برای من اولین باره . تا حالا این مساله برای شما پیش اومده ؟نقل قول:
اگه پیش اومده چقدر طول کشیده درست شه . سایر دوستان اگه می دونن ما رو مطلع کنن
Printable View
برای من اولین باره . تا حالا این مساله برای شما پیش اومده ؟نقل قول:
اگه پیش اومده چقدر طول کشیده درست شه . سایر دوستان اگه می دونن ما رو مطلع کنن
چرا سرعت ها اینجوری شده؟
old snake شما هم downstream مودمت 256 شده؟
2828 که زنگ می زنم برای پشتیبانی میگه اپراتور فعال نداریم.پیغام خرابی هم نمی گیره.
سرعت منم افتضاح شده ، تا دیروز ثابت رو 29 بود الان کمتر از 10 شده و قطع و وصل میشه . فکر کنم سرعت ثابت مخابرات هم پرید !
من هنوز 2 هفته نیست که گرفتم ولی روز دوم که گرفته بودم از ظهر اینطوره شده بود تاساعت 9-10 شبنقل قول:
نه چک کردم همون 512 هست.نقل قول:
برای شما وقتی 512 بود upstream رو روی چقدر بسته بودن؟ برای من 128 بستن!
upstream فرقی نکرده همون 128 مونده.نقل قول:
نقل قول:
تائید میشه
من همون روز اول که گرفته بودم اینجوری شده بود
امیدوارم این بار هم مقطعی باشه
جالبی اش اینه که سایت ها سریع باز میشن ولی دانلود پایینه ( برعکس همیشه)
نقل قول:
دقیقا سرعت من هم مثل شما شده
سایت ها را عالی باز میکنه ولی سرعت دانلود خیلی پایینه . البته بعضی مواقع به سرعتی که باید باشه میرسه
ولی بیشتر مواقع پایینه
امیدوارم زودتر رفع بشه
چند روز دیگه معلوم میشه کابلی که از کابل (kabol) اینترنت میگرفته بریده شده!
سرعت من الآن درست شدهنقل قول:
امیدوارم مشکل بقیه هم هرچه سریع تر رفع بشه
سلام دوستای گلم
خسته نباشید !
خواهش میکنم کمکم کنید !
من سرویس 256 مخابرات دارم در تهران . مودمم هم Dlink DSL-2740U هستش و 1.5 ساله این سرویس رو استفاده میکنم .
مشکل اینجاست که از همون اول تو مودم PPPoE نمیشد بسازم ، چند نفر از خود مخابرات هم اومدن و نتونستن ، برا همین Bridge ساختم . Bridge هم مشکلش اینه که باید تو Windows کانکشن بسازی و هر دفعه به اون وصل شی و مشکل اصلی اینه که با گوشی نمیشه وصل شد !
خواهش میکنم کمکم کنید ...
به به فکر کنم دارن تولید ملی پهنای باند می کنن :دی
سرعت دانلود که نوسان داره و خیلی کم شده وب گردی هم برای من فقط سرورهای داخلی رو تقریبا مثل قبل باز می کنه باقی خیر!
دو روز قبل هم روی خط تلفن نویز شدید بود
یعنی گوشی رو که بر میداشتم صدای خـش خـش نمیذاشت صدای اونور خط رو بشنوی
که تا حدودی هم رو سرعت تاثیرش رو میشد حس کرد
اول فکر کردم علت از سیم کشی داخلیه (که البته ما از رو کشیدیم کلا)
ولی بعد تقریبا مطمئن شدم از سیم کشی نیست
نمیدونم داشتن چکار میکردن
ولی خودش درست شد
اینم تست سرعت از سرور تهران :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و این یکی هم تست سرعت از سرور نیویورک :
من فکر کنم اینا شبا که تعطیل میکنن برن بقل کلید برق کلید این اینترنتارم میزنن...
شبا از ساعت 7-8 تا 1-2 خیلی سرعت کم میشه...
دوستان من رفتم مخابرات گفتن صاحب خط باید بیاد اینجا بعد اینکه اسمتون میره تو نوبت...یعنی باید صبر کنید
همه جا اینجوریه؟
نه اگه پورتا پر نباشه همون لحظه برات راه میندازن برا من که اینجوری بود نگرفتی هم نگرفتی چیز خاصی رو از دست ندادی!!:31:
سلام
من امروز صبح تست گرفتم
512 دارم
این سرعت درسته با 512؟
الیته هروقت تست کردم یه چیزی نشون میده.این آخریشه
بله همینه 512 منم داشتم ولی جمعش کردمنقل قول:
مخابرات فقط به درده دانلود میخوره همینو بس
شما به چه مدرکی 512 گرفتید؟نقل قول:
سلامنقل قول:
من از یه جایی( حالا بماند جاش:31::31::31: ) نامه بردم.
با این حال خیلی طول کشید تا بتونم بگیرم.البته دوتا دانشجوی کامپیوترم تو خونه داریم.
دوستان من از مخابرات لرستان سرویس نامحدود 512 دارم هرچند مرتبط با این تاپیک نیست ولی گفتم بگم شاید کسی راه حلی براش داشت. باور کنید پکت لاست تو مسیر ارتباطی ما رو اساسی سرویس کرده اصلا نمیتونم آنلاین بازی کنم همش لگ میشه تاخیر تو تیراندازی و ... گویا مخابرات جاهای دیگه هم همین مشکل رو دارند. تو تاپیک سرويس دهنده هاي اينترنت پر سرعت کامل توضیح دادم. پکت ها رو این روتر یا مسیریاب لعنتی تو خودش گم میکنه 85.185.209.49 .
دقیقا هم من این مشکل رو دارم time out که مربوط میشه به isp (مخابرات) یعنی فقط و فقط سرور داخل ایران میتونم وصل شم سرورای خارجی همش time out میده. این ادرس و اسه من konami.net از ساخت 8 تا 11 صبح پینگ نصبتا خوبی داره ولی از این ساعت به بعد میره بالا یه هی time out میده.نقل قول:
دوستان کی گفته مخابرات برای دانلوده ؟ من مخابرات دارم پینش هم برای ping 4.2.2.4 -t حدود 120 یا 130 هستش و سرعت دانلودم که 256 هستم حدودا میشه 60 یا 80 خیلی هم خوبه
ولی من بیشتر برای گیم استفاده میکنم
راستی کسی آسیاتک نداره ؟
واسه تهران اینجوری که شما میگید نیست . اینجا نامحدوده ولی سرعت واقعی رو میدن. 256 حداکثر 32 میشه دانلود کرد که دوستان میانگین که گرفتن حدود 29-28 میشه دانلود کرد. ولی استان های دیگه چون بعضی از شهرها سرویس حجمی میدن خط 1024KB رو به 4-5 نفر شیر میکنن .و اگه فقط 1 نفر در حال دانلود باشه متونه از سرعت بالایی برخوردار باشه. ولی چون حجمیه زود ترافیک تموم میکنه.نقل قول:
موافقمنقل قول:
پینگش نصف وایمکس مبین نته!برای بازی آنلاین جواب میده. سرعت هم ثبات خوبی داره ولی از چیزی که باید باشه پایین تره.من که 512 دارم باید روی 64 باشه در صورتی که ثابت روی 56 هست.
سلام
کسی از مرکز آیت اینجا سرویس داره؟
سلام.
من سرعت 512 داشتم ، چند روز پیش که سرعت ها نوسان داشت ، downstream اومده رو 256 .مشکل دیگه اینه با شماره adsl که به 2828 زنگ می زنم میگه اپراتور فعال نداریم.ولی از جای دیگه تو همون منطقه مخابراتی اگه تماس گرفته بشه اپراتور هست:41:
رفتم مخابرات قبول نمی کنن از همونجا که تماس گرفتم اپراتور جواب داد و گفت چند روز سرعت ها کم شده.میگم downstream کم شده و 256 شده ولی حالیش نمیشه.
(مخابرات از شرکت ها دزدتره.)
حالا باید چه کار کرد؟ جای دیگه هست که تماس بگیرم چیزی حالیشون باشه بفهمن من چی میگم؟
شما پیغام هم گذاشتی؟نقل قول:
اگه نذاشتی برو پیغام بذار باهات تماس می گیرن
اپراتور ها رو ول کن ، تعطیل ان کلا
پیغام هم نمیگیره.میگه شماره شما در بانک اطلاعاتی موجود نیست.نقل قول:
پس به همون 2828 زنگ بزن و با بخش فروش صحبت کننقل قول:
ببین چه غلطی کردن این طوری شده :31:
منم از دیشب نوسان سرعت شدید دارم
اینم نتیجه تست لحظاتی پیش
سرور تهران :
سرور نیویورک :
دوستان دیگه هم لطف کنن تست بگیرن و اینجا بذارن (مخصوصا زمانهایی که نوسان سرعت دارن)
کلا وقتی به 2828 زنگ میزنم با هیچ بخشی نمیشه صحبت کرد.نقل قول:
من هم سرعتم بشدت پایین اومده و تقریبا به یک پنجم رسیده ! امروز هم هرچی زنگ زدم کسی گوشی رو ور نداشت. کسی راه حلی, شماره ای, دلیلی, چیزی نداره به ما بده ؟ :d
برای پیغام هم دقیقا همین جمله رو میگه که برای دوست بالایی هم گفته بود ولی من چند وقت پیش زنگ زدم و همچین چیزی نگفت. نمیدونم چطور شد که شمارمون از بانک اطلاعاتی خارج شد ؟!نقل قول:
پیغام هم نمیگیره.میگه شماره شما در بانک اطلاعاتی موجود نیست
پینگ من توی 4.2.2.4 230 اینا هست چیکار کنم؟
نمیتونم بازی کنم فقط تو ایرانی ها میتونم بازی کنم
راستی چجوری از سرور نیویورک اینا تست بگیرم؟؟؟
آخه تو اون نقشه هه کشور مشور زیاده :دی
از همون کادر سبز رنگی که روی نقشه کادر پایینی (مثل اطلس جهان هست) میبریش سمت چپ نقشه روی قاره آمـریکا و البته خود کشور آمـریکانقل قول:
سمت راست کشور آمـریکا یکم بگردی نیویورک رو پیدا میکنی
میتونی از گوگـل مپ هم کمک بگیری
مشکلم حل شد...زنگ زدم پشتیبانی یه یوزر و پس جدید داد
با سلام
دوستان من هم پارس انلاین رو امروز ترک کردم و قرار چهارشنبه برای در خواست برم مخابرات منطقه با سرعت 256 بگیرم 13 تومن
دوستان نظری راهنمایی چیزی ندارن
از شنبه دنبالش هستم
فعلاً که گفتن با صاحب خط 4 شنبه یا 5 شنبه بیا
اگه پنج شنبه اقدام کنم چند رو باید بدون اینترنت بمونم؟؟؟
خیلی طول میکشه؟؟؟
به غیر از این 13 تومن پول دیگه ایی نباید بدم که ؟؟؟تازه گفتن این پول هم میاد روی قبض تلفنتون
راستی با سرعت 256 دانلود در چه حدی هست ؟؟؟20 رو میده توی دانلود منیجر؟؟؟ یا الکی هست و میخوان پول بگیرن آخه من با پارس آنلاین128 سرعت دانلود توی روزم 145 بود خیلی عالی بود ولی محدودیت حجمی داشت
1.همون روز راه میندازن
2.نه همون 13 تومنه
3.سرعت عالی از در عقب!:31:
4.برگرد به همون پارس!
5.منطقه ای فرق داره سرعت
راست میگه اون دوستمون...اگر واسه سرعت اومده پارس که سرعتش خیلی زیاده..نقل قول:
256 مخابرات من دارم سرعتش 30 کیلوبایته...ولی پارس آنلاین همه سرویسهاش زیر 100 کیلوبایت نداره..
ولی خداییش پینگش خیلی خوبه مخابرات پینگم تو بازیهای mw2 & mw3 و هر بازی که سرور ایرانی داره
50-60 ولی وقتی پارس بودم 100 پایینتر نبود همیشه 100 بود..
تو دانلود منیجر 30 رو میده ...من تو منطقه 14 هستم...
------
یه خوبیهایی داره مخابرات..پول رانژه نمیدی..نمیدونم پول مودم اجباری نمیدی....هر مودمی که دوست داری میخری...
یادمه پار 18 تومن ازم پول رانژ] گرفت ...50 تومن مودم...25 تومن نصب ...ولی مخابرات هیچی نگرفت با همون مودم پارس رفتم بعدش ماهی 12 تومن رو قبض اومد
نه پول رانژهای و...
منم همونطور که میدونی منطقه 14 هستم :10:نقل قول:
میگم سرعت تو کم نشده؟
دانلود نه ها منظورم پینگه آخه جدیدا هی یدفه پینگم میره بالا اعصابم خورد میشه
سرعت بالا تر نمیدن؟
من 512 میخوام:19: