همین کارو کردم...ولی در حالی که نامرئی هستم هم میفهمن یه نفر نامرئی داره در میره و میافتن دنبالم!نقل قول:
یه از در که میخوای رد بشی یه لحظه ظاهر میشی و نگهبان جلو در می بینتت!
به هر حال در رفتم !
خب به چه دردی میخوره؟نقل قول:
Printable View
همین کارو کردم...ولی در حالی که نامرئی هستم هم میفهمن یه نفر نامرئی داره در میره و میافتن دنبالم!نقل قول:
یه از در که میخوای رد بشی یه لحظه ظاهر میشی و نگهبان جلو در می بینتت!
به هر حال در رفتم !
خب به چه دردی میخوره؟نقل قول:
Enchant اش چی هست؟؟نقل قول:
Smithing رو بالا میبره و 5 تا shock dmg
ایول بازی عالی هست
ممنون که راهنماییم کردید
اگه بدونید چطور بازی میکنم!!!بچه تو بغل دارم میرم جلو.بچه هم زل میزنه به مانیتور
پس نی نی تونم خوشش اومده! ;)
شما که میخواستین با نی نی بازی کنین میگفتین بچه ها همین اسکایریم رو معرفی میکردن.witcher رو نمیشه با بچه بازی کرد اصلا :دی
چرا یعنی ویچر اینقدر خشنه یا نه مثل شماره قبلیش صحنه داره؟فعلاً که دارم صفا می کنم با این بازینقل قول:
با کابل HD کامپیوتر رو وصل کردم با LCD 40 اینچ.واقعاً اینطوری میشه به ابهت کار گرافیکی پی برد
ویچر هم 1و هم 2 اش صحنه داره.خشن تر هم هست
نقل قول:
یکی از کار هایی که باید چند هزار بار تکرار کنید لخت کردن مرده هاست که اصلا به کودکان در بغل توصیه نمیشه
این بازی ایا ارزش خریدن و بازی کردن داره؟
بله بله :20:نقل قول:
یادمه قبلا اینجا رکورد میذاشتین
چکش خفن اژدها کش ِ من :دی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بالای 500 م میشه رسوندش ولی حسش نبود دیگه
carry weight و gold چیت خوردن اینجوری شدن تعجب نکنید دیگه آخرای بازی بود حسش نبود تو لباس جسدا بچرخم پول پیدا کنم:دی
چکش خفن رو خوب اومدی:31:نقل قول:
آقا یه سوال : تو بازی میشه قیافه شمشیر رو یکم قشنگش کرد؟
بچه ها برای 360 پچی نیومد که مشکل تکسچر رو حل کنه؟
قیافه شو نه.... ولی می تونی یکی جدیدتر پیدا کنی یا بخری که قشنگ تر باشه...نقل قول:
سلام
من تازگی این بازی رو شروع کرده ام
به نظر شما با کدوم شخص شروع کنم ؟
قیافه رو که فکر نکنم هنوز بشه عوض کردنقل قول:
ولی رنگ و روش رو میشه با Mod ها عوض کرد
تو سایت زیر میتونی این مد ها رو پیدا کنی :
نقل قول:
نوشته شده توسط Peyman Derakhshani [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بستگی داره که با چه کلاسی میخوای بازی کنی ( جنگجو ، جادوگر ، دزد )
اگه میخوای جنگجو بشی ( یعنی با شمشیر یا سپر بجنگی ) Nord و Imperial گزینه های خوبی هستن
اگه میخوای جادوگر بشی High elf بردار
و اگه میخوای دزد باشی khajiit یا Wood Elf بردار
هر کدوم از Race ها در یک ضمینه خاص یک توانایی هایی دارند که نسبت به بقیه متمایز هستن
در کل تاثیر زیادی در روند بازی ندارند ، مثلا من Nord برداشته بودم و باهاش جادوگر شده بودم ، مشکلی هم پیش نیومده بود ولی اگه High elf میشدم میشد از توانایی های اون استفاده کرد
این که چیزی نیست این کمان آرش رو حال کن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
Carry weight رو بردم بالا آخه هي جا کم میومد رفته بود رو اعصاب
دوستان چند تا سوال دارم :
1- من نمی فهمم چطوری damage شمشیرم رو اضافه کنم! چطوری میشه این کارو کرد؟ میشه دقیق توضیح بدید؟ فقط دمیج! جادو نمیخوام..
2-چند تا از مد های قشنگ ی که اومده رو میشه معرفی کنید؟
3- یه مد گرافیکی اومده 700 مگه! میگن کیفیت رو HD میکنه! چطوریه؟ کسی تست کرده؟
4-یه مد هست تابستون رو به اسکایریم میاره همه جا سرسبز میشه...خوبه مدش؟
جلل الخالق اسمشونو دیگه چجوری عوض میکنین. اگه ممکنه کدشو واسم بزارین.
سلام
چجوری میشه به werewolf تبدیل شد؟
یه انگشتر دارم با این قابلیت ولی هیچ اتفاقی نمیفته!
با arcane enhanter وقتی میخوای enhant کنی قبلش F رو بزن تا rename کنی.نقل قول:
جلل الخالق اسمشونو دیگه چجوری عوض میکنین. اگه ممکنه کدشو واسم بزارین.
برای افزایش damage هم فکر کنم:
اول باید سنگش مخصوص اون سلاح رو از معدن بگیری و
بعد با کوره شمش اون رو بدست بیاری و
بعد با اون که میشینن روش و یه چرخ داره روش میچرخه رنگ چوب(اسمش رو یادم نیست) (جلو آهنگری) اسلحت رو قوی کنی.
البته باید مهارت smithing هم درجش بالا باشه و perk هاش رو آزاد کرده باشی.((زیاد شد:31:))
ممنون
از کدوم معدن بگیریم؟
از کجا بفهمیم سنگ مخصوص اون سلاح چیه؟
مهارت smithing رو چطوری باید بالا برد؟ همه پرک هاشو چطوری میشه گرفت؟
من تو یه مرحله گیر کردم همونجایی که میری بالای یه کوه وارد یه قلعه میشی سه تا جادوگر پیر هستن وقتی باهاشون صحبت میکنی دوباره علامت نشانگر روی هموناست و مکان جدیدی نمیده .
واسه ورولف باز عضو companion بشینقل قول:
---------- Post added at 09:05 PM ---------- Previous post was at 09:03 PM ----------
اسمیتینگ رو با اخت اسلحه و اپگرید کم کم بالا ببریدنقل قول:
پرک ها رو هم با هر لول اپی یدونه میتونید بگیرید :46:
---------- Post added at 09:05 PM ---------- Previous post was at 09:05 PM ----------
میخوان بهت شوت یاد بدننقل قول:
متن ها رو بخون بهت میگه چی کنی
معدن هاشون به سختی گیر میادنقل قول:
شما میتونی اونا بخری یا تو دانجن ها پیدا کنی ، اینجوری راحت تره
برای اینکه ببینی سلاح هات چه سنگی لازم داره ، وقتی با GrindStone کار میکنی روی هر سلاحی که بری گوشه پایین سمت راست مینویسه چه سنگ معدنی نیاز داره مثلا مینویسه Require : Ebony Ignot
برای بالا بردن Smithing هر چقدر میتونی Iron Ignot و Leather و Leather Strips بخر و توی Forge تا جایی که میتونی Iron Dagger و Leather Bracers بساز تا اسمیتینگت 100 بشه
وقتی Iron Dagger و Leather Bracers رو ساختی یک جا انبارشون کن تا بعد باهاشون لول Enchanting رو بتونی 100 کنی
نقل قول:
شما از منوی Magic>Shout>Unrelenting Force رو انتخاب کن ، بعد جلوی همون جادوگری که علامت روشه یک بار Z رو بزن
محلش کجاست این companion ؟نقل قول:
واسه ورولف باز عضو companion بشی
توی Withrun (اسمش همین بود دیگه!؟:دی همون جایی که Dragonsearch هست )نقل قول:
وسط شهر یک خونه شبیه کیک هست : )) اونجاست
کسی نظری در موند بند 3 و 4 نداره؟نقل قول:
نقل قول:نقل قول:
این ویدیو رو ببینید کامل توضیح میده
قضیه این دمیج چیه؟نقل قول:
واسه شمشیر که خیلی پایینتره
آقا چه خبره ؟ :31: تو بازی جرثقیل پیدا کردی مگه؟ با damage این میشه مپ Skyrim رو فتح کرد که! :31:نقل قول:
برای دوستانی که در مورد آهنگری سوال دارن بهترین روش و ارزانترین روش افزایش Smithing ساختن این خنجر معمولی آهنی هستش (iron dagger) سریع smithing رو میبره بالا
به 1 میلیونم میشه رسوند :دینقل قول:
lol
حالا دمیج ها به میلیون رسید :31:
عکس های زیر رو نگاه کنید :
محتوای مخفی: Great Sword
محتوای مخفی: Daedric Bow
تا بینهایت هم میره
هیچ cheat یا هکی هم نیاز نداره
تنها کاری که باید بکنید اینکه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بسازید ( توسط آلچمی )
بعد اون لباس هایی که آلچمی رو به میزان 29 درصد بهتر میکردن ، درصدشون بیشتر میشه ( مثلا 66 درصد )
بعد باید دوباره Fortify Restoration بسازید و الا آخر
ولی دیگه جالب نیست ، فقط برای امتحان کردنش بسازیدش
اگه دمیج رو زیاد ببرید بالا بازی افت فریم پیدا میکنه
لینک مستقیم این ویدئو :نقل قول:
کد:http://youtubedl.ir/watch/RKr9eqFPMFQ/
اینا سلاح های کشتار جمعی که! WMD!:31:
ما رو باش با "دربازکن" میریم اژدها میکشیم!
دوستان کسی اینجا ماموریت Forbidden Legend رو رفته ؟ همونی که 3تا گردن بند باید پیدا کنی بعد قسمت آخر به هم وصلشون میکنی.... هر کدوم از گردن بند ها یه غول داره؟
کسی رفته؟
سلام بله :31:نقل قول:
آقا هیچی حل شد. واسه من نمیدونم چرا دفعه اول حالت بگ مانند پیش اومده بودنقل قول:
سلام من همون اولای بازی که یه جایی توی غار یه مرده از تو تابوت در یاد بعد میکشمش وقتی از غار میرم بیرون میگه بازم باید برگردی تو غار...بعد از اینکه یه در دایره ای شکلو باز میکنم
سلامنقل قول:
اسکرین شات بزارین
با سلام.
نظر من در مورد اسکایریم. البته نقد و ... نیست و فقط نظر شخصی در مورد خوبی ها و بدیهاش هست.
فضای خیلی بزرگ و وسیع و اینکه خیلی آزادی عمل زیادی داری. مراحل خیلی متنوع و سرگرم کننده هستند. بازی هم که تمامی نداره :دی . اما این فضای وسیع و خوبی رو که ساختن کاش کمی هم وقت برای شهرها می ذاشتن. من که به شخصه هیچ علاقه ای نداشتم که توی شهرها بگردم. خیلی سوت و کور. به هیچ عنوان شبیه به شهر نبودن. بیشتر روستا بودن :دی کل جمعیت هر شهر نهایتاً 50 – 60 نفر بود که اصلاً جالب نبود. اما تنوع دشمنان ، تنوع مکان ها ، گرافیک فوق العاده ، صداگذاری خیلی خوب و جنگ های جالب و مهم تر از همه اژدها بازی رو خیلی جالب کرده بود و باعث می شد حتی بعد از 200 ساعت بازی باز هم مکان های جدید و دشمنان جدید ببینی.شخصیت پردازی بازی در مورد همراهان ، همسر و بعضی از شخصیت های مهم بازی خیلی ضعیف بود. منظورم از اینکه خیلی ضعیف بود یعنی اینکه یکی از ضعیف ترین بازیهایی بود که توی این مدت دیدم. همراهانمون تقریبا تفاوت خاصی با اون حیوانات که همراهمون بودن نداشتن. در تمام مدت بازی حرفهاشون تکراری بود. شخصیت های تکراری. خیلی خسته کننده. همسر هم که هر شرایطی که آخرین بار باهاش صحبت می کردی هر بار که توی خونه از کنارش رد می شدی همون دیالوگ رو می گفت. اینها باعث شده بود تا حد ممکن بدون همراه برم و سعی می کردم خونه هم نرم :دی در کنار این شخصیت پردازی شخصیت اصلی داستان فوق العاده بود. خیلی خوب شخصیت پردازی شده بود و زمان بازی واقعاً مهم بودن شخصیتت رو احساس می کردی.سیستم مبارزه عالی و بی نقص بود به شرط اینکه همراه نداشته باشی. :دی همه چیز در اختیارت هست. شمشیر ، تبر ، سپر ، جادو و خیلی وسایل دیگه برای جنگیدن. واقعاً لذت بخش بود این سیستم .لول آپ کردن و سیستم اون هم به نظر من به جز در بعضی موارد خاص مثل اسمیتینگ و انچنتینگ خیلی خوب بود.داستان بازی هم خیلی جالب بود. بر خلاف خیلی ها که میگن داستان اصلی بازی جالب نیست به نظر من داستان خیلی جالبی داشت. درسته تکراری و قابل پیش بینی بود اما نحوه روایت داستان خوب بود.داستان های دارک برادرهود و تیوز گیلد عالی بود. داستان کالج و کمپانین هم خوب بود. اما داستان ایمپریال و استورم کلاک به نظر من جالب نبود.در مورد باگ واقعاً به جز اون مشکل ازبورن که اون هم راحت حل می شد هیچ مشکلی نداشتم . نمی گم نبود اما هیچ کدومش مشکل ساز نبود.در کل بازی خیلی خوبی بود به خاطر وسعتش ، داستانش و گرافیک و صداگذاریش.اما شخصیت پردازی . طراحی فضای انسانی شهرها و همینطور روابط بین افراد به نظر من نقطه ضعف بازی بود.
یکی از مشکلات اساسی بازی هم این بوده که حتی وقت نذاشتن بازی رو یک بار تمام کنن. شاید اگر اینکار رو می کردن خیلی از مشکلات بازی هم حل می شد.
در کل بازی جزو بهترین های سبک خودش بود اما نه اینکه بهترین باشه. بازی هست که برای مدت زیادی سرگرمتون می کنه ، باعث میشه با بازی زندگی کنید و کاملاً فکرتون رو مشغول خودش می کنه . بهترین آر پی جی امسال بود اما از دراگون ایج 1 و همینطور آبلیویون به نظر من ضعیف تر بود. اما اینکه این نسخه پنجم هست و بعد از 5 نسخه هنوز بازی خیلی خوبی رو ساختند (نه مثل دراگون ایج که بعد از اون شاهکار فقط به فکر سودآوری بودن ) باز هم من رو نسبت به بتسدا امیدوار کرد.