سلام. تلویزیون منLG LW57000 هست , من قبلا با تلویزیون میتونستم وارد وب بشم و همچنین از اپلیکیشنها استفاده و دانلود کنم اما الان هم خدمات وب هم اپلیکیشن ها غیر فعال شده و تلویزیون پیغام میده: به زودی!الن آپدیت هم نمیشه....باید چکار کنم؟
Printable View
سلام. تلویزیون منLG LW57000 هست , من قبلا با تلویزیون میتونستم وارد وب بشم و همچنین از اپلیکیشنها استفاده و دانلود کنم اما الان هم خدمات وب هم اپلیکیشن ها غیر فعال شده و تلویزیون پیغام میده: به زودی!الن آپدیت هم نمیشه....باید چکار کنم؟
آقا من در مورد سینمای خانگی و بلو ری پلیر اطلاعاتم خیلی کمه..اما یه جورایی متوجه شدم که اکثر سینماهای خانگی متشکل از چندتا بلندگو و یه دستگاه معولا دی وی دی پلیر و این جور چیزاست..
حالا سوالم اینه که
1-بنظرتون بهتر نیست که یه دستگاه بلو ری پلیر بگیریم + چند تا بلندگو ؟
2-دستگاه های بلو ری پلیر توانایی خواندن دی وی دی رو که دارن درسته؟
3-در مورد خرید بلو ری پلیر و باند ، پیشنهادتون چه مارکی یا مدلیه؟
1. به نظر من بهترهنقل قول:
2.بله
سلام خدمت دوستان عزیز.میخواستم بپرسم ال ای دی ال جی مدل 65100 و47 اینچ قابلیت ضبط از تلویزیون یا ماهواره رو یو اس بی یا هارد اکستر نال رو داره یا نه و اگه داره روششو میخواستم بدونم .ممنون از تمام دوستان و اساتید بزرگوار.
قابلیت ضبط کانال های تلویزیون دیجیتال رو داره ولی فقط روی تلویزیون قابل مشاهده هست نه روی کامپیوتر.نقل قول:
سلام میشه روش ضبط کردنو برام بنویسی .ممنونت میشم.نقل قول:
روش خاصی نداره. دکمه ضبط رو کنترل رو می زنی بعدش هاردتو فرمت می کنه و روش ضبط می کنه.نقل قول:
استاد جان مرسی .ببخشید فقط یه سوال دیگه.usb رو که به tv میزنم برا پخش بعضی از فیلما پیام میده که:این فیلم ممکن است به صورت عادی پخش نشود.بعد وسطای فیلم پخش فیلم قطع میشه و از اول شروع میشه.مشکلش به نظر شما چیه بازم ممنون.نقل قول:
تا حالا با چنین موردی برخورد نداشتم. ممکنه کدک تصویری فیلم توسط تلویزیون درست ساپورت نمیشه. اگر تلویزیونتون آپدیت نیست، آپدیتش کنید شاید مشکل حل شد.نقل قول:
من یک هفته قبل از بانه گرفتم 14500000 ریال
من یک هفته قبل از بانه گرفتم 1450
من از بانه 1450 گرفتمنقل قول:
کدوم کانالها بنویس ماهم استفاده کنیمنقل قول:
من فقط جواب سوال اولت را می دونم بله فایل srt رو ساپورت می کنه ولی sub رو نه .خودم تست کردمنقل قول:
سلام من ال ای دی ال جی مدل 65100 دارم ولی وقتی فیلم سه بعدی با کیفیت بالا و یا فیلم فول اچ دی میزارم میگه فرمت صدا پشتیبانی نیست و صدا نداره فرمت صدا همdst hd است چیکار کنم آیا با آپدیت آن درست میشه و چگونه ال ای دی را اپدیت کنم در ضمن در منو تنظیمات سه بعدی نیز سه گزینه دوتصویر عمودی و افقی و تبیدیل دو بعدی به سه بعدی فعاله ولی دو گزینه بعدی فعال نیست چرا متشکرم از راهنماییتون
سلام دوست عزیز.نقل قول:
قیمتی که شما گرفتی قاچاقیه دیگه؟؟؟!!!
عینک سه بعدی و از این چیزا هم همراشه؟؟!!؟؟:31:
دوست من قسمت تصویر فاقد گزینه کنترل پیشرفته است دوباره چک کنیدنقل قول:
سلامنقل قول:
4 تا عینک داره دو تا کنترل داره یکی کنترل اصلی و دیگری فک کنم کنترل مجیک شه باهاش به اینترنت وصل شدم و به چندتا سایت سرزدم و ایمیلمو چک کردم (هرچند چون با کنترل می نوشتم برام مشکل بود) خودش نرم افزارو آپدیت کرد و به 04.01.23 ارتقا داد
واقعا؟؟؟!!!!نقل قول:
اینجا (شیراز) من پرسیدم بعدش بهم گفت که کی میخوای ببری؟!!!
ای بابا دیدم که هنوز قیمتاش نخوابیده
بهم گفت هیچی هم روش نیس!!:23:
گارانتی که نداره نه؟
نه گارانتی نداره ولی یک چیزیکه هست اینه که روش نوشته ساخت کره و فک کنم دستگاههای گلدیران برا سیرجان باشه البته قیمت فوق با احتساب سه حلقه فیلم 3d ( جام جهانی - الیس در سرزمین عجایب -و یک فیلم دیگه) و کابل hdmi است.نقل قول:
اگه پیه بعضی چیزها را به تنت بمالی انوقت می تونی از بانه جنسای خوب با اختلاف قیمت بگیری
داداش صدای dts رو پشتیبانی نمی کنه یعنی کلا tv پشتیبانی نمی کنه.نقل قول:
اون دو گزینه رو شما فیلم هاشو پخش کن خودش فعال میشه هر وقت اون مدل فیلم گیر آوردی بزار توی دستگاهت بعدش 3d میشه من فقط میدونم بیشتر واسه ی عکس اون گزینه ایش که هی تکون میخوره استفاده میشه و البته بعضی از فیلم ها.
بیشتر فیلم ها همون پهلو به پهلو و بالا پایین هستند.
باید صدارو تغییر بدی و فیلم رو کانورت کنی باید یا دالبی باشه یا فمرت های دیگه راستی mp3 هم بالاتر از 320 پشتیبانی نمی کنه
دانگل وای فای رو باید از نمایندگیش بخرین.نقل قول:
دوستان یک سری سوال هایی میپرسین که واقعا خیلی ضایعس آخه معلومه دانگل رو از کجا میخرن شما اول یک کاری رو امتحان کنید وقتی کار نداد بعد بیاید انجا بپرسید
داداش محصولات اخل ایران هم فقط مونتاژش ایرانه و کیفیت همون کره رو داره چون همش با دستگاه مونتاژ میشه.نقل قول:
از بانه خریدن با این همه جوایز و گارانتی اشتباهه چون اطمینانی به جنسش نیست.اگه حالا جایزه و اینا نمیزاشتن همون جنس توی بازار داخل گیر نمیومد بعد آدم میرفت بانه میخرید ولی حالا که قطعات همون قطعات کره هست ولی فقط توی ایران مونتاژ میشه هیچ فرقی نداره
نه گارانتی نداره ولی یک چیزیکه هست اینه که روش نوشته ساخت کره و فک کنم دستگاههای گلدیران برا سیرجان باشهنقل قول:
اونوقت شما چرا اینقد عصبانی تشریف دارید.داداش. شما از همون شهر خودتان خریداری کنید و این جور محکم نگید که فلان کار اشتباهه. من مراحل مونتاژ هیچکدوم رو ندیدم یک دستگاه گرفتم شرح ماوقع را در پاسخ یک نفر دیگه دادم اونقت شما یک تنه به قاضی می رید .آقا جان ما تسلیمیم .ولی رو کارتن این دستگاه نوشته made in korea و گارانتی یک شرکت عراقی تو اربیل هم داره .نقل قول:
دوستان اگه در مورد ال ای دی سامسونگ 40D6940 اطلاعاتی دارن بیان بگن...
بین این مدل با مدل 42lw 57000 موندم کدوم رو بخرم...:9:
من که عمرا به ماست خودم ترش بگم برو 42 ال جی رو بگیر بیا همه چی پنل را بهت بگم برو با تلویزیونت حال کن باور کن مقایسه کردم این 42 ال جی سرتر از 40 پاناسونیک 2.5 میلیونییهنقل قول:
سلام دوست عزیزنقل قول:
ببین من توی خریدهام خیلی حساسم...آخه من یه کارمند هستم و بخاطر همین هم بایستی دقتمو بالا ببرم.البته اون برند که گفتم سامسونگه و قیمتش هم 2میلیونه
اما این پنل که میگی دقیقا چیه؟!:46:
در خرید LG LW57000 شک نکن دوست عزیز.. :20:نقل قول:
سلام به همه
آقایان من بعد از ماه ها تحقیق و تفحص با لاخره تصمیم گرفتم این تی وی رو بخرم
علت:
1- قیمت 47lw5700 دیروز 2300 تومن بود بدون هدایا فقط عینک داره کنترل جادویی رو مطمین نیستم
2- از مدل های 2012 حداقل 1000000 ارزونتر هست
3- نسبت به سام و سایر تی وی ها به خاطر پسیو بودنش بهتره
4- اسمارت هست (بدرد من زیاد نخواهد خورد)
5 - سه بعدی هست و در این رنج فکر کنم گزینه خوبی هست
سوال های من:
1- آیا بدرد گیم میخوره ؟؟؟ شنیدم تاخیر داره 0.2 ثانیه و میگن اذیت میکنه لطفا کسی که امتحان کرده جواب بده
2- آیا از کیفیت دو بعدیش راضی هستین؟؟؟ ( کانال آنالوگ- کانال دیجیتال با تیونر خودش - کانال های ما ه و اره - ورودی دی وی دی) هر کدام رو جدا جواب بدین
3- این تاخیر در تصاویر که می گن چقدر آدم رو اذیت میکنه؟؟
4- دوستانی که مدت زیادی هست این تی وی رو دارن واقعا ازش راضی هستن؟؟؟ و اون رو توصیه میکنن؟؟ اگر نه چه مدلی رو پیشنهاد میدن؟؟
5- از اسمارت بودنش چقدر استفاده کردین؟؟؟ آیا بدرد می خورد یا فانتزی هست؟؟؟
در ضمن اگر دوستان مدل های تی وی های دیگر رو توصیه می کنن باز هم بکن ممنون میشم.
دوستان لصفا با دقت به سوالات جواب بدن تا مرجعی باشه برای همه ( با تشکر فراوان)
در ضمن میخوام بدونم آیا در مصارف روز مره ( تصاویر دو بعدی و گیم (دو بعدی و سه بعدی ) ایت تی وی جواب می ده؟؟؟؟
یا اینکه ارزش داره آدم بیشتر هزینه کنه؟؟؟ و این تی وی جدید های 2012 رو بخره؟؟ یعنی فردا پشیمون نشم که چرا زیاد هزینه نکردم و به ره رو اعصاب فکر میکنم منظورم رو درک می کنین
در تصاویر دو بعدی وقتی صحنه باز است مثل بازی فوتبال یه سری خطوط هاله ای عمودی دیده میشه که به شدت اعصاب خورد کنه ظاهرا این مشکل تمام تلویزیون های 2011 ال جی تو یکی از این تاپیک ها در موردش صحبت شد به نظرم موتور پردازش ضعیفی داره توی فیلم هایی که پخش میشه یه مقدار افت فریم تو بعضی صحنه ها دیده میشه تو بقیه موارد من مشکل خاصی ندیدم از نظر سه بعدی بهترین انتخاب ال جی و قیمت مناسبیم داره ولی جا داره بازم تحقیق کنینقل قول:
مدل های 2012 ال جی چطورن؟
کسی امتحان نکرده؟
دوستان بنده LW9500 دارم و الان مشکل یبرام پیش اومده که واضعا تو ذوقم زده خرید هچین تی وی
مشکل اینکه تصاویر کشیده میشه و بالای تمام کانال ها میزنه 50 هرتز
فوتبال که میخوام نیگا کنم توپ کلا محو میشهو بازیکنا کش میان
هیچ جایی هم ندیدم واسه اینکه از 50 هرتز ببرمش به 400 که مخشصه تی وی هست
سلام عزیز من هم کارمندم تو خرید هر دستگاه برقی من اینو لحاظ می کنم که ما دستگاه کامل نداریم و متناسب با پولی که پرداخت می کنیم دستگاهی با معایب و مزایای مخصوص به خودش را خریداری می کنیم حالا چون من lw42 5700 الجی را دارم با یک سری معایب اش می سازم و از یک سری مزایایش استفاده می کنم و پول پرداختی هم دیگه پر.منظور از پنل هم همون lw 5700 42 است.نقل قول:
مثال می زنم این دستگاه اکثر فرمت های تصویری را با زیرنویس کامل از یو اس بی ساپورت می کند بدون نیاز به هیچ دستگاهی.در حالی که پاناسونیک 2.5 میلیونی همون کار را نمی کند.شما حالا اینو داشته باش که پاناسونیک با 600 مگاهرتز در برابر صحنه های سریع کارایی خوبی دارد ولی دستگاه من با 100 مگا هرتز در مقابل همان صحنه ها خیلی ضعیفه . شما سر جمع اینو هم اضاف کن من 1 تومن ارزون تر گرفتم و برای من کارمند یک میلیون هم پول زیادیه.
نقل قول:
یعنی هیچ راه حلی نداره ؟چقدر معلوم داره؟بستگی به تنظیمات نداره؟؟
یک نقد خوب و متفاوت از همین تلویزیون های جدید ال جی رو اینجا خوندم. بد نیست شما هم یک نگاهی بیاندازید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام بر همه دوستان.این ال ای دی مدل 65100 خروجی نداره؟ میخواستم فیش پیناکل کامپیترمو بزنم به خروجیش برا ضبط برنامه چیزی بعنوان خروجی پیدانکردم .کسی از دوستان چیزی میدونه؟ مرسی
من که LW57000 رو خط زدم!! 2،300 بدم بعد مثلا موقع فوتبال حرصم بده!!؟؟ :41:نقل قول:
شاید 65100 بشه 2،500 شاید.. :45:
بدبختی گیر کردیمااا یه چی بگیریم خلاص شیم ازین وضع.. :24:
اين مشكلي كه دوستان ميگن مربوط به كانالهاي تلويزيونه ملي هست كه كيفيتش رو sd گير كرده و 4:3 هستش ، شما هر تلويزيوني بگيري چون نسبتش 16:9 هست و full hd تصويري كه از تلويزين ايران ميگيري توش كش مياد! پس به برند يا مدل تلويزيون ربطي نداره يه راه حل داره اينكه دستي از تنظيمات تلويزيون نسبت رو به 4:3 تغيير بدي موقع فوتبال ديدن كه زياد توصيه نميشه چون به پيكسل ها صدمه ميزنه تو بلند مدتنقل قول:
دوستان بنده LW9500 دارم و الان مشکل یبرام پیش اومده که واضعا تو ذوقم زده خرید هچین تی وی
مشکل اینکه تصاویر کشیده میشه و بالای تمام کانال ها میزنه 50 هرتز
فوتبال که میخوام نیگا کنم توپ کلا محو میشهو بازیکنا کش میان
هیچ جایی هم ندیدم واسه اینکه از 50 هرتز ببرمش به 400 که مخشصه تی وی هست