چه عطری؟نقل قول:
دوستان چند نمونه قبلا گفتن از Axe
Printable View
چه عطری؟نقل قول:
دوستان چند نمونه قبلا گفتن از Axe
والا اونقدری نمیشه گفت تلخه.باید تست کنی.به نظرم اصلا اذیت نمیکنه.خیلی بوش رمانتیک و با کلاسه.یه ادکلنیهنقل قول:
که برایه همه سنین عالیه.برای سره کار خیلی خوبه مخصوصا اگه رییسی ,مدیری چیزی هم باشی که عالیه.:40:
تست کن.ارزشش رو داره.من به کلوین خیلی اعتقاد پیدا کردم.:31:
پس همین ck man رو سفارش میدم بدون تست :دی
یه عطر دم دستی هم میخوام سفارش بدم بین اینا کدومو سفارش بدم ؟
Quorum by Antonio Puig = 16
Quorum Silver by Antonio Puig= 15
UDV For Men By Ulric De Varnes = 18
CHEMISTRY by Ajmal= 18
ارزش خرید دارن اینا یا نگیرم بهتره ؟
کواروم فقط اون اولی رو داره.نقل قول:
به نظرم کلا از پرفیوم شاپینگ ادکلن از برند اجمل-سپیل-امپر(کلا اماراتی ها) نگیر.خیلی گرون میده.در ضمن این
قیمتا ماله سایته قدیمشه.
اون ck man هم سعی کن تست کنی حتما.ممکنه صد نفر دوستش داشته باشن ولی خودت نداشته باشی.:46:
نه ازون خبرا نیست... :31: ولی خب راضی ایمنقل قول:
من می خواستم همین ماه که می یاد از بین 2،3 تا ادوکلن یکی بگیرم ولی بیشتر به درد جز گرما می خورن تا سوز سرما!
گرم هم هر چی تست زدن اذیت کرده حتی همون دانهیل رد که گفته بودی، واسه همین به این تلخ ها راضی شدم،
کارای کلوین به نظرم به اون قیمتی که دارن خوبن ولی خب بازم نسبت به بعضی مارک های در حال همه گیر شدنن!
/مرسی/
دوستان یه عطر یا اسپری خوب معرفی کنید که هم خوشبو باشه هم ماندگاری زیادی داشته باشه . . . ممنون
سلام مجدد ::
این کربن رو هم تست کردم امروز مث همین پایینی بود ولی بازم خنک رنگشو نگاه کنین فکر کنم بفهمین چه بویی داره:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قیمت این هم 12000 تومن بود بوشم خوب بود می ارزه بخرین
Take Care:40:
خب شاید اینم یکم اذیتت کنه.با اینکه نزده گرم ولی یکم به نظرم گرمه.حتما تست کن اول.من باشم رو کنت کولنقل قول:
وینتیج بلک فکر میکردم.
---------- Post added at 03:04 PM ---------- Previous post was at 03:02 PM ----------
5 سال پیش داشتمش.بویه خوبی داره نسبتا.ولی باید باش دوش بگیری:31:نقل قول:
---------- Post added at 03:06 PM ---------- Previous post was at 03:04 PM ----------
چه قیمت؟زیاد معرفی کردیما؟:31:نقل قول:
قیمتش حداکثر 10تومان باشه
بالاخره یه سمپل 2.5 ml از اسمیت اند ویسون پیدا کردم و تستش کردم بوی خیلی باحالی داره و احساس خوبی بهم میده فقط روی پوست من زیاد موندگار نیست شاید بخاطر اینه که سمپل هستش ولی عاشق بوش شدم و حتما میخرمش
بوی تند و تلخ و خنکی داره :5:
کارهای malizia زیر 10 تومن باید باشند( عطرهای 50 میل)نقل قول:
lomani هم زیر 10 تومن عطر داره.
کلا همه عاشق بوش میشن :31:نقل قول:
در مورد موندگاری هم روی لباس خیلی خیلی موندگاریش بیشتره !
در مورد بوش هم بمونه خیلی خیلی بهتر میشه ، تازه به نظرم بوش یه کم اواخرش گرم هم میشه !
اره CK MAN رو 55 میده باهاش تماس گرفتم ( من که CK1 رو بدون تست به توصیه خودت گرفتم علی جان اینم سفارش میدم اینقدر ازش تعریف میکنی قبولت دارم )نقل قول:
محمد داری وسوسم میکنیا واکنش اطرافیانت چطوره میگی بگیرمش یا نه ؟ پخش بوش چطوره ؟نقل قول:
دوستان من ميخوام يه دونه وان ميليون بگيرم ولي نتونستم تا حالا تستش كنم
كلا ادكلنايي كه در حال حاضر استفاده ميكنم خانواده wood و جگوار كلاسيك هست.بنظرتون ا مليون بگيرم يا آرماني لتيتيود؟
فکر نمیکنم از وان میلیون خوشتتون بیاد.اون آرمانی هم تست نکردم نمیدونم چجور باشه.من به همه دوستان میگمنقل قول:
که قبله تست خرید نکنید.90 درصد پشیمون میشید.
نقل قول:
وان میلیون اولش که میزنی بوی بدی نداره ولی وقتی میمونه اصلا جالب نیست (نظرشخصی)
آرمانی کد بوی خیلی خوبی داره اما لتیتیود رو نمیدونم
اطرافیان که مثل ماست میمونن ! کسی تا حالا چیزی نگفته ! نمیدونم والا خودت یه تست بزن ببین نظرت چیه - پخش بوش هم خوبهنقل قول:
محمد داری وسوسم میکنیا واکنش اطرافیانت چطوره میگی بگیرمش یا نه ؟ پخش بوش چطوره ؟
ماندگاری اینا چند ساعته ؟نقل قول:
زیاده:31:پخشه بویه خفنی داره.مخصوصا ویتیورنقل قول:
یه سایتی معرفی کنید که بشه ادکلن اصل خرید
تبلیع نشه :31:نقل قول:
www.perfumeshoping.ir
من هم اتیچود رو تست کردم هم اتیچود اکستریمنقل قول:
اولش بوی تند و گرمی داره ولی موقعی که میمونه خوب می شه کلا به نظرم کار رسمی هستش بوی باکلاسی هم داره برای استفاده روزانه ولی مناسب نیست
دوستان ادكلن گرم و تلخ زنانه قيمت بين 120 تا 220 لطفا معرفي كنين....
با تشكر.
دوستان ادكلني تو مايه هاي توتون و تنباكو كه كاپتان بلك نباشه:31:چي هست؟؟
تام فورد بلک ارکیدنقل قول:
جاکومو مشکی
آرمانی فکر کنم اتیتوت.یادم نیست دقیق یا آرمانی کد.
نقل قول:
آرمانی کد بوی خنک و فرشی داره میشه بوی لیمو رو توش حس کرد
البته بویه لیمو خشک(عمانی) رو بیشتر:31:نقل قول:
سلام
من به عطر كمي حساسم و سرم درد ميگيره يه عطر خيلي خيلي ملايم ميشه معرفي كنيد
دیروز smith & wesson رو خردیم :8:
یه 5ml از تق هرمس و همینطوریه 5ml از جان وارواتوس اون مشکیه خردیم
از هرمس خوشم آمده ولی هنوز شک دارم که میشه همیشه ازش استفاده کرد یا فقط برای مهمونی کاربرد داره اولش خیلی تنده ولی بعد نیم ساعت بوی تلخه خیلی خاصی داره و باحال
عزیز جان این 5 میل ها رو از کجا خریدید ؟ و با چه قیمتی ؟نقل قول:
جایی میشناسید که ارسال کنند به شهرستان ؟
نقل قول:
اون هرمس رو 10 و جان وارواتوس 6 خردیم از یه فروشگاه در اصفهان ولی جایی که بتونه ارسال کنه را متاسفانه نمیشناسم
اسمیت رو چند خریدی ؟ راضی هستی از بوش ؟نقل قول:
راستی به نظرت بوی جان وارواتوس بهتره یا اسمیت ؟
نقل قول:
اسمیت رو 65 خریدم و باید بگم بوی اولش که اسپری میکنی فوق العادس بوی خاصی داره و خیلی دوست داشتنی و در کل راضی هستم
نه :18: اسمیت از نظر من خوش بو تره ، ولی جان وارواتوس هم خوشبو و توی یه کلاس دیگه هست اگه اشتباه نکنم بوش نزدیک به اترنیتی هست
ادکلن هایپونیزم از لحاظ بو و ماندگاری و خط بو چطوره ؟
نقل قول:
اولا بودجه رو مشخص کنید.
بوهایی که اذیتتون میکنن احتمالا گرم و یا تند بودن.
---------- Post added at 09:34 PM ---------- Previous post was at 09:32 PM ----------
هایپنویز منظورتونه؟اگه اون باشه موندگاریش نسبتا خوبهنقل قول:
سلام به همگی
علی جان من امروز این رو گرفتم از همون دیدار بین نیم طبقه که گفتین :
AZZARO CHROME 100 ml
47 گفت اول گفتم من 42 بیشتر نمیدم و قبول کرد ، گفت میخوای تستر ببر ولی خوشم نمیاد ادکلن پولوم نباشه
چطوره علی جون ؟
من که خوشم آمد
مبارک باشه.خیلی خوشبو هست.خیلی هم به ck one شباهت داره.ولی یکم موندگاریش کمه.خانواده آزارو اینجوریننقل قول:
دیگه.:31:
تسترش رو چند میداد؟
اون آنتینیو باندراسه رو نداشت؟(بلک سداکشین)
مرسی علی جوننقل قول:
راستشو بخوای بیشتر چیزایی که من گفتم رو نداشت همین سیلور سنت هم که گفتی نداشت
تستر رو هم میداد 37 که یک حساب سرانگشتی زدم دیدم همین به صرفه تر هست
کلا تستر رو 10 تومن کمتر میده
ملایم هست و جالبه ...بوش دقیقا همون Evidence هست که گفتم اگه یادت باشه یک دو صفحه عقب تر همین تاپیک
به نظرم قیمت رو هم خیلی بیراه نگفت ؟؟
سلام به همگی....دوستان بدجوری تو کف این ادکلنم:
Mont Blanc Presence
کسی تا حالا ازین استفاده کرده که بگه قیمتش چه جوریاس؟؟
راستش تو دانشگاه یه پسره به خودش زده بود که بدجوری هوش از سرهمه به خصوص من برده بود..
بوی فوق العاده ادویه ای داره منتها با این تفاوت که عجیب احساس خوشمزگی و اشتها به آدم میده...
نمی دونم منو یاد چه خوراکی میندازه اما عجیب بوش خوشمزه بود...نمیدونم دقیقا بوی چه ادویه ای داره اما مطمئنم هرگز تا حالا ادکلن ادویه ای مشابه این هیچ کس تجربه نکرده..
لطفا اگه کسی قیمت داره و یا استفاده کرده نظرشو بگه.
قیمتش همین حدوده.شاید یکم بالا گفته باشه ولی خب زیاد نیست.:46:بقیه چیزاشو یکم بالا میگه.نقل قول:
کاره درستی هم کردی اصلیشو گرفتی.چون تستره آزارو فراوون تقلبیش زیاده.
اون اویدنس چند هست؟