تيموريان براي ترك تيم فولام اعلام آمادگي كرد
آندرانيك تيموريان بازيكن ايراني تيم فوتبال فولام انگليس براي ترك اين تيم اعلام آمادگي كرد. به گزارش ايرنا، برخي سايتهاي خبري انگليس روز سه شنبه به نقل از وي نوشتند: اين بازيكن ۲۶ساله ايراني گفته است كه ميخواهد از تيم فولام برود، چون از وضعيتي كه در اين تيم دارد، راضي نيست.
تيموريان گفت: از مدير برنامه هايم خواسته ام، تيمم را عوض كند، چرا كه از بازي نكردن خسته شده ام.
هافبك ملي پوش كشورمان با بيان اين كه دوست دارد هر چه زودتر اين اتفاق روي دهد، ابراز اميدواري كرد قبل از پايان ماه جاري ميلادي از تيم فولام برود.
تيموريان اظهار داشت: ميتوانم در فصل نقل و انتقالات زمستاني به تيم ديگري بروم، چند تيم انگليسي و اروپايي تمايل خود را براي امضاي قرارداد با من اعلام كرده اند، اما در حال حاضر نميتوانم نامي از آنها ببرم.
تيموريان در سال ۲۰۰۶پس از ترك تيم ابومسلم خراسان براي پيوستن به تيم بولتون راهي انگليس شد، اما اندكي بعد پس از انتخاب سم آلارديس به عنوان مربي نيوكاسل، توسط اين باشگاه ترخيص شد و در تابستان ۲۰۰۸با تيم فولام قرارداد امضا كرد.
وي كه مورد بيمهري روي هاجسون سرمربي كنوني تيم فولام قرار گرفته است، گفت: هاجسون به من اعتماد ندارد، او مرا بازي نميدهد، حتي زماني كه كاملا آماده هستم، با او صحبت كردم تا به من فرصت بازي بدهد، اما تاكنون اثري نداشته است.
الجزاير و مصر باز هم به هم رسيدند
چهره چهار تيم حاضر در دور نيمه نهايي رقابتهاي جام ملتهاي آفريقا مشخص شد.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، دوشنبه شب با انجام دو ديدار پرونده دور يك چهارم نهايي رقابتهاي جام ملتهاي آفريقا در آنگولا بسته شد. در ديدارهاي دوشنبه شب مصر و نيجريه با شكست حريفانشان راهي دور نيمه نهايي شدند. مصر با شكست 3 بر يك كامرون توانست در جمع چهار تيم پاياني جاي بگيرد. حسن بازيكن تيم ملي مصر ستاره ميدان بود و به تنهايي سه گل از چهار گل بازي را به ثمر رساند. او ابتدا به اشتباه دروازه تيم خودي را در دقيقه 26 باز كرد اما، 11 دقيقه بعد اشتباهش را جبران كرد و بازي را به تساوي كشاند. رقابت دو تيم در پايان 90 دقيقه وقت قانوني با تساوي يك بر يك به پايان رسيد و بازي به وقت اضافه كشيده شد. در وقت اضافه ابتدا ناجي گدو در دقيقه 92 مصر را از حريف پيش انداخت. سه دقيقه بعد حسن سومين گل خود در بازي مسابقه و دومين گلش براي مصر را به ثمر رساند و به اين ترتيب ساحل نشينان نيل توانستند با حذف ياران ساموئل اتوئو راهي دور نيمه نهايي بشوند.
در ديگر ديدار دور نيمه نهايي نيجريه با شكست پنج بر چهار زامبيا در ضربه هاي پنالتي راهي نيمه نهايي شد. ديدار دو تيم در پايان وقت قانوني با تساوي بدون گل همراه بود. به اين ترتيب، در دور نيمه نهايي نيجريه با غنا روبرو خواهد شد و الجزاير و مصر ديگر ديدار مرحله نيمه نهايي را برگزار خواهند كرد. اين ديدار بسيار حساس و جنجالي خواهد بود چرا كه دو تيم چندي پيش در رقابتهاي مقدماتي جام جهاني 2010 نيز با يكديگر مسابقه اي جنجالي را برگزار كردند، كه حتي به تنش سياسي ميان دو كشور نيز منجر شد. الجزاير در رقابت پلي آف موفق شد سهميه حضور در جام جهاني 2010 آفريقاي جنوبي را بدست بياورد.
بلاتر: ميزباني جام جهاني 2018 قطعا براي اروپا است
رئيس فيفا در ديدار با نخست وزير اسپانيا و وزير ورزش اين کشور از قطعي بودن ميزباني اروپا براي جام جهاني 2018 خبر داد.
سپ بلاتر رئيس فدراسيون جهاني فوتبال، در ديدار با خوسه لوئيس رودريگس ساپاتهرو؛ نخست وزير اسپانيا و ژايمه ليساوتسکي؛ وزير ورزش اسپانيا گفت: اطمينان داشته باشيد که اروپا ميزبان جام جهاني 2018 خواهد بود و اينبار قاره اروپا است که کمبودها و برخي مشکلات قارههاي ديگر را جبران ميکند.
بلاتر به مشکلاتي که در ميزباني نيجريه (جام جهاني نوجوانان 2009) و ميزباني آنگولا در جام ملتهاي آفريقا رخ داده اشاره کرد و گفت: به هر حال اين وظيفه فيفا است که به اعضاي خود کمک کند و هميشه به آنها سرويس دهد اما بايد اين حقيقت را قبول کرد که قاره آفريقا در ميزباني جام جهاني نوجوانان به خصوص در بخش خبري و اسکان برخي تيم ها ضعيف عمل کرده و نگران ميزباني آفريقاي جنوبي در جام جهاني 2010 نيز هستيم.
ساپاتهرو نخست وزير اسپانيا نيز در اين ديدار گفت: ميزباني المپيک 2016 را از دست دادهايم و اين براي ما چيز کمي نيست. اميدوارم فيفا درک کند که اسپانيا مستحق ميزباني جام جهاني است.
وي ادامه داد: حتي به احترام قوانين فيفا و براي آنکه شما راحت تر تصميم بگيريد حاضريم با پرتغال به صورت مشترک ميزبان جام جهاني 2018 باشيم.
بلاتر در تاييد سخنان نخست وزير اسپانيا گفت: امکانات فوتبال اسپانيا و تواناييهاي گردشگري و ميهماننوازي اين کشور براي ما محرز است و نيازي به بازرسي نيست اما به من هم حق بدهيد چرا که در مورد انتخاب ميزبان جام جهاني تحت فشار هستم و بايد از ميان شما، انگليس، هلند، بلژيک و روسيه يکي را انتخاب کنم. قطعا به گزينه اشتراک اسپانيا و پرتغال ميانديشم و به شما قول مي دهم اين مسئله را در اولويت قرار دهم.
منبع : سایت فوتبال3 :11:
رونالدو،بهترين فوتباليست سال پرتغال
اتحاديه روزنامه نگاران ورزشي پرتغال ، اولين جايزه سالانه خود در سال 2010 را به کريستيانو رونالدو اختصاص دادند
رونالدو به دلیل درخشش در رختکن تیمهای منچستریونایتد و رئال مادرید در طول سال 2009، به عنوان برترین فوتبالیست سال گذشته فوتبال پرتغال معرفی شد.
رونالدو برای سومین بار این عنوان را مال خود کرد و در صحبتهایی در این رابطه گفت:« از این بابت واقعا متشکرم. افتخار بسیار بزرگی است که برای سومین سال پیاپی این جایزه را مال خود می کنم و از این بابت متشکرم.» ستاره جوان پرتغالی در مراسمی جایزه اش را نیز دریافت کرد.
اتحادیه روزنامه نگاران ورزشی پرتغال در سال 1996 تشکیل شد و آنها در جریان مراسم چهارشنبه شب، برونو آلوس، ستاره پورتو را نیز به عنوان برترین ورزشکار محلی (شاغل در پرتغال)سال 2009 برگزید و ژوزه مورینیو، به عنوان برترین مربی پرتغالی سال 2009 معرفی گردید و ژسوالدو فریه را، مربی پورتو، به عنوان برترین مربی بومی پرتغالی انتخاب شد.هالک مهاجم باشگاه پرتو نیز به عنوان پدیده سال فوتبال پرتغال شناخته شد.
منبع: فوتبال 3
چهار خرید بارسا در سال 2011
نام داوید سیلوا،سسک فابرگاس، یک دروازه بان و یک مدافع راست در لیست رویاهای خرید گواردیولامشاهده می شود.
طبق گزارش منتشره در روزنامه اسپورت کاتالونیا، مسئولان بارسا در نظر دارند تا در بازار نقل و انتقالات تابستان آتی، 4 بازیکن توانا را به رختکن تیم خود آورده و این اقدام را به دلیل ادامه حضور گواردیولا، مربی افتخارآفرین تیمشان انجام می دهند.
گزارشها حاکی از آن است که گواردیولا به اعضای کادرفنی تیمش اجازه داده که از هم اکنون فعالیت خود را آغاز کنند،هر چند که هیچ موضوعی تا قبل از سی ام ژوئن علنی نخواهد شد ولی به نظر می رسد که بازیکنانی که پپ به دنبال جذب آنهاست عبارتند از : داوید سیلوا، ستاره تیم ملی اسپانیا و باشگاه والنسیا. سسک فابرگاس کاپیتان کنونی آرسنال و محصول آکادمی فوتبال بارسلونا؛یک دروازه بان ذخیره در حکم دروازه بان سوم بارسا که به احتمال زیاد سرخیو آسنخو،سنگربان تیم اتلتیکو مادرید خواهد بود و یک مدافع راست قابل اتکا که جانشین دانی آلوس باشد.
البته سران بارسا می دانند که برای جذب این ستاره ها نبرد سخت و حساسی را با سران تیمهای بزرگ ایتالیایی و انگلیسی خواهند داشت و قطعا نباید از رئال مادرید نیز غافل شد
منبع سایت گل :11:
تيم بحران زده يوونتوس سرمربي خود را تغيير داد
تيم فوتبال يوونتوس پس از يک رشته نتايج ضعيف ،در تلاش براي افزايش اميد اين باشگاه تورين براي گرفتن سهميه ليگ قهرمانان اروپا در فصل آينده ، چيرو فرارا سرمربي خود را برکنار و "آلبرتو زاکه روني" را جاشنين وي کرد .
يووه در 9 بازي از 12 بازي گذشته خود در رقابتهاي مختلف شکست خورده و هفته ها بود که فرارا در معرض خطر برکناري قرار داشت . " زاکه روني " در سال 1999 آث ميلان را قهرمان مسابقات سري آ کرد و سرمربيگري اينترميلان ، لاتزيو و اودينزه را نيز در ليگ سطح بالاي ايتاليا به عهده داشت . وي که 56 سال دارد از فوريه 2007 که توسط تورين رقيب همشهري يوونتوس از کار برکنار شد از مربيگري دور بود . ژان کلود بلان رئيس يوونتوس هنگام معرفي زاکه روني گفت :" تجربه بالاي وي که در اين برهه سخت به آن نياز داريم ، ضامن ما است ." شکست دو بر يک روز پنجشنبه از اينترميلان که باعث حذف يوونتوس از جام حذفي ايتاليا شد مديريت باشگاه را به تغيير سرمربي تيم واداشت . اين ناکامي پس از شکست آخر هفته گذشته يووه در سري آ از آ.اس .رم صورت گرفت و در هردو مورد يووه اجازه دريافت گلهايي را در آخر بازي داد . زاکه روني پس از هدايت نخستين جلسه تمرين تيمش گفت :" من مبارزه طلبي را دوست دارم و اين شروع دور تازه اي از مبارزه طلبي است . مديريت باشگاه بسيار مهم است و من کمتر تيمي را مي شناسم که سرآمد تر از يووه باشد .... من متقاعد شده ام که مي توانم در اين مبارزه طلبي پيروز شوم ." زاکه روني تنها تا پايان فصل با يووه قرار داد بست و اين امر کماکان به گمانه زني در مورد اينکه باشگاه ايتاليايي به دنبال " رافا بنيتز " سرمربي ليورپول خواهد رفت دامن زد . بنيتز گفته است که همچنان پايبندي خود را به ليورپول حفظ کرده است . اين سرمربي اسپانيايي گفت :" من مي دانم که يوونتوس علاقه نشان مي دهد و اين بخشي از بازي فوتبال است ولي من زياد آماده مذاکره نيستم چرا که نمي خواهم تمرکز خود را از دست بدهم ."
فوتبال 3
مبلغ حق پخش لیگ فوتبال ترکیه: 2 میلیارد و 298 میلیون دلار
سرانجام نتیجه مزایده حق پخش تلویزیونی سوپرلیگ فوتبال ترکیه مشخص شد.
مبلغ کل حق پخش تلویزیونی سوپرلیگ ترکیه برای چهارسال آینده با یک رکورد باور نکردنی در مجموع به 2 میلیارد و 298 میلیون و 300 هزار دلار رسید.
این مزایده در سه پاکت جداگانه با شرایط متفاوت ارائه شد و در آن سازمان ها و شبکه های تلویزیونی دیجی تورک، ترک تله کام، ان تی وی، تی آر تی و دی اسمارت حضور داشتند.
برای پاکت اول سازمانهای دیجی تورک و ترک تله کام باهم به رقابت پرداختند. مبلغ پایه مزایده برای یک سال حق پخش مستقیم بازیها از 220 میلیون دلار آغاز شد و سرانجام در دور 161، این دیجی تورک بود که با مبلغ 321 میلیون دلار پیشنهاد برای حق پخش مستقیم سالیانه فوتبال سوپرلیگ ترکیه، حق پخش انحصاری تلویزیونی سوپرلیگ ترکیه را برای چهارسال به مبلغ مجموع 1 میلیارد و 284 میلیون دلار به دست آورد.
دیجی تورک به همراه مالیات این معامله در کل مبلغ 1 میلیارد و 668 میلیون و 532 هزار دلار را برای چهارسال خواهد پرداخت.
پاکت اول که سازمان دیجی تورک برنده مبلغ مزایده آن شد شامل حق انتخاب نام سوپرلیگ و واگذاری آن و نیز پخش حداقل چهار بازی به صورت زنده در هر هفته می باشد. این چهار بازی به صورت رمزدار و کدگذاری شده ارائه خواهد شد.
به گزارش بخش فارسی تی آر تی، شبکه تلویزیونی تی آر تی با 40 میلیون و 210 هزار دلار برنده پاکت دوم شد.
برنده پاکت دوم می تواند خلاصه بازیها و سه دقیقه برنامه خبری هر بازی را به سایر شبکه های تلویزیونی و سازمانها بفروشد.
پاکت سوم نیز با 13 و نیم میلیون دلار به شرکت ترک تله کام واگذار شد.
پاکت سوم شامل واگذاری پخش صحنه های منجر به گل از طریق خطوط موبایل می باشد.
مبلغ کل حق پخش تلویزیونی سوپر لیگ فوتبال ترکیه با احتساب مالیات های دولتی برای چهار سال آینده 2 میلیارد 298 و 300 هزار دلار می باشد.
به این ترتیب لیگ فوتبال ترکیه پنجمین لیگ فوتبال گران جهان در زمینه حق پخش تلویزیونی می باشد.
سازمان دیجی تورک که برنده مبلغ مزایده پاکت اول شده است هم اکنون 800 هزار مشترک حقیقی و حقوقی دارد که می توانند به صورت زنده بازیهای سوپرلیگ و لیگ دسته اول ترکیه را تماشا کنند. در کنار مشترکین حقیقی؛ قهوه خانه ها، رستورانها و مراکز اجتماعی از مهمترین مشتریان پخش زنده بازیهای لیگ ترکیه می باشند.
بخش عمده مبلغ حق پخش تلویزیونی لیگ فوتبال ترکیه به باشگاههای حاضر در لیگ و فدراسیون فوتبال ترکیه تعلق خواهد گرفت.
منبع : trtpersian.com
به رغم دریافت 4 گل؛ کیکه به دیدار برگشت می اندیشد!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مربی جوان اتلتیکو مادرید به رغم 4 گلی که تیمش در دیدار رفت وارد دروازه راسینگ نمود، بسیار محتاطانه در مورد دیدار برگشت می اندیشد.
کیکه سانچس فلورس، سرمربی اتلتیکومادرید در صحبتهایی اعلام کرده که تیمش می بایست برای رسیدن به دیدار فینال رقابتهای کوپا دل ری تلاش زیادی انجام دهد؛ این در حالی است که اتلتیکومادرید در دیدار رفت مرحله نیمه نهایی کوپا دل ری با نتیجه 0-4 مقابل راسینگ سانتاندر به برتری رسید.نیمه دوم این دیدار با دو گلی که فورلان از روی نقطه پنالتی به ثمررساند پایان یافت و سیمائو سابروسا و خوسه آنتونیو ریس نیز در نیمه اول برای کولچونرو گلزنی کردند تا بدین ترتیب کیکه و شاگردانش از شانس بیشتری برای صعود به دیدار فینال برخوردار باشند
کیکه فلورس در گفتگو با خبرنگار روزنامه آ.اس اعلام کرد:« من هنوز تیمم را در دیدار فینال نمی بینم. ما می بایست تمرکزمان را حفظ کنیم و به ثمر رساندن یک گل در دیدار برگشت و در خانه حریف برایمان بسیار مهم است. ما در دیدار 5شنبه شب، نمایش کاملی را به اجرا گذاشتیم و از این بابت بسیار خوشحالم.»
این دو تیم مجددا روز یکشنبه و در قالب رقابتهای لالیگا در ورزشگاه ال ساردینرو مقابل یکدیگر قرار خواهند گرفت و 4 شنبه شب نیز برای بار سوم در طول این هفته، دیدار برگشت مرحله نیمه نهایی جام حذفی اسپانیا را در همان ورزشگاه برگزار خواهند کرد.
منبع:هورا اسپرت
جان تری از کاپیتانی تیم ملی انگلیس برکنار شد
شاید مهمترین خبر درباره فوتبال در این چند وقت اخیر همین خبر باشه. جان تری پس از ملاقاتی که امروز با فابیو کاپلو سرمربی تیم ملی انگلیس داشت از کاپیتانی تیم ملی انگلیس اخراج شد این تصمیم به خاطر رسوایی های اخلاقی جان تری در چند روز گذشته بود.البته من توی سایتهای معتبر اروپایی این خبر رو دیدم و نمی دونم خبرگزاری های ایران این خبر رو گذاشتند یا نه.
در حال حاظر کاندیدهای اصلی کاپیتانی تیم ملی انگلیس بازیکنانی مثل استیون جرارد-ریو فردیناند-فرانک لمپارد و وین رونی هستند.