الان تفاوت طرح برنزی با 128kb چیه؟
سرعت دانلود و آپلود رو که یکی زده
تو باز کردن پیج ها تفاوتی داره؟
Printable View
الان تفاوت طرح برنزی با 128kb چیه؟
سرعت دانلود و آپلود رو که یکی زده
تو باز کردن پیج ها تفاوتی داره؟
عجب وضعی شده ها ...سرعت حلزون قطع نخاع شده از اینترنت مخابرات بیشتره ....مارو گ*****. با این اینترنت.
خير. فقط چوغوك رو رنگ كردند جاي كفتر ميفروشند به مردمنقل قول:
چون كه تمامي سرويس هاي مخابرات به جز طرح رويايي الماس مابقيش همه 128 هستند و مثلا تا 1مگ در بعضي طرح ها و در بعضي هاش هم تا 1.5 و 2 مگ قابل افزايش (شر شدن ) است.
همين طرحي هم كه شما گفتي تا 1مگ شر ميشه.
در واقع كاري كه اينا كردند اين بوده كه اومدند چندين تا طرح آشغال كه اتفاقا همش يه مدل هستند رو ولي كمي محدودتر رو ارائه دادند تا اون طرح هاي ديگه كه مثلا بهتر از اينا هستند رو بتوند با قيمت بالاتر بفروشند. در صورتي كه در عمل تفاوت آنچناني ندارند.
الحق و انصاف كه به اينا ميگند ايراني. ببين چه مخي دارند . فكر همه چيزش رو كردند.
پس با این وضع میشه همین بعثت رو تمدید کرد برای شبانه (3 ماه 13 تومن)
رو یه خط دیگه هم یه 128 میگیرم 35 تومن 3 ماه 12 گیگ
دیگه لازم نیست 100 تومن بدم برا 6 ماه
فقط کسی میدونه برای خط دوم حتما مودم دومی لازمه یا میشه یه ترفندی چیزی زد؟
مودم میخاد حالا هرمدلی باشه فرقی نداره هیچ راهیم نیست چون مودم ورودی یک خط رو داره نه دوتا!نقل قول:
اگه یه نفر آمار این طرح آشنای خانواده رو هم داشت بد نبود. اینطوری برای 6 ماه دانلود 15 تومن میدادید. به مقدار لازم هم حجم میخریدید برای روزانه. من طرح خانواده ام روی 2 مگ و بعثتم روی 1 مگ بسته شده .نقل قول:
مودم دوم نیاز نیست برای شبانه با اکانت بعثتت کانکت شو (یعنی یوزرنیم و پسورد بعثت رو بزن) برای روزانه هم از اکانت 128 استفاده کن مودم هم به هر کدوم از خط تلفنت وصل باشه فرقی نمی کنهنقل قول:
فکر کنم ایشون درست میگننقل قول:
مثل اینکه نت مخابرات این طوریه که شما یوزرپس فرد دیگه ای رو هم داشته باشی میتونی با خط ایشون وصل شی همین طوری بعضی دوستان از رو خط بقیه اسکی میرن!
فقط بدیش اینه که مودم باید بریدج باشه و این یعنی شبها خودم باید بذارم رو دانلود و نمیشه سیستم رو کوک کرد خودش دانلود کنه
دوستانت کسی نپرسیده این وضع تا کی ادامه داره؟ منظورم کم شدن شبانه و..
روی بریج هم به راحتی میشه اتومات دانلود کرد . یه نرم افزار CDial میگیری و نصب میکنی و کانکشن رو بهش میدی و میزنی توی استارت اپ . سیستم رو هم کوک میکنی که روشن شه . فقط این قضیه هست که باید لینکهای کاملا مستقیم بدی که خودش دانلود کنه و اگه دی سی بشی دیگه ...نقل قول:
سامانه لعنتی درست شد. سه چهار گیگ هم کم کرده (ولی من خیلی بیشتر مجانی دانلود کردم. نوش جانش:n19:)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان من امروز روی خط دیگه تلفن خونمون adsl گرفتم
چه طرحی همین طرحی که به مناسبت روز مخابرات گذاشته بودند
بعضی ها گفته بودند پهنای باندش 128 هستش ولی وقتی پرسیدم گفت 2 mb
الانم که می زنم دانلود سرعتش راحت تا 170 میره البته هنوز خط دیگمون رو رانژه نکردن و من با خط قبلیم با زدن رمز و پسوردم داخل مودم وصل شدم
هنوز نمی دونم روی این خط سرعتش فرق می کنه یا نه
فعلا که همه چی عادیه
دیشب با طرح بعثت یکی از بچه ها وصل شدم از حسابش کم نشد همش755مگ داشت صبح که نگاه کردم دست نخورده بود اینم ریز دیشب حدود2گیگ دان کردم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینطور که بوش میاد دوستان میگن اختلال شبها برطرف شده؟؟؟
بزاریم دانلود؟
شما روی چه طرحی هستین که 170K دانلود دارید؟نقل قول:
اره مثل اینکه برطرف شده و به حالت عادی بازگشته . میگم چه بدبختیم ما که این وضعی که اینترنتمون داره حالا دیگه وضع عادیمون شده . اینا یه چند وقت ملت رو عذاب میدن که ما قدر همین نتی که داریم رو هم بدونیم . چه ادمهای خیرخواهی هستن این مخابراتی ها .
خط فیبر نوری طرحی که به مناسبت روز مخابرات گذاشتننقل قول:
دوست عزیز این طرح پهنای باندش یک مگه نه دو مگ تا حالا چند بارزنگ زدم پرسیدمنقل قول:
اخطار بزرگ
دوستان لطفا رمز متصل شدن به مودم رو عوض کنید
90% شماره ها پسوردشون شمارشونه
باز اینو گفتم خودتون نرید -- کنید:n08:
پس لطفا رمز مودم رو از تو سامانه عوض کنید
من امروز خوش خوشی
داشتم شماره امتحان می کردم باور می کنید از 100 تا شماره ای که زدم 44 تاشون وصل شدن
داشتم وسوسه می شدم که برم از این اکانتشون استفاده کنم ولی دیگه عذاب وجدان نمیزاره
رفتیم 64 کیلو ! :n02:
دوستانی که طرح خانواده گرفتن سرعت دانلودشون چنده؟
تفاوتی با طرح قبلیتون داره؟نقل قول:
طرح قبلیتون چی بود؟
LOLOLOLOLOLOLOLOLOL
پسر جان اگه یه ۱۰ صفحه عقب تر بری میبینی که من گفتم با یه نرم افزار خودش همه آی پی هارو سرچ میکنه و راحت از بین ۲۰۰ تا میتونی به اونایی که رمز مودمشون را عوض نکردن وارد شی نیاز به امتحان شناسی هم نداره آموزشش هم تو اینترنت ریخته:n24:
در ضمن با عوض کردن رمز سامانه مشکل حل نمیشه باید رمز مودم را عوض کرد یعنی رمز ورود به آی پی مودم که بصورت پیش فرض روی admin است!!!!
در غیر این اینصورت خیلی راحت مودمتون -- میشه و با نوشتن یه کد ساده پتتون... ببخشید کله اطلاعاتتون میاد رو صفحه اعم از شماره خونه و رمز و.....
استفاده از رمزهای دیگران اونم بدون اطلاع انها و البته با وضعیت کنونی اصلا درست نیست . ربطی به عذاب وجدان و اینها هم نداره .
یه بابایی که به این بدبختی حالا میره اینترنت میگیره که یه وقتی ازش استفاده کنه کجای این کار عالیه که بخوای رمزشو بدزدی ؟
منم چند تا رمز از اینجا و اونجا گیر اوردم ولی استفاده نکردم . چون خودمو جای اون گذاشتم .
این کارها اخر و عاقبت نداره . فردا هم یقه خودمون رو میگیره . باز زور بالای مخابرات می خواد یه دردسری جور می کنه که اصلا نمی ارزه . یه زمانی دیال اپ استفاده می کردم سرعتش 2-3 که بود چه حالی می کردم وایرلس حدود 30 شد گفت وا ویلا عجب سرعتیه . این دیگه اخرشه .
حالا مخابرات یا هر شرکت دیگه اومده سرعت 120 تا 170 داده اگه دیگه گندشو بالا نیارن چرا خودمون بلا واسه خودمون جور کنیم ؟
این کارا رو بی خیال بشید برید همون یوزر خونه رو شارژ کنید و دنبال این بچه بازی ها نباشید .
اون بابایی هم که یوزر و رمزشو بدزدید از مریخ نیومده . بچه همین جاست . یکی مثل خودتون .
این سرعت طرح اشنای خانواده چجوریه ؟ بعد بخوای شارژش کنی هزینه اش چند در میاد ؟
من حدود دو سال و خورده ای پیش این روش را کشف کرده بودم.هم عیب هست هم مزیتنقل قول:
مهمترین مزیتش اینه که مثلا من دو هفته ای خونه کس دیگه بودم با اکانت خودم وصل میشم عیب اش هم اینه که بقیه از اکانت شما استفاده میکنن
اما یک ایرادی که داره اینه که طرف دو سه بار که وصل باشی و نتونه وصل شه بالاخره زنگ میزنه پشتیبانی و رمز اش را عوض میکنه
کلا از اکانت دیگران استفاده نکنید عاقبت اخرت نداره
آقای محترم اول این کار اصلا درست نیست و لازم هم نیست شما بیای این مسائل رو هم به بقیه بگی و یا اینکه آموزشش بدی.نقل قول:
خوشت میاد من همچین کاری سر خودت دربیارم ؟
ما هر روز میایم اینجا واز دزدی مخابرات و... صحبت میکنیم . بعد اگه قرار باشه خودمون نیز راه مخابرات رو پیش بگیریم که نمیشه.
در ضمن با فونت درشت هم ننویسید.
دوستان این صحبتهایی که شد جنبه هوشیاری و اطلاع رسانی داره :n03:
من اینو وظیفه خودم دونستم که باید به دوستانم اطلاع بدم تا قربانی چنین افرادی نشن لطفا بد برداشت نکنید:n12:
می خوان باور کنین یا نه ولی از حدود 100 شماره 90 تاشون پسوردشون شمارشونه:n03:
مخصوصا طرح بعثتی ها چون از قبل گرفتن اپراتور به طور پیش فرض رمزشون رو شمارشون گذاشته :n27:
پس یک زحمتی به خودتون بدید و رمز مودم و سامانه رو عوض کنید تا قربانی نشین:n25:
و تلاشم نکنین رمز بقیه رو بدست بیارید چون یک بار که کانکت بشید به دهنتون مزه میده هی می خواین از اکانت بقیه استفاده بکنین:n15:
من 2 روز پیش طرح آشنای خانواده روی خط دیگه خونمون گرفتمنقل قول:
ولی هنوز وصل نشده گفت باید خط رانژه بشه
ولی وقتی رمز وپس رو وارد مودم خط دیگه می کنم کا نکت که میشه سرعت راحت تا 170 و180 میره
چون من خط فیبر نوری هستم پهنای باند من رو بستن روی 1.5 مگ
طرح طلایی را که دارم سرعتش دقیقا مثل همینه نتیجه می گیریم که پهنای باندش 2 مگ هست
خودت اوپراتور هم همینو میگه:n26:
نقل قول:
ممنون از اطلاع رسانیتون
منم قرار adsl بگیرم و اینا نمیدونستم البته کنار مبین نت
دوستان خواهش میکنم اگر کسی تو شهرداری یا مخایرات آشنایی داره یا اگر از یه جای گردن کلفتر میتونه کمک کنه ممنون میشم.
ما خونمون رو بردیم یه جای خیلی دور. جاده سیمان نزدیک شهرک مهرگان. ولی خود شهرک مهرگان نیست.
به هر حال، من رفتم برای خط تلفن اقدام کنم ولی یارو اصلا محل نمیذاره و میگه ما اینجا تجهیزات نداریم و...
ولی دیدم یکی با پارتی تونست خط بگیره.
فقط کافیه به مخابرات منطقه ما زنگ بزنه و دستور بده یه خط به ما بده. خیلی کارمون رو راه میندازه.
میخوام اینترنت مخابرات استفاده کنم. جالب ایناست ما تو این بیابونی اینترنت پر سرعت مخابرات میتونیم استفاده کنیم ولی برای خط تلفن میگن تجهیزات نداریم.
اومدیم ثواب کنیم کباب شدیم!!!!!!
عزیزم اگه توجه کنی من در جواب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیز این پست را دادم که جنبه تصحیح داشت و لپ مطلب این بود که باید رمز مودم عوض بشه چون اطلاعات از روی مودم استخراج میشه یعنی من مثلا رمز سامانه را عوض کردم و سالگرد مثلا ازدواج گذاشتم وقتی مودم ه-ک بشه تمام این اطلاعات به اضافه رمز نمایان میشه پس اگه ۱۰۰ بار هم رمز سامانه را عوض کنی باز هم ه-ک میشه مگر رمز مودم را تغییر بدی!!!
در ضمن اگه یکم به جمله بندی دقت داشته باشین منظور من از اینکه آموزشش تو اینترنت هست این نیست که برین انجام بدین!!! یعنی اینکه که کاربر آماتوری مثل من هم میتونه این کارو انجام بده و نیاز نیست اصلا ه-ک-ر باشی و این یعنی اینکه تعداد زیادی ممکن این کارو بکنن پس هر چه زود تر رمز مودمتون رو عوض کنید بعد از تعویض رمز مودم کافیه فقط یکبار رمز سامانه رو هم عوض کنید که اگه قبلا ه-ک شده باشه دیگه قابل دسترسی نباشه.
چشم هارا باید شصت طور دیگر باید دید!
نقل قول:
حرف شما کاملا درسته ولی دوستانی هم هوس می کنن از اکانت دیگران استفاده کنن این نکته رو هم مد نظر داشته باشن که به محض کانکت شدن به اکانت دیگران مک آدرسشون توی اکانت قربانی ثبت می شه و کاملا قابل پیگیری از طرف مخابراته و اگه طرف شکایت کنه سه سوت می تونن بفهمن که چه کسی دزدی کرده
کافیه مک آدرستونو یه سرچ بزنن توی اکانتها البته این ساده ترین روشش هست خودتون هم می تونین توی قسمت ریز اتصالات مک آدرس هایی که به اکانتتون کانکت شدن ببینید
توی اخبار هم اگه شنیده باشین خیلی ها رو به همین جرم دستگیر کردن آخرین بار که من شنیدم یکی رو توی اصفهان گرفتن به همین جرم
معنی این جمله رو متوجه نمیشم من !نقل قول:
چون فکر کنم منظورت شست بود.
البته باید در نظر داشته باشی که مک مودم به راحتی عوض میشه نرم افزارشم هست:n28:نقل قول:
اقا می گم این طرح جدید خانواده که یک گیگه خب شبانه هرچقدرحجم داشته باشی سرهمون مقدارقطع می شه حالا اینم همون جوره؟
یعنی سریک گیگ قطع می شه؟
یکی هم یادی از ما بکنه. خط تلفن میخوام. نمیدونم وایمکس اینجا رو ساپورت میکنه یا نه. ا. بخت بد اینترنت ایرانسل هم اینجا سرعتش اغلب پایینه از شهر پایین تره.نقل قول:
یکی هم یادی از ما بکنه. خط تلفن میخوام. نمیدونم وایمکس اینجا رو ساپورت میکنه یا نه. ا. بخت بد اینترنت ایرانسل هم اینجا سرعتش اغلب پایینه از شهر پایین تره.نقل قول:
دوستان این طرح
طرح طلايي 40 گيگا بايت 740000 ریال برای یکماهطبق جدول مصوبه شركت مخابرات ايران
تا 5 گيگ = هر گيگ 40000 ريال
از 6 تا 10 گيگ = هر گيگ 30000 ريال
بيش از 10 گيگ = هر گيگ 20000 ريال
سرعت دانلود : 2048 كيلوبيت
سرعت آپلود : 512 كيلوبيت
امكان انتقال حجم به ماههاي بعد -
نصب و تحويل رايگان - پشتيباني ويژه(تعيين
اپراتور خاص)
1-ساعت دانلود شبانه رایگان هم داره؟
2-اگر کسی از دوستان طرحو فعال کرده خرید ترافیک طبق قیمتی که نوشتن از 10 گیگ به بالا واقعا گیگی 2000 حساب میکنن؟
دوستان مثل این که واقعا درست شده شبانه ها الان منم زدم دارم چک میکم کم نمیکنه و مقدار بی رو هم میزنه فقط یک مشکلی که هست توی دانلود روزانه هست !!!تو قسمت شبانه هیچی ثبت نمیشه؟؟؟؟!!!
طرح طلايي دو مگ دارم
از قطعي هاي مكرر و اعصاب خرد كن گذشته
چند شبه سرعت دانلودم خيلي اومده پايين شده در حد 512
ميخوام ببينم مال شما هم اينطوريه؟