سلام مدل ال ای دی من 46f6400 هست
برای ورود به منو مخفی چه کاری باید انجام بدم
روی کنترلم کلید info و display نداره
ممنون میشم راهنماییم کنید
Printable View
سلام مدل ال ای دی من 46f6400 هست
برای ورود به منو مخفی چه کاری باید انجام بدم
روی کنترلم کلید info و display نداره
ممنون میشم راهنماییم کنید
دوست عزیزنقل قول:
باید از کنترول معمولی استفاده کنید نه کنترول لمسی تمامی کنترولهای معمولی سامسونگ با هم سازگار هستند
دسترسی به منوی سرویس
این کد در حالت خاموش و در کمتر از 3 ثانیه باید وارد بشه.
در تلویزیون های جدید:
کد:
info > menu > mute > power
تو جعبه ledمن همین یک دونه کنترل بود کنترل دیگه ای نداشتنقل قول:
دکمه جایگزن دیگه ای وجود نداره ؟
دوست عزیزنقل قول:
همانطور که گفتم باید این کنترول معمولی را خودتان از کنترول فروشی ها و یا نمایندگیها تهیه کنید. چیز جایگزینی ندارد.
مدل اصلی کنترول معمولی شما TM1360C است ولی کنترولهای معمولی سامسونگ هم با هم سازگار هستند
سلام وقتی با تلوزیون میخوام ضبط کنمک فرمت فلش مموری رو به ext4 تغییر میده که ویندوز این فرمت رو ساپورت نمیکنه و بنابراین نمیتونم برنامه های ضبط شده رو روی کانپیوترم کپی کنم. میخواستم ببینم راهی هست که بتونم تو همون فرمتای Fat یا NTFS برنامه هامو ضبط کنم؟
دوست عزیزنقل قول:
با این دو تایپیک رفته آن را مطالعه و از آن استفاده کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
تلویزیون سامسونگ مدل 6400 دارم که کنترل اون بعد از رفتن توی تنظیمات و عوض کردن تنظیمات دیگه خاموش و روشن نمیکنه چیکار کنم؟:n13:
دوست عزیزنقل قول:
یک بار باطری های کنترول را خارج و دوباره نصب کنید
آقا ممنونم یک کنترل دیگه گرفتم جواب داد وارد منو مخفی شدنقل قول:
تو منو مخفی گزینه option رو دیدم
اما گزینه sub option رو پیدا نکردم
قسمت تیونر رو هم که رو auto میزارم خودش دوباره عوض میکنه
مدل دستگاهمم
46f6400
سلام مدل ال ای دی منua46f6400 arهست
برای فعال کردن dtv چکار باید کنم
درضمن با کنترل دیگر وارد منو مخفی شدم
ولی گزینه local set غیر فعال است
برای فعال کردن چه باید کرد
باتشکر
میشه یکی راهنمایی کامل کنه این local se روی 46f6400 چه جوری فعال کنم
دوست عزیزنقل قول:
باید از مطلب زیر استفاده کنید د رضمن حتما باید از کنترول دست ساز برای آشکار کردن دیگر آیتم ها استفاده کنید.
طریق فعال کردن فارسی ساز و دیجیتال در TV سامسونگ
برای شروع وقتی که در منوی سرویس وارد می شوید قسمت OPTION را ok میکنید ودر منوی آن local set را ed-iran انتخاب میکنید ودر قسمت پایین همان صفحه tuner را auto ودر پایینتر ch table را iran انتخاب کنید و از آن قسمت خارج شوید. ودر قسمت sub option وارد شوید و language-arabic راiran و در همان صفحه ttx group را arabi/Hbrw و در همان صفحه Region را asia-DTV و PnP language را Per انتخاب کنید. با این کار شما هم دیجیتال و هم منوی فارسی دارید.
بعضی از آیتم ها ممکن است خاموش باشد و برای روشن کردن آن نیاز به کنترول مخصوص دارید این تایپیک روش ساخت را توضیحمی دهد.
دانلود فایل میکس شده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
دوست عزیز من این کار رو روی C8700 تست زدم اما گزینه Local set فعال نشد .
دوست عزیزنقل قول:
پست بالا را مطالعه کنید
بعد از وارد شدن به منو مخفی تلویزیون سامسونگ مدل 5550 و خارج شدن از تلویزیون امکاناتی از جمله usb و Hdmi اون غیرفعال شد به طوری که فلش را شناسایی میکند اما هنگامی که بر روی فلش میریم به جای باز کردن صفحه فلش دوباره به حالت تلویزیون برمیگردد
در ضمن در ابتدا هم یادم رفت که از منو مخفی عکس بگیرم
ممنون میشم راهنمایی کنید
دوست عزیزنقل قول:
یک بار ریست فاکتوری کنید .
من هم UA40D5550PM دارم و ریست فکتوری کردم ولی مشکل برطرف نشد .نقل قول:
با ریست فاکتوری هم مشکل حل نشدنقل قول:
به نظر شما با ریست EEprom مشکل برطرف میشه؟؟
eeprom رو هم مگه میشه با سافت ریست کرد ؟نقل قول:
من حتی آپدیت هم کردم ولی باز هم مشکل برطرف نشد . فک کنم یه نسخه کاستومایز شده از firmware بوده رو تلویزیون .
اگر مو به مو طبق دستورالعمل این تایپیک عمل کنید تلویزیون شما به روز اول برمی گرددنقل قول:
از این تایپیک و از مطلب قرمز رنگ آن استفاده کنید[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این تایپیکی که شما معرفی کردید مربوط به کالیبرازیسون رنگ تلویزیون میشه و ربطی به از کار افتادن Usb و HDMI ندارهنقل قول:
در ضمن من به اطلاعات اولیه تلویزیون دسترسی ندارم که بعدا بخوام اونو تنظیم کنم
بازم فکر کنم بهترین و مطمئنترین راه تعویض برد تلویزیونه و خلاص
دوست عزیزنقل قول:
برای دسترسی به اطلاعات اولیه تلویزیون کافیست وارد منوی مخفی شوید و در منوی option تمامی اطلاعات موجود است و در ضمن آن قسمت از تایپیکی که شما را به آن راهنمایی کردم برای این است که تلویزیون شما را به روز اول برمی گرداند و شما نیازی به این ندارید که برد تعویض کنید و فقط کافیست که یک کنترول دست ساز بسازید و منو های پنهان آن را نمایان کرده و طبق دستورالعمل سیستمتان را باز یافت کنید.
من طبق این دستورات از calibration هم داشتم تست میگرفتم که failure شد و کلا تصویر ریخت به هم که دستی AD result رو درست کردمنقل قول:
بعد این که من مثلا وقتی میزنم که بره از usb بررسی کنه که آپدیت firmware رو فلش هست یا نه / میتونه فلش رو بخونه . پس مشکل سخت افزاری نداره ( حتی آپگرید هم کردم firmware ش رو دیشب - از 1004 به 1006 ) ولی مشکل حل نشد .
این ریموت دست ساز رو نمیشه کدهاش رو جور دیگه ای به سیستم ارسال کرد ؟ از طریق anynet+ نمیگیره ؟ با telnet ی یا این servio یا با ruSamsung Communicator ?
ساخت این ریموت دردسر داره /
ویرایش :
طبق این دستور العمل : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امکان ارسال کدهای IR از سیستم به تلویزیون با نرم افزار هم هست .
کد:1. Download the application from [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
2. Start ruSTVC on PC, and when asked, enable access to control TV on TV screen. If no popup appeared, navigate to
Menu->System->Network Remote Control ->ruSTVC and set allow
3. Power off TV, enter to service menu (INFO MENU MUTE POWER on your RC)
4. Press FACTORY and after this 3SPEED buttons on ruSTVC application.
امشب یه تست میزنم ببینم فعال میکنه یا نه .
ویرایش 2 :
با این روش بالا من تست کردم و کلیه آیتم هایی که فرمودین مخفی هست رو نشون داد .
فعلا دارم استخاره میکنم ببینم eeprom reset بزنم یا نه . میترسم بزنم و بعد اطلاعات خاصی نیاز باشه که نداشته باشم . غیر از اینایی که گفتین یادداشت کنید . این مشکل usb / hdmi واقعا اعصاب خوردکن هست :|
خب با err reset + nvram clear هم مشکل usb/hdmi برطرف نشد .
من حدس میزنم مشکل از نرم افزار file browser باشه و بشه دوباره نصبش کرد .
سلام
مدتی هست که تلویزیون 40d6920 استفاده میکنم در این مدت از هارد اکسترنال و فلش مموری استفاده میکردم و خیلی خوب بود اخیراً وقتی وارد فلش یا هارد میشم (فلشها ی مختلف)بهم میریزه و گاهی پیغام میده بعضی از فایلها ممکن است مخفی شده باشد .و گاهاً با مکث از فلش خارج میشه میره روی تلویزیون و بعضی موقعها انگار هنگ کرده که تلویزیون حتی خاموش هم نمیشه و البته گاهی هم هارد باز میشه و فیلم هم نمایش میده
از نظر ویروس چک کردم مشکلی نداشت
فیرم ویر ابدیت کردم اما مشکل همچنان باقست .راهکار رفع مشکل چیست؟
فکر میکنم زمان گارانتی گذشته
ریست فاکتوری کردن این تلویزیون چجوری هست ؟
با نگه داشتن exit ریست میشه یا از سرویس منو باید اقدام کرد؟
داخل سرویس منو در کدام قسمت هست ؟
بعد از ریست فاکتوری تنظیمی مورد نیاز هست؟
دوست عزیزنقل قول:
هم از داخل منوی سیستم و هم با نگهداشتن exit و در داخل منوی سیستم در قسمت option ریست فاکتوری وجود دارد . مثل زمانی که تلویزیونتان را از کارتن در آوردید باید تنظیمات زمان - کانالها و باقی آیتمهای که نیاز مند آن هستید را تست و تنظیم کنید.
آقا ممنون مشکل حل شد
یه مشکل دیگه که دارم اینه که ساعت دستگاه با زمان بخش برنامه های شبکه ها همزمان و منظم نیست وقتی guid رو میزنم مینویسه یه چیزی اما یه برنامه دیگه پخش میشه
امکان ضبط برنامه ها بوسیله 40 d6920 ایا امکانپذیر شده یا خیر ؟ در پیش فرض این امکان نیست
دوست عزیزنقل قول:
برای تنظیم ساعت به این تایپیک بروید
و درضمن اگر تلویزیونی قابلیت ضبط را نداشته باشد نمی شود آن را فعال کرد ولی اگر کنترول دست ساز دارید و می توانید منوی مخفی را بطور کامل باز کنید در این مسیر می توانید آن را پیدا و فعال کنید
control ----> suboption----> pvr support---on
با سلام
امروز رفتم توی منوی مخفی تا نور رو کمی دستکاری کنم نمیدونم دستم روی چه تنظیمی خورد که یهو توی منوها هنگ کرد و کنترل کار نمیکردو بالاو پایین نمیرفت بعد خاموش شد و الان دیگه هرکار میکنم توی منوی مخفی نمیره و وقتی تلویزیون روشن میشه چند دقیقه طول میکشه و هیچی کار نمیکنه نه کنترول نه دکمه های تلویزیون ...
ممنون میشم راهنمایی کنید
مدلش سامسونگ ps 43d445 a2m
دوست عزیزنقل قول:
تلویزیون را کاملا از پریز برق خارج کنید و بعد از یک ربع دوباره وصل کنید.و اگر کنترول و کلیدها فعال نشد چون نمی شود بدون آنها کاری صورت داد به تعمیرگاه ببرید چون باید یکبار از داخل برد ای سی eeprom ان ریست شود چون این یک کار تخصصی است و چون حتما شما اطلاعات اولیه سیستمتان را ندارید نمی توانید خودتان این کار را انجام دهید.
ممنون که راهنمایی کردی این کارو انجام دادم نشد ولی دیوار به دیوار مان یک تعمیرکار است اگر زحمت نیست یک توضیح کوچولو بدید که چطوری ای سی رو ریست کنه تا بیارمش خونه انجام بده
ممنون
دوست عزیزنقل قول:
از این پست استفاده کنید
اینجا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کلیک کنید.
خب خدمات سامسونگ بدون این که اصلا توضیحات من رو گوش بده و بیاد بررسی کنه گفت مشکل پورت usb / hdmi فقط با تعویض mainboard رفع میشه که حداقل 600 تا 700 تومن هم خرجشه .
با توجه به این که خدمات سامسونگ هم ترتیب اثر نداد راهکارهای دیگه ای وجود داره که بشه مشکل رو بیشتر بررسی کرد ؟
این تلویزیون ها , فایل error.log 'ی چیزی ندارن که خطاهای عملکرد رو اونجا بنویسه ؟
متوجه شدم لینوکس busybox روی این تلویزیون هاست , آیا این busybox به صورت پیش فرض روی rs-232 خروجی میده یا باید firmware 'ش -- بشه ؟
تاپیک اختصاصی مشکلات سامسونگ نداریم ؟
ویرایش : ( راه حل عدم کارکرد پورت USB/HDMI بعد از reset factory یا بعد از eeprom reset + nvram clear )
مدل : UD5550 / تایپ : 40L6UF0E
خب من با هزار دردسر و با 3تا توزیع جدید busybox تونستم لاگین کنم روی تلویزیون !!! یعنی تا حالا تو انواع اقسام لینوکس ها لاگین کرده بودم غیر از تلویزیون !!!
و دلیل این که پورت USB و HDMI روی این مدل کار نکرد رو پیدا کردم !!! واقعا دلیل مسخره ای بود .. چون مدل UD5550 روی این سیستم عامل تعریف نشده است و در واقع یه اسم بوده که تغییر کرده توسط مونتاژکارهای داخل ایران .
راه حل : برین تو سرویس منو -> مدل رو بزارید روی UD5000 -> خاموش کنید و روشن کنید . .. با این تغییر مشکل عدم کارکرد پورت USB + پورت HDMI برطرف میشه .
نکته : لعنت به این خدمات و پشتیبانی مزخرف و مسخره سامسونگ که حتی حاضر نشد حرف من رو گوش بده و از رو هوا حرف مفت زد !
منظورتون قسمت مدل در عکس زیره
در ضمن دلیل از کار افتادن USB و Hdmi چی بود؟
نقل قول:
دوست عزیز
مدل اصلی ua40d5000 و نام گذاری ایران ua40d5550
مدل نام گذاری ایران برای این مدل ud5550 و نام گذاری اصلی آن ud5000 است و چون سیستم مدل نام گذاری ایران را نمی شناسد پس قاعدتا بطور پیش فرض بعضی از آیتمها از کار می افتد و برای همین شما باید model ud5550 را به model ud5000 تغییر دهید تا سیستم به حالت نرمال برگردد.
یه سوال داشتم گزینه Type نامهای متفاوتی داره نیازی نیست که اونو تغییر داد؟
دوست عزیزنقل قول:
خیر به آن دست نزنید وگرنه ممکن است کل سیستم مختل شود.
سلام در تلویزیون ما 6920 سامسونگ گزینه hospital mod هست که غیر فعاله
چجوری میشه فعالش کرد
نقل قول:
اقای متین پور لطفا اگر زحمت نیست شماره تماستون رو پیغام کنید تا در مورد مشگلی خدمتتون زنگ بزنم
ممنون