کسی نمیدونه؟نقل قول:
Printable View
کسی نمیدونه؟نقل قول:
سوال نامفهومهنقل قول:
اما در کل هر نوع کیبوردی QWERTY ,cOMPACT و... بخوای میتونی رو گوشی داشته باشی
---------- Post added at 11:15 PM ---------- Previous post was at 11:12 PM ----------
شما پست 2 صفحه 1 رو مطالعه کنید!"نحوه نصب فایل منیجر و ساایر برنامه ها"نقل قول:
شما واسه نصب برنامه نیاز به 1 فایل منیجر دارید و بعد نصب فایل منیجر دیگه هر برنامه ای رو بخواید میتونید با فایل منیجر نصب کنید
-روش ارسال فایل منیجر با بلوتوث راحت ترین روشه که به اختصار توضیح داده شده
-روش ساده دیگه مراجعه به لینک 1 فایل منیجر توسط گوشی
من نمیتونم از طریق وایرلس به اینترنت وصل بشم!؟
همچنین نمیتونم با بلوتوث از لپ تاپ چیزی به گوشی بفرستم!؟
هردو تا شدنی هست ... !نقل قول:
لام کسی نبود لینک مولتی تاچ کردن گوشی این لینک دانلودش که خرابه درست کنه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] این خرابه
سلام علیکمنقل قول:
چه داخلا چه خارجا
هم با نرم افزار مپ (گوگل مپ) که رو گوشیه و هم با maveric میتونی وایرلسن از نقشه های موجود استفاده کنی( در maveric گوگل مپ یا سایر مپ ها رو وایرلسن دانلود میکنه و میتونی استفاده کنی)
+ اینکه میتونی بازم بصورت افلاین از قبل نقشه رو دانلود واستفاده کنی ..
سفر خوبی داشته باشید انشااله..
آیا کار خاصی انجام دادید که دیگه گوشی رو نمیشناسه؟نقل قول:
در کل برای اینکه گوشی توسط کامپیوتر شناخته بشه باید نرم افزار pc compension رو از سایت خود سونی بگیرید و نصب کنید (البته 1 سری درایور متفرقه هم برای اندروید هست که من تا حالا ازشون نتیجه ی مطلوب نگرفتم)
برای راه های دیگه ی نصب برنامه هم به پست 2 همین تاپیک مراجعه کنید
سلام بچه ها یه نرم افزار میخوام که باهاش بتونم برنامه هایی ر. که نصب میکنم بریزم تو مموری گوشی نه رو حافظه داخلی اصلا اینجور نرم افزاری هست؟
[QUOTE=Farshid9920062006;6425578]آیا کار خاصی انجام دادید که دیگه گوشی رو نمیشناسه؟
در کل برای اینکه گوشی توسط کامپیوتر شناخته بشه باید نرم افزار pc compension رو از سایت خود سونی بگیرید و نصب کنید (البته 1 سری درایور متفرقه هم برای اندروید هست که من تا حالا ازشون نتیجه ی مطلوب نگرفتم)
برای راه های دیگه ی نصب برنامه هم به پست 2 همین تاپیک مراجعه کنید[/QUOTE
pc suitگوشیمو نمیشناسه....با راهنمایی شما دوستان یه apps installer روش ریختم...الان هم دارم برنامه ها رو باش اینستال میکنم....:20:
بازم ممنون از اینکه به مبتدی ها انقدر کمک میکنین...من جواب همه سوالام رو اینجا گرفتم...میسی:11::11:
سلام 1 روش قدیمی تر هست هست به نام app2sd و 1 روش(نرم افزار) جدیدتر به نام Android SDKنقل قول:
که توی تاپیک جستجو کنید پیدا می کنید
اما من بهتون توصیه میکنم که 1 رام کاستوم 2.2 و یا 2.3 نصب کنید که این قابلیت رو در درون خودش داره
(علاوه بر مزایای زیاد دیگه)
سلام من چند روزيه به يه مشكلي بر خوردم ممنون ميشم كمكم كنين.چند روزي ميشه جي پي اس گوشيم ديگه كانكت نميشه همه تنظسمات جي پي اس هم مثل قبلا كه كانكت ميشد هست برنامه هايي كه نصب كردم اواخر همرو پاك كردم كه گفتم شايد از اونا باشه ولي بازم درست نشدممنونم راهنماييم كنين.
يه سوال ديگه هم داشتم اينكه چطور ميشه گوشي رو به تنظيمات كارخانه اي برگردوند اگه برگردونم ايا فارسي گوشيم از بين ميره يا ورژن 2.1 برميگرده به 1.6 توروخدا كمكم كنين اعصابم بهم ريخته تا جايي كه امكان داره نميخوام بدم تعميرخواهش ميكنم كمكم كنينننننننن.:41:
سلام دوستان. بهترین پلیر برای ایکس 8 چی هست؟ من راک پلیر رو نصب کردم ولی در اجرای فایلهای DIVX مشکا داشت و به سختی پخش میکرد. حالا سوالم رو دو بخش میکنم: 1 بهترین نرم افزار پلیر برای این گوشی کدومه؟ و اینکه آیا دوستان فرمت تصویری خاصی رو با تنظیمات خاصی برای پخش با کیفیت در این گوشی پیشنهاد میکنن؟
من نمیدونم از چه برنامه ای برای این کار استفاده می کنی.نقل قول:
ولی به نظر من از نویتل استفاده کن.
در مورد سوال دومت : اگر گوشی رو ریست کنی فارسیش از بین نمیره.
البته اگر خودت فارسیش کرده باشی از بین میره ها.
آخه اولای آندروید 2.1 فارسی نبود ولی آخرین بیلد نامبر فارسیه و با ریست پاک نمیشه.
برای ریست کلی اگر از تو خود گوشی بخوای
setting>privacy>factory data reset
البته اگر گوشی روت کرده باشی و xrecovery رو نصب کرده باشی میتونی از تو xrecovery این کارو بکنی
کجاش نا مفهومه؟نقل قول:
کیبورد x10 mini رو میشه روی x8 نصب کرد؟
کیبورد جالبی داره
مخصوصا که فارسی اون هم کامپکته
اگر نمیشه، آیا کیبورد فارسی کامپکت سراغ دارید که روی x8 کار کنه؟
لطفا لینک دانلود برنامه رو بزارید سرچ کردم اما پیدا نشد
منم مبدونم هر دوتا شدنیه ولی من چرا نمی تونم؟ کار خاصی باید انجام داد؟ تنظیم خاصی داره؟نقل قول:
در ضمن من MoboPlayer v1.2.155 رو با کدکش نصب کردم ولی فایل avi پخش نمیکنه!؟
سلام من این رام رو نصب کردم بعد مدت ها یه حال اساسی کردم چون برگشتن به home screen اصلی سونی خیلی لذت بخشه مشکلی از لحاظ فارسی نداره و فارسی رو کامل ساپورت میکنه و حتی توی منوها مصرف باطری هم خوبهنقل قول:
مشکلی با مصرف باطری نداشتم angry bird هم جدیده نصب شد و اجرا شد مشکلی نداشت در پست بعدی یه بنچمارک میذارم واستون
سلام , بهترین پلیر از نظر من mobo player هست که تاحالا فایلی نبوده که باهاش نتونم باز کنم. ( بعضی فایلها رو باید رو حالت soft decoding اجرا کنید)نقل قول:
مسلما بهترین فرمت تصویری برای همه گوشی های آندرویدی mp4 هست.
یه نکته رو هم بگم که رزولوشن و بیتریت فیلم اگه زیاد باشه گوشی از نظر سخت افزاری کم میاره و ربطی به برنامه نداره , فیلمهای Divx DVD RIP که از اینترنت دانلود میکنید رو نمیتونید بدون تیک اجرا کنید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه مشکلش که تو عکس معلومه وقتی میخوایی یه فایل رو rename کنی نوشته سفیده و به سختی دیده میشه فکر کنم راهی واسش باشه من نمیدونم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی یه برنامه بگید تا بنچمارک بگیرم
دوست من من این پلیر رو هم امتحان کردم ولی نظرم بیشتر روی qqplayer هستش یه فیلم دایویکس رو با سایز اصلی روختم توی مموری با حجم 700 به راحتی خوند بدون هیچ تیکی زیرنویس رو هم ساپورت میکنه ولی فارسی نشون نمیدهنقل قول:
کد:http://dl6.p30day.com/software/90/04/mobile/android/QQPlayer.1.0.169.Android-%5Bwww.P30Day.com%5D.rar
سلام
میخاستم بدونم این درسته که دیگه شرکت سونی اریکسون واسه x8رام رسمی نمیخاد بده؟؟؟
اگه اینجوری هستش ایا ارزش خریدن داره؟؟
ممنون
بهترین کیبوردی که من تاحالا کار کردم باهاش MultiLing Keyboard هست.نقل قول:
برای رامهای 2.2 که حروف بعضی جاها قاطی میشه بهترین گزینه است. با این کیبورد حداقل موقع تایپ همه کلمات درست نشون داده میشند و دیکشنری هم حروفش جدا نشون داده نمیشه
Better Keyboard هم یه کیبورد که هم full qwerty داره هم compact qwertyکد:http://forum.mobilestan.net/showthread.php?p=2234405#post2234405
اما فارسیش کامپکت نداره , من ندیدم تاحالا فارسی کامپکت دار
کد:http://www.androidha.com/3390-%DA%A9%DB%8C%D8%A8%D9%88%D8%B1%D8%AF-%D9%85%D8%AC%D8%A7%D8%B2%DB%8C-better-keyboard-8-v8-8-1/#more-3390
سلام
میخاستم بدونم این درسته که دیگه شرکت سونی اریکسون واسه x8رام رسمی نمیخاد بده؟؟؟
اگه اینجوری هستش ایا ارزش خریدن داره؟؟
ممنون
بلهنقل قول:
اگه براتون مهمه که از رام رسمی استفاده کنید که تکلیف میشخصه. اما الان آخرین ورژن آندروید هم برای این گوشی کوک شده و تقریبا میشه گفت هیچ مشکلی نداره , حتی فارسی رو توی منوها هم ساپرت میکنه
از نظر من 180 تومن میارزه. اگه بودجتون رو افزایش بدید مسلما گزینه های بهتری هم هست.
تو پلیرهایی که من تاحالا امتحان کرده بودم mobo از همه بهتر بود.نقل قول:
qqplayer رو نصب کردم الان , خیلی عالی پخش میکنه divx رو :8: (نظرم در مورد سخت افزار گوشی عوض شد :31:)
فقط مشکلش همون زیرنویسه که چینی و کره ای و اینا داره فقط. شاید با نصب پلاگین یا تو ورژن های بعدیش حل بشه این مشکل
از برنامه smart keyboard pro استفاده کنیدنقل قول:
کسی نیست جواب بدهنقل قول:
نقل قول:
punisher عزيزم دستت درد نكنه گوشيم با ريست مشكلش حل شد الان تو 3 سوت جي پي اس كانكنت ميشه ممنونممممممممممممممممم
سلام. دوستان عزيزم من رام گوشيم رسمي 2.1 هستش ميخوام يه رام كاستوم كه در درجه اول با اينترنت ايرانسل مشكلي نداشته باشه .مصرف باطريش پايين باشه و هنگ نكنه فارسي رو هم خوب ساپورت كنه ميخوام .ولي حقيقتش ميترسم به يكي از اين مشكلات بخورم بيشترم واسع اين ميخوام ارتقاي رام بدم كه بازي و برنامه هامو تو مموري كارت نصب كنم .ميتونم اگه از رام خوشم نيومد به رام 2.1 رسميش برگردونم..اگه از دوستاي عزيزم كسي رامي با اين كارآيي داره ازش استفاده ميكنه داره بگه سپاسگذارم.....
اگه منظورتون فایل بندی گالری تصویره2 تا برنامه هست واسش...gallery++ ,یکی دیگه که خیلی بهتره quick pic ...نقل قول:
من خودم ازشون استفاده میکنم...
سلام من تازه x8 گرفتم و می خاستم برنامه جاوا روش اجرا کنم . برنامه ای هست که بدون نصب فقط فایل jar بگیره و اجراش کنه؟
مشکل زیرنویس فارسی هم حل شد. فقط کافیه فایل زیرنویس رو با نوت پد باز کنی و رو حالت utf سیو کنی :5:نقل قول:
منظورم پوشه بندی خود گالری عکس گوشیهنقل قول:
چون با فایل منیجر هم پوشه بندی می کنم بازهم همه رو یک جا نشون می ده:41:
گالری رام 2.1 رسمی همچین قابلیتی رو نداره.نقل قول:
راهش نصب برنامه گالری , یا نصب رام کاستومه
هیچکس هیچی سراغ نداشت؟ حالا کلا راهی برای باز کردن فایل های جاوا هست؟ ی برنامه Jbed گرفتم اما نصب نمیشه! نسخه مخصوص اندروید 2.1 گرفتم چون اندرویدم 2.1 هست اما نصب نمیشه اما ورژن همه اندرویدهاشم گرفتم اما نصب نمیشه!نقل قول:
برنامه Andme هم نصب کردم اما فایل های جاوا که میزنم میگه تجزیه نمیشه و اجرا نمیشه
یک برنامه گالری خوب معرفی می کنینقل قول:
این برنامه quick picنقل قول:
اینم گالری 3 بعدی (نمیدونم روی رام 2.1 کار میکنه یا نه ) :کد:http://dl.androidha.com/android/mordad-90/QuickPic_v1.3.2-www.androidha.com.zip
کد:http://www.takmob.net/archive/2011/08/3D-Gallery.php#more
راهش همون دو تا برنامه هست که خودت امتحان کردی , روی خیلی از برنامه های جاوا جواب نمیدهنقل قول:
من که یه مدت دنبالش بودم , دیدم نشد بیخیالش شدم
سلام
تو این رام gingerdx 009 نمیشه data connection رو فعال کرد.
مثل اینکه یه باگه.
راهی برای برطرف کردنش هست؟
این ورژن 012 چطور هست بهتره یا نه؟
ممنون
نقل قول:
نوشته شده توسط benyamin_pc
هیچکس هیچی سراغ نداشت؟ حالا کلا راهی برای باز کردن فایل های جاوا هست؟ ی برنامه Jbed گرفتم اما نصب نمیشه! نسخه مخصوص اندروید 2.1 گرفتم چون اندرویدم 2.1 هست اما نصب نمیشه اما ورژن همه اندرویدهاشم گرفتم اما نصب نمیشه!
برنامه Andme هم نصب کردم اما فایل های جاوا که میزنم میگه تجزیه نمیشه و اجرا نمیشه
نقل قول:
یعنی باید قید جاوارو رو اندروید زد؟