سلام به همه دوستان
من اپدیت های بازی جرمنو از سایت خودش دان کردم
همرو
ولی فقط اپدیت مربوط به خود کشور المان نصب میشه
بقیه میگن مسیر بازی رو پیدا نکردم
لطفا بگید باید چکار کنم
Printable View
سلام به همه دوستان
من اپدیت های بازی جرمنو از سایت خودش دان کردم
همرو
ولی فقط اپدیت مربوط به خود کشور المان نصب میشه
بقیه میگن مسیر بازی رو پیدا نکردم
لطفا بگید باید چکار کنم
سلام
من الان یه گاراژ خریدم حالا باید چه کار کنم ؟ میرم تو گاراژ میره رو نقشه 4 تا مربع هست 2 تای order و 2 تای دیگه hier هست
:20:فکر نکنم با آپیدیت بازی چیز خاصی عوض بشه از اسمش هم که معلوم فقط آلمان هستش فکر نکنم با آپدیت جاهای دیگه بیاد اگه بخوایین میتونید مد مپ دانلود کنید که کشورتون گسنرش پیدا کنه:20:نقل قول:
مربع های بالایی ماشین مربع های پایینی هم که راننده هست دیگه از اونجا میتونید هم ماشین برای خودتون بخرید هم راننده استخدام کنید و هم برای راننده ماشین بخرید:20:نقل قول:
order رو بزنید میره تو قروشگاه ماشین hier رو بزنید میتونید راننده استخدام کنید:20:
یعنی من این فایل ترافیکو برای تمام ماشین ها گذاشتم ولی فقط برای ولوو سی کلاس کار کرد برای بقیه ماشین ها کار نکردنقل قول:
از اون تیغه لینک دیگه ای نداری؟
دوستان من تو ادیت اسکین کامیونهای اورجینال یا اونایی که میشه رنگشون رو عوض کرد موندم فایل color.dds رو باز میکنم ولی یه مربع رنگی فقط توش هستش هیچ اندازه ای هم براش مشخص نیست
کسی این رو تغییر داده خبر بده .
پک آکسور یورو تراک رو زدم خیلی خوشحالم من عشق آکسور دارم:دی
من این بازیو امروز از بازار خریدم نمیدونم کدوم ورژنه زبانش آلمانیه چطور میتونم انگلیسی کنمش ؟با تشکر
---------- Post added at 05:21 PM ---------- Previous post was at 05:18 PM ----------
یه سوال دیگه بازی rig n roll تاپیک نداره؟هرچقدر کشتم چیزی پیدا نکردم
یه map mod که با ورژن 1.04 سازگاری داشته باشه کی داره ؟ من یکی دو تا دانلود کردم از بازی میپره بیرون !؟
( یه سوال بی ربط : کسی اینجا bagger simulator 2011 (شبیه ساز حفاری ) رو بازی کرده ؟ )
حالا فهميدم:31: آره منم واسه چن تا كاميون با هم امتحان كردم همين مشكل واسم پيش اومد...نقل قول:
یعنی من این فایل ترافیکو برای تمام ماشین ها گذاشتم ولی فقط برای ولوو سی کلاس کار کرد برای بقیه ماشین ها کار نکرد
از اون تیغه لینک دیگه ای نداری؟
نميدونم چرا؟؟؟
اينم يه لينك ديگه از اون تيغه:
کد:http://hotfile.com/dl/35745226/0bb8421/schmitz_scf_mx_eed123.rar.html
دستت درد نکنهنقل قول:
نقل قول:
سلام رامین جان معمولا واسه ادیت سراغ اونایی برید که حجم بالای دارن مثلا همین اکتروس من color.dds خیلی حجم اش کم من فایل skin رو ادیت میکنم ببینید کدون فایل dds حجم بیشتری داره اون رو باز و ادیت کنید:20:
من اون آکسور رو دارم ببینم میشه روش تغییراتی داد اگه شد عکس اش رو میزارم:20:
:20:سلامنقل قول:
از اینجا زبون اش رو عوض کنید اگه انگلیسی نداشت بگید پک انگلیسی بزارم براتون:20:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پک آکسور دوتا هستش که مدلهاشون یکی هست هر دوتاشم خودم یافیدم :دی
اون یکی رو هم که گذاشته بودم مال جرمن تراک رو
الان کشف کردم چطوری میشه
اون مربع کوچیک که هست یه مربع 64x64پیکسل هستش که روی مدل تو هر سمتش تکرارا میشه با گذاشتن یه عکس به جای اون کاری کرد.
اینم کامیون من
جلوش چندتا چراغ گذاشتم اون تابلوی بالاشو برداشتم و تکسچر جلوشو عوض کردم
کسی میدونه چه جوری باید روی شیشه نوشت؟
بچه ها شما از این بازی چندتا ورژن اومده ؟؟؟
حجمشون چقدره
این نسخه ورژن های مختلف داره ولی ورژن 1.04 بهترین هستش و توی صفحه اول موجوده
خیلی خوشگل شده:20:چجوری براش چراغ گذاشتی؟؟نقل قول:
جلوش چندتا چراغ گذاشتم اون تابلوی بالاشو برداشتم و تکسچر جلوشو عوض کردم
با برنامه ZModelerنقل قول:
برنامه کرک شده بود؟ ورژن چند؟ من چون قبلا امتحان کردم فایلهای بازی رو باز نمیکرد .
دوستان عزیز شرمنده که این سوال رو می پرسم ولی وقت خوندن پستهای قبل رو نداشتم .
میشه یکمی توضیح در باره این بازی بدید که چطوری هستش ؟
با تشکر
یک بزی شبیه ساز رانندگی هستش سعی شده تمام موارد رو رعایت کنن ولی نه کامل .
شما در ابتدای بازی بخشی رو انتخاب میکنید مثل بشتر بازهای رانندگی د راول یک مقدار پول دارید که با اون باید ماشین تهیه کنید و بعد از اون شروع به کار کنید و کم کم امکانت بیشتری رو تهیه کنید
خب من صحبت های رامین عزیز رو یکمی کامل تر میکنم
همونطور که رامین جان هم گفتن این بازی شبیه ساز رانندگی با کامیون هستش که تا حد امکان سعی شده خیلی واقعی باشه
در این بازی شما باید بارهای مختلف رو به شهر های مختلف ببرید و بازی در کشور آلمان هستش
کامیون های مختلفی توی این نسخه هستن از جمله Scania - Man -Volvo -Benz - و چند مدل کامیون دیگه
نحوه شروع بازی:
شما كارتون رو با استخدام شدن در يك شركت حمل و نقل شروع مي كنيد...
دوست قديمي شما Hans يك پيامك به شما مي فرسته و بهتون تبريك مي گه...
بعد از يه مدت از شركت هاي ديگه دعوتنامه هايي دريافت مي كنيد كه به شما درصد بيشتري پول مي دهند...
من خودم با قبول درخواست دوم يك Iveco كلاس A هلو گيرم اومد...!
بعدش Hans ميگه من يه شركت جديد تاسيس كردم و درآمد اين كار خيلي بيشتر از كارگري براي اون شركته!
بعد از اون دوباره دوستتون بهتون ميگه اگه مي خواي يك راننده آزاد باشي بايد يك كاميون براي خودت بخري و از چند نفر مي خواد كه كمكتون كنن...
من الان 3 درخواست دريافت كردم كه كاميون هاي دسته دهم! رو با قيمت پايين مي فروشن...
بعد از خريد كاميون شما وارد دنياي OpenWorld اين بازي ميشيد...
ورژن 2.2.4 build 983نقل قول:
کرک این ورژنو از سایت خود برنامه خریدم
تو این سری نمیشه کامیون خرید ؟
یعنی چی که نمیشه کامیون خرید؟نقل قول:
ماشین نو دیگه ،علامتش رو نقشه هس ولی وقتی میرم میگه باید اونجارو بخرم !نقل قول:
سلام امين جان كاميون با حالي داري:46:
ميبينم زدي تو كار Edit كاميون:31:
كار با Zmodeler رو از كجا ياد گرفتي؟ يا اگه مطلبي خوندي چي بود ميتوني در اختيار ما بزاري؟
با تشكر:11:
من از اول راهنمایی با این برنامه ماشین های gta رو ادیت میکردم یک سالی هست ماشینهای این بازی رو ادیت میکنم ولی حقیقتاً تا حالا هیچ ماشینی مثل این daf به دلم نشسته بود که ادیتش کنمنقل قول:
فقط یک مشکلی دارم که نمیتونم روی شیشه هاش بنویسم
نقل قول:
واسه ما كه مبتدي هستيم توي كار با Zmodeler، چه سايتي خوبه كه ما بريم اطلاعاتمون بيشتر شه و بتونيم باهاش ماشين Edit كنيم؟
نمیدونم چه سایتی خوبه ولی اگه بتونی آموزش انگلیسی خود سایتش رو بخونی خیلی کمکت میکنهنقل قول:
من خودم باهاش کار کردم تا یاد گرفتم
من گاهی از یوتوب واسه این برنماه اموزش تصویری جمع میکردم ولی زیاد جالب نبودن الانم 2.2.1 رو دارم
چند تا از ودهای خوب رو متاسفانه نشد باز کنم چون مدل رو قفل کردن دنبال باز کردن قفل مد هستم
کسی بلده بگه .
اگه قفل باز کن پیدا کردی به ما هم بگو
سلام خدمت شما دوستان چیت پول GERMAN TRUCK را ندارین
دوست عزیز چیت پول، بازی رو بیمزه میکنه ولی بازم هر جور شما راحتی . برای اینکه پولت زیاد بشه باید این کار رو بکنی : به مسیر C:\documents and settings\user\my document\german truck simulator\save برید و پوشه آخرین سیو بازی رو باز کنید داخلش یه فایل هست بنام game.sii اون رو با نوت پد بازش کنید و گزینه زیر رو پیدا کنیدنقل قول:
money_account :10000
بعد اون عدد رو که میزان پول شما رو نشون میده به هر عددی که خواستید تغییر بدید . خودم امتحان کردم ، کار میکنه .
کاش یه unlocker مد پیدا بشه
زدن مدهای قشنگ رو بستن آدم مونده تو خماری .
ولی خب حداقل آدم اسکین عوض میکنه شاد میشه روح و روانش
امروز از گردش تو اینترنت دو تا مد خفن یافتیم:21:
این یه آکسور 2644 واسه آقا رامین:20:
http://www.uploadbaz.com/ac7ubd4lw4s8
اینم یه ولوو nl12 واسه آقا آرش:20:
http://www.uploadbaz.com/p8qu86hg1ac5
روی ویندوز 7 هم کار میکنه؟
:31:یه ادیت ساده آکسور:31:
ببخشید میشه چند تا کامیون آمریکایی مخصوصا نش رو بزارید؟
چندتاسوال هم داشتم:
1-من چنتا کامیون دانلود کردم ولی وقتی وارد بازی میشم بازی کرش میکنه راه حلی واسش هست؟
2-مدآنلاکر چیه؟
3-با دانلود مپ مثلا میشه آسیا رو بهش اضافه کرد؟
4-درخواست زمین برفی و لیزبازار :31:
ممنون
ارش تو که توی فروم های خارجی میچرخی ببین اونا unlocker ندارن
میشه لینک دانلود بازی رو برام بزارید ؟
سلام دوباره به همه دوستان
مرسي شيرين جان:11:نقل قول:
اینم یه ولوو nl12 واسه آقا آرش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کد:http://www.up.98ia.com/images/y0uxjlmbn1zd9g539c3.jpg
نقل قول:
نبابا، تو فروم هايي كه من ميرم اونا از اين كارا نمي كنن و به شدت با عوض يا اضافه كردن وسايل به كاميون مخالفن و به كسايي كه اين كارو مي كنن ميگن HACKER، فقط ميتوني واسه كاميون ها SKIN بسازي و البته يه سري كاميون ها هستن كه خود سازندگانش اونو به صورت OPEN PMG براي دانلود قرار ميدن و اونا رو ميشه بهش وسايل كاميون اضافه كرد...
ولي بازم چشم اگه پيدا كردم ميزارم...:11: