سلام من 20 روز تلفنم قطع بود[کابل زیر زمین قطع شده بود] و اینترنت نداشتم امروز وصل شدم میبینم سرعت نسبت به قبل کند شده نمیدونم چون فردا 22 بهمن یا یه چیز دیگه است دوستان شما چی>؟؟؟؟سرعتم 512 نامحدود
Printable View
سلام من 20 روز تلفنم قطع بود[کابل زیر زمین قطع شده بود] و اینترنت نداشتم امروز وصل شدم میبینم سرعت نسبت به قبل کند شده نمیدونم چون فردا 22 بهمن یا یه چیز دیگه است دوستان شما چی>؟؟؟؟سرعتم 512 نامحدود
شاید نویز خطت رفته بالا.چک کن.
سلام ایمان جاننقل قول:
نویز خط دقیقا مثل قبل هست و تغییری تکرده
اما سرعت خیلی اومده پایین در حد 50-40
خودم فکر میکنم به خاطر فرداست که سرعت خرابه
یعنی هیچکس به غیر از من مشکلی نداره ؟
سرعت دانلود استاندارد واسه 512نقل قول:
64kb
چجوری خطمو چک کنم ؟بلد نیستم اصلا نمیدونم خط نویز چیه توضیح بیشتر بده خواهشانقل قول:
به گفته معاون رگولاتوری اجرایی شدن دستورالعمل جدید ADSL پس از 22 بهمنماه آغاز میشود و از این پس سرویس ADSL شامل یک هزینه نگهداری ماهانه میشود و مشترک بسته به ترافیک استفاده شده هزینه میپردازد.
به گزارش فارس در دستورالعمل جدیدی که کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات برای ارائه سرویسهای ADSL تصویب کرده سرویس شامل یک هزینه ماهانه به عنوان هزینه نگهداری است و پس از آن مشترک به هر میزان که ترافیک استفاده کند، هزینه میپردازد.
همچنین در این دستورالعمل برای نخستین بار به عنوان راهحلی برای جلوگیری از دامپینگ در بازار، حداقل تعرفه تعیین شده که حداقل تعرفه 60 درصد کف تعرفه لحاظ شده است.
هم اکنون اغلب سرویسدهی شرکتها بر اساس سرویس ADSL چند ماهه با حجم ترافیک محدود است (برای مثال 3 ماهه با 5 گیگابایت ترافیک) که با اجرای این دستور العمل طرحهای سابق ADSL به طرح جدید تغییر میکند.
به گفته معاون رگولاتوری از آنجا که در دستورالعمل جدید برای نخستین بار صورتحساب مشترکان ADSL بر مبنای حجم ترافیک استفاده شده محاسبه میشود، اجرای این دستورالعمل نیاز فراهم کردن مقدمات و ایجاد تغییراتی در سیستم صورت حسابگیری شرکتهای خدمات دهنده داشت.
معاون نظارت و اعمال مقررات سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی گفت: شرکتهای خصوصی مشکلی در ایجاد این تغییرات نداشتند و هماکنون آماده اجرای دستورالعمل جدید ADSL هستند.
وی ادامه داد: شرکت مخابرات نیز مقدمات اجرای دستورالعمل جدید را فراهم کرده اما در چند استان سیستم هنوز آماده نشده و نمیتوانند سرویس را حجمی محاسبه کنند.
رضوانی با بیان اینکه منتظر آماده شدن تمامی شرکتها برای اعلام یکباره زمان اجرای دستورالعمل جدید ADSL هستیم، گفت: اجرای دستورالعمل جدید ADSL پس از 22 بهمنماه آغاز میشود. اگر تا آن زمان نیز این چند شرکت مخابرات استانی نتوانستند سیستم صورتحسابگیری خود را آماده کنند، اجرای طرح آغاز خواهد شد و در خصوص آن شرکتها نیز اعلام عمومی میکنیم که آنها اگرچه اینترنت نامحدود میدهند اما قادر به محاسبه ترافیک مصرف شده از سوی کاربران نیستند.
بعداز چند روز افت سرعت ، الان اوضاع خوبه
آقا توروخدا یکی ما رو راهنمایی کنه ، از صفحه 180 تا اینجا خوندم همش فحش دادین به مخابرات ، بخرم یا نه ؟؟؟
اگر 256 نامحدود مخابرات سرعتش روی 20 الی 30 ولی ثابته ثابت باشه ، میارزه ولی احساس میکنم خیلی سکته میزنه نه ؟؟
بعدش واقعا نامحدودش نامحدوده ؟؟ یعنی مثلا اگر زیاد دانلود کردی گه نمیکنن تو اینترنتت ؟؟؟
تلفنم مرکز آزادیه با 552 شروع میشه خبر ندارید اینجا چطوریه اینترنتش ؟؟؟؟
امروز اوضاع کمی بهتره
بردار من مخابرات در کل خیلی خوبه شهر ما که فقط مخابرات داره بچه های اهواز میگن بهتر از شرکت های دیگس از لحاظ ثابت بودن سرعت 256 نامحدود هم سرعتش همون قدره بین 30 تا 35 هست اگه واسه دانلود میخوای بنظرم اذیت شی512 نامحدود بگیر سرعتش 67 به بالاس ....واقعا هم تا الان نامحدود بوده کسی مشکلی نداشتهنقل قول:
دوستان SNR دانلود من 31 است
و Attenuation دالودم : 11 است .
نظرتون چیه ؟
بنظرتون مساعد ـه ؟؟؟؟
این یعنی چی؟نقل قول:
نامحدود دیگه نمیدن؟
دوستان من این خبر رو توی سایت رگولاتوری پیدا نکردم . جالب اینجاست این خبر رو خبرگزاری فارس فقط اعلام کرده و بقیه از این خبرگزاری کپی کردن.نقل قول:
مساعد؟آر یو کیدینگ می؟(شوخی میکنی؟)نقل قول:
مساعد چیه عمو.خطت فوق العاده س.
دوست عزیز من به این سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رفتم و نام کربری و گذرواژه میخواد که نام کاربریم وگذرواژه خودمو میزنم ولی وارد نمیشه حالا باید چکار کنم؟نقل قول:
پس خیالم راحت شد. البته من تلفن رو فقط واسه ای دی اس ال کشیدم و هیچ چیزی روش وصل نیست .نقل قول:
دوست عزیز شما از 1 تا 10 به خوبی نویز این خط چه عددی رو میدید ؟؟؟؟؟؟
عزیز من این ای پی مودم هستش اگه میخوای وارد کنسول مودم بشی در قسمت یوزر و پسورد بزن : adminنقل قول:
برای رفتن به حساب اینترنت روی لینک کلیک کن:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینجا باید نام کاربری و پسورد رو بزنی
اعداد و ارقام اینو نشون میده بنظرتون چطوره:نقل قول:
snr:41.5
Line Attenuation:37.0
خوب دومی کمی زیاده بنظرتون چطوره؟
قطع و وصلی زیاد شده ....:n13:
دوستان بفرمایند زمان دانلود رایگان 1 مگ محدود سرعتشون چقدر میشه؟ برای بنده میانگین25 کیلو هستش . یه زمانی هم روی 124 میاد ولی ثانیه ای هست.
دوستان به یه نتیجه ای رسیدم ، وقتی 256 پارس آنلاین سرعت دانلود روز مثلا 200 بده ولی شب 50 الی 60 یعنی در روز نمیتونی دست به اینترنت بزنی چون تموم میشه باید تا نصف شب بمونی بیدار که 4 ساعت اینترنت رایگان با سرعت بگو 70 داشته باشی ،
اونقت مخابرات 256 نامحدود آدم بگیره همون قیمت تمام روز و شب با سرعت 30 میتونی دانلود کنی ، درست کنده ولی شب راحت میخابی و خیالت راحته تموم نمیشه ، درسته دوستان ؟؟؟!!! خواهشا ما رو هم راهنمایی کنید ، در سددم مخابرات بگیرم خوبه به نظرتون؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:n 27:
حدودا 110+-20 همین حدود باید باشهنقل قول:
شما برید 512 بگیرید 22 تومان . به نظرم مناسبه از نظر قیمت.وایمکس ایرانسل دزد داره همینو 62 تومان میده با همین سرعت.512 نامحدود سرعتتون حدودا 10- +65 KB/sec هستش 256 هم سرعتش به صورت روز و شب : 5- +35 KB/sec هستش. دیگه انتخاب با شماستنقل قول:
یعنی می فرمایید بنده که با 30 کیلو دانلود میکنم حتما ایرادی وجود داره ؟ پس وقتشه یه شکایت نامه تهیه کنم و بفرستم cra!نقل قول:
قطعا سرعت شما بشدت کمه . نباید به این حد باشه واسه 1مگ.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
این وضعیت چطوره؟ میشه شما هم SNR Margin خودتون را بگذارید؟
power level کم هست. چطور بیشترش کنم؟
واسه ما دوباره اینترانت شده الان با ایرانسل اومدم
واسه من اینترانت شده....دیروز تمدید کردم تا الان داشتم دانلود میکردم الان شد اینترانت
Sent from my SK17i using Tapatalk 2
صبحی باز اینترانت شده بود فکر کنم دارن تست میکنن که هر وقت خاستن کلا قطعش کنن
حیف که نمیفهمن فایده ای نداره جز ایجاد نارضایتی بیشتر...
چرا شرکت های دیگه اینکارو نمیکنن ؟ فقط مخابراته که هی نت رو انگولک میکنه انگار مرض داره ..
اینجا ابادان ساعت 3 هیچ سایتی باز نمیشه!!
این ابنترانت نمیشه هیچ سایتی رو باز کرد؟
Sent from XPEIA P using Tapatalk 2
باید ببینی کلوب.کام باز میشه؟ اگر شد همون اینترانت هست. ولی الان وی پی برای من باز میشه ...موقع اینترانت وی پی وصل نمیشه !نقل قول:
این پدرسوخته ها قیمتها رو افزایش دادن!!
یه سوتی وحشتناک از قسمت انلاین مخابرات گرفتم با 3150 تومان چند گیگ شارژ اضاف گرفتم گرفتم فکر کنم داشتند قیمتها رو درست میکردن که این اتفاق افتاد:n02:
دایی جان! کلاه سر شما رفت:۳۱۵۰۰ تومان.
با تلفنبانک حسابت را چک کن.
-----------------------------------------
دوستان! میشه پست قبلی من را جواب بدهید؟
نه داداش حسابم رو هم چک کردم 3500بیشتر تهش نبود:n02:نقل قول:
خاک وچوک پ این سیترا چرا باز نمیشه ؟
سلام ابرادرا
اینترنت من وصل شد....حسابی نا امید شده بودم داشتم تو راسخون و تبیان کشت میزدم:n10:
بچه از کجا باید ترافیک اضافی بخرم ؟ اون لینک سیترا نمیاد
دوباره دارن با اعصاب ما بازی میکنن