باید تو اولین فرصت دنیزلی برگرده
ی عده ای از حالا شروع کردن به حاشیه سازی امیدوارم سردار بتونه این مسایل رو هم خوب مدیریت کنه
Printable View
باید تو اولین فرصت دنیزلی برگرده
ی عده ای از حالا شروع کردن به حاشیه سازی امیدوارم سردار بتونه این مسایل رو هم خوب مدیریت کنه
سلام
آقا این خط و این نشون که هم علی کریمی تو تیم میمونه و هم دنیزلی ، ببینید کی بهتون گفتم !!!:20:
موفق باشید.
ای کاش میشد برای بعضی از پست های دوستان مخصوصا گرافیکار و Arash4484 بیشتر از یه بار تشکر کرد.واقعا مطالبتون راجع به جدایی کریمی از پرسپولیس خوندنی،منطقی و بدور از احساسات بود.
دیگه این قضیه اومدن مصطفی دنیزلی به پرسپولیس و این خبر های حاشیه ای ورزش3 که هر روز یک نقل قول مینویسه که دنیزلی سرمربیگری یک تیم در ترکیه قبول کرده داره روی اعصاب هواداران این تیم راه میره خدا کنه زودتر بیاد سر تیم تا تکلیف این تیم مشخص شه تا فصل بعد هم بهانه دیر شروع کردن تمرینات و از دست دادن زمان بدنسازی لازم نداشته باشیم :41:
من از اومدن انصاری فر اینقدر خوشحال نمیشم که از موندن کریمی
چون گفته فصل اخرش هست به احتمال خیلی زیاد میمونه ولی امیدوارم بیشتر رفتار حرفه ای داشته باشه
و بدونه با تمام بزرگی فقط اختیارات ی بازیکن را داره
وای دیگه این داستان دنیزلی بدجور رو اعصابه
کاش زودتر بیاد
سايت گل- اخبار مربوط بهمذاكرات مصطفي دنيزلي با باشگاه بشيكتاش هر لحظه بيشتر ميشود. اما اين اخبار هيچ كمكي بهروشن شدن ماجرا نميكنند. در حالي كه پرسپوليس قرار است از ابتداي هفته آينده تمرينات خود را آغاز كند در تركيه مسئولان بشيكتاش به خبرنگاران ميگويند تا چهارشنبه تكليف مذاكراتشان با دنيزلي روشن خواهد شد!
به گزارش سايت گل، هياتمديره باشگاه بشيكتاش ديروز جلسه مهمو سهساعتهاي تشكيلداد كه دستور اين جلسه مذاكره با مصطفي دنيزليبراي قبول سرمربيگري اين تيم بود. سايت پرساسپورت تركيه گزارش داد فكرت اورمان -رئيس هياتمديره بشيكتاش- به دليل جلسه ديگري كه در پيش داشت زودتر از ديگران اين جلسه را ترك كرده اما احمت نور كيبيني –نفر دوم هياتمديره- بعد از پايان جلسه در جواب خبرنگاران رسانههاي گروهي اعلام كرد:«مذاكرات خوبي با دنيزلي داشتيم اما براي اينكه انتخاب او را رسما اعلام كنيم بايد تا روز چهارشنبه صبر كرد. چهارشنبه، روزي است كه ميتوانيم نتيجه مذاكراتمان با اين مربي را علني كنيم.»
پرساسپورت تركيه همچنين گزارش داد مصطفي دنيزلي در هنگام خروج از جلسه هياتمديره بشيكتاش در مقابل خبرنگاران طوري رفتار كردكه انگار اصلا در اين جلسهحضور نداشته است!! او وقتي در محاصره خبرنگاران قرار گرفت با جوابهاي سياستمدارانهاش به خبرنگاران اينطور القا ميكرد كه از هيچ چيز خبرندارد! او هم گفت براي شنيدن اخبار قطعي بايد تا چهارشنبه صبر كرد. اينكه مصطفي دنيزلي چطور با وجود داشتن قرارداد رسمي با باشگاه پرسپوليس در جلسه هياتمديره بشيكتاش حاضر شده و با آنها مذاكره ميكند نكته سوالبرانگيز اين ماجرا است. جالب اينكه در متنخبر پرساسپورت نوشتهشده: «فكرت اورمان رئيس هياتمديره بشيكتاش سرمربيگري اينتيم در فصل آينده را به مصطفي دنيزلي سرمربي پرسپوليس ايران تكليف كرد.» و البته «تكليف» در زبان تركي استانبولي يعني «پيشنهاد».
دنيزلي: بازگشت به بشيكتاش آرزوي من بود
و اما بشنويد از كرال اسپورت –يكي ديگر از سايتهاي ورزشي در تركيه- كه پا را از اين هم فراتر گذاشته و كنار عكس دنيزلي تيتر زده: «كارتال نهايتا مربي خود را شناخت» كارتال نماد باشگاه بشيكتاش است كه در تركيه از آن بهعنوان«سياهوسفيدپوشان » هم ياد ميشود. عكسي كه در بالا ميبينيد همان عكسي است كه روي سايت كرالاسپورت قرار گرفته و در آن مصطفي دنيزلي به عنوان سرمربي فصل آينده بشيكتاش معرفي شده است. پسوند DONEMI كه بعد از نام دنيزلي آمده بهقهرمانيهاي دوگانهاي كه او پيش از اين با بشيكتاش كسب كرده اشاره دارد.
در متن خبر كرالاسپورت آمده است كه بعد از ناكامي دنيزلي با پرسپوليس در مقابل الانحاد عربستان اين مربي تركتبار براي ادامه فعاليت در باشگاه پرسپوليس دچار ترديد شد و حالا مذاكرات او با بشيكتاش به جايي رسيده كه بايد او را سرمربي فصل آينده اين تيم دانست. به گزارش اين سايت، فكرت اورمان –رئيس هياتمديره بشيكتاش- از توافق با دنيزلي براي يك قرارداد سهساله خبر داده و گفتهاست: «اين قرارداد تا پايان هفته آينده امضا خواهد شد.» اين سايت خبري از قول دنيزلي هم نوشته: «بشيكتاش خانهي من است و بازگشت به اينجا آرزوي هميشگي من بوده است!»
اين ماجرا همچنان ادامه دارد...
پرسپوليس در حد يک قهرمان ظاهر خواهد شد
حامد کاويانپور در گفتگو با باشگاه خبرنگاران اظهار داشت: به نظر من پرسپوليس در فصل نقل و انتقالات بسيار خوب عمل کرده و توانسته مهره هاي کار آمدي را جذب کند و مي تواند در فصل جديد درحد يک قهرمان ظاهر شود.
وي افزود: اميدوارم اين مهره ها خيلي زود با يکديگر هماهنگ شوند و شروع پر قدرتي در ليگ داشته باشند تا بتوانند بدون حاشيه کارشان را انجام دهند حاشيه بلاي جان تيم هاي بزرگي مثل استقلال و پرسپوليس است واگر آرامش داشته باشند مي توانند نتايج خوبي کسب کنند.
کاويانپور تصريح کرد: در فصل جديد انتظارات از پرسپوليس خيلي زياد است چون فصل قبل نتوانستند نتيجه بگيرند و هواداران خيلي اذيت شدند اما با توجه به بازيکناني که گرفته اند بايد در ليگ جديد بسيار قوي ظاهر شوند تا خاطره روزهاي بد فصل قبل از ذهن هواداران پاک شود.
بازيکن سابق پرسپوليس اظهار داشت: رويانيان با جذب بازيکنان مد نظر دنيزلي کار سخت وبزرگي انجام داده و به نظر من موفق ترين مدير عامل در فصل نقل وانتقالات بوده است اميدوارم در فصل جديد زحمات رويانيان جواب بدهد و پرسپوليس را در حد يک قهرمان ببينيم.
کاويانپور در پايان گفت: دنيزلي مربي بزرگ و کار بلدي است و حالا که تيم را خودش بسته، قطعا نتيجه خواهد گرفت هواداران بايد از پرسپوليس حمايت کنند تا شاهد نتايج خوب تيم در فصل جديد باشيم
ورزش3
درود.
اولش گفتم شاید تایید نشه این پست اما خب حاشیه ای نیست و تازشم کار خود صدا و سیماست :31:
حالا که توی این برهه، بزرگترین دلشوره این افندی جون هست، گاهی هم تغییر روحیه و جوهایی که برخی از خبرگزاری ها و برنامه های تلویزیونی!!! میدند، مناسبه :27: .
یه گریزی بزنیم به یکی از موندگارترین دربی ها. اول از همه شاید دیدن این عکس خالی از لطف نباشه :
دیشب هم دوباره بازی ایرلند بود و لحظه ، لحظه به یاد آوردن یک بازی تاریخی. اون دفعه از دستمون در رفت، اما این سری منتظر بودم تا نشون بده و ضبطش کنم. این هم خدمت همه ی دوستان گل و عزیز ، ببخشید اگر کمی و کاستی ای داره.
لینک دانلود مستقیم قسمت گل زدن ایمون زاید به استقلال در معرفی کشور ایرلند - شبکه 3 سیما ! برنامه جام چهاردهم :
با استفاده از برنامه هایی مثل KM Player و یا ترجیحا VLC media player ببینیدش .
شاد و پیروز و سربلند و سرخ دل باشید.
خلعتبري به پرسپوليس نزديکتر شد
محمدرضا خلعتبري به دليل مشکلات شخصي به عقد قرارداد با پرسپوليس نزديکتر شد.
مسئولان باشگاه پرسپوليس همچنان به دنبال جذب محمدرضا خلعتبري مهاجم تيم ملي و الوصل امارات هستند. از همين رو در دو روز گذشته مذاکراتي با اين بازيکن داشتهاند.
خلعتبري اعلام کرده به دليل برخي مشکلات شخصي دوست دارد فوتبال خود را در ايران ادامه دهد. به زودي تکليف خلعتبري با پرسپوليس روشن ميشود.
دنيزلي و رويانيان يکشنبه با يکديگر ديدار ميکنند
سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس و مدير عامل باشگاه در جلسه روز يکشنبه در مورد مسائل پيش رو در فصل آينده به بحث و تبادل نظر خواهند پرداخت.
به نقل از سايت باشگاه پرسپوليس، مصطفي دنيزلي که بعد از آخرين مسابقه پرسپوليس برابر الاتحاد عربستان به ترکيه رفته بود پس از بازگشت، جلسهاي را در روز يکشنبه با رويانيان برگزار خواهد کرد.
همچنين اين سايت اعلام کرده است که نخستين کنفرانس خبري فصل جاري پرسپوليس به زودي برگزار ميشود.
ورزش3
هدیه ویژه پرسپولیس به انصاری فرد+عکس
مهاجم جوان تیم ملی که برای پیوستن به پرسپولیس با مسئولان این باشگاه به توافق رسیده است آخرین سهمیه لیگ برتری این تیم خواهد بود.
به گزارش گل، کریم انصاریفرد به عنوان بخشی از مبلغ قراردادش با پرسپولیس یک دستگاه خودروی B.M.W مدل X6 از این باشگاه دریافت کرد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مهاجم جوان تیم ملی که برای پیوستن به پرسپولیس با مسئولان این باشگاه به توافق رسیده است آخرین سهمیه لیگ برتری این تیم خواهد بود. او از استقلال، سپاهان و تراکتورسازی هم پیشنهاد داشت اما در نهایت با سرخپوشان تهران به توافق رسید.
رقم دقیق قرارداد کریم با پرسپولیسیها هنوز فاش نشده اما این اتومبیل گرانقیمت بخشی از توافق مالی او با باشگاه جدیدش خواهد بود. البته توقع نداشته باشید که مسئولان پرسپولیس این خبر را تایید کنند. آنها هنوز پرسپولیسی شدن این مهاجم را هم رسما تایید نکردهاند.
منبع:
تابناک
سردار باید هر چه زودتر ی هافبک دفاعی خوب رو هم بگیره ضمن تمدید با کریمی و روشن شدن تکلیف دنیزلی
گل.پژِمان نوری هافبک سابق تیم فوتبال پرسپولیس با مسئولان این باشگاه تهرانی به توافق رسید.
در روزهای گذشته بحث بازگشت نوری به ملوان به شکل جدی مطرح بود ولی این بازیکن در نهایت پس از مذاکراتی که با محمد رویانیان داشت تصمیم گرفت به پرسپولیس بیاید.نوری برای دو سال با پرسپولیس به توافق رسیده و حتی می گویند یک اتوموبیل گران قیمت هم به عنوان بخشی از مبلغ قرارداد به نوری پرداخت خواهد شد.
به گزارش سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، مصطفی دنیزلی که بعد از آخرین مسابقه پرسپولیس برابر الاتحاد عربستان به ترکیه رفته بود پس از بازگشت، جلسه ای را در روز یکشنبه با سردار رویانیان برگزار خواهد کرد.
همچنین بناست اولین کنفرانس خبری فصل جاری پرسپولیس نیز به زودی برگزار شود.
گل-گزینه خارجی پرسپولیس در پست هافبک دفاعی وارد ایران شد. پس از سفر رویانیان به خارج از کشور و مذاکره با چند بازیکن خارجی، یک بازیکن برزیلی که سابقه حضور در لیگ پرتغال را دارد صبح امروز وارد ایران شد. این بازیکن فردا مذاکرات نهایی را با پرسپولیسیها انجام میدهد و در صورت تایید نهایی با پرسپولیس قرارداد میبندد.
يك مصاحبه امروز از كريم باوي ستاره سابق پرسپوليس خوندم خيلي خوب وجالب بود پيشنهاد ميكنم بخونيد
فتح الله زاده تازه فهميده بمب ترکاندن خوب نيست؟
ني بعد از اين همه سال آقاي فتح الله زاده تازه فهميده بمب ترکاندن خوب نيست؟
سايت باشگاه پرسپوليس: مهاجم سابق تيم پرسپوليس و تيم ملي که پاي تلويزيون نشسته بود و اظهارات فتح الله زاده را در برنامه ورزش و مردم شنيده مي گويد: من براي فتح الله زاده و باشگاه استقلال احترام زيادي قائلم و حتي يک بار گفته بودم او را وزير ورزش کنند اما امروز حرفهايي از وي مي شنوم که با رفتارهاي قبلي اش منافات دارد.
کريم باوي افزود: به قول معروف يا چنان نما که هستي يا چنان باش که مي نمايي. يکي از افرادي که بازار نقل و انتقالات را در سالهاي قبل دچار التهاب کرده و در رشد کاذب قيمت ها نقش زيادي داشت همين آقاي فتح الله زاده بود.
کريم باوي ادامه داد: او حرفي که زد شايد مي خواست شکسته نفسي کند يا به کنايه ديگران را مورد خطاب قرار دهد اما عين واقعيت در مورد خودش بود. همين که امروز مي گويد يک عمر به خاطر سکوها ستاره گرفتيم و به جوانان فرصت رشد نداديم عين واقعيت است.
شما نگاه کنيد همه اين سالها تا شنيدند يک بازيکن در راه پرسپوليس او را جذب کردند آن هم با قيمت بالا تا بگويند فلان بازيکن را از دهان شير بيرون کشيدبم. بالاخره دست بالاي دست هم بسيار است. يکي مثل رويانيان که من به عملکرد او هم نقد دارم مي آيد و بيشتر از تو پول مي دهد. آن وقت جالب است که کساني عليه او موضع مي گيرند که خودشان اين رويه غلط را باب کرده اند. سپاهان و استقلال در همه اين سالها چگونه بازيکن مي گرفتند؟ فتح الله زاده که چک شخصي مي کشيد با آدم امروزي که رويانيان را نقد مي کند فرق دارد؟ غير از اين است که امروز ديگر بمب افکن نيستي و بايد جور ديگري حرف بزني؟ اگر خود او سيد جلال و بنگر و ... را جذب کرده بود تا 6ماه مصاحبه مي کرد. اين واقعيت است و نبايد کسي ناراحت شود.
وي افزود: يعني بعد از اين همه سال آقاي فتح الله زاده تازه فهميده بمب ترکاندن خوب نيست؟ استقلال او چند تا جوان و پديده رو کرده؟ رويانيان اگر ستاره گرفته 5-6بازيکن تيم ملي جوانان را هم به خدمت گرفته. با خيلي از متخصصان فوتبال پايه هم در تعامل و مشورت است. شايد کارش را نتواند حتي آغاز کند اما همين که نشان داده به پايه ها توجه دارد ومي گويد اگر پايه ها خروجي مناسبي براي بزرگسالان نداشته باشند بايد تعطيل شوند نشان مي دهد درد را مي داند. تازه اين آدم يک سال نيست به فوتبال آمده. اما آقاي فتح الله زاده با سالها سابقه در فوتبال چه کرده؟ غيراز اين بود که ماجراي تيم هاي پايه او و استقلال و مسائل منفي آن در فصل قبل از ماجراي 11سپتامبر هم بيشتر سر وصدا کرد؟ خود ايشان در مصاحبه اي گفته بود من به رضا رجبي گفتم تيم هاي پايه هزينه هاي خودشان را تامين کنند. عاقبت اين ايده همان هياهوها و ادعاهايي مي شود که حسن روشن مطرح کرد و باشگاه هم با تغيير در راس آکادمي خود نشان داد خبرهايي بوده است. همين تيم چون سازندگي ندارد با رفتن مجيدي دچار آسيب مي شود يا به قول خودشان ناچارند لي لي به لالاي بازيکن معترض گذاشته و بازيکن سالاري را به اوج برسانند. غير از اين بود که خودشان گفتند تيم با مظلومي يک جام بگيرد خوب است و او مي ماند اما هيئت مديره بدون اجازه و هماهنگي با او رفتند منزل امير قلعه نوعي که دوست وهمبازي من بوده و موفق ترين مربي ايران هم به حساب مي آيد و نشان دادند جايگاه مديريت در استقلال کجاست؟ بياييد شعار ندهيم. مردم از اين رفتارها خسته شده اند.حرفهاي آقاي رسولي نژاد که از حرفهاي فتح الله زاده هم جالب تر است و انگار مدير باشگاه ملوان است و خودشان تا حالا خريدهاي سنگين نداشته اند.
باوي در پايان گفت: اين ها واقعيات فوتبال ماست. من رويه کنوني پرسپوليس را هم تاييد نمي کنم اما رطب خورده هم نمي تواند منع رطب کند. کسي بايد از رويانيان ايراد بگيرد که خودش اين شيوه را نرفته باشد.اين را بايد مدير عامل فجر سپاسي بگويد که 12سال ستاره ساخته و ديگران حاصل دسترنجش را برده اند و همين امسال هم براي رضاحقيقي آنها، پيشنهادهاي ميلياردي مي رسد. اين فوتبال با اين پول ها نابود مي شود.اين امر با مديراني که از ترس اخراج و برکناري دکان سازندگي را سه قفله کرده اند، دير وزود دارد اما سوخت و سوز ندارد چون به قول خود فتح الله زاده مديرها براي سکوها بازيکن مي خرند. اين فوتبال 5تا بازيکن 200ميليوني دارد و بقيه زير اين مبلغ بايد بگيرند اما خودتان را به ارقام نگاه کنيد تا همه چيز دستگيرتان شود. آيا اگر قرار بود از جيب شخصي هم خرج کنند اين پول ها را مي دادند؟همين است که تيم ملي مقابل قطر لنگ مي زند و ما کي روش را مقصر مي دانيم انگار او بازيکنانش را از پرتغال با خودش آورده.او بد، چرا تيم هايمان با مربي ايراني و خارجي در ليگ قهرمانان آسيا به جايي نمي رسند؟ خانه از پاي بست ويران است.
سلام دوستان
نمیدونم چرا حس بدی نسبت به انصاری فرد دارم و فکر میکنم سردار تو این خریدش اشتباه کرده .
ما تیممون مهاجم های خوبی داره و لزومی برای خرید انصاری فرد دیده نمیشد !!!!
در ضمن معمولا بازیکن هایی که انقدر پولکی باشن ، خوب از آب در نمیان .
موفق باشید.
اینکه الان این بازیکنای خوب رو گرفتیم خیلی خوبه ولی من میترسم همون بلایی که سره استیل آذین اومد سر مام بیاد...
منم زياد با اومدن انصاري فر موافق نيستم
اگه قرار بود انصاري فر و خلعتبري بيان ديگه نبايد با كاظميان و نوروزي تمديد ميكردن يا قاضي رو نميگرفتن
خوب كريمي هم كه به توافق رسيد و موندني شد
الآن مهمترين كار روشن شدن قضيه دنيزليه. هرچي ميگذره شايعات رفتنش بيشتر داره جدي ميشه. اومدش به تهران و شروع تمرينات تيم هم هي ميوفته عقب
تو اين 2-3 روز آينده ديگه همه چي مشخص ميشه
ايشالا اين هافبك دفاعي خارجي رو هم باهاش قرارداد ميبندن و يكم خيال ما رو راحت ميكنن از اين پست
اين آقا زماني هم نميدونم چرا باهاش دوباره تمديد كردن!!
خوشبختانه تا الآن فشنگچي تمديد نكرده و اميدوارم اين اتفاق هم نيوفته. پژمان نوري رو بهش ترجيح ميدم
سرمربی پرسپولیس دنیزلی یا متسو ؟
درحالی که خبرگزاری ایران و بسیاری از رسانه های دیگر خبر از بازگشت دنیزلی در روز یکشنبه داده بودند اما این احتمال وجود دارد که پیرمرد ترکیه ای دیگر به پرسپولیس برنگردد . او که مشکلات جسمی اش با مشکلات خانوادگی اش در هم گره خورده ، دیگر علاقه ای برای دوری از استانبول ندارد. پیرمرد دوست داشتنی ترک تبار که فصل قبل هر آنچه در توان داشت ، گذاشت تا کشتی بحران زده پرسپولیس را نجات دهد ، یکشنبه به تهران می آید اما این جلسه برای تمدید قرارداد و شروع به کار نیست و بر اساس آخرین اخبار رسیده ، اگر اتفاق خاصی رخ ندهد ، او می آید تا شاید قراردادش را فسخ کند و به ترکیه برگردد .
به نوشته خبرورزشی : به همین دلیل هم هست که باشگاه پرسپولیس اعلام کرده تمرینات تیم به تعویق افتاده و فعلا برگزار نخواهد شد تا جلسه یکشنبه دنیزلی با رویانیان برگزار شود.
مذاکرات نمایندگان پرسپولیس برای شناخت جایگزین دنیزلی هم انجام گرفته و تقریبا به طور قطع این برونو متسوی فرانسوی است که در صورت جدایی آقا مصطفی ، روی نیمکت پرسپولیس بنشیند. متسو آخرین بار مربی تیم الغرافه و فرهاد مجیدی بوده که قراردادی ۵ میلیون یورویی را با حق فسخ از این تیم گرفته بود و حالا باید دید ، او در صورت حضور در پرسپولیس ، می تواند با تیم کهکشانی سردار رویانیان موفق باشد؟
نوري: نيامدن دنيزلي به ضرر پرسپوليس است
هافبک پرسپوليس همچنين اظهار داشت : تا آنجا که من ميدانم دنيزلي آدم متعهدي است ولي گويا مشکلات او باعث شده که همه چيز عوض شود
در حالي که پرسپوليس در فصل نقل و انتقالات عملکرد موفقيتاميزي داشته است، حالا نيامدن مصطفي دنيزلي يک شوک بزرگ براي اين باشگاه است که مطمئنا پرسپوليس را با دردسرهاي زيادي مواجه خواهد کرد.
محمد نوري هافبک پرسپوليس در گفتوگو با خبرنگار سايت گل در مورد نيامدن دنيزلي ميگويد:« دنيزلي حدود 7 ماه با پرسپوليس کار کرد و در اين مدت با نقاط ضعف و قدرت تيم آشنا شد. حتي جذب بازيکن هم زيرنظر او انجام گرفت و نميدانم چرا حالا اين اتفاقات افتاده و او نميخواهد برگردد. تا آنجا که من ميدانم دنيزلي آدم متعهدي است ولي گويا مشکلات او باعث شده که همه چيز عوض شود.»
نوري در ادامه حرفهايش ميگويد:« دنيزلي خيلي خوب با شرايط پرسپوليس و فوتبال ايران آشنا شده بود و مطمئنا ميتوانست شرايط را براي فصل جديد تغيير داده و تيم را مدعي قهرماني کند. به نظر من نيامدن دنيزلي اتفاق خوبي نيست و به ضرر پرسپوليس خواهد بود. اين موضوع براي ما دردسر درست خواهد کرد و آمدن مربي جديد مشکلات خاص خودش را دارد.»
از نوري در مورد احتمال حضور برونو متسو در پرسپوليس سوال ميکنيم که او اينگونه جواب ميدهد:«من نميتوانم در مورد متسو نظر بدهم چون زياد او را نميشناسم و فقط ميدانم که در کشورهاي عربي کار کرده است. اگر مربي جديد بيايد مشکلات خاص خودمان را خواهيم داشت چون چند ماه زمان ميبرد تا با شرايط فوتبال ايران و پرسپوليس آشنا شود.»
ورزش3
خلعتبري در يکقدمي پرسپوليس
تمام مديران رده بالاي اين باشگاه ثروتمند از کار خود برکنار شدند و به اين ترتيب پرونده ماندن خلعتبري در اين باشگاه بسته شد .
به دنبال بينتيجه ماندن مذاکرات مدير برنامههاي محمدرضا خلعتبري با باشگاه الوصل امارات، اين بازيکن در آستانه عقد قرارداد با پرسپوليس قرار گرفت.
بعد از ناکامي الوصل در مسابقات باشگاههاي جام خليجفارس و از دست دادن عنوان قهرماني، حرف و حديثهاي زيادي درباره توافق ديهگو مارادونا با فدراسيون فوتبال امارات براي هدايت تيم ملي اين کشور مطرح شد. همچنين در ايران شايعهاي مبني بر اينکه در صورت رفتن مارادونا از الوصل خلعتبري اين تيم را ترک ميکند و به تهران ميآيد، منتشر شده بود. با اين حال روز گذشته خبر رسيد که به دنبال قطعي شدن جدايي خلعتبري از الوصل امارات اين بازيکن در يکقدمي پرسپوليسي شدن قرار گرفته است.
بعد از اينکه الوصل امارات با هدايت مارادونا در فصل گذشته هيچ مقامي به دست نياورد و از طرفي ديگر در بازي فينال جام باشگاههاي خليج فارس قهرماني را به المحرق بحرين واگذار کرد، تمام مديران رده بالاي اين باشگاه ثروتمند از کار خود برکنار شدند و به اين ترتيب پرونده ماندن خلعتبري در اين باشگاه بسته شد.
در حال حاضر اين بازيکن مليپوش از دو باشگاه اماراتي و يک باشگاه قطري پيشنهادهاي قابل توجهي با مبالغ بالاي مالي دارد اما به نظر ميرسد خود خلعتبري هم تصميم گرفته که فوتبال خودش را در ايران دنبال کند. به اين ترتيب مذاکرات اين بازيکن با باشگاه پرسپوليس در طول روزهاي گذشته به صورت جدي انجام شد و اگر اتفاق خاصي رخ ندهد و باشگاههاي عربي با دادن پيشنهادهاي مالي چشمگير، نظر محمدرضا را براي ترک امارات عوض نکنند، اين بازيکن ظرف چند روز آينده قرارداد خود را با پرسپوليس منعقد خواهد کرد.
ورزش3
نکونام هم به پرسپولیس میرود؟
این روزها محمد رویانیان در حال بستن تیمی قدرتمند برای فصل آینده پرسپولیس است؛ تیمی که بتواند نتایج ضعیف فصل گذشته را جبران کند و شادی را به هواداران این تیم برگرداند.
به گزارش جهان، زندگي نوشت:
بعد از جذب شهاب گردان، محسن بنگر،سیدجلال حسینی، حسین ماهینی و محمد قاضی حالا نوبت به حضور یکی دو بازیکن ملی پوش دیگر در پرسپولیس رسیده است. بحث روز حضور محمدرضا خلعتبری و کریم انصاری فرد در پیراهن قرمز است اما امروز شایعه ای دهان به دهان چرخید با این مضمون که بمب جدید رویانیان در پامپلونا می ترکد و جواد نکونام برای پر کردن خلا هافبک دفاعی راهی پرسپولیس خواهد شد.
البته این موضوع فعلا در حد شايعه است که دهان به دهان چرخید اما نکته اینجا است که جدایی نکونام از اوساسونا قطعی شده و این بازیکن پس از 6 سال دیگر پیراهن این تیم اسپانیایی را نميپوشد.
الغرافه قطر یکی از تیم های خواهان نکونام است اما کاپیتان تیم ملی هنوز به این پیشنهاد پاسخی نداده است.
در حالی شایعه جذب نکونام توسط پرسپولیس شنیده می شود که کاپیتان تیم ملی چند روز پیش اعلام کرد پیشنهادی برای بازی در لیگ ایران به دستش نرسیده است!
منبع:
تابناک
باشگاه بشیکتاش سرمربی جدید خود را انتخاب کرد / خیال شایعه سازان راحت شد!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
صمد آی بابا سرمربی بشیکتاش شدمرجع خبری پرسپولیس : باشگاه بشیكتاش تركیه در پی پاسخ منفی مصطفی دنیزلی به پیشنهاد سرمربیگری تیم فوتبال این باشگاه، روز شنبه صمد آی بابا را به این سمت برگزید.
به نقل از ایرنا، مصطفی دنیزلی روز جمعه به پیشنهاد فكرت اورمان رییس باشگاه بشیكتاش تركیه برای پذیرش سرمربیگری این تیم نه گفت. رسانه های تركیه، روز شنبه از توافق باشگاه بشیكتاش با صمد آی بابا خبر دادند.صمد آی بابا 57 ساله از بازیكنان سابق بشیكتاش است كه در فصل گذشته، سرمربیگری تیم 'آنتالیا اسپور' از تیم های لیگ برتر فوتبال باشگاه های تركیه را بر عهده داشت.
زارع: طبق برنامه دنيزلي از فردا استارت ميزنيم
قائم مقام باشگاه پرسپوليس گفت: طبق برنامهاي که دنيزلي به باشگاه داده است از فردا صبح تمرينات پرسپوليس آغاز ميشود.
جمشيد زارع در گفت وگو با خبرگزاري فارس در خصوص شروع تمرينات پرسپوليس اظهار داشت: باتوجه به برنامهاي که مصطفي دنيزلي به ما داده است از فردا ساعت 9:30 صبح با حضور هواداران و اصاحب رسانه استارت خود را براي فصل جديد ميزنيم.
وي افزود: با توجه به درخواست دنيزلي در ورزشگاه درفشي فر تغييراتي مانند ترميم سالن بدن سازي، استخر و محيط ورزشي مجموعه را دادهايم و ميتوانيم با قدرت بگويم در يکي از بهترين کمپهاي تهران تمرينات قرمز پوشان را آغاز ميکنيم.
زارع در پاسخ به سؤالي که آيا دنيزلي به عنوان سرمربي کار خود را با پرسپوليس دنبال خواهد کرد يا خير گفت: استارت فرداي ما با محسن عاشوري است اما آيا دنيزلي به ما اضافه خواهد شد يا که خير، بايد از رويانيان بپرسيم. دنيزلي با ما يک سال ديگر قرار داد دارد و تکليف او دست مدير عامل باشگاه است.
قائم مقام پرسپوليس در پايان خاطرنشان کرد: اميدوار هستيم که در فصل جاري بتوانيم نظر مردم را با موفقيتها در دو جام به دست آوريم و انشاالله خاطرات تلخ فصل گذشته را جبران کنيم. من خودم هم شخصا فردا در تمرين پرسپوليس حضور پيدا خواهم کرد و از طرف باشگاه ميزبان بازيکنان تيم خواهم بود تا همه با هم يکدل شويم که پرسپوليس به نتايج دلخواه برسد.
دنيزلي به ملي پوشان 10 روز مرخصي داد
در روزهاي که خبري مبني بر جدايي مصطفي دنيزلي از پرسپوليس به گوش ميرسد، اين سرمربي برنامههاي جديدي را امروز به اين باشگاه داد.
در اين برنامه مصطفي دنيزلي به بازيکنان ملي پوش پرسپوليس به مدت 10 روز مرخصي داده است.
ملي پوشان اين تيم 10 روز پس از بازي با قطر در تمرينات قرمز پوشان حضور پيدا خواهند کرد.
با توجه به اينکه روز سه شنبه هفته گذشته تيم ملي کشورمان مقابل قطر به ميدان رفت و مرخصي 10 روزه دنيزلي به پرسپوليسيها ملي پوشان اين باشگاه بايد روز جمعه هفته جاري در تمرينات پرسپوليس حضور پيدا کند.
تمرين فرداي قرمز پوشان در غياب بازيکنان ملي پوش در درفشيفر استارت ميخورد و اين در شرايطي است که در روزهاي گذشته شايعاتي در خصوص جدايي دنيزلي از پرسپوليس را به گوش رسيده بود.
ورزش3
این عکس مال چند سال پیشه که احمدزاده سرمربی تیم ملی نوجوانان بود و برای آمادگی برای رقابت های آسیایی تیم رو آورده بود به انزلی و من هم چون پسر خالم رو (که از آلمان اومده بود) برده بودم اونجا از طرف فدراسیون تا احمدزاده ازش تست بگیره، این عکس رو انداخته بودم.
دقت کنید. علی عسکری که کاملا مشخصه. اون موقع فیکس تیم ملی بود اما انصاری فری که الان اینقدر بحث سر اومدن و سقف قراردادش و ... است، نیمکت نشین بود.
مرجع خبری پرسپولیس: یکی از مسئولان باشگاه پرسپولیس از اعلام لیست و مبلغ قرارداد بازیکنان این تیم در سال جاری خبر داد. پس از حاشیه سازی های فراوان در خصوص مبالغ برخی از بازیکنان جدید پرسپولیس مسئولان این باشگاه نشستی را تشکیل دادند که در نهایت به توافقاتی رسیدند. یکی از اعضای ارشد باشگاه پرسپولیس اعلام کرد به زودی لیست بازیکنان خود را در سال 91 و 92 به همراه مبلغ قرارداد بازیکنان و امتیازهایی که به بازیکنان دادهایم را رسماً منتشر خواهیم کرد. وی افزود: همچنین با توجه به بررسیهای انجام شده جدول خرید برخی از باشگاهها نیز در سال گذشته و امسال را تهیه و آن را نیز اعلام خواهیم کرد تا مردم و مسئولان خودشان همه چیز را قضاوت کنند. وی خاطرنشان کرد: باشگاه پرسپولیس دقت لازم را در هزینههای دولتی براساس موازین محل بودجه خود خواهد داشت و از این موضوع کوتاه نخواهد آمد اما این حق بزرگترین باشگاه آسیا است که قلب هواداران خود را شاد کند و با این کار به جوسازی برخی دوستان که به دنبال اهداف خاص هستند و واهمه ایجاد کردهاند جواب دندانشکنی بدهند.
خوب دنیزلی دوباره 5 روز مرخصی گرفت
فکر نکنم دیگه بیاد
بنگر: به عشق پرسپوليس به تهران آمدم
مدافع جديد تيم فوتبال پرسپوليس پس از پايان نخستين تمرين اين تيم در جمع خبرنگاران اظهار کرد: خوشحالم که به پرسپوليس آمدم. فعلا آغاز تمرينهاي تيم است و در حال آمادهسازي خود براي ليگ برتر هستيم و همه اميدواريم که پرسپوليس در اين فصل به رتبهاي که شايسته آن است دست پيدا کند و تلاش ما هم براي اين است.
بنگر ادامه داد: من به تازگي به پرسپوليس آمدهام اما در اين شرايط تنها به فکر خودم نيستم و همه براي پرسوليس بازي ميکنيم.
مدافع جديد پرسپوليس درباره عدم حضور دنيزلي در تمرين امروز گفت: من نظري در اين باره ندارم. تنها يک بازيکن و تابع تصميمات باشگاه هستم. مربي تيم هر کسي که باشد براي من تفاوتي نميکند و باشگاه بايد در اينباره تصميم بگيرد.
بنگر همچنين درباره اين موضوع که گفته ميشود او و چند بازيکن ديگر با پرسپوليس قراردادهاي ميلياردي بستهاند گفت: اين موضوع اصلا صحت ندارد. اين حرفها را آنهايي مطرح ميکنند که به ما پيشنهاد دادند اما نتوانستند ما را به خدمت بگيرند. من قراردادم با پرسپوليس همان 400 ميليون است و حتي هيچ پاداشي هم در قراردادم تعيين نشده است. من فقط به عشق رويانيان و پرسپوليس آمدم.
زادمهر: بهترينها در پرسپوليس جمع شدهاند
به نقل از سايت باشگاه پرسپوليس، محمد رضا زادمهر گفت: با برنامه ريزي که از سوي رويانيان صورت گرفته و بخشي از آن را در قالب نقل و انتقالات ديديم، طبيعي است که مديريت باشگاه خواسته اي غير از تصاحب عنوان قهرماني در ليگ برتر را ندارد.
وي افزود: هدف گذاري باشگاه مشخص است، فکر مي کنم با بازيکنان خوب و با انگيزه اي که جذب شده است، بستر مناسبي فراهم آمده تا توقعي که هواداران دارند تحقق يابد. بهترين ها در پرسپوليس جمع شده اند و اين بخش از خواست هواداران محقق شده است.
سرپرست سرخپوشان گفت: امروز از ورزشگاه درفشي فر هم بازديد کردم. همه چيز در بهترين حالت آماده است تا پرسپوليس تمرينات خود براي فصل جديد را آغاز کند و من به اين تيم خوشبين هستم.
ورزش3
اين دنيزلي ديگه مسخرشو درآورده. فكر كرده پرسپوليس و هواداراش الاف اونن
باز 5 روز مرخصي خواسته!
با اينكه خودم هميشه گفتم اين فصل هم بايد دنيزلي بمونه ولي با اين اوضاع بهتره بره و يكي ديگه رو بيارن. حالا بد هم نتيجه بگيره ميخواد بگه همينيه كه هست
چند ماهه ميگه مشكل شخصي داره و هنوزم حل نشده. با اين وضع نميتونه تمركز كنه
در كل من مخالف زيادي رو دادن به هر كسي هستم. حالا ميخواد كريمي باشه يا دنيزلي!
محتوای مخفی: 7
مرجع خبری پرسپولیس: در آستانه عید بزرگ مبعث به نظر می رسد محمد رویانیان قصد دارد هواداران تیمش را طی روزهای آینده سورپرایز کند. به گزارش اختصاصی مرجع خبری پرسپولیس؛ در میان نفراتی که باشگاه پرسپولیس برای فصل آینده مدنظر دارد و مشغول مذاکره با آن ها است، چند شاه ماهی نقل و انتقالات در نزدیکی امضای قرارداد با سرخپوشان هستند. محمدرضا خلعتبری یکی از همین نفرات است که نزدیکان باشگاه می گویند حضور او در پرسپولیس تقریبا قطعی شده و می توان وی را از همین امروز ستاره جدید سرخ ها دانست. هر چند سابقه سال های گذشته مذاکره پرسپولیسی ها با خلعتبری ، اطمینان از این موضوع را دشوار می کند اما مهاجم تکنیکی و ریز نقش تیم ملی ایران که هم اکنون در کشور آلمان به سر می برد، روز پنجشنبه به تهران بازخواهد گشت و مراحل نهایی عقد قرارداد خود را انجام می دهد. ظاهرا مدیربرنامه های خلعتبری مشغول انجام امور مربوط به تسویه حساب با باشگاه الوصل امارات است و در مذاکراتی که با سردار رویانیان داشته نیز به توافق کامل رسیده است. کریم انصاری فرد نیز که دو باشگاه پرسپولیس و استقلال شدیدا به دنبال جذب وی هستند همچنان به پرسپولیس نزدیک تر است. توافق ضمنی در مذاکرات طرفین حاصل شده اما تکلیف این بازیکن طی روزهای آینده مشخص خواهد شد. بعید است انصاری فرد فصل آینده را در استقلال بازی کند و چناچه حضور او در پرسپولیس محقق نشود، به احتمال فراوان یک سال باقی مانده قراردادش را در سایپا طی خواهد کرد. انصاری فرد به گفته مدیربرنامه هایش از چند باشگاه اروپایی نیز پیشنهاد دارد اما احتمال حضورش در لیگ برتر ایران در فصل آینده بیشتر است. اما نگرانی هواداران در خصوص تمدید قرارداد علی کریمی نیز بیهوده است. علی کریمی که به همراه خانواده اش به سفر رفته است، پس از حضور در شمال کشور و استراحت چند روزه در امارات به تهران بازخواهد گشت تا قرارداد خود را با پرسپولیس تمدید کند. نکته جالب اینکه قرار است علی کریمی زودتر از سایر ملی پوشان پرسپولیس در تمرینات این تیم شرکت کند. اما پس از اینکه مسئولان باشگاه پرسپولیس با پیشنهاد یک و نیم میلیون دلاری ویکتور هوگو پاسوس (ملقب به پله) مخالفت کردند، هافبک دفاعی سابق بنفیکا ، پورتو و پورتموث انگلستان حاضر نشد تخفیفی در مبلغ قراردادش قائل شود تا حضور این بازیکن تازه از مصدومیت رها شده در پرسپولیس تقریبا منتفی شود. به همین خاطر یک هافبک دفاعی 27 ساله اهل کشور برزیل به نام «سوسا» که فصل گذشته در یکی از تیم های مطرح پرتغال بازی می کرد مد نظر سرخپوشان قرار گرفته است. سوسا کارنامه قابل قبولی دارد و قرار است پس از حضور در تهران، در تمرینات حاضر شود تا در صورت تایید نهایی کادرفنی و انجام تست پزشکی قرارداد خود را با پرسپولیس امضا کند. هر چند عدم بازگشت مصطفی دنیزلی به تهران سرنوشت این بازیکن را هم تا حدودی مبهم کرده است. و دست آخر اینکه مازیار زارع هافبک فصل گذشته سرخپوشان پس از توافق کامل با حسین هدایتی مالک جدید باشگاه ملوان بندر انزلی به این تیم بازخواهد گشت.
7
کريم انصاريفرد پرسپوليسي شد
مهاجم مليپوش فوتبال ايران، تا دقايقي ديگر قرارداد خود را در هيئت فوتبال تهران ثبت ميکند.
کريم انصاريفرد، مهاجم فصلگذشته سايپا و بازيکن شماره 10 تيم ملي ايران فصل آينده براي پرسوليس به ميدان خواهد رفت.
به گزارش سايت گل، لحظاتي پيش مديران پرسپوليس خبر توافق با کريم انصاريفرد را بهسايت گل دادند و او دقايقي ديگر درهيئت فوتبال تهران قرارداد خود را ثبت خواهد کرد. انصاريفر يکي از پرمشتريترين بازيکنان فصل نقل و انتقالات بود که تقريبا تمام تيمهاي بزرگ ليگ برتر خواهان او بودند اما در نهايت پرسپوليس در اين رقابت برنده شدو رضايت کريم را جلب کرد.روز جمعه در خبري اختصاصي پرسپوليسي شدن کريم را قطعي اعلام کرده بود و اين در حالي استکه مديرعامل استقلال در مصاحبه امروزش اعتقاد داشت او به يکي از تيمهاي خارجي خواهد رفت. با حضور انصاريفرد در پرسپوليس، 7 سهميه ليگ برتريقرمزپوشان پر شد و آنها از اين به بعد ليست خود را با بازيکنان خارجي و غيرسهميهاي خواهند بست.
مرجع خبری پرسپولیس: مهاجم جدید تیم فوتبال پرسپولیس گفت هرگز به خاطر پول به پرسپولیس نیامدم و بیشتر به خاطر رویانیان و هواداران این کار را کردم. کریم انصاری فرد پس از عقد قرارداد داخلی با تیم فوتبال پرسپولیس اظهار داشت: خدا را شکر میکنم قسمت من این شد که پس از چند سال بالاخره قرمزپوش شوم. پرسپولیس تیم بزرگی است که هر بازیکنی دوست دارد عضو این تیم شود. وی افزود: در شب عید مبعث قرمزپوش شدم و امیدوارم در این عید و امضای قرارداد با پرسپولیس روزهای خوبی را برای این تیم به ارمغان بیاورم و به تک تک هواداران پرسپولیس قول میدهم که برای این تیم کم نمیگذارم. انصاری فرد خاطرنشان کرد: در چند سال گذشته بارها در آستانه پرسپولیسی شدن بودم اما بنا بر دلایلی این اتفاق نیافتاد. حالا میخواهم بهترین بازیهایم را برای این تیم خوب در دو جام انجام بدهم. وی در پاسخ سؤالی که آیا به خاطر پول به پرسپولیس پیوست، گفت: خیر، هرگز اینطور نیست. به شما گفتم چند سالی بود که در آستانه پرسپولیسی شدن بودم و قرارداد من با پرسپولیس ربطی به پول ندارد. برخورد خوب رویانیان و بازی کردن در تیم بزرگ پرسپولیس دلیل اصلی من بود. خدا را شکر میکنم آنقدر به من عزت داده که در چند سال گذشته آنقدر خوب بودهام که تیمهای زیادی به دنبال من بودهاند. من اهل بازارگرمی نیستم و همیشه سعی میکنم در موقعی مناسب بهترین تصمیم را برای آینده فوتبالیام بگیرم. وی افزود: قرارداد من دو ساله است و در زمین فوتبال حرفهای زیادی برای گفتن دارم، مطمئن باشید تلاشم را بیشتر میکنم تا با کمک همه بازیکنان پرسپولیس این تیم را در دو جام موفق کنیم. انصاری فرد خطاب به مدیران سایپا نیز گفت: حدود 6 سال در سایپا توپ زدم از آقای پوستیندوز، حیدری و کوشا سپاسگزارم که برای من زحمات زیادی کشیدند. از امروز به بعد ماموریت من با پیراهن پرسپولیس است تا انشاءالله بتوانم بهترین بازیهایم را برای این تیم انجام دهم. مطمئن باشید. انصاری در جواب سؤالی که چرا با استقلالیها صحبت کردی و سپس پرسپولیسی شدی، گفت: من پیشنهادهای زیادی داشتم اما در نهایت به این نتیجه رسیدم که قرمزپوش شوم. همانطور که گفتم خدا آنقدر به من عزت داده تا مورد توجه تیمهای زیادی باشم اما در این شرایط سعی کردم بهترین تصمیم را بگیرم که پرسپولیسی شدم. انصاری فرد در پایان ضمن تشکر از محمد رویانیان مدیرعامل باشگاه پرسپولیس نیز گفت: رویانیان تلاش زیادی کرد تا من به پرسپولیس بیایم. به نگاه او علاقه زیادی دارم و امیدوارم جواب محبتهای او را بدهم. بازیهای خوب، گلزنی و بدست آوردن دل مسئولان باشگاه و مخصوصا هواداران خونگرم این تیم برای من در اولویت است تا انشاءالله بتوانم هم زمان در پرسپولیس و تیم ملی درخشش داشته باشم.
خب کریم هم اومد.
من موافق دوستان هستم و به نظرم شاید خیلی مورد نیازم نبود ولی خب باید چیزهای دیگه هم دیده بشه.
یکی اینکه جنگ نقل و انتقالات رو رویانیان برد.تا الان هر صحبتی در قدرت رویانیان در خرید بازیکن بود فتح الله زاده با صحبت کلیشه ای که ما تیممون بهترینها را داره و خرید بازیکن دیگه ای مورد نیاز ما نیست قصد بی ارزش کردن کار رویانیان رو داشت و این انصاری فرد جنگ و درگیری بین باشگاه بود که بعد از خرید حسینی و در اوردنش از دست فتح الله زاده دومین پیروزی مستقیم بود
دومین نکته در مورد خرید کریم اینه که اگر ما نتوانیم صد در صد از این بازیکن استفاده کنیم به سایر تیمها هم همچین اجازه ای ندادیم. رفتن انصاری فرد به استقلال و یا سپاهان به ضرر ما بود
سومین نکته میتونه این باشه که اگر باشگاه زرنگ باشه و کریم نمایش خوبی داشته باشه کریم رو ترنسفر کنیم و پولی گیر باشگاه بیاد
چهرمین نکته خب تیم همیشه به یک کریم نیاز داره دیگه :دی
امیدوارم بتونیم به بهترین نحو از این بازیکن بازی بگیریم
انصاريفرد را به خاطر هواداران جذب کرديم
محمد رويانيان در خصوص نحوه پيوستن انصاري فرد به تيم فوتبال پرسپوليس ضمن بيان مطلب فوق گفت: در روز بازي تيم هاي ملي فوتبال ايران و قطر آقاي فتح الله زاده (مديرعامل باشگاه استقلال) با من تماس گرفت و در خصوص موضوعات کاري مختلف از جمله نقل و انتقالات و نحوه تامين منابع مالي گفتگو کرد.
وي در همين خصوص اضافه کرد: من خيلي صادقانه و بيپرده به عنوان يک برادر بزرگتر برنامههايم را به آقاي فتح الله زاده گفتم و وي نيز از من خواست اگر امکان دارد اقدام به جذب کريم انصاري فرد نکنيم تا وي استقلالي شود.
مديرعامل باشگاه پرسپوليس گفت: من نيز در پاسخ به فتح الله زاده گفتم انصاري فرد مال شما، اما متاسفانه پس از اين تماس تلفني، فتح الله زاده و ساير دوستان در باشگاه استقلال در نهايت کم لطفي من را مورد حمله قرار داده و اتهاماتي به من زدند که واقعا شايسته نبود.
وي در همين خصوص تاکيد کرد: من تا امروز صبر کردم تا انصاري فرد استقلالي شود اما وقتي ديدم اين بازيکن با باشگاه استقلال قراردادي امضا نکرده مجبور شدم به درخواست ميليونها هوادار پرسپوليس لبيک بگويم و به خاطر آنها انصاري فرد را جذب کرده و با وي قرارداد ببندم.
رويانيان خاطرنشان کرد: البته در اين بين از حيدري، مديرعامل باشگاه سايپا، نيز کسب اجازه کرده ام هر چند که او دوست داشت که انصاري فرد در سايپا بماند ولي احساس کردم براي رشد و پيشرفت اين بازيکن با حضور وي در تيم هايي مانند پرسپوليس يا استقلال مخالفتي نداشت. اين موضوع باعث شد تا با اين بازيکن قرارداد امضا کنيم.
مديرعامل باشگاه پرسپوليس در خاتمه تاکيد کرد: شايسته است بگويم کريم انصاري فرد تربيت شده باشگاه ارزشمند فرهنگي-ورزشي سايپا است که جا دارد از مسئولان اين باشگاه در اين خصوص تشکر کنم.
ورزش3
خب با این حساب حتماً سیستم تیم تغییر می کنه و با 2 مهاجم بازی می کنیم.درسته؟
کریم خوش اومدی
انشا اله بزودی کریمی هم تمدید میکنه و ی هافبک دفاعی در حد پرسپولیس
برای دنیزلی هم ارزش داره باشگاه 5 روز صبر کنه الان کمک مربی و بدن ساز میتونند کارو ادامه بدن
امیدوارم نه دوستان پرسپولیسی ناراحت بشن نه دوستان استقلالی
به نظر من ما با خرید انصاریفرد تازه بازیکنی مثل برهانی رو به تیممون آوردیم
یا میزنه آقای گل میشه یا دروازه خالی رم گل نمیکنه