اون دوست عزیزمون میخواد تبلت بخره و اون بین ایپد و مدیا پد گیر کرده، من که قصد خرید ندارم:n02:نقل قول:
Printable View
اون دوست عزیزمون میخواد تبلت بخره و اون بین ایپد و مدیا پد گیر کرده، من که قصد خرید ندارم:n02:نقل قول:
نقل قول:
anyway , فرقی نمیکنه !:n02: بلأخره همه میخونن .
Application و جیل یعنی چی ؟نقل قول:
آیپد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) خوبه ؟
چی میگن که بعضی بازیهاش و نرم افزار هاش پولی است ؟یعنی باید آنها راخرید؟ بازی هاش رو خودمون هم میتونیم روی آیپد اجرا کنیم.بعد مثلا چجوریه نصبی است یا خودش مثل موبایل اجرا میکنه؟
در کل این آیپد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) از هواوی بهتره (سخت افزار و تعداد و گرافیک مناسب بازی ها و نرم افزار ها) ؟اگه میشه توضیح دهید چون من از این چیز ها خیلی سر در نمیارم!و منظورم از گرافیک بازیها این بود که بازی با گرافیک بالا برای ios به این آیپد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] می خوره ؟
آقا من ی سوال داشتم
تبلت ainol novo crystall II خوبه بگیرم؟؟؟580 تومنه با گارانتی؟؟
سلام
من تا 2 میلیون تومن بودجه دارم
موندم ک تبلت بگیرم یا گوشی
خودم تنها چیزی ک الان دارم ی پی سی هستش و برای دسترسی ب اینترنت هم از مودم ای دی اس ال استفاده میکنم ک وایرلس نیست
در حال حاضر هم ب لپ تاپ یا تبلت احتیاج دارم هم ب ی گوشی هوشمند ولی با این بودجه مجبورم یکی رو انتخاب کنم ک نیازهام رو براورده کنه
بعده کلی تحقیق تصمیم گرفته بودم ک یا اس 3 بگیرم یا نکسوس4 ولی گفتم این گوشی ها ک واسه فیلم دیدن مناسب نیست ب خاطر صفحه نمایششون واسه همین الان نظرم رو اینه ک تبلت بگیرم و خودمم قاطی کردم ک چی بگیرم!!! :n03:لطفا راهنماییم کنین
معیارهایی ک من دارم
1.اینترنت
تنها راهیم ک باهاش میتونم وصل شم جی پی ار اس هستش چون نمیتونم دوباره با وجود مودمی ک دارم ی مودم وایرلس یا وای فای بگیرم
2. بازی و برنامه وفیلم و سریال و موزیک
3.دوربین
با خودم گفتم این 2 میلیون تومن رو ی تبلت Asus Google Nexus 7 3G - 32GB بگیرم
و چون دوربین نداره با باقی پولم ی دوربین دیجیتال بگیرم
ولی باز میگم اگه گوشی بگیرم همه چیز همرام هست دوربین و اینترنت و...
از ی طرف میگم دیگه واسه فیلم دیدن مناسب نیست چون نمیتونم دیگه پای پی سی فیلم ببینم خسته میشم..
ممنون میشم راهنماییم کنین...:worried:
سلام
من تا 2 میلیون تومن بودجه دارم
موندم ک تبلت بگیرم یا گوشی
خودم تنها چیزی ک الان دارم ی پی سی هستش و برای دسترسی ب اینترنت هم از مودم ای دی اس ال استفاده میکنم ک وایرلس نیست
در حال حاضر هم ب لپ تاپ یا تبلت احتیاج دارم هم ب ی گوشی هوشمند ولی با این بودجه مجبورم یکی رو انتخاب کنم ک نیازهام رو براورده کنه
بعده کلی تحقیق تصمیم گرفته بودم ک یا اس 3 بگیرم یا نکسوس4 ولی گفتم این گوشی ها ک واسه فیلم دیدن مناسب نیست ب خاطر صفحه نمایششون واسه همین الان نظرم رو اینه ک تبلت بگیرم و خودمم قاطی کردم ک چی بگیرم!!! :n03:لطفا راهنماییم کنین
معیارهایی ک من دارم
1.اینترنت
تنها راهیم ک باهاش میتونم وصل شم جی پی ار اس هستش چون نمیتونم دوباره با وجود مودمی ک دارم ی مودم وایرلس یا وای فای بگیرم
2. بازی و برنامه وفیلم و سریال و موزیک
3.دوربین
با خودم گفتم این 2 میلیون تومن رو ی تبلت Asus Google Nexus 7 3G - 32GB بگیرم
و چون دوربین نداره با باقی پولم ی دوربین دیجیتال بگیرم
ولی باز میگم اگه گوشی بگیرم همه چیز همرام هست دوربین و اینترنت و...
از ی طرف میگم دیگه واسه فیلم دیدن مناسب نیست چون نمیتونم دیگه پای پی سی فیلم ببینم خسته میشم..
ممنون میشم راهنماییم کنین...:worried:
نقل قول:
اولین توصیه اینکه مودمتون رو بفروشین یه مودم وایرلس بگیرین چون شما هر وسیله ای بگیرین در حال حاظر با وای فای میتونین راحت به اینترنت وصل بشین چه گوشی چه لبتاب چه تبلت
و اینترنت gprs هم هزینه خیلی زیادی داره و هم اصلا کیفیت خوبی نداره که بشه واقعا باهاش کار کرد و اذیت نشد ولی adsl راضی کنندست
چون pc دارین و اولویتتون هم اینترنت و بازی و فیلم هست نظر من اینه تبلت بگیرین براتون بهتره
چه برای وبگردی و چه فیلم دیدن و چه بازی صددرصد تبلت راحتر و لذتبخشتر از گوشی هست
هرچند تبلت دوربین دار هم خیلی هست ولی بخاطر اندازه بزرگ تبلت زیاد کاربردی نیست دوربین تبلت و حتی کیفیت دوربین بهترین گوشی ها هم قابل مقایسه با معمولیترین دوربینهای عکاسی نیستن
پس به بنطر من میتونین یه تبلت بگیرین و یه دوربین عکاسی و تمام کارهاتون را راحت و خوب انجام بدین
لطفا سوال خود رو فقط در یک مکان مطرح کنید
به سوال شما در تاپیک مشاوره پاسخ داده شده
سلام میخواستم بپرسم کسی که کار سبک میکنه مثل اینترنت و دیکشنری
و نهایتا فیلم بهتر نیست به جایی که 1200 تا 1400 بده تبلت 10 اینچی بیاد یه چیزی شبیه این لپتاپ بگیره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وزنش در حد یک کیلو و 10 اینچ هست.
فقط نمیدونم ایا امکان داره در حد یک فیلم یا نت گردی همش هنگ کنه؟
با تشکر
نوت II هم گزینه خوبی میتونه باشه...نقل قول:
ولی واسه فیلم دیدن فکر نمیکنم مناسب باشه آخه الان فبلت هواوی میت اومده 6 اینچی...نقل قول:
من خودم به جای گوشی نکسوس هفت گرفتم همه چیزش عالیه ولی اینا را من مد نظر نگرفتم که تبلت با اینکه هفت اینچیه معلوم نیست کجا باید جاش بدی :sly: تو خیابون همش تو دستت هست اگه از دستت بیفته دیگه فاتحش خونده هست حتی سری 3G هم کلی دنگ فنگ داره اگه سری وای فای بگیری هر جایی دسترسی به نت نداری مگه اینکه وایمکس جیبی داشته باشی و اونم مشکلات خودش را داره و باید مودم هم همراه خودت الاخون والاخون بکشی :D ولی از قابلیتای تبلت هم نمیشه چشم پوشی کرد پردازنده های خیلی قوی گرافیگ های خوب و حتی همون صحفه نمایش بزرگ تو وبگردی خیلی جوابگو هست
خلاصه اگه دلت پیش تبلت هست یه دونه سیم کارت خور بگیر که مکالمه هم داشته باشه و بهتره هفت اینچ بگیری تا حملش راحتر باشه ولی اگه مینونی با چهار اینچ کنار بیای حتما گوشی بگیر من تو کار گوشی نیستم که یه مدل پیشنهاد بدم ولی نوکیا ۹۲۵ خیلی خوبه (۴.۹ اینچ نمایشگر) ولی قیمتش را نمی دونم رو نوت هم میتونی حساب باز کنی
Sent from my Nexus 7 using Tapatalk HD
لطفا پاسخ من را هم بدهید . باتشکر.نقل قول:
نقل قول:
سلام دوست عزیز شرمنده نتونستم این چند روز بیام نت , دوست عزیز خود کلمه application به معنای کاربرد هست , در تبلت ها به نرم افزار و بازی های مربوط به اون سیستم عامل application گفته میشه که این فایل ها با پسوند فایل های اجرایی هستند .
jailbreak به معنای گریختن هست , در این جا به معنای فرار از محدودیت به منطور نصب application های کرک شدست .
اگه jailbreak کنید نیازی به خرید نیس و میتونید بازی های Crack شده نصب کنید . دوست عزیز این قضیه در مورد سیستم عامل اندروید هم صدق میکنه با این تفاوت که در اندروید نیازی به jailbreak کردن نیس , این یکی از ضعف های امنیتی اندروید به شمار میرود .
دوست عزیز بله بهتره اما فقط به خاطر سیستم عامل iphone ! (همین مزیت سیستم عاملش باعث برتری تبلت در بقیه موارد میشه .) در بقیه موارد huawei محشره !
دوست عزیز سیستم عامل iphone هیچ مشکلی در اجرای بازی ها و نرم افزار ها حتی در اون resolution نداره و کامل پشتیانی میکنه همه application ها رو به خوبی .
دوست عزیز ipad 3 تا اونجایی که من میدونم هیچ مشکلی تا بحال نداشته در هیچ موردی ! به گفته کارکنان شرکت apple آیپد 4 , 2 برابر از آیپد 3 قویتره . , فرض کنید آیپد 4 چقدر میتونه قدرتمند باشه . و همچنین آیپد 5 که در راهه !
دوست عزیز خرید گوشی ها نوکیا (مدل های بالا lumia) در حال حاضر عین این میمونه که یه موبایل 100 تومنی رو 2 میلیون واسش پول بدی ! چون سیستم عامل windows phone خیلی خیلی ضعف داره و اصلا تنوع نداره در هیچ مواردی !نقل قول:
چون سیستم عامل اصلی ترین چیز محسوب میشه در دیوایس ها و اینکه چرا نوکیا پافشاری میکنه رو Windows phpne من نمیفهمم چرا !
نقل قول:
از لحاظ آپدیت این دستگاه هم اصلا نگران نباشید تا ios 7 صد در صد واسش میاد !
در مورد این سوال هم اگه کسی اطلاعات داره جواب بده ممنون میشمنقل قول:
و این هواوی حدودا آپیتش تا چند سال دیگه میاد؟نقل قول:
این جیلبریک رو باید چه جوری و یا در کجا انجام بدیم؟
فقط یک بار باید جیلبریک کنیم یا چند بار ؟
و تقریبا تا چند سال دیگه این آیپد 3 همه بازهارو پشتانی میکنه؟
تبلت Xperia Tablet Z LTE از هواوی بهتره؟ Samsung Google Nexus 10 P8110 چطور ؟
دوست عزیز این دستگاه اصلا نمیتونه حتی win 7 نسخه ultimate زو پشتیبانی کنه , cpu این لپ تاپ فوق العاده ضعیفه و اصلا حتی 1 کار سنگین نمیشه باهاش انجام داد (با 1 mb cache !) و اینو بهتون بگم که multi tasking رو باید تو خواب ببینید با این لپ تاپ !نقل قول:
دوست عزیز شما اگه میخواید فقط تو کار multimedia باشید به نظرم بهترین انتخاب خرید تبلت هستش !
نقل قول:
دوست عزیز من اینو تایین نمیکنم بلکه این شرکت هواوی هست که تصمیم میگیره ! شما اصلا نباید نگران آپدیتش باشید , چون این تبلت جدیده ! تبلت ساخت 4 سال پیش نیس که ! مطمئنا تا 3 یا 4 سال دیگه آپدیت میشه بازم بستگی به شرکت هواوی داره ! درزم عزیز فقط نیاز به offical rom نیس که
! رام غیر رسمی همیشه میاد واسه تبلت های معروف !!!
دوست عزیز شما هر موقع دلتون خواست می تونید جیلبریک کنید و هر موقع دلتون خواست retrieve کنید به حالت اولیه !
همان طور که هنوز آیپد 1 الان کم نمیاره و هنوز قدرتمنده ! خودتون میتونید حدس بزنید آیپد 3 تا چند سال دیگه پشتیبانی میشه .
تبلت xperia z محشره البته اگر بتونید تهیه کنید ! من در مورد نکسوس 10 چند صفحه قبل توضیح دادم !
ارسال لینک فروشنده ممنوع هست ، توهین و تمسخر دیگران هم آستانه تحمل کمی داره
لطفا رعایت کنید ، اینجا هم بی در و پیکر نیست :n24:
ممنون
یعنی تبلت xperia z از هواوی بهتره ؟نقل قول:
جیلبریک فقط یکی است ؟یعنی فقط یک ورژن است؟ اصلا چجوری است؟
دوست عزیز شما داری پول بیشتری میدی واقعا فکر میکنی باید هم سطح هواوی باشه ؟نقل قول:
شما اول ورژنی از ios به دلخواه خودتون رو نصب میکنید (قبلش مطمئن شوید jailbreak واسه اون نسخه اومده باشه .) و بعدش اونو jailbreak میکنید .
نقل قول:
مگه قیمتش چنده ؟
دوست عزیز قیمت جهانیش 50 تا 100 دلار بیشتر از هواوی هست اما این هم در نظر بگیرید که نکسوس 7 200 دلاره و قیمتش تو ایران 1 تومن !
اصلا معلوم نیس این تبلت بیاد ایران با چه قیمتی رو به رو بشیم ما !
پس یعنی از نظر سخت افزاری هم اکسپریرا از هواوی بهتره؟نقل قول:
بله دوست عزیز 2 برابر قویتره !نقل قول:
سقف قیمتش چنده ؟نقل قول:
بعد از انتخابات قیمت ها پایین میاد ؟
دوست عزیز اینو از کسایی بپرسید که تو واردات وسایل الکترونیکی از جمله تبلت دست دارن ! چون هنوز تو ایران نیومده که من درباره قیمتش نظر بدم !
بعد انتخابات میاد پایین !؟ نمیخوام در این مورد حرف بزنم چون اینجا جاش نیس !نقل قول:
امروز گلکسی نوت 8 رو از نزدیک دیدم خوشم اومد سبکه سایزه صفحه و دوربینش هم عالی بود همه چی رو با هم دارهنقل قول:
فقط مشکلم اینه ک پورت USB نداره باید چی کار کرد چون من اگه بخوام برنامه و بازی دانلود کنم از PC استفاده میکنم
یعنی تنها راه انتقال داده ش بلوتوثه؟؟
این تبلت xpreia Z کی در بازار ایران میاد ؟و این تبلت مشکل ارتقای ورژن را نداره؟ و تا چند سال دیگه همه ی بازی ها و نرم افزار های اندروید رو ساپورت می کنه؟
سلام.نقل قول:
اینطور که من مشخصاتشو دیدم ورودی usb نداره ولی مثل خیلی از تبلت ها و گوشی ها ورودی میکرو usb داره. اگه قابلیت استفاده از سیم کارت یراتون مهمه که هیچی، و گرنه تبلت هواوی مدیا پد 10، با صفحه نمایش full hd و دوربین عکاسی 8 مگاپیکسل با کیفیت بالا و قیمت 1,400,000 میتونه برای شما انتخاب خوبی باشه که با بقیه پولتون هم میتونین یه گوشی متوسط اندروید یا یه دوربین عکاسی خیلی خوب بخرین در حالیکه این تبلت 10 اینچی قابلیت نصب سیم کارت و مکالمه صوتی رو پس از روت کردن رو داره. ( یعنی در حالت عادی قابلیت تبادل پیامک رو داره و بعد از روت شدن میشه قابلیت مکالمه صوتی رو بهش اضافه کرد )
اگه با تبلت تون خیلی فیلم می بینین این تبلت یکی از بهترین انتخاب های شماست چون صفحه نمایشش بسیار با کیفیته و شما از اغناء و اشباع بودن رنگ ها و زاویه دید بسیار گسترده اون لذت میبرین، این تبلت همجنین دارای اسپیکر دالبی 5.1 کاناله است که کیفیت صدای بسیار بالایی داره.
به نظر من قیمت تبلت نوت 8 یکم بالا هستش و بجزء قابلیت های قلمش که شاید برای خیلی ها هم استفاده زیادی نداشته باشه، مزیت خاصی نداره، در نهایت برای خرید هر چیزی، بهتره اول دربارش کاملا تحقیق کنین و از تجربیات دوستان که در این دو، سه صفحه اخیر در اختیار شما قرار گرفته رو با دقت مطالعه کنین تا بتونین با این مقدار پول بهترین انتخاب رو داشته باشین.
نقل قول:
دوست عزیز این تبلت فوق العاده انشاالله مشکل اپدیت نخواهد داشت، دوم اینکه از نقاط قوت این تبلت که از بررسی تخصصی اون توی چند سایت معروف خوندم این بود که برنامه ها و بازیها رو در نهایت کیفیت و سرعت اجرا میکنه و تا دو سال دیگه هم مشکل عدم ساپورت برنامه و بازی های اندروید رو نداره.
در مورد قسمت اول سوالتون باید بگم که معلوم نیست و به نظر من قیمتش هم بالای 2 میلیون تومن میشه مخصوصا موقعی که تازه وارد بازار ایران شده باشه.
گرچه دوستان سوالات شما رو درباره این تبلت چند بار جواب دادند.
سلام بچه ها من میخام یه تبلت 7 اینچی بگیرم بین آیپد مینی و گالاکسی نوت 8 گیر کردم !!
من الان تقریبن تمامن روی آیپد مینی به نتیجه رسیدم، چون نقدهای زیادی خوندم و گفته بودن که خب آی او اس رروون تتره و تجربه بهتری میده، و در کل بهتره ...
باید بگم آیپد مینی شیک تر هم هست
چیزی که تو گالاکسی جذبم میکنه :
مدادش هست که خیلی خوبه ! میشه از این به عنوان جزوه نویسی مثلن استفاده کرد یا یادداشت برداری؟
و اینکه مولتی تسک هست ... به جز اینا برتری دیگه ای نداره به آیپد مینی
درباره تجربه کاربری نقدهای بسیاری دیدم بر آندروئید ... و اینکه رضایت کاربری ، عدم هنگ و اینا برای آیپد بیشتره، اینکه برنامه نویسای آندروئید میرینن تو برنامه ها ....
این تکنولوژِی زد خش که تو آیپد هست تو گالاکسی هم هست؟
واسه گالاکسی نوت 8 اسمارت کاور پیدا میشه مثل اپل؟
شما چی میگین؟
دوست من همه سوال های شما رو من یک جا جواب دادم دیگه نیازی به این همه سوال نیس :n02:نقل قول:
دوست عزیز من اصلا سر در نیاوردم که این قلم s-pen آخر به درد میخوره یا نه ! چون یکی میگه به درد نمیخوره ! یکی میگه عالیه ! بهترین کار به نظرم اینه که برید مغازه اونجا مستقیما باهاش کار کنید و خودتون نظر بدید .نقل قول:
دوست من یعنی آیپد مینی نمیتونه multi task رو انجام بده ؟:n13:
بله دوست عزیز در ایران وسایل جانبی برند های اپل و سامسونگ زیاد هست.
شما که گفتید تبلت هواوی تا 2 تا 3 سال دیگه همه ی بازیهارو جواب میده. و این یکی هم که همین رو در بارش می گید یعنی می گید که تا 2 تا 3 سال دیگه همه ی بازیهارو انجام میده! پس مزیت اکسپریا نسبت به هواوی چیه؟هردوشون که تا یک مدت همه ی بازیها و نرم افزارهارو ساپورت می کنن.:n13::n13::n13::n13::n13::n13::n13::n13::n1 3::n13:نقل قول:
تا دو سال دیگه گرافیک و گیم پلی بازی ها بیشتر و پیچیده تر میشه اون موقع هستش که اکسپریا بیشتر اونا رو اجرا میکنه و شاید مدیا پد از پس اجراشون بر نیاد، چون قدرت سخت افزاری و همجنین هماهنگی نرم افزار و سخت افزار تبلت اکسپریا z بالاتر از تبلت مدیا پد هستش.نقل قول:
به نظر من اگه شما به صحبت دوستان دقت کنین همه جواباتون رو بدست میارین.
نقل قول:
دوست عزیز اینکه xperia تبلت قویتری هست درش شکی نیس . اما اینم در نظر بگیرید که این 2 رقبای هم هستن و هواوی تبلت ضعیفی نیس !