سه رمز فعال سازيش يكي صفحه اخر كتاب نوشته ...نقل قول:
دوميش رو وقتي رمز اول رو زدي خود نرم افزار بت ميده ..
سومي و بايد بري سايت كانون دو تا رمز اول رو بدي سومي رو هم بت بده نرم افزار باز شه !
حالا رمز اولي رو هم نداري /؟
Printable View
سه رمز فعال سازيش يكي صفحه اخر كتاب نوشته ...نقل قول:
دوميش رو وقتي رمز اول رو زدي خود نرم افزار بت ميده ..
سومي و بايد بري سايت كانون دو تا رمز اول رو بدي سومي رو هم بت بده نرم افزار باز شه !
حالا رمز اولي رو هم نداري /؟
اره رمز اولی رو دارم (همونی که رو جلده)نقل قول:
+
من تو درسای ریاضی و عربی و هندسه تحلیلی و گسسته (این دوتا یه کلاسن)مشکل دارم الان میخوام برم کلاس حالا بعضیا میگن زیاد نباید کلاس کنکور بری وقت ادم هدر میره به نظرتون اینا زیادن؟ (جمعا 3 تا کلاسن)
(ریاضی میخونم بعد تو ریاضی مشکل دارم مملکته داریم؟؟!!:31:)
+
راستی یه چیز دیگه تو این ازمون کانون سوال 127 شیمی پیش رشته ریاضی از بیشتر بدانید اومده بود تو سایت کانون تو قسمت اشکالات ازمون ثبتش کردم جواب دادن :
+نقل قول:
پاسخ کانون: (25/11/1390 ساعت 9:58)
داوطلب گرامی سلام دوست عزیزم دقت کنید که درست است که این مطلب از بیشتر بدانید کتاب طرح شده است، ولی از آنجا که درسالهای قبل هم از بیشتر بدانید در کنکور سوال آمده است، سیاست کانون بر این است که گاهی دانش آموزان را با چنین سوالاتی روبرو کند. مثلا سوال 232 کنکور ریاضی 90 از بیشتر بدانید بوده است. بنابراین بهتر است مطالب این قسمت ها را هم در کتاب بخوانید و بلد باشید. برای شما آرزوی موفقیت دارم.
کسی این سی دی های اردوی نوروزی کانونو دیده؟ به نظرتون بدرد میخورن؟
+
هی یه سوالی یادم میفته 100 بار این پستو ویرایش کردم :31: کلاسور ارزیابی کانون که تو سایتش زده باید 3 تومن بدی فعال بشه چجوریه همونیه که پارسال رایگان بود یا امکانات جدید داره؟ ارزش داره؟
كسي درباره مدرسه مطالعاتي علي مير صادقي اطلاعي داره؟
درس خوندن تو اينجور جاها مفيده يا نه؟
كسي درباره مدرسه مطالعاتي علي مير صادقي اطلاعي داره؟
درس خوندن تو اينجور جاها مفيده يا نه؟
عربی حتما برو اگه مشکل دارینقل قول:
دیفرانسیل اگه فکر میکنی نمی تونی خودت بخونی و تست بزنی برو
هندسه تحلیلی گاج سبز بخر و بخون، کلاس لازم نیست چون چیز خاصی نداره
گسسته ذاتیه، اگه بلد باشی هستی، بلد نباشی سخته بخونی، 2000 تا تست داره هر کدوم یه راه حل جداگانه (دیوونه میکنه آدمو) من که گسسته کلاس نمیرم، خیلیم ضعیفم ...
------------------------------------------------------------------------
کلا سی دی می دی بی خیال شو، سی دی واسه اوناست که حوصله ی کتاب خوندن ندارن
------------------------------------------------------------------------
سال قبلو نمیدونم
ولی امسال کلاسور ارزیابی PDF سوال هایی که غلط زدی با روی سوال و پاسخ میزاره واسه دانلود (هزینش هم همونطور که گفتی 3 تومنه) من که گرفتم، بالاخره وقت واسه نوشتن روی سوال و جواب سوال هدر نمیشه ...
موفق باشی :40:
بچه ها کسی میدونه این طرح مرور آخر گزینه 2 از چه تاریخی شروع میشه؟ ثبت نامش رو نمیگما، منظورم اینه که برنامه ی مطالعاتیش از کی شروع میشه.
به ما که گفتن بعد از عید هست و حدود 50 تومن :20:نقل قول:
سوالات گزینه 2 خیلی بالاتر از سطح کنکوره!البته به نظر من هنوزم سرم درد میکنه یه جورایی پیچش میدن و مشکلش میکنن بعد میگن 99 درصد تشابه داره حیف اون پولی که دادیم برای نابودی روحیه ریاضی عمومی که ما اموزشکده خوندیم انقدر سخت نبود:31:شوخی کردما!هرکسی به ازمونای گزینه تسلط کافی داشته باشه رتبه 3 رقمی بدترین نتیجش میشه!
نقل قول:
توی سایت کانون قسمت فعالسازی نوشته که اگر بیش از 3 بار از رمز استفاده کردید.دیگه سایت بهتون رمز نمیده
باید با همون شماره ای که اونجا داره تماس بگیرید اوکی میکنن واستون ....
موفق باشید
كسي نميتونه به ما كمك بكنه:19::19::13::13::13:نقل قول:
امروز آزمون دادی ؟ من راستش نمیخواستم برم آزمون بدم چون همون طور که گفتم واسه گزینه دو نمیخونم و فعلا فقط دارم درسای پایه رو میخونم که تا عید تمومش کنم ! بالا ترین درصدم 80 بود زبان . پایین ترین عربی -4 . ریاضی رو 10 زدم . فیزیک و شیمی رو نگاه نکردم چون !نقل قول:
---------- Post added at 10:57 PM ---------- Previous post was at 10:54 PM ----------
یه چیز بگم : تو ریاضی هیچ سوالی سخت نیست ( اگه خونده باشین ) با یکم فکر روی سوال میتونید جواب بدین ! باور کنید من 3 4 تا آزمون قبلی اصلا دروس تخصصی رو نگاه نمیکردم ولی امروز با این که هیچی نخونده بودم تونستم 10 درصد بزنم فقط روی سوال تمرکز کردم ! اینکه میگن سوالای گزینه 2 سخته منم قبول دارم !
دوستان اگه سال بعد کتابا عوض بشه تکلیف کسی که کنکور امسال قبول نشده میخواد سال بعد بخونه چیه ؟
تکلیفش خیلی سادستنقل قول:
همونطور که ما موندیم برای امسال و مجبور هستیم کتاب های ریاضی جدید رو بخونیم ؛ شما هم مجبور خواهید بود کتابهای جدید رو بخونید :20:
مگه فقط قراره کتابای ریاضی عوض بشه ؟ عمومی ها چی ؟ خداکنه خیلی تغییر نکنه !نقل قول:
نقل قول:
کتاب ریاضی3 الان سه سال متوالی هستش تغیر دارد.یعنی سال اینده اگر کسی بخواد بخوند باید منابع جدید رو مطالعه کند.....
منم تمرکزم بیشتر روی پایس به خاطر همین تک و توک سوالای پیش رو جواب دادم!در کل فوق العاده سوالات سخت و مشکل بود!خصوصا عمومی سوالات کنکور و سابقه کنکوری من میگه که گزینه جوان یه سد دیگس:31:lنقل قول:
خدا لعنتشون کنه ! یعنی همه کتاب گرفتم باید بریزم دور ؟ عمومی ها رو نگفتی ؟نقل قول:
ایشالله که امسال قبولم !
عمومی ها معارف 3 هم تغیر کرده و یه درس بهش اضافه کرده که از سال آینده به کنکور اعمال میشه
سایتی هست که بشه کتاب های درسیو ازش خرید ؟؟
يه درس اضافه شده و بقيه درسا 30 درصد تغيير كردن، حتى آيه ها هم عوض شدندنقل قول:
پس میشه کسی رو که بندازه سال بعد بدبخت محسوب کرد ؟:2:نقل قول:
من کتاب دینی دومم گم شده بود،بعد رفتم کتاب دین و زندگی چاپ90 رو خریدم دیدم اوووووووووووه خیلی فرق کرده و اصلا قابل مقایسه نیست!از یه کتاب فروشی هم پرسیدم گفت کتابایی که الان هست مثله انرژی اتمی،مهر و ماه و...با پارسال فرقی نکرده فقط سوالای کنکور 90 رو گذاشتن.خوب با این حساب من همون دینی قدیمی رو باید بخونم؟:23:
دوستان واسه معنی لغات ادبیات کنکور همون آخر کتاب ادبیات بخونیم کافیه ؟
به نظر من کافیه اما گه وقت داری معنا های متن رو هم بخون :21:نقل قول:
---------- Post added at 10:19 PM ---------- Previous post was at 10:17 PM ----------
منظورت کمک درسیه : سایت پدرام بوکنقل قول:
منظورت خود کتاب هاست : بعید می دونم اما دانلودش می شه کرد
نقل قول:
به نظر منم كافيه
نقل قول:نقل قول:نقل قول:بابا دمت گرم:41:نقل قول:
مگه قراره امسال قبول نشی که آمار سال بعدو میپرسی؟!!
انشالله امسال همه کسایی که تلاش کردن ،مخصوصا برو بچ پی سی ورلد همه رشته و شهرو دانشگاهی که میخوان قبول شن:40:
انقد فکر سال بعدو نکن،یهو دیدی ...:31: (شوخی کردم)
---------- Post added at 11:09 PM ---------- Previous post was at 11:05 PM ----------
علاوه بر اونا بعضی از لغات هس که تو درسا اومده اما آخر کتاب نه که معنیشون مهمه اما چون تو کنکور چندین لغت داده میشه،درواقع گروهی از لغات درستی یا نادرستیش مورد سوال قرار میگیره اگه یکی دوتام بلد نباشیم بازم امید به حل سوال هس که ممکنه این یکی دوتا لغت از همون لغات وسط کتاب باشننقل قول:
اگه وقت کردی اونارم بخون،اگه نه که همونطور که گفتم خیلی مشکل ایجاد نمیکنه
---------- Post added at 11:11 PM ---------- Previous post was at 11:09 PM ----------
اگه ساکن تهران هستی به راحتی میتونی تو میدون انقلاب کتابهای درسیو گیر بیارینقل قول:
نقل قول:
سوالاي ادبيات كنكور 90 رو ديدي 3 تا سوال لغتش رو؟؟ يكيش اينجوري بود كه شوما ميگي
شانس ما دوتاش اينجوري بود كه يه دسته كلمات رو داده بود گفته بود مثلا چنتاش درست يا نادرسته
سلام
من امسال لیسانس برقم تموم میشه اما میخواستم همین طوری بیام کنکور بدم (محض حال کردن )
تابستون هم برا ادامه تحصیل (فوق لیسانس) خارج میخام اقدام کنم
کسی میدونه این مشکلی با قوانین سنجش و نظام وظیفه داره یا نه ؟
به ..... نریم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
لطفا راهنمایی کنید
مگه از 30بهمن نبود ثبت نام دور دوم کنکور 91؟
پس چرا لینکی چیزی واسه ثبت نام نیست؟
والا من میرم sanjesh.org که وصلم میکنه به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا بعدش چیکار کنم واسه ثبت نام؟
آره دیدم،خودم امتحان دادم،خو در واقع سختی سوالارو بیشتر کردن تا کسایی که درصد بالایی از معنی لغاتو بلدن فقط بتونن جواب بدن،واسه همین گفتن لغات وسط کتابم اگه یاد بگیریم بهترهنقل قول:
نقل قول:
البته تغییرات خیلی زیاد نیستن-ولی خب چهارچوب کلیشون یکی هست.شاید برخی از مباحث تغییر کرده باشه
با توکل به خدا و تلاش امسال موفق خواهید شد .....
---------- Post added at 11:43 AM ---------- Previous post was at 11:41 AM ----------
نقل قول:
اگر شما مشمول باشید نمیتوانید شرکت کنید و در غیر اینصورت مشکلی نیست
واگر لیسانستون رو از دانشگاه روزانه گرفته باشید چون یکبار از تحصیل رایگان استفاده کردید باید شهریه بدهید
موفق باشید ..
- داوطلبان گرامی می توانند پس از خرید کارت اعتباری و مطالعه دفترچه , برای ثبت نام و یا ویرایش اطلاعات ثبت نامی از ساعت 12 ظهر روز یکشنبه 30 بهمن ماه , به همین آدرس مراجعه نمایند
سلام
واسه قرابت معنایی چه کتابی پیشنهاد میشه؟
من کتاب دکتر هامون سبطی + قرابت معنایی علیرضا عبدالمحمدی رو دارم
کدومشون بهترن؟
واگر لیسانستون رو از دانشگاه روزانه گرفته باشید چون یکبار از تحصیل رایگان استفاده کردید باید شهریه بدهید
موفق باشید ..[/QUOTE]
من نمیخام برم دانشگاه
عرض کردم تابستون میخام از کشور خارج شم
دانشجوی ازاد هستم
همین طوری محض حال میخاستم امتحان بدم فقط همین
بعدا وزارت علوم تو معافیت تحصیلی برای خارج قر سرم در نیاره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ممنون
سلام من یه چند روز بود اصلا حال درس خوندن نداشتم نمی دونم چرا ، ولی از امروز دوباره شروع کردم به درس خوندن
می خواستم درباره ی ماه اسفند هم بنویسم چون پارسال هم کنکور داشتم یه ذره تجربه دارم
توی اسفند آدم یه ذره شل می شه و نمی تونه درست و حسابی درس بخونه بعد روزها همینجوری می ره تا به حال و هوای عید می رسی بعد به خود عید .بعد اگه زرنگ باشی توی عید درس می خونی ولی متوجه می شی که توی این یک ماه که درس نخوندی خیلی عقب افتادی و هی می خوای توی ایام عید این کمبود رو جبران کنی ولی می بینی که نمی شه.
بعدش هم اردیبهشت و خرداد که داری تند تند درس های پیش 2 رو می خونی دیگه وقتی برای دروس پایه ، جمع بندی و ... نمی رسه.
حالا برای اینکه چنین اتفاقاتی نیفته از فردا که اول اسفنده دوباره با عزم جزم و توکل به خدا بشینین درستونو بخونین تا بعدا پشیمون نشین
دوستان من میخوام واسه کنکور 91 ثبت نام کنم
ولی یه مشکلی دارم.سال اخذ مدرک سال سوم من 89 هست ولی خود سایت زده 90 و نمیتونم edit بکنم.حالا باید چیکار کنم؟
من الان رفتم ویرایش کردم
قبلا گول عبارت معدل کل دیپلم رو خوردم فکر کردم منظورش معدل اول دوم سوم! ولی موقع پرینت و وایرایش نوشته معدل کل سوم
دوستان اگه یادتون باشه درمورد این معدل موقع ثبت نامگفتم که اشتباه زدم و حالا می خوام موقع ویرایش درست کنم
۳ تا معدل داریم .معدل کل سوم ومعدل کتبی و معدل کل دیپلم
تودانشگاه ازاد که خودش اخرین مورد یعنی کل دیپلم رو وارد کرد و تو ثبت نام کنکور سال قبل هم خود سایت معدل کل دیپلم رو وارد کرده بود
دوستان پشت کنکوری یه راهنمایی بکنن که ایا امسال معدلی رو وارد کردن که موقع ثبت نام سال قبل وارد کرده بودن یا نه
موفق باشید ..[/QUOTE]
من ازاد خوندم
مشمول هم نیستم
چون داداشم رو باید برسونم گفتم هم خودم بیام امتحان بدم (فقط همین :31: محض حال کردن )
تابستون هم میخام برم استرالیا
کنکور دادن برای خارج رفتن مشکلی ایجاد نمیکنه
بعدا وزارت علوم اذیت نکنه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ممنون
من که سال قبل معدل کل دیپلم رو زدم هیچ مشکلی پیش نیومدنقل قول: