آقا ریش تراش موزر اصل از کجا میشه تهیه کرد یا یه ریش تراش خوب مثه موزر باشه چه مدلیه؟
Printable View
آقا ریش تراش موزر اصل از کجا میشه تهیه کرد یا یه ریش تراش خوب مثه موزر باشه چه مدلیه؟
راستش واسه کوتاه کردن صورت لازم نیست هزینه بالایی صرف کنی، با موزر و یا ۴۰۱۵ فیلیپس هم میشه کار کرد. اما اگه ته ریش واست مهمه میتونی ۹۲۹۰ فیلیپس یا ۱۵۱۱ پاناسونیک و حتی فیلیپس ۵۲۷۰ (تو وبسایت های خارجی نظر مثبت خریداران رو با قیمت و قابلیتهاش به همراه داره) بررسی کنی.نقل قول:
در آخر توصیه میکنم که سری هم به سری لمدش پاناسونیک بزن، شاید کلا بیخیال تریمر شدی!
کسی نیس راهنمایی کنه؟نقل قول:
دوستان یه سوال
چون ریش تراش قبلیم فیلیپس بود و کاملا راضی بودم اینم فیلیپس میخوام باشه
اما سوالم اینه که محصولات فیلیپس یه سریشون دستگاه شست و شو(جت کلین) همراهشونه و یه سری یه سر قابل تعویض برای ته ریش (هر دو با هم نیس جز مدل بالای یک میلیونیش که مد نظرم نیس)
به نظر شما کدوم بهتره؟ اون نمونه هایی که جت کلین دارن یا سر قابل تویض واسه ته ریش؟
بدون جت کلین نمیشه کامل ریش تراشو تمیز کرد؟ آخه موزر هم ندارم
دوستان سلام. ته ریشی که بعد از حدودا دو روز بیرون میاد چند میلی متر حساب میشه؟
دنبال ماشین ریش تراش هستم مخصوص ته ریش.قیمتش برام مهم نیست. کیفیت برام مهمه. پست های قبلی رو هم خوندم بازم نتونستم انتخابمو بکنم.
ترجیحا مخزن داشته باشه و با اداپتور برق کار کنه.
نظر شما در مورد رمینگتون ۳۲۰c چیه؟ توی امازون ریویوهای عالی دریافت کرده.نقل قول:
من خودم موزر دارم و منطق پیشمهادتون رو قبول دارم و نظرم به خریدن یه ریشتراش لمدش پاناسونیک تغیر کرد . ولی اونطور که متوجه شدم سری لمدش مدلهای زیاد و قیمتهای متفاوتی داره ظاهرا آخرین ریشتراش این مدلنقل قول:
ریش تراش LAMDASH مدل ES-ST25 که سه تیغه ودو متره و قیمتش هم حول وحوش 400 تومنه تو رنج قیمتهای زیر 600 تا 700 تومن اگه شما گزینه بهتری رو پیشنهاد دارین بگید ممنون میشم .
ممنون
من فیلیپس خریدم مدل rq1275 و زیر گردن رو به شدت متورم و قرمز میکنه با اینکه اصلاح تر انجام دادم و افتر شیو هم زدمنقل قول:
من خودم موزر دارم و منطق پیشمهادتون رو قبول دارم و نظرم به خریدن یه ریشتراش لمدش پاناسونیک تغیر کرد . ولی اونطور که متوجه شدم سری لمدش مدلهای زیاد و قیمتهای متفاوتی داره ظاهرا آخرین ریشتراش این مدل
ریش تراش LAMDASH مدل ES-ST25 که سه تیغه ودو متره و قیمتش هم حول وحوش 400 تومنه تو رنج قیمتهای زیر 600 تا 700 تومن اگه شما گزینه بهتری رو پیشنهاد دارین بگید ممنون میشم .
ممنون
طرف که نمایندگی بود بهم گفت فیلیپس برندار زیر گردنتو اذیت میکنه اما چون ریش تراش قبلیم فیلیپس بود قبول نکردم
اما واقعا اذیت کرد
همین پاناسونیک رو بردارین بهتره
سلام
دوستان نظرتون راجع به philips QC5580 چیه ؟
اینکه بتونه 0 بزنه و ته ریش بذاره ...
تو همین رنج قیمتی یعنی حدود 300-330 مدل بهتری هم هست ؟!
دوست عزیز مدل st25 و مدل ga20 و سایر مدلهای حدود ۴۰۰ تا ۵۰۰ دارای تعداد و جنس تیغ و توری و دور موتور( ۱۳۰۰۰) یکسانی هستند. اما امکانات آنها تفاوت دارد. پس در صورت امکان افزایش سقف بودجه میتوانی از مدلهای ۵ تیغ با دور موتور ۱۴۰۰۰ استفاده کنی که زمان و کیفیت اصلاح مناسبتری دارند. هرچند معمولا در همین رنج قیمت نیز کیفیت قابل قبولی در اصلاح بدست می آید.
سلام
میشه زیر 300 تومن یه ریش تراش خوب معرفی کنید؟
خودم به sl41 و rt30 پاناسونیک رسیدم اما نمیدونم کدوم بهتره
شما نظرتون چیه؟ مدل بهتری هم هست؟
ممنون
ویرایش. : rt53 هم به گزینه ها اضافه شد
مدل sl41 هم باتری ضعیف و هم دور موتور پایینی داره، اما امکان اصلاح هنگام اتصال به برق رو داره و تیغه هاش هم دارای آلیاژ نقره هست. به نظرم در بین سه گزینه rt53 مناسبتره چون دور موتور بالاتر و باتری با عملکردی بهتر و تیغه های با آلیاژ نقره داره. اما اگه به سری لمدش هم سری بزنی ضرر نداره مثل ga20نقل قول:
Sl41 که میگفتن به برق هم متصل نمیشه؟نقل قول:
کلا از بین گزینه هام حذف شد
بین rt30 و rt53 موندم که اینطور که شما فرمودید 53 بهتره
Ga20 به بودجم نمیخوره متاسفانه
- - - Updated - - -
Sl41 که میگفتن به برق هم متصل نمیشه؟نقل قول:
کلا از بین گزینه هام حذف شد
بین rt30 و rt53 موندم که اینطور که شما فرمودید 53 بهتره
Ga20 به بودجم نمیخوره متاسفانه
قابلیت اصلاح هنگام اتصال به برق و شارژ شدن باتری از نقاط مثبت sl41 هست نه منفی.
دوستان میشه تا پونصد تومن یک ریش تراش خوب معرفی کنید
چیز هایی که خودم به نظرم خوب اومدن:(لطفا نظرتون رو در موردشون بگید)
پاناسونیک: ST-25 , SL-41 , LT-50
رمینگتون: XF8500 , XF8700
سوال دیگه ایی هم داشتم تفاوت کارایی ریش تراش های حدودا یک میلیونی با ریش تراش های ارزون تر دقیقا در چه چیزی هست؟مثلا LT50 چه کمبودی در مقایسه با LV95 داره؟صرفا منحصر به تعداد تیغه هاست؟
دوستان میشه تا پونصد تومن یک ریش تراش خوب معرفی کنید
چیز هایی که خودم به نظرم خوب اومدن:(لطفا نظرتون رو در موردشون بگید)
پاناسونیک: ST-25 , SL-41 , LT-50
رمینگتون: XF8500 , XF8700
سوال دیگه ایی هم داشتم تفاوت کارایی ریش تراش های حدودا یک میلیونی با ریش تراش های ارزون تر دقیقا در چه چیزی هست؟مثلا LT50 چه کمبودی در مقایسه با LV95 داره؟صرفا منحصر به تعداد تیغه هاست؟
تعداد تیغه بیشتر و دور موتور بالاتر در کیفیت اصلاح تاثیر مستقیم دارند. SL 41 رو از گزینه پاناسونیک حذف کن و به نظرم بین st25 و lt50 یکی رو انتخاب کن. به کیفیت رمینگتن آگاه نیستم.
سلام
طریقه ی استفاده از بادی گروم برای موهای پرپشت چطوره ؟
اول باید با موزر موها را کوتاه کرد بعد با بادی گروم دوباره روی آن را اصلاح کرد ؟
ممنون
سلام دوستان
من بلاخره تصمیم گرفتم پاناسونیک ST25 رو بگیرم چند تا سوال دارم
1. ایا فیک ازش اومده یا نه ؟
2. چرا قیمت بازار از قیمت نمایندگی این قدر اختلاف داره البته اون هایی که من قیمت کردم حدود400 الی420 بود با گارانتی آژتد که 2 ساله است ولی قیمت سایت آژند520 هست ؟
3. سایت دالانو یا زنبیل که قیمت های مناسبی دارند مورد اعتماد هستند ؟ اگه نه کجا برای خرید خوبه در ضمن تهران هستم
4. ایا ساخت ژاپن هست ؟ از کجا میشه فهمید؟
5. گارانتی رو از کجا میشه واقعا آژند هست یا نه ؟
اگه چیز دیگه یا نظری در مور این مدل دارید لطفا بگید
مرسی :n16:
قیمت گارانتی بسیار بالاتر از همان کالا در فروشگاههای دیگر است البته با همان ضمانت آژند به این معنی که سود بالایی از فروش دارد. پس از خرید میتوان کد یا سریال را به شماره ای مشخص فرستاد و فعال شدن گارانتی را انجام داد. سری لمدش ساخت و مونتاژ ژاپن (بجز اداپتور)است. پشت دستگاه ساخت ژاپن بودن حک شده است. فروشگاههای اینترنتی معتبر هم هست که میتوان به آنها اعتماد نمود مانند دیجی کالا که البته قیمتی بالاتر از فروشگاههای دیگر دارد.
شما که تهرانی برو جمهوری حوالی روبروی سفارت انگلیس چند تا مغازه هست قیمت یگیر. قیمتهاشون خیلی از سایت مناسبتره. گارانتی اصلی هم هست.نقل قول:
سلام
ماشین اصلاح موزر من بهش دست نزده بودیم. نمیدونم چشه که موی سر رو نمیزنه. پیچ کناریش رو دست نزده بودیم بعدها دست زدیم بازم درست نشد. در ضمن ریش رو هم از ته نمیزنه. یه جا گفتن باید دو میلیمتر ا بدنه بیرون باشه؟ نکنه از اینه؟ مشکل از چیز دیگه که نیست؟
سلامنقل قول:
1- همونطور که میدونین این ماشینها مکانیزم کارش مثل قیچی هست و دو تا شانه داره که پائینی ثابت هست و بالائی چسبیده به پائینی و با سرعت زیاد حرکت میکنه به چپ و راست و موها رو قیچی میکنه یا به عبارت دیگه قطع میکنه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شانه ی متحرک (بالائی) توسط یک آهنریای مغناطیسی به لرزش درمیاد با فرکانس 50 بار درثانیه که همون فرکانس برق متناوبِ شهر هست
شانه ی بالائی رزش داره ؟ راحت چپ و راست میشه ؟
کمی روغن مخصوص یا روغن خوراک پزی بزنین بین دو شانه تا نرم بشه ببینین بهتر میشه ؟
اگر درست نشد احتمال شکستن یک قطعه داخلش هست
باید از برق بکشیتش و درپوش قرمز رو باز کنین (دو پیچ ستاره ای داره) و ببینین قطعات توش سالمه
اون دو پیچ ستاره ای هست اما با پیچ گوشتی دوسو (دو پخ) که عرضش حدود 3mm باشه هم باز میشه
با موبایل از قطعات داخلش که یک یا دو فنر و قطعات دیگه هست عکس بگیرین تا اگر از جاشون دراومدند بدونین چطوری نصیشون کنین
اول با فوت کردن و برس نرم تمیزشون کنین
کمی روغن هم بهشون بزنین
روشن کنین ببینین خوب لرزش داره ؟ مشکلی نداره ؟ چیزی نشکسته ؟
سلامنقل قول:
من دو ساعتی روش نشستم و هم کارای شمارو بررسی کردم و هم تنظیم تیغه و غیره که تو لینک زیر گفته شده:
همونه فقط عکساشو داره:
الان یه آزمایشی کردم زد. حالا نمیدونم دقیق از کدوم بود ولی نظرم این تنظیم تیغه بودش. در ضمن کند شدن تیغه هم عاملشه؟ کجا تیزش میکنن؟
یه چیز دیگه چرا ریش رو از ته نمیزنه یکم میزاره. فک کنم هی بالا پایین بزنم تا خیلی کوتاه کنه؟ برعکس رشدش منظورمه. آره نظرم اینه.
حالا بازم موهامو کامل نزدم که ببینم اوکی شده یا نه فقط یکمشو زدم که زد. قبلا که نمیزد مثل اون.
سلامنقل قول:
موزر کند نمیشه . بنده 15 سال ازش استفاده کردم . آخ هم نگفت . فقط باید دو هفته یک بار دسته رو فشار بدین تا تیغه ی بالائی تا آخِر بیاد عقب , بعدش با گوش پاک کن یا کمی دستمال کاغذی روغن بزنین بین دو تیغه و دست رو ول کنین و کمی روشن کنین تا روغن خوب پخش بشه بین دو تیغه و نرم و روان کار کنه
موزر هیچ وقت نمیتونه از ته (صفر) بزنه چون لبه ی شانه ی پائینی حدودِ 1mm ضخامت داره پس نمیتونه مو رو کاملاً از ته بزنه
تازه یک مسئله ی دیگه هم هست:
لبه ی شانه ی بالائی نمیتونه جلوتر یا حتی هم سطح با لبه پائینی باشه وگرنه شانه ی بالائی میخوره به پوست و سوزش و حتی زخم ایجاد میکنه
لبه ی بالائی باید حداقل 1mm عقب تر از پائینی باشه تا این مشکل پیش نیاد
باید دو پیچ پائینی کمی شل بشه و در حد لازم تنظیم بشه و سپس کاملاً محکم بشه که تکان نخوره
بعد از بستن دو تا پیچش باید چک کنین که شانه ی زیری کج نباشه و . اگر کج هست باید دوباره تنظیم بشه
سلام دوستان خسته نباشید . در مورد خرید ریش تراش کمک میخواستم . من با توجه به اینکه صورتم به تیغ حساسیت داره و زود جوش میزنه دنبال یه دستگاه میگردم که به درد اصلاح صورت هایی که حساس ترن بخوره . خودم از چند ساله که از ریش تراش موزر قدیمی استفاده میکنم . میخواستم بهم مدل هایی که کمتر حساسیت ایجاد میکنن رو بهم معرفی کنید .
خودم که جستجو کردم تو سایت ها این مدل ها به نظرم خوب اومده
Panasonic مدل ES-RT30
Panasonic مدل ES4036
پاناسونیک ES4033
میخواستم نظر شما رو هم بدونم . متشکرم
سلامنقل قول:
موزر چون از تَه نمیزنه پس باعث جوش زدن نمیشه
اگر با تیغ جوش میزنه پس با ماشین ریش تراش هم جوش میزنه چه تیغ چرخان داشته باشه چه توری
تنها راهِ حل برای کمتر جوش زدن و رسیدن به جائی که اصلا جوش نگنه اینه که:
قبل از اصلاح صورتتون رو بشورید با صابون و با دستمال کاغذی خشک کنین
ماشین رو هم ضد عفونی کنین با دستمال آغشته به الکل
به صورت الکل نزنین چون استفاده ی زیادش ضرر داره
تا ده دوازده ساعت بعد از اصلاح هم نباید به صورتتون دست بزنین تا آلوده نشه
علت جوش بعد از اصلاح , باز شدن روزنه های پوست و باز شدن راهِ نفوذ باکتریها به زیر پوست هست
بعد از حدود دو ماه یا بیشتر , پوست صورت مصونیت پیدا میکنه و دیگه جوش نمیزنه
من یه نوع ژیلت میخوام مخصوص خط گرفتن و اصلاح پازلفی و غیره که دقیق باشه و ببینی کجا رو اصلاح میکنی و تکون نخره تیغش نه مانند این ژیلتهای توی بازار که اینور اونور و بالا پایین تیغشون گرفته و معلوم نیست و نمیتونی دقیق خط بزنی لطفا کمک کنید چه نوع ژیلتی هست و اگه در سایتی میفروشن بهم بگید
سلام درخواستم این هیه ماشین تریمر یاکلیپر بهم معرفی کنید برای ته ریش گذاشتن بعلاوه اینکه مورو هم اگه خواستم بزنم باهاش قدرتش خوب باشه وکم نیاره موهام پر وضخیم هستند نسبتا !
ازدوستان خواهش میکنم حتما مدل بی سیم ویاهمون شارژی یا باطری دار هم معرفی بکنند درکنار سیمدارها وموزر ،تشکر
راستی اگه چیزی باشه که برای موهای بدن و ته ریش همزمان مناسب باشه هم خوبه فوق واسه سر میرم پیرایشگاه یا یه موزر میخرم درکنارش
سلام
دوستان دارم دیوونه میشم . مدل مناسبی پیدا نمیکنم .
دنبال یک ریش تراش 3 تیغه هستم . خط زن هم داشته باشه . شارژی نباشه و با سیم کار کنه .
بودجه من حدود زیر 300 تومن هست .
برند هم ترجیها فیلیپس یا پاناسونیک باشه .
نمیخوام موقع زدن ریش صورتم درد کنه .
هفته ای دو بار اصلاح صورت میکنم . ریش ها هم به شدت ضخیم هستند. با تشکر:n39:
فقط پاناسونیک سری لمدش بگیر . هرچی هم پول بیشتر بهش بدی ،بیشتر آش میخورینقل قول:
سلام مارک BRAUN هم دستگاههاش خیلی خوبه من و همسرم چند سال استفاده میکنیم فوق العاده بودش
سری لمدش بالای 480 تومن هست .نقل قول:
من آش کمتری میخوام :n09:
ی نگاه به این بنداز. البته شارژیه ولی ظاهراً چیزخوبیه. قیمت هم مناسب میگه.نقل قول:
من خودم پاناسونیک GA-20 دارم. قبلش هم فیلیپس داشتم. بنظرم فیلیپس قدرت بیشتری داشت تو اصلاح. البته پاناسونیک زیر گردنو راحتتر میزنه بدون التهاب. ولی در کل بنظرم روی پاناسونیک خصوصاً 3 تیغه ها زیادی اغراق شده.
منم یادتون نره لطفانقل قول:
Rt53 و یا ga20نقل قول:
Rt53 یا ga20 بگیر،نقل قول:
این مشکل رو من هم تا حدودی باهاش درگیر بودم که با سری لمدش دیگه نه.
Ga20 قیمت پایینتری دارهنقل قول:
سلام دوستان
ریش تراش فویلی بهتره یا سه تیغ؟ فرقشون چیه
یه روز درمیون اصلاح میکنم
- - - Updated - - -
سلام دوستان
سلام دوستان
تخصص ریش تراش فویلی در اصلاحهای موی کوتاه تره، به دلیل مکانیزم تراش مو التهاب کمتری معمولا ایجاد میکند و تیغه های ۳۰درجه پاناسونیک توانایی کوتاه کردن مو نزدیک به پوست صورت را دارند.