درود.بله عزیزم در این ورژن مشکل داغ شدن و باتری کاملا رفع شده.قابل توجه اونایی که داغی رو تو بوغ کرنا کردن و میان تشنج ایجاد میکنند.حالا مونده که قدرت این غول رو ببینیم.نقل قول:
درود.بله عزیزم در این ورژن مشکل داغ شدن و باتری کاملا رفع شده.قابل توجه اونایی که داغی رو تو بوغ کرنا کردن و میان تشنج ایجاد میکنند.حالا مونده که قدرت این غول رو ببینیم.نقل قول:
آقا بالاخره چیکار کنیم؟ این همه منتظر شدیم. قیمت که پایین نیومد. این قضیه داغ کردن هم مشکوک میزنه. منتظر باشیم تکلیف این مشکلات مشخص شه یا بریم یه گالاکسی یک بگیریم فعلن تا ببینیم چند وقت دیگه چه گوشیهایی میاد؟ چون گالاکسی یک رسیده به زیر 500. نظرتون چیه؟
دوست عزیز در پست بالا که عرض کردم .مشکل داغی در 2.3.4 کلا حل شدهنقل قول:
نسخه ي مخصوص اپراتور sprint
Samsung Within for Sprint gets spotted in the wild
There is hardly any doubt that the Samsung Galaxy S2 is the king of droids so far this year. Logically, its official arrival in United States is highly anticipated. It looks however, that the wait might soon be over for the folks across the Atlantic. The Sprint Wireless version of the device, dubbed Samsung Within just got caught in a couple of blurry shots.
As you can see from the picture, the device is slightly curvier than the Galaxy S2 which we have come to know so well. The textured back however, appears to remain the same like its rest of the world sibling.
There is no information on a release date or specs, save for the fact that the device will come with Android 2.3.4 Gingerbread out of the box.
All in all, it appears that the Sprint branded HTC EVO 3D, which we previewed for you a couple of days ago, is bound to get some Super AMOLED Plus competition from within its own ranks very soon.
source :
[HTML]http://thisismynext.com/2011/07/15/samsung-galaxy-ii-within-sprint-pictures/[/HTML]
[HTML]http://www.gsmarena.com/samsung_within_for_sprint_gets_spotted_in_the_wild-news-2895.php[/HTML]
[HTML]http://forum.p30world.com/showpost.php?p=6268690&postcount=38[/HTML]
با هندزفری نوکیا هم چک کردم عینا همین مشکل رو داره.نقل قول:
سلام به دوستان گل تاپیک گالاکسی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه میشه برای کمک به من برا خرید آیفون یا گالاکسی به این تاپیک بیاید ، مرسی
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?p=6267264#post6267264
دوستان با توجه به تجریبات دوستان و تاپیک نزدیک به 300 صفحه ای اگه میشه به تو خلاصه و کامل تمام محاسن خاص و معایب گوشی رو برا من ذکر کنید چون قصد خرید دارم .
الان گرانتی اصلی چنده ؟
در هنگام خرید به چه نکاتی توجه کنیم ؟!
و کلا هر نکته قبل از خرید رو که باید بدونیم رو ممنون میشم دوستان بگن
برای من هم با ریختن رام 2.3.4 مشکل باطری و گرما کامل حل شد
من یه مشکل پیرا کردم وقتی به من زنگ میزنن نه تلفن زنگ میخوره نه ویبره کسی میدونه این چه طوری درست میشه؟
محترم جون من قصد خراب کردن جو ندارم شما هم که داری ایشالا با خوبیو خوشی استفاده کنی" نه عزیز ما تو عشایر زندگی می کنیم واسه همین ندیدم این گوشیو شما دیدی واسه یه ملت بسه" من نه طرفداره آیفونم نه چیزه دیگه حتی می خواستم این گوشیو بگیرم . من مشاهداتمو گفتم همین"" از این به بد حتی در صورت وجود اشکال میام تعریف میکنم تا دوستانی مثل شما که از روی تعصب قضاوت مکنی هوا نری"نقل قول:
سلام عزیزان دلم
یکی از آقایون محترم لطف کنند یک روش راحت برای نصب رام 2.3.4 رو ذکر کنند
یک سوال هم دارم. چیزایی که داخل رم ریختم که پاک نمیشه؟
شرمنده دیگه با آماتور هستیم:31:
سلام best 2 جاننقل قول:
میشه یه زحمت بکشی ببینی مشکل pink spot یا همون منطقه صورتی رنگ وسط صفحه هنگام فیلمبرداری حل شده یا نه؟
ممنون و موفق باشی:11:
باشه آقا شما با این حرفات سعی کن ملت رو به خودت بخندونی.:27:نقل قول:
در ضمن شما این گوشیو نگیری بهتره.:31:
اولا جواب...... خاموشیست" در ثانی بهترین ها هنوز در راهند....نقل قول:
سلام
یه 48 ساعتی میشه منم به جمع شما S II داران پیوستم ...
گوشیه باحالیه ، ولی حیف که نرم افزارش خیلی داغونه .. به سامی هم امیدی نیست خدا کنه دولوپر ها یه کاری بکنن
فعلا که رام 2.3.3 نسخه خاورمیانه رو نصب کردم
گوشیم در حالت عادی داغ نمیکنه و موقع اینترنت رفتن هم به طور عادی مثل همه اسمارت فون ها گرم میشه ( نه اینکه داغ کنه)
ولی .... الان آسفالت 6 رو زدم و یه 5 دقیقه بازی کردم خیلی داغ شد (خداییش عجب گرافیکی داشت)
حالا فرض کنیم به شارژم وصل بشه اون وقت فکم کنم سی پی یو گوشی آب بشه ......
(گوشی رو دست دوم (48 ساعت کار کرده بود ) به قیمتی عالی خریدم با گارانتی پارس مایکروتل) مشکل زردی صفحه و قرمزی دوربین مشاهده نشد ......
سلام. منم دیروز خریدم. اما نمیتونم باهاش وصل شم اینترنت. مودم بیسیم ندارم. نمیشه با usb وصل شد. کسی میتونه کمک کنه؟
درود.سعید هستم.والا من اصلا این مشکل رو از روز اولم نداشتم.[/QUOTE]نقل قول:
---------- Post added at 01:48 PM ---------- Previous post was at 01:44 PM ----------
نقل قول:
سلام دوستان" امروز تو فروشگاه یکی از دوستام که موبایل میفروشه بودم یکی از مشتریاش امد که بهش گلکسی 2 فروخته بود اونم از گوشی شدید ناراضی بود هم از شاژش هم هندزفری و چندتا مورده دیگه .. با هزار دعوا مرافه گوشیو پس داد یه ایفون 4 گرفت رفت " به نظر من سامسونگ تو این گوشی برای اینکه زودتر بده بازار عجله به خرج داده درسته شاید رو کاغذ امکانات وسخت افزار دهن پر کنی داشته باشه ولی این دلیل بهتر بودن نیست" کیفیت فدای کمیت شده و این اصلا خوب نیست" من می خواستم یکی از اینارو بگیرم راستش دو دل شدم"
ببین عزیزم شما مطمئن باش تا حالا این گوشی رو تو دستت نگرفتی یا حداقل چند ساعتی باهاش کار نکردی.من 3 هفتست دارمش.بدون اغراق و تعصب میگم این گوشی خداست.یعنی انگشت به دهنت میزاره.هیچ مشکلی هم باهاش ندارم.تازه فعلا مونده قدرت این گوشی رو ببنید.با اومدن اندرویید بستنی حصیری تازه متوجه میشید چه ابرقدرتی هست این گوشی. خواهش میکنم اول تست بفرمایید بعد بیایین نظرتون رو بیان کنید.ضمن این که بهترینها هم همیشه در راه بوده اند و خواهند بود و این چرخه از بین نمیره.با این طرز تفکر هیچ موقع نمیشه از هیچ گوشی لذت ببرین چون که همیشه حریص میشه ادم که اینو نگیرم تا بهترش بیادو عمرتون داره هدر میره و هیچ لذتی از هیچی نبریدن.نقل قول:
منظورتون رو از نرمافزارش خیلی داغونه متوجه نشدم.حتما برای مشکل داغی 2.3.4 رو نصب کنید.این ورژن بسیاری از مشکلات رو حل کردهنقل قول:
دوست عزیز شما 2.3.4 کوک شده استفاده میکنین یا رام اصلی 2.3.4 دارین؟نقل قول:
فارسی تو وب بروزر میتونه ساپورت کنه تو رام 2.3.4 یا نه؟
من و این دوستمون خوب تازه دیروز خریدیم. میشه بگین انو چطوری نصب کنیم. و اصلا از کجا بیاریم؟ یا رام چی هستش اصلا :D:DDDDDDDDDDDDDDD ببخشید که هیچی بلد نیستیم البتهنقل قول:
---------- Post added at 03:54 PM ---------- Previous post was at 03:51 PM ----------
اگه یکی یه مورد بگه راجع به ایفون که از کلکسی بهتر باشه من گوشیمو میبرم پس میدم. :))نقل قول:
دوستان منتظر جوابتون هستماا :11:
من در طول این هفته میخوام این گوشی رو بکیرم و چنتا سوال قبل خرید دارم :
. قبل خرید به چه نکاتی توجه کنم ؟
. افت قیمت گوشی در 1 ماه چقدر میوتنه باشه ؟!
. الان قیمت گارانتی اصلی چنده ؟
. این ایراداتی که براش ذکر میکنن چیا هستن و چطوری بفهمم اینارو داره یا نه ؟! این ماجرای داغ کردن و صفحه نمایش و رام و ... چیه ؟!
. بهترین محاسنش و بدتریت معایبش چیان ؟!
ممنون میشم :10:
اینکه گفتی نگرانم کردو رفتم با تلفن خونه امتحان کردم. مشکلی نداشتش والا. صدام پخش میشدنقل قول:
قبلشو نمیدونمنقل قول:
. قبل خرید به چه نکاتی توجه کنم ؟
اما موقع خرید زردی صفحه رو تست کن + با کدهمه چیزو تست کنکد:*#0*#
به حاله قرمز تو دوربین هم توجه کن
حدودا 910-920 تومننقل قول:
. الان قیمت گارانتی اصلی چنده ؟
داغ کردن که ایراد نیست و مشکل نرم افزاریه و در همه شون هستنقل قول:
. این ایراداتی که براش ذکر میکنن چیا هستن و چطوری بفهمم اینارو داره یا نه ؟! این ماجرای داغ کردن و صفحه نمایش و رام و ... چیه ؟!
زرد بودن صفحه هم در صفحات به رنگ خاکسری مشخصه میتونی نوتیفیکشن بار رو بدی پایین و نگاه کنی
محاسنش رو که دیگه همه گفتن و مشخصهنقل قول:
. بهترین محاسنش و بدتریت معایبش چیان ؟!
معایب اصلیش شاید جنش بدنه پلاستیکی ( از نظر من مزینه چون سبک شده ..)
ابعاد بزرگ ( در عوض صفحه بزرگتر)
مصرف باتری بالا و داغ کردن که نرم افزارین و با ورژن های جدید حل میشن
---------- Post added at 04:10 PM ---------- Previous post was at 04:09 PM ----------
ای رام فارسی ساپرت نمیکنه چه رسمی و چه کاستومنقل قول:
منظورتون رو از نرمافزارش خیلی داغونه متوجه نشدم.حتما برای مشکل داغی 2.3.4 رو نصب کنید.این ورژن بسیاری از مشکلات رو حل کرده
مصرف باتری ، تعداد بازی های بیشتر ، کیفیت ساخت ، رزولوشن بهتر ، ابعاد کوچیکتر ، کلاس بیشتر و ....نقل قول:
اگه یکی یه مورد بگه راجع به ایفون که از کلکسی بهتر باشه من گوشیمو میبرم پس میدم. :))
بالاخره هر گوشی مزایا و معایب خودشو داره
من یه مشکل با گلکسی دو دارم. میشه اینجا بپرسم؟ هرجا پرسیدم کسی نگاه نکرد.
این گوشی من با کابل usb به کامپییتر وصل میشه اما نمیتونم ازش استفاده کنم که با گوشی برم نت تا به market وصل شم. چیکار کنم؟
توی گوشی فقط اپشن wifi هستش.
اینا تو چند درصد مواقع رخ داده ؟! خیلی پیش اومده یا صرفا واسه یکی دو نفر بوده ؟نقل قول:
اما موقع خرید زردی صفحه رو تست کن + با کد
به حاله قرمز تو دوربین هم توجه کن
نقل قول:
مصرف باتری بالا و داغ کردن که نرم افزارین و با ورژن های جدید حل میشن
ورژن جدید اومده یا مشخص هست کی میاد ؟!
در ضمن در حالت عادی که میگیریم گوشی رو از زبان فارسی پشتیبانی میکنه ؟! در همین حد که اس ام اس یا مت فارسی رو نمایش بده کافیه !
این زردی صفحه که گفتید در چه حالتی باشه مورد داره ؟!!
حالت قرمز تو دوربین چطوریه ؟!
زیاد نبودهنقل قول:
اینا تو چند درصد مواقع رخ داده ؟! خیلی پیش اومده یا صرفا واسه یکی دو نفر بوده ؟
فارسی داشتن بستگی داره به رامی که روشهنقل قول:
ورژن جدید اومده یا مشخص هست کی میاد ؟!
در ضمن در حالت عادی که میگیریم گوشی رو از زبان فارسی پشتیبانی میکنه ؟! در همین حد که اس ام اس یا مت فارسی رو نمایش بده کافیه !
به نظر من براي گوشي هاي سري گالكسي كه صفحه نمايش سوپر امولد دارن رنگ مشكي خيلي قشنگتره
چون صفحه نمايش سوپر امولد رنگ مشكي خالص رو نمايش ميده كه بعضي وقتا مرز بين صفحه و قاب مشكي خود گوشي قابل تشخيص نيست كه واقعا فوقالعادست (مخصوصا شب ها) و حتي بعضي ها به خاطر همين موضوع راضي به بودن مارك سامسونگ هم روي قاب جلوي گوشي نيودن
اصلا با رنگ سفیدش حال نکردم!!!:41:
من که به شخصه حاضرم 50 تومن اضاف بدم مشکیشو بگیرم:31:
قیمتها پایین نیومده؟
دوستدار شما یاشار
قيمت چند روز پيش بوشهر 760 بود
البته رنگ سفيدشم بد نيست مثلا همين گالكسي اس 1 رنگ سفيدش واقعا نازه مخصوصا واسه دخترا
سلام عزیزان دلم
شرمنده دیگه ما آماتور هستیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کمککککککککککککککککککککککک کنقل قول:
یه سوال دیگه هم دارم. نمیشه HTC Sense نصب کرد رو گلکسی؟
منم موافقم. اول بگین که برنامه ها و عکسو فیلم پاک میشه؟نقل قول:
بعد اصلا خیلی تفاوت داره این رام جدید با قبلی؟ یوقت ممکنه گوشی رو خراب کنه؟ تفاوت ظاهری هم داره؟ من اصلا از touchwize خوشم نیومده.htc sense kنمیشه ریخت؟
اموزش نقل قول از ebliss برای استفاده از دوستان عزیز خدمت شما >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>نقل قول:
نقل قول:
سلام
اين آموزشو براي دوستاني ميزارم كه طريقه فلش زدن با 3 فايل رو نميدونن
1 - دانلود فايل I9100XXKG1 و اكستركت آن
توجه كنيد پسورد فايل samfirmware.com
2 - برنامه Odin رو باز كرده .
3 - فايل CODE_I9100XXKG1_CL349526_REV02_user_low_ship.tar رو در قسمت PDA انتخاب كنيد .
4 - فايل MODEM_I9100XXKG1_REV_02_CL1034110.tar رو در قسمت PHONE انتخاب كنيد.
5 - فايل GT-I9100-CSC-MULTI-OXAKG1.tar رو در قسمت CSC انتخاب كنيد .
6 - فايل چهارم كه pit هست براي تغيير پارتيشن هست كه نيازي به انتخاب اين فايل نيست .
7 - حالا تيك گزينه هاي Auto Reboot و F.Reset Time رو فعال كنيد
توجه كنيد كه نبايد Re-Partition تيك داشته باشد .
8 - حالا گوشيرو به حالت دانلودينگ برده ( Volume Down + Home + Pwoer )
9 - وقتي برنامه Odin گوشي رو شناسايي كرد و پيغام Add رو نشون داد روي Start كليك كرده و منتظر ريست شدن گوشي ميشيم كه 3 دقيقه زمان ميبره تا پروسه فلش زدن تمام بشه .
10 - گوشي كه ريست شد كار تمام هست و ورژن 2.3.4 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لينك فايل :
سلام دادش دمت گرم فقط یه چنتا سوال دیگهنقل قول:
نباید گوشی رو روت کنیم؟
این فابل حدود 280 مگه.همه چی توش هست .یعنی هم نرم افزار نصب هم ورژن 2.3.4؟
و آخریش هم اینکه به فایل های گوشی صمه نمیزینه و در ضمن اگر ایرادی مشاهده کردم میتونم به حالت قبل برگردونمش؟
ممنون اگه شما یا یکی از دوستان جواب بدین :20:
عزيز جان اين فايل يه رام هست به همراه برنامه هاي شركتي گوشينقل قول:
اگه از طريق odion نصب ميكنيد احتياج نيست گوشي روت باشه اگر رامي خواستين نصب كنين كه از طريق ريكاوري باشه گوشي بايد روت شده باشه
اگر بخواين به حالت رام قبلي برگردونين بايد فايل رام قبلي رو داشته باشين و اون رام رو نصب بكنيد دوباره
این رام فارسی ساپرت نمیکنه بره خوندن اس ام اس باید از mirsal استفاده کنیدنقل قول:
سلام عزیزان دلم
شرمنده دیگه ما آماتور هستیم
اگه موردی نیست فول آموزش بزارم براتون
خود سنس که نه ولی میتونید fancy widget 1.3 نصب کنید که ساعت و هواشناسی HTC Sence رو براتون اضافه میکنهنقل قول:
کمککککککککککککککککککککککک ک
یه سوال دیگه هم دارم. نمیشه HTC Sense نصب کرد رو گلکسی؟
برنامه ها بله ولی اگه عکس و فیلم تو حافظه 16 گیگ باشه پاک نمیشهنقل قول:
منم موافقم. اول بگین که برنامه ها و عکسو فیلم پاک میشه؟
تفاوت ظاهری نه ولی خب باطنا فرق دارهنقل قول:
عد اصلا خیلی تفاوت داره این رام جدید با قبلی؟ یوقت ممکنه گوشی رو خراب کنه؟ تفاوت ظاهری هم داره؟
خطرش بسیار کم و نزدیک به صفره ولی صفر نیست
این عکس گوشی خودمو ببین خوشت میاد ؟نقل قول:
من اصلا از touchwize خوشم نیومده.htc sense kنمیشه ریخت؟
با یه بک گراند سرحال :با یه بک گراند تیره :کد:http://arashdn.com/rl/files/SC20110719-152251.jpeg
با همون fancy widget هستکد:http://arashdn.com/rl/files/SC20110719-152053.jpeg
نه نیازی نیست چون رام اوریجینال هستنقل قول:
نباید گوشی رو روت کنیم؟
بله میتونید دوباره رام 2.3.3 نصب کنیدنقل قول:
و آخریش هم اینکه به فایل های گوشی صمه نمیزینه و در ضمن اگر ایرادی مشاهده کردم میتونم به حالت قبل برگردونمش؟
دوستان galaxy S II رو سه روزه خریدم. دارم میفروشمش. اگه کسی میخوادش بهم بگه.
چرا میخواین بفروشین؟نقل قول:
در ضمن چند؟