتي اميد و رويايي نداشته باشد، مرده اي بيش نيست
سقراط
Printable View
بشر وقتي اميد و رويايي نداشته باشد، مرده اي بيش نيست
سقراط
بی عدالتی زندگی این است که دیگران درباره ات قضاوت کنند درحالی که ممکن است خودشان گناهکار باشند...
اكنون تو با مرگ رفته اي و من اينجا تنها به اين اميد دم ميزنم كه با هر نفس گامي به تو نزديك تر ميشوم . اين زندگي من است.دکتر شریعتی
گرامی ترین و زیباترین ها در جهان نه دیده می شوند و نه حتی لمس می شوند،آنها را باید در دل حس کرد.
امری برای انجام دادن،چیزی برای عشق ورزیدن،آرزومند چیزی بودن،اینهاست اصول والای خوشبختی.
آرزومند آن مباش که چیزی غیر از آنچه هستی باشی و بکوش در کمال آنچه هستی.
برای آن کس که ایمان دارد،نا ممکن وجود ندارد
هی با خود فکر میکنم چگونه است که ما در این سر دنیا عرق میریزیم و وضعمان این است و آنها در آن سر دنیا عرق میخورند و وضعشان آن است. نمیدانم مشکل در نوع عرق است یا نوع ریختن و خوردن آن. (دکتر علی شریعتی)
هر قدمي كه از خداوند دور شوي، ده قدم از بشريت دور شده اي
ايوان پاولوف
آنچه ما بکاریم درو میکنیم و سرنوشت ما را به جزای کارهای بدمان خواهد رسانید.
اپیکتوس
نور همیشه پشت در است، هنر در باز کردن است
همه بشرند ، اما بعضی ها انسان اند.دکتر شریعتی
ایمان داشته باش که کوچک ترین محبت ها از ضعیف ترین حافظه ها پاک نمی شود........." ویکتور هوگو
به جای اینکه مرد موفقیت باشید، سعی کنید که مرد ارزشها باشید .انیشتین
اینكه نظری را همه می پذیرند، نمی تواند دلیلی بر درست بودن آن نظر باشد. در حقیقت، با توجه به نادانی اكثریت نوع بشر، امكان نادرست بودن نظری كه همگان آن را می پذیرند بیشتر است تا عكس آن.((برتراند راسل))
انسان امروز ،ناگهان احساس کرده است که بسیاری از افسانه های خرافی،حقیقت زندگی اوست.
تا رسيدن داناترين مشاوران يعني زمان، صبر پيشه كنيد
پريسليز
چند سخن از فردریش نیچه درباره زن ها ؛ اینطور که مشخصه خیلی با فمنیست ها رابطه خوبی نداشته!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به سراغ زنان می روی ؟ تازیانه را فراموش مکن !
جنبش تساوی خواهی زنان موجب می شود زن از زنانه ترین غرایز خود دور می شود.
در زن دیر زمانی است که برده ای و خودکامه ای نهان گشته اند از این رو زن را توان دوستی نیست او عشق را می شناسد و بس.
مرد خواهان حقیقت است اما زن موجودی سحطی نگر می باشد.
آنکه مسئول است، مسئول ساختن،آیا نباید ویران کردن را بیاموزد؟!
جوانانی که در فکر ازدواج هستند مانند ماهیهایی هستند که دور تور صیاد را گرفته و سعی دارند داخل شوند در صورتیکه ماهیهای دیگری که گرفتار شده و درون تور هستند تلاش میکنند که هر طور شده بیرون بیایند. (سقراط)
خیلی ببخشید ایشون مزخرف گفتند :41:نقل قول:
نام نيك پيراهني است كه هرگز كهنه نمي شود
اديسون
عشق آن نيست كه به هم خيره شويم، عشق آن است كه هر دو به يك سو بنگريم.
آنتوان دوسنت اگزوپری
اشكهاي ديگران را مبدل به نگاههاي پر از شادي نمودن بهترين خوشبختي هاست . بودا
عشق هميشگي است اين ما هستيم كه ناپايداريم ،عشق متعهد است مردم عهد شكن، عشق هميشه قابل اعتماد است اما مردم نيستند .
لئوبوسكاليا
آدم های بزرگ به خوشی های کوتاه هنگام تن نمی دهند . ارد بزرگ
پیروزی آن نیست که هرگز زمین نخوری، آنست که بعد از هر زمین خوردنی برخیزی. مهاتما گاندی
این مرزها را هرگزخداوند به وجود نیاورده است . ماهاتما گاندیمحبت نیرومندترین قدرتی است که جهان در اختیار خود دارد و در عین حال ساده ترین نیرویی است که بتوان تصور کرد . ماهاتما گاندیمن از گناه بدم می آید نه از گناهکار . ماهاتما گاندی
اگر امروز حتی یک کلمه از دیروز بیشتر بدانید مسلما شخص دیگری خواهید بود
چاحیت
آدم میتواند خود را بکشد،اما نمیتواند تصمیم بگیرد که فقط به اندازه ای که مصلحت است بفهمد!!!
نیچه میگه هرکس یک جمله از کتاب من رو بفهمه زندگیش عوض میشه، اینجا هم منظورش این چیزی که به نظر میاد نیست ... پیچیده است!نقل قول:
کسیکه دارای عزم راسخ باشد جهان را مطابق میل خود عوض میکند.
گوته
وقتی خواستم زندگی کنم، راهم را بستند.وقتی خواستم ستایش کنم، گفتند خرافات است.وقتی خواستم عاشق شوم گفتند دروغ است.وقتی خواستم گریستن، گفتند دروغ است.وقتی خواستم خندیدن، گفتند دیوانه است.دنیا را نگه دارید، میخواهم پیاده شوم
دانش هيچ كس نمي تواند از تجربه اش فراتر رود
جان لاك
حیات غفلت رنگین یک دقیقه ی "حوا" ست
سهراب سپهری
عشق،تنها با بیم و امید و تزلزل و دیدار و پرهیز ،زنده و نیرومند می ماند...
تا وقتی قلب شما نخواهد ، مسلما مغزتان هرگز به چیزی عقیده پیدا نمیکند.
ویلیام جبیس
هنرپيشه، آفريننده زيبايي است
اسكار وايلد
جواني، فصل خطرناك زندگي است
لرد بايرون
روزی مردی , عقربی را دید که درون آب دست و پا می زند . او تصمیم گرفت عقرب را نجات دهد , اما عقرب انگشت او را نیش زد. مرد باز هم سعی کرد تا عقرب را از آب بیرون بیاورد , اما عقرب بار دیگر او را نیش زد . رهگذری او را دید و پرسید:”برای چه عقربی را که نیش می زند , نجات می دهی” . مرد پاسخ داد:”این طبیعت عقرب است که نیش بزند ولی طبیعت من این است که عشق بورزم
..دکتر علی شر یعتی
قوي ترين اهرم ها، اراده است
اسمايلز
زندگی هر انسانی جاده ای ایست که به نهانخانه وجودش منتهی میشود(هرمان هسه)
قديمها، بزرگها سخنان جالب تر و حكيمانه تري ميگفتند !
تنها یک بار از سخن باز ماندم.وقتی مردی از من پرسید:((شما کیستید؟!))
امیر المومنین (ع):
زندگی سالم و آرام،در مدارا کردن با مردم است.
فلوبر: خوشبختي يعني هماهنگي با حوادث روزگار .
هنرپيشه، آفريننده زيبايي است
اسكار وايلد
قوي ترين اهرم ها، اراده است
اسمايلز