دوستان میخواستم بدونم برای اتصال به اینترنت وایرلس چه تجهیزاتی لازم هست؟
Printable View
دوستان میخواستم بدونم برای اتصال به اینترنت وایرلس چه تجهیزاتی لازم هست؟
کارت شبکه وایرلس !نقل قول:
سلام. خسته نباشید.
یک سوال داشتم:
یک شبکه وجود داره بین چند کامپیوتر که راحت کار می کرده با هاب بهم متصل بودند.
اما چند روزه یک کامپیوتر که روش ویندوز 7 هست مشکل براش درست شده و نه می تونه از share های بقیه استفاده کنه حتی نمی تونه اسم اون ها رو در مکان Network در ویندوز ببینه. ولی بقیه اسم این کامپیوتر رو می بینن ولی موقع وارد شدن به share های این کامپیوتر، ازشون یوزرنیم و پسورد خواسته میشه. فقط IP در این کامپیوترها set شده و تغییر دیگه ای ایجاد نشده. غیر از اینکه بر روی این کامپیوتر مشکل دار، آنتی ویروس نورتون نصب شده.
ممنون میشم راهنمایی کنین.
انتی ویروس مشکلی ایجاد نمیکنه ! اگه اینترنت سکیوریتی هست تو تنظیمات فایروال چک کن اگه نه که مشکل ممکنه از workgroup باشه و کافی رو منوی استارت تایپ کنی system و بازش کنی
و تو صفحه باز شده چک کنی workgroup چی تنظیم شده و برای باقی سیستم ها هم اینو ست کنی ! یعنی اسم گروه باید تو تمام سیستم های شبکه یکی باشه
سلام دوستان عزیز و گرامی.
یک مشکل خیلی خیلی فورس دارم :(
متاسفانه پسورد سرور رو فراموش کردم
با هیچ برنامه ای نشد که ریست کنم/
مشکل هم اینجاست که برنامه ها هارد رو نمیشناسند:(
سرور HP dl380 g6 است و هاردام raid
واقعا موندم چیکار کنم... ممنون میشم کمک کنید
سلام.نقل قول:
از برنامه هایی مثل Hirens Boot یا ERD Commander استفاده کردی؟
سلام
نرم افزار من net support school 10.7 می باشد .
سرور یا همان سیستم معلم بعضی از کلاینت ها رو نمیشناسد ویندوز 7 هست و بعضی ها 64 وبعضی ها هم 32 بیتی هستند
در ضمن firewall , antivirus و ip ها همگی رو چک کردم هیچ مشکلی ندارند از 20 سیستم 2 از 32 بیتی ها و3 از 64 بیتی شناسایی نمیشوند و 2 سیستم هم در صفحه اصلی نرم افزار به صورت خاکستری هستند
و نکته اخر شبکه به صورت بیسیم می باشد.
مشکل از چیست ؟؟؟؟؟
سلام دوست عزیزنقل قول:
از هایرن هم استفاده کردم نشد...
برنامه های زیادی استفاده کردم
مشکل اینه هیچ کدوم هارد رو شناسایی نمیکنن...
مثل مشکلی که برای نصب وین اکس پی روی لپتاپای ساتا بود...
:-(
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
اگه از شبکه - آی پی - فایروال - آنتی ویروس اطمینان داری و میدونی مشکل از اون ها نیست ( مخصوصا فایروال )نقل قول:
نرم افزار کلاینتی که مشکل داره رو پاک کن . ریست کن . فولدر نصب برنامه در شاخه ی program files رو شیفت دلیت کن .
دوباره نصب کن بعد ریست کن . کلاینت ها که اومدن بالا داخل سیستم معلم آیکون مربوط به سیستم هایی که شناسایی نمیکنه پاک کن . بعد رفرش کن ( ریست ها مهمه )
اول این که یاد بگیرم ...نقل قول:
.
بعدم مگه یک سیستم سرور شد دیگه نمیشه باهاش کار کرد ؟!
.
و البته میخوام امکانات سرور رو هم ببینم چه طوریاست اگه خوب بود که از این به بعد از سرور استفاده کنم ...
نقل قول:
همه اینکارهایی رو که گفتید انجام دادم ولی نشد یه مشکل دیگه ای هم که هست زمانیکه نرم افزار netsupport معلم رو که میبندم و دوباره باز میکنم دیگه یستم هایی رو که قبلا شناسایی کرده دیگه شناسایی نمی کنه دارم دیوانه میشم لطفا کمک کنید :question::sad:
نقل قول:
راهنمایی لطفا
یه سوال دیگه هم دارم
اگه یه محیطی رو بخوایم توش شبکه وایرلس راه بندازیم اگه اونجا 2 طبقه باشه و مجبور بشیم از 2 تا اکسس پوینت استفاده کنیم چطوری ارتباط بین اون 2 تا اکسس پوینت رو برقرار مکینیم؟
سلام
من لب تاپم رو از طریق وایرلس مودمم ( TD-W8901G ) به PC وصل کردم
الان سرعتش خیلی پایینه و یک فایل رو با سرعت 3.30 Mbps انتقال میده
راهی هست برای افزایش سرعتش .... ؟؟؟ ( مثلا تنظیمات مودم )
سلام دوستان !
اینترنت وای فای که از طریق مودم های وایرلس معمولی منتشر میشه رو چطور رو تقویت کرد ؟
مثلا بردی که الان داره شعاع حدود 50 متری هست !
چطور میشه بردش رو تا 1000 متر افزایش داد ؟
سلام.نقل قول:
ببین باید فرستنده قوی باشه! مثلا برد وایرلس رو میشه با آنتن تقویت کرد اما نه 1000 متر! اون موقع باید یه چیز خفن تر بگیری که قدرت داشته باشه سیگنال رو تا 1000 متر بفرسته.
شما مطمئنی از این برنامه استفاده میکنی ؟نقل قول:
کد:http://upic.me/i/qx/8ceb29585f.jpg
این مودم 54 رو ساپورت میکنه . مشکلی که گفتی میتونه از عدم هم خوانی مودم و گیرنده باشه . پهنای باند ، فرکانس و ...نقل قول:
مودم رو ریست کن . شاید تنظیمات خاصی انجام شده که باعث بروز این مشکل شده .
امنیت وایراس رو هم روی open تست کن . ببین فرقی میکنه یا نه .
همون طور که امیر گفت باید فرستنده قوی تری استفاده بشه . بودنش هست ولی قیمتش گرونه .نقل قول:
از access point repeater ها هم میتونی استفاده کنی .
بله من ازین نرم افزار استفاده میکنم و همه مشکلاتش با کمک شما رفع شد حالا یه سوال دیگه اینکه سیستم ها خیلی دیر به access point وصل میشن یعنی وصل میشن اگه تو سرور نرم افزار net support رو سریع باز کنی هیچ سیستمی رو نمیاره حداقل 2دقیقه باید منتظر بشم بعد نرم افزار رو باز کنم تا سیستم های بقیه رو شناسایی کنهنقل قول:
هم ip دستی و هم اتومات دادم بازم مشکلش حل نشد
مدل access point : zyxel nbg 460n می باشد
تنظیم خاصی باید رو access point انجام بدم ؟؟؟؟؟؟
با تشکر
سلام
ما در محل كار يك شبكه داريم. بر روي سرور يك web service تعريف شده است كه ip آن بصورت All unassigned تعريف شده است و با ip 192.168.5.202 سايت مي شويم. حل من مي خواهم يك web service جديد بر روي سرور تعريف كنم ولي هر ip كه تعريف مي كنم web service تعريف شده استارت مي شود ولي از طريق browser نمي توانم وارد سايت تعريف شده بشوم. (خيلي اطلاعاتي از شبكه ندارم)
سيستم عامل سرور Windows Server 2003 است
دوستان چطوری میتونم محدودیت سرعت اینترنت رو توی شبکه بردارم
من به تنظیمات مودم دسترسی دارم
مودم
TP-link WR741N
محدودیت سرعت از مودم اعمال نمیشه. از روی یک کامپیوتر انجام میشه.نقل قول:
یعنی تقریبا هیچ راهی نیست؟نقل قول:
آره دیگه ... با مودم کاری نمیتونی انجام بدی.نقل قول:
اگه به تنظيمات مودم دسترسي داريد يه نگاه بندازيد كه مودمتون به چه صورت تنظيم شده؟نقل قول:
در حالت Bridge هست يا به صورت PPPOE تنظيم شده؟
شاد باشيد:40:
نقل قول:
کمک لطفا..
یه راهی به فکرم رسید. میتونی IP مودم رو عوض کنی:دینقل قول:
یه سوال دیگه اینکه سیستم ها خیلی دیر به access point وصل میشن یعنی وصل میشن اگه تو سرور نرم افزار net support رو سریع باز کنی هیچ سیستمی رو نمیاره حداقل 2دقیقه باید منتظر بشم بعد نرم افزار رو باز کنم تا سیستم های بقیه رو شناسایی کنه
هم ip دستی و هم اتومات دادم بازم مشکلش حل نشد
مدل access point : zyxel nbg 460n می باشد
تنظیم خاصی باید رو access point انجام بدم ؟؟؟؟؟؟
با تشکر
سلام.
چطوری میشه چاپگر رو shareکنم؟
یعنی وقتی توی کلاینت چاپ میکنم چاپگری که به سرور وصله چاپ کنه.
اینجا رو ببین:نقل قول:
کد:http://tinyhacker.com/hacks/windows-7-how-to-share-a-printer-with-your-network/
کد:http://technet.microsoft.com/en-us/library/bb457001.aspx
سلام
من ديروز از طريق آدرسوارد تنظيمات مودمم شدم و در قسمتي كه در عكس مشاهده مي كنيد تنظيمات رو از PPPoE به DHCP تغيير دادم ولي بعد از اون ديگه نمي تونم وارد آدرسکد:http://192.168.100.23
بشم و اينترنت اكسپلورر پيغام Internet Explorer cannot display the webpage ميده، راهي هست كه دوباره بتونم وارد آدرسکد:http://192.168.100.23
بشم؟کد:http://192.168.100.23
البته اينترنتم مشكلي نداره و مثل سابق كار مي كنه فقط واردنميشه:کد:http://192.168.100.23
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان 2 تا سوال دارم:
اول اینکه در شبکه ای که بصورت workgroup هست چطور میشه امکان تغییر دستی IP را از کاربران گرفت و فقط بتونن با IP که خودمون ست کردیم کار کنند؟
دوم اینکه من مودم TP Link دارم و حالا میخوام فایروال Dlink هم نصب کنم، طبق راهنمای فایروال برای کانفیگش باید 192.168.1.1 باشه ولی وقتی این آدرس رو مینویسم وارد TP lInk میشه ، وقتی مودم رو از سر راهش برمیدارم هم پیام cannot display... رو نشون میده! لطفا راهنمائیم کنین چطور فایروال رو کانفیگ کنم؟ ( برای کانفیگش نیاز به اینترنت و ...هست یا نه؟)
با سلام
من یه شبکه domain به وجود آوردم .
کارهایی مثل active directory و ... رو انجام دادم و حتی user هم ساختم و کامپیوتر های دیگر رو هم join کردم .
فقط می خواستم بدونم چطوری میشه برای سیستم ها محدودیت دسترسی به قسمت های مختلف ویندوز کامپیوترشون و نصب نرم افزار ایجاد کرد .
این کار رو باید از روی سرور انجام بدم یا هر کامپیوتر به طور مجزا ؟
سلام.نقل قول:
باید از طریق Group Policy روی سرور محدودیت ها رو اعمال کنید.
با سلام مجددنقل قول:
راستش من در مورد group policy چیز زیادی نمی دونم
ممکنه یکم بیشتر راهنماییم کنید یا یه منبا راهنمایی خوب رو معرفی کنید .
ممنون .
خواهش میکنم.نقل قول:
این دو تا رو بخون:
سلام دوستان
زمانی که اینترنتم وصله اما هیچ کاری باهاش انجام نمیدم ، ارسال و دریافت بایت دارم !
با دستور netstat -e در cmd در عرض چند ثانیه بیشتر از یک مگابایت انتقال داده رو نشون میده !
قضیه چیه ؟
من می خوام شبکه رو مقدماتی یاد بگیرم باید از کجا شروع کنم؟
به لينكهاي زير مراجعه كن:نقل قول:
شاد باشيد:40:
کسی می دونه روتر چیه؟
سلام کار سوئیچ چیه؟